eskiden o oyuncak makinaları şimdikiler gibi hileli olmuyodu biz eşimle hastasıydık resmen o makinaların bi kerede 4 tane birden tutmuştuk
bide daha lise zamanı annem bi kız bide erkek bebek almıştı kız bebek yerde emekliyo erkekte anne karnım acıktı annecim seni çok seviyorum babs hadi oyun oynayalım vs diyo çok şirin onlarıda saklamıştım babamızında ilk aldığı çıngıraktı :) şimdilik oyuncak almayı düşünmüyorum park yatağın dönencesi var üstünde odasındaki beşiğede ilk etapta gerek yok orda yatmıcağı için çünkü dönencelerde pahalı ucuz bişey değil
koçtaşa gidersen sor o çerceveyi vardır mutlaka sizin orda da hatta netten bakayım hemen varmı sölerim sana
çerceve çok büyük bişey değil 12 tane küçük göz var nerdeyse vesikalık kadar bir tane büyük yeri var çok istiyodum bende ama dediğin pahalı denk geldim hep onlara bebek odasına ben 3 tane ucan raf yaptırdım o raflara oyuncaklar resim çerceveleri oyarum diyorum bide duvara ayna istiyorum modelli aynalardan çok zevkli bunlar ya Rabbim yüzümüzü hep güldürsün inş. varya bugn akşam olmak bilmedi biran önce çıkayım mobilyacıya gideyim sonrada oğluşumun odasını göreyim istiyorum nasıl bi duygudur bu ya bom boş oda sadece duvarlar yapılı aam heran odayı göresim var hatta sabahtan beri odanın resimlerini kaç kez açtım baktım
Selam kizlar. O kadar orgulerden bahsedilmis örnekleri faylasinda bizde orelim..o kadar cok ordum ki ornek bulamıyorum artık.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım koçtaş sitesinde var pembesi de varmış bak
http://www.koctas.com.tr/resim-ve-cerceveler/13-lu-bebek-fotograf-cercevesi-pembe/9261-14871/
fiyatıda 9,90 bizde o fiyata aldık
tontişin dolabı :) bayag doldu bence :))
Eki Görüntüle 1035502 Eki Görüntüle 1035503
bunlar örgü gelenler benle alakası yok :))
Eki Görüntüle 1035504 Eki Görüntüle 1035514
burda eşimin babaannesinden gelenler bolumu başlıyor
Eki Görüntüle 1035515 Eki Görüntüle 1035516
Eki Görüntüle 1035518 Eki Görüntüle 1035519
Eki Görüntüle 1035520 Eki Görüntüle 1035525
buraya kadar babaanne :) takımlar almış sağolsun
---------------------------------------------
en sağdaki pike yengeden gelen hediye diğerleri bizim aldıklarımız.
Eki Görüntüle 1035522 Eki Görüntüle 1035521 bu da bimden aldığımız takım biraz buyuk aldık uzun kollu diye
bu yastıkları ben yaptım :) devamıda gelecek daha :)
Eki Görüntüle 1035540
bu badilerde yenge hediyeleri
Eki Görüntüle 1035541
bu badilerde son 3 kalmıştı. tanesi 3tl görünce aldım hemen. 3 farklı bedende.
Eki Görüntüle 1035542
bunlarda cimcimeye yeni aldığımız oyuncaklar :) köpüş kulaklarıyla dans ediyor bu arada
Eki Görüntüle 1035543
banada tek anam almis bikac bisi oglandada annem abim almislardi yine hediyede cok geldi 1sene kiyafet parasi vermemistim :) ama bunda pek gelmez ikinci bebis ya bide esimin sulalesinde bi adet vardir buyukler yani esimin dedesi babasi amcalari hatta amcasinin buyuk ogullari bile dedesinin kardesleri ilk cocuk diye gormeye cagirirlar ve bebegi gorunce harclik koyarlar bebegin battaniyesinin arasina koca koca adamlar oturur bebegi beklerler :) bu iste bana yaramisti :) lohusalik psikolojisiyle kardolabimin icini yenilemistim :) senin pasa ne guzel kardesini istiyor odasinda bizimki felaket beni bile sokmuyor zaten cok buyuk degil odasi kendi arkadaslarina bile diyoki bozuk turkcesiyle ama odama giymeeee disayda oyna ama yatama otuymaaa ama dagitmaa :):)
benimde 19 mayıs haftası çalışabiliri almam lazım inş iyi olurumda çalışırım dün eşimede söyledim bir iki iş bağlayında kızım bari 6 aylık olana kadar çalışmayayım dedim (hem sabit işi var hemde ek işi ek iş bazen çok karlı olabiliyor ) oda sen canını sıkma falan dedi anlıcan dişimi sıkabildiğim sürece çalışırım yeterki sonra bebeğimle uzun kalabileyim
yaşlılık değilde bilgecim şikayette etmek istemem ama uzun lafın kısası ilk gebeliğimde farklı ne yapayım Allah neleğimede banada sağlık versin geçecek hepsi
evet ya çok büyük bişey değil ama çerceve fiyatları da yüksek oluyo bu fiyatına göre çok iyi geldi banada bide bi arkadaşım bu tars çoklu çerceve almıştı daha önceden hediye onuda bebek odasında kullancam birde benim görümcemin büyük oğlu ve kız arkadaşı fotoğrafçı eşimle benim fotoraflarımızı daha önce kocaman tablo gibi yapmışlardı hediye oğluşada yapcaklar hastanede doğum fotoraflarından yaptırmak istiyorum onuda kocaman bi çerceve içinde tabi 10 15 tane resim olucak bide dekoratif ayna yeterli olur heralde bebiş odası için ay sizin dolabı böyle dolu görünce benimde biran önce hazırlıklara başlayasım geldi çok şirin olmuş dolabınız valla dediğim gibi ben olsam o dolabın başından ayrılamazdım boş odadan çıