2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
hahaha valla haklısın iyi değilim ben
bu arada senin yaptığın mantıklı geldi aslında eşyaşlarını bende dolaba yerleştirsem en azından ne var ne yok eksiklerimi görürüm

dolabın yan dıkmelerı arızalı geldı hala değiştiricekler sinirle onu bekliyorum. yoksa deterjanlarınıda aldım kızımın yıkıyıp hemen yerleştırme derdındeyım. ama ortada duracağına asıp bakayım dedım ne var ne yok diye. ıyıde oldu paket ıcındeyken hıcbısey yok dıyıp duruyor ınsan asıp görünce ooo oluyor

zaten ben 2 aylık kıyafetı olsun yeter dıyorum. o kadar ciciş araba aldık. binsin arabasına beraber alalım sonrakı cıcılerı :)))

evet canım zaten demiştim ya kremleri losyonları çantayı falan aldır onlara dıye. ecüş bücüş seyler alıp aldım aldım demesinler. onlar pahalı oluyor. bı pişik kremi 100ml 15-20 lıra. ki bize cok lazım olur yaz bebişleri. e bunun yağı var losyonu var... var da var... çantalarda cok uçuk geldi bana :26:

en güzeli hemen yerleştirmek bencede sende güzelce bir sil havalandır dolap gelınce bır kokusu gıtsın hemencık yerlestır ne var ne eksık goruyor ınsan.

eşyalar gelmeye baslasında dayına yengene çıtlatırsın bız bıseyler begendık dıye (halı ve perde için). baktın alacak gıbı değiller alırsınız ama bır yoklama cek once.

ya bana alınan hazırdan cok orme kıyafetler daha makbule gecıyor. ben yapamıyorum cunku. kışında en güzel şey orme yelek hırka. sıcacık tutar. hazırdan cok orgu yollamışlar. dur çekeyim de ekleyim teyzesi :)

kesinlikle doğru karar stoklamaya hiç gerek yok 2 ayın sonunda çıkılıp alınır

merhaba kızlar hepinize güzel haftalar diliyorum... çok kötüyüm bugün... 16. haftad kesilmişti bulantılarım tamamen. bugün 10gibi meyve yedim onu çıkardımaçılıktantır dedim öğlen yemeğe oturdum yarısında bütün yediğimi çıkardım nasıl kötü oldum anlatamam... sağlık ocağında randevum vardı son doz tetenoz aşımı vuruldum ebeye sordum bebek çok saçlı ise bu haftalarda çok bulantı yapar dedi bana saçma geldi çünkü hiçbir bilimsel açıklaması yok bunun. kafam karıştı. başına böyle durum gelen var mı? birde akıntım çok yoğun bu haftalarda sizde durum nasıl... :26:

cevap vericek kimse yok mu arkadaşlar, sizler şeker yüklemesi yaptırmadınız mı?

bizimde örgüler çok fazla şimdiden daha dediğim gibi komşularda bizde örüyoruz diyip duruyolar bakalım neler gelicek
arkadaşla şimdi sayıyoduk büyük parça ne kaldı diye de aslında biraz gözümüz korkuyo galiba çokta bişey yok alıncak ya yani düşünüyorum mecbuır alıncaklar bebek arabası park yatağı halı perde büyük parça bi bunlar geliyo aklıma sonra banyo ve biberon gurubu hastane çıkışı bornoz takımı mevlüt takımı bunlar harici yazlık 2 3 aylığa kadar bol bol çıtçıtlı badiler alıcaz işte ufak tefek çorap vs. gibi şeyler
polar battaniyelerimiz var daha öncede sölemiştim ya annem yaptırmıştı bi tane güzel kaliteli bi battaniye istiyorum eee benim aklıma başka bişey gelmiyo ya bu arada oğluşa resim çercevesi aldım 13 lü oluyo ya her ay resmini çekip koyuyosun çok istiyodum onu koçtaşta denk geldim dün birtek kalmış oda mavi kaptım hemen 10 tl di fiyat da uygun geldi işte odasına aksesuarlar alıcaz biz eşimle nişanlıyken bu oyuncaklar oluyo ya avm lerde falan ayıcık yakalıyosun hani onlardan çok oynuyoduk kocaman bir torba oyuncak var 30 a yakın var içinde ben onların hepsini saklamıştım geçen çıkardım nasıl mutlu oldum tek tek baktım hepsine çok güzel ya

aranızda park yatak alan varmı ya ben karar veremedim fazla odam olmadığı için oda yapamıycm oglusa inş ilerde... park yatak alcam ama karar vewremedim arabasına karr verdik sunnybaby 700 ultima olcak ama yatağııı ne alsam bulamıyorum ya :26:

toplu getirmek istiyorlardır :) bır ıkı numune gıbı olmasın dıye. yapana kolay canım el kadar parçalar ama ıste o modelı yapmak benım gıbı bılmeyene zor.

bence zor olan kucuk parçalar. buyugun adı bellı ama küçükte aklımıza gelmeyen sey oluyor. ama ona da cok takmamak lazım sanırım bılgecim eksık olan olursa alırız o anda napalım canım. ilk bebişte normal bunlar.
ayyy supermıs yaaa 10tl bende istiyommmm.... :) bende cok bakıyorum o çerçevelere. hem bolumu az hemde cok pahalı gordum. eşime soylıyımde hemen gıdelımmm :) 1kadın 1 erkekteki ozan gibi bidiva bidıvaaa

ayyy bilgeee bende hastayım o oyuncak makınalrına cok hılelıler ama bende dünya kadar oyuncak kaptım onlardan oyuncak bızde de cok ama
4-5 tane seçme cok beğendiğimizden aldık birde beşiğe dönence aldık. oyuncak işi bitti gibi belki bir çınçınlı alırız sonra.

