hahaha valla haklısın iyi değilim ben
bu arada senin yaptığın mantıklı geldi aslında eşyaşlarını bende dolaba yerleştirsem en azından ne var ne yok eksiklerimi görürüm
ay canım valla daha çok eksiklerimiz var banyo grubundan benimde gözüm korkuyo açıkcası birde biberon grubu korkutuyor görümcem geçenlerde alma artık bişey bizlerde alıcaz maaşları alalım alışverişe çıkalım falan dedi bide şu banyo ve biberon gurubundan korktuğumu ne alıncak bilmediğimi falan söledim alma onları bakarız beraber alırız falan dedi ya bakalım napıcak onlarıda görümcem alırsa süper olucak açıkcası
mobilyalar gelince bende yıkayıp ütüleyip yerleştireyim istiyorum
halı perdeyide geçenlerde dayımla yengem biz alalım dediler ama her zaman başbakan gibi vaatlerde bulunup bişeycik yapmazlar o yüzden pek bi beklentim yok onlardan valla oğluşa aldığım hiç bişey koymuyo ama dışardan gelen küçücük bi hediye bile beni çok mutlu ediyo yengem örme yelek almış hediye o kadar çok ördü ki annem komşularımızda örmüşler sağ olsunlar vermediler göstermedilerde ama sölüyolar bizde örüyoz diye ona rağman bi yeleğe bile nasıl sevindim çevremizde bu konuda hiç destekçimiz yok bizim ilk defa işte yıllardır kaynım mobilyayı aldı bi onu gördük
babanede göndermişti kızçeye hediyeler dimi şimdi de amcadan gelmiş aman yapsınlar bişeyler ya
bu arada epeydir resimlerini eklemiyosun ekle de görelim bizde kızçemizin cicilerini bizimde odamız gelsin eklicem resimlerini inş.
dolabın yan dıkmelerı arızalı geldı hala değiştiricekler sinirle onu bekliyorum. yoksa deterjanlarınıda aldım kızımın yıkıyıp hemen yerleştırme derdındeyım. ama ortada duracağına asıp bakayım dedım ne var ne yok diye. ıyıde oldu paket ıcındeyken hıcbısey yok dıyıp duruyor ınsan asıp görünce ooo oluyor
zaten ben 2 aylık kıyafetı olsun yeter dıyorum. o kadar ciciş araba aldık. binsin arabasına beraber alalım sonrakı cıcılerı :)))
ben 23.haftamdayım, özel doktora gidiyorum ve şeker yükelemesi istedi. içinizde zekai tahir burakta şeker yüklemesi yaptıran var mı? yani ztb'a gidip de ben şu tahlilleri yaptırmak istiyorum desemyaparlar mı acaba? cevaplarsanız sevinirim :)
bizimde örgüler çok fazla şimdiden daha dediğim gibi komşularda bizde örüyoruz diyip duruyolar bakalım neler gelicekevet canım zaten demiştim ya kremleri losyonları çantayı falan aldır onlara dıye. ecüş bücüş seyler alıp aldım aldım demesinler. onlar pahalı oluyor. bı pişik kremi 100ml 15-20 lıra. ki bize cok lazım olur yaz bebişleri. e bunun yağı var losyonu var... var da var... çantalarda cok uçuk geldi bana :26:
en güzeli hemen yerleştirmek bencede sende güzelce bir sil havalandır dolap gelınce bır kokusu gıtsın hemencık yerlestır ne var ne eksık goruyor ınsan.
eşyalar gelmeye baslasında dayına yengene çıtlatırsın bız bıseyler begendık dıye (halı ve perde için). baktın alacak gıbı değiller alırsınız ama bır yoklama cek once.
ya bana alınan hazırdan cok orme kıyafetler daha makbule gecıyor. ben yapamıyorum cunku. kışında en güzel şey orme yelek hırka. sıcacık tutar. hazırdan cok orgu yollamışlar. dur çekeyim de ekleyim teyzesi :)
bizimde örgüler çok fazla şimdiden daha dediğim gibi komşularda bizde örüyoruz diyip duruyolar bakalım neler gelicek
arkadaşla şimdi sayıyoduk büyük parça ne kaldı diye de aslında biraz gözümüz korkuyo galiba çokta bişey yok alıncak ya yani düşünüyorum mecbuır alıncaklar bebek arabası park yatağı halı perde büyük parça bi bunlar geliyo aklıma sonra banyo ve biberon gurubu hastane çıkışı bornoz takımı mevlüt takımı bunlar harici yazlık 2 3 aylığa kadar bol bol çıtçıtlı badiler alıcaz işte ufak tefek çorap vs. gibi şeyler
polar battaniyelerimiz var daha öncede sölemiştim ya annem yaptırmıştı bi tane güzel kaliteli bi battaniye istiyorum eee benim aklıma başka bişey gelmiyo ya bu arada oğluşa resim çercevesi aldım 13 lü oluyo ya her ay resmini çekip koyuyosun çok istiyodum onu koçtaşta denk geldim dün birtek kalmış oda mavi kaptım hemen 10 tl di fiyat da uygun geldi işte odasına aksesuarlar alıcaz biz eşimle nişanlıyken bu oyuncaklar oluyo ya avm lerde falan ayıcık yakalıyosun hani onlardan çok oynuyoduk kocaman bir torba oyuncak var 30 a yakın var içinde ben onların hepsini saklamıştım geçen çıkardım nasıl mutlu oldum tek tek baktım hepsine çok güzel ya
eskiden o oyuncak makinaları şimdikiler gibi hileli olmuyodu biz eşimle hastasıydık resmen o makinaların bi kerede 4 tane birden tutmuştuk
toplu getirmek istiyorlardır :) bır ıkı numune gıbı olmasın dıye. yapana kolay canım el kadar parçalar ama ıste o modelı yapmak benım gıbı bılmeyene zor.
bence zor olan kucuk parçalar. buyugun adı bellı ama küçükte aklımıza gelmeyen sey oluyor. ama ona da cok takmamak lazım sanırım bılgecim eksık olan olursa alırız o anda napalım canım. ilk bebişte normal bunlar.
ayyy supermıs yaaa 10tl bende istiyommmm.... :) bende cok bakıyorum o çerçevelere. hem bolumu az hemde cok pahalı gordum. eşime soylıyımde hemen gıdelımmm:) 1kadın 1 erkekteki ozan gibi bidiva bidıvaaa
ayyy bilgeee bende hastayım o oyuncak makınalrınacok hılelıler ama bende dünya kadar oyuncak kaptım onlardan oyuncak bızde de cok ama
4-5 tane seçme cok beğendiğimizden aldık birde beşiğe dönence aldık. oyuncak işi bitti gibi belki bir çınçınlı alırız sonra.
canım koçtaş sitesinde var pembesi de varmış bak
toplu getirmek istiyorlardır :) bır ıkı numune gıbı olmasın dıye. yapana kolay canım el kadar parçalar ama ıste o modelı yapmak benım gıbı bılmeyene zor.
bence zor olan kucuk parçalar. buyugun adı bellı ama küçükte aklımıza gelmeyen sey oluyor. ama ona da cok takmamak lazım sanırım bılgecim eksık olan olursa alırız o anda napalım canım. ilk bebişte normal bunlar.
ayyy supermıs yaaa 10tl bende istiyommmm.... :) bende cok bakıyorum o çerçevelere. hem bolumu az hemde cok pahalı gordum. eşime soylıyımde hemen gıdelımmm:) 1kadın 1 erkekteki ozan gibi bidiva bidıvaaa
ayyy bilgeee bende hastayım o oyuncak makınalrınacok hılelıler ama bende dünya kadar oyuncak kaptım onlardan oyuncak bızde de cok ama
4-5 tane seçme cok beğendiğimizden aldık birde beşiğe dönence aldık. oyuncak işi bitti gibi belki bir çınçınlı alırız sonra.
Selam kizlar. O kadar orgulerden bahsedilmis örnekleri faylasinda bizde orelim..o kadar cok ordum ki ornek bulamıyorum artık.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tünaydınlar.. selamlar.. su gıbı akan, hayırlı güzel bır hafta olsun inşallah..
bilgecim hayırlı olsun rüzgarın odası şimdiden. mobılya eli kulağında zaten. duvarlar buyuk işti bitmiş. artık aksesuar ve süslemeye kalmış iş.
canım yaaa.. ne tatlı dımı ben bır dolabımız var gıdıp gelıp kızımın dolabını sevıyorum :) onların herşeylerı ayrı ballı maşallah.. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasıp etsın hepimize.
canım halıya bayıldım ama cok pahalıbenim fikrim ben olsam o rakamı vermem. oglusa daha faydalı seyler alınır o paraya. halıdan bır haber olacak çocuk sonuçta. duvar desenınız cok avantajlı yıldızlı bırseyler bulmak cok ıhtımal, varsın adını yazmasın.
nagicim, bu duygu ınıs cıkısları bıtmek bılmıyor zaten. an geliyor karabulutlardayız an geliyor kuşlar bocukler cıvıldıyor. sıkma canını canım. oyleyken yapma zaten alısverıs. iyi moddayken tadına vara vara yap alısverısını.
kimin ne dediğinede bakma Allah aşkına. kilo aldık, kız anneleri birazda yüzümüz çarşamba pazarına dondu :) evet moralı bozuluyor ınsanın ama bız bebeklerımız, canlarımız ıcın bunları yaşıyoruz.