eskiden o oyuncak makinaları şimdikiler gibi hileli olmuyodu biz eşimle hastasıydık resmen o makinaların bi kerede 4 tane birden tutmuştuk
bide daha lise zamanı annem bi kız bide erkek bebek almıştı kız bebek yerde emekliyo erkekte anne karnım acıktı annecim seni çok seviyorum babs hadi oyun oynayalım vs diyo çok şirin onlarıda saklamıştım babamızında ilk aldığı çıngıraktı :) şimdilik oyuncak almayı düşünmüyorum park yatağın dönencesi var üstünde odasındaki beşiğede ilk etapta gerek yok orda yatmıcağı için çünkü dönencelerde pahalı ucuz bişey değil
koçtaşa gidersen sor o çerceveyi vardır mutlaka sizin orda da hatta netten bakayım hemen varmı sölerim sana
çerceve çok büyük bişey değil 12 tane küçük göz var nerdeyse vesikalık kadar bir tane büyük yeri var çok istiyodum bende ama dediğin pahalı denk geldim hep onlara bebek odasına ben 3 tane ucan raf yaptırdım o raflara oyuncaklar resim çerceveleri oyarum diyorum bide duvara ayna istiyorum modelli aynalardan çok zevkli bunlar ya Rabbim yüzümüzü hep güldürsün inş. varya bugn akşam olmak bilmedi biran önce çıkayım mobilyacıya gideyim sonrada oğluşumun odasını göreyim istiyorum nasıl bi duygudur bu ya bom boş oda sadece duvarlar yapılı aam heran odayı göresim var hatta sabahtan beri odanın resimlerini kaç kez açtım baktım

Selam kizlar. O kadar orgulerden bahsedilmis örnekleri faylasinda bizde orelim..o kadar cok ordum ki ornek bulamıyorum artık.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım koçtaş sitesinde var pembesi de varmış bak
http://www.koctas.com.tr/resim-ve-cerceveler/13-lu-bebek-fotograf-cercevesi-pembe/9261-14871/
fiyatıda 9,90 bizde o fiyata aldık

tontişin dolabı :) bayag doldu bence :))

bunlar örgü gelenler benle alakası yok :))

burda eşimin babaannesinden gelenler bolumu başlıyor

buraya kadar babaanne :) takımlar almış sağolsun
---------------------------------------------

en sağdaki pike yengeden gelen hediye diğerleri bizim aldıklarımız.
bu da bimden aldığımız takım biraz buyuk aldık uzun kollu diye
bu yastıkları ben yaptım :) devamıda gelecek daha :)

bu badilerde yenge hediyeleri

bu badilerde son 3 kalmıştı. tanesi 3tl görünce aldım hemen. 3 farklı bedende.

bunlarda cimcimeye yeni aldığımız oyuncaklar :) köpüş kulaklarıyla dans ediyor bu arada

Selam kizlar. O kadar orgulerden bahsedilmis örnekleri faylasinda bizde orelim..o kadar cok ordum ki ornek bulamıyorum artık.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşallah sana canım ben hiç öremedim kendim ama annem sağ olsun çok ördü resim çekip ekleme sıkıntım var benimo sıkıntıyı hallettiğim zaman eklerim resimlerini hatta bi tane çok güzel bi model vardı nette hiç denk gelmedim yuvarlak yuvarlak oluyo örneği çok hoş duruyo iki renkten örgü pek bilmediğimden tarif etme şansımda yok ya neyse

çokkk teşekkürler canımmm :) aynen dediğin gibi tam zamanında kısmet oldu. Allah utandırmasın inşallah

hepsi birbirinden güzel canım harikalar. prenses güle güle eskitsin. işi kolaylamışsın sen ne güzel . ben doğum iznine ayrılınca ancak vakit ayırabileceğim hepsini yıkar ütüler kaldırırım dolabına artık :)

ay bunların hepside çok güzellerrrrrrrrrr
dolap maşallah dolmuş canım ya valla bayıldım hepsinede kızçemiz güle güle iyi günlerde sağlıklan eskitsin hepsinide inşşş
yastıklarda çok şirin olmuş ya çok tatlı görünüyo hepsi birbirinden güzel
bu arada ben olsam bütün gün bu dolabın başından ayrılamazdım heralde

Son düzenleme:

banada tek anam almis bikac bisi oglandada annem abim almislardi yine hediyede cok geldi 1sene kiyafet parasi vermemistim :) ama bunda pek gelmez ikinci bebis ya bide esimin sulalesinde bi adet vardir buyukler yani esimin dedesi babasi amcalari hatta amcasinin buyuk ogullari bile dedesinin kardesleri ilk cocuk diye gormeye cagirirlar ve bebegi gorunce harclik koyarlar bebegin battaniyesinin arasina koca koca adamlar oturur bebegi beklerler :) bu iste bana yaramisti :) lohusalik psikolojisiyle kardolabimin icini yenilemistim :) senin pasa ne guzel kardesini istiyor odasinda bizimki felaket beni bile sokmuyor zaten cok buyuk degil odasi kendi arkadaslarina bile diyoki bozuk turkcesiyle ama odama giymeeee disayda oyna ama yatama otuymaaa ama dagitmaa :):)

Ay cnm gecmis olsun ya dikkat et kendine benimde allerjim var bu aralar biraz oksuruk yapmaya basladi bende gitsem goguse iyi olcak ama ihmal ediyorum ama senin isin zor cok dikkat et

Çok güzellerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Yerim ben onları ve onları giyecek olanııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…