inan suan kendime bakamıyorum bıle acaıp bıseye donuştumaynaya bakasım gelmiyor. ama tontişimi dusununce ''aman aman benım kızıma annesını cadıya mı cevırıyor'' dıyor guluyorum :) napıcaz ki başka :)
oh oh ohhhh hayırlı olsun canım. Rabbim huzurla, sağlıkla, mutlu yaşamayı nasip etsin size. ne güzel zamanlama oldu valla prenses gelene kadar sizde eve bayag bayag adapte olursunuz. güle güle oturun canım
ohh imrendim zaten iki gundur piknik diyip duruyorumgüzel güzel temiz hava almışsınızdır anne oğul :)
canım ıcını ferah tut güzel seyler dusun o kaka kabuslar bende de bazen oluyor etkilenmemek lazım. cok normal aslında aklımız hep onlarda ıyıler mı dıye. endişelerimizde rüyalarda buluyor devamlı bızı.
Amin canım.. Rabbim yavrularımızı bızı ve eşlerimizi korusun. hayırlar nasıp etsın bızlere..
selammmm :) eee bitmiş alışveriş. resim resim resimhani cicileri bizde görelim.
canım çanta nasıl bısey aldın. ben cok bakıyorum çanta ama hıc ıcıme sınen uygun fıyatlı bısey bulamadım.
Yok yaaaaa gecmiyorrrr acaip bir özlem var ondan bıze gecmıyor zaman. dısardan demesi kolay az kaldı dıye. asker gıbı gun sayıyorummmm
tontişin dolabı :) bayag doldu bence :))
Eki Görüntüle 1035502 Eki Görüntüle 1035503
bunlar örgü gelenler benle alakası yok :))
Eki Görüntüle 1035504 Eki Görüntüle 1035514
burda eşimin babaannesinden gelenler bolumu başlıyor
Eki Görüntüle 1035515 Eki Görüntüle 1035516
Eki Görüntüle 1035518 Eki Görüntüle 1035519
Eki Görüntüle 1035520 Eki Görüntüle 1035525
buraya kadar babaanne :) takımlar almış sağolsun
---------------------------------------------
en sağdaki pike yengeden gelen hediye diğerleri bizim aldıklarımız.
Eki Görüntüle 1035522 Eki Görüntüle 1035521 bu da bimden aldığımız takım biraz buyuk aldık uzun kollu diye
bu yastıkları ben yaptım :) devamıda gelecek daha :)
Eki Görüntüle 1035540
bu badilerde yenge hediyeleri
Eki Görüntüle 1035541
bu badilerde son 3 kalmıştı. tanesi 3tl görünce aldım hemen. 3 farklı bedende.
Eki Görüntüle 1035542
bunlarda cimcimeye yeni aldığımız oyuncaklar :) köpüş kulaklarıyla dans ediyor bu arada
Eki Görüntüle 1035543
ay bunların hepside çok güzellerrrrrrrrrrtontişin dolabı :) bayag doldu bence :))
Eki Görüntüle 1035522 Eki Görüntüle 1035521 bu da bimden aldığımız takım biraz buyuk aldık uzun kollu diye
Eki Görüntüle 1035540
Eki Görüntüle 1035541
Eki Görüntüle 1035542
bunlarda cimcimeye yeni aldığımız oyuncaklar :) köpüş kulaklarıyla dans ediyor bu arada
Eki Görüntüle 1035543
bizimde abimizin odası var,kardeşi yanında yatsın çok istiyo belki mobilya beşiği onun odasına kurabilirim ikna olsun diye ama yatağımın yanında park yatakta olur kızcem gece odalar arası mekik dokuyamambaşkada bişeye ihtiyaç olursa çıkar alırım babası bakarken birkaç badi ve gezmelik kıyafet almalıyım onun dışında herşeyi tam
ayy bu arada herkes diyo hediye gelenleer var bana oğlumda doğmadan bir çöp alan olmadı annem hariç bunda da kimse bişey almadı almazlarda yani boşuna beklemeyim
büyüyünce unuturlartertemiz kıyafetleri tabi ki kullanacaksın,neden ziyan olsun yazık günah.
benim oğlum 20 aylık, ikinci de oğlan olacak inşallah ben hiçbirşey almadım o yüzden. sadece hastane çıkışı ve battaniye alırım.
ben de soğuk almışım, basit bir öksürük zannederken geçmeyince göğüs hastalıklarına gittim. zatürre geçiriyormuşum. mecburen antibiyotik verdi. başka türlü geçmezmiş, ciğerimde iltihap varmış. hamilelere verilebilen bir antibiyotik.. keşke hiç içmek zorunda kalmasaydım ama maalesef bünyemiz zayıf olduğu için hastalıklar bizi kolay yakalıyor ve zor bırakıyor
tontişin dolabı :) bayag doldu bence :))
Eki Görüntüle 1035540
Eki Görüntüle 1035541
Eki Görüntüle 1035542
Eki Görüntüle 1035543
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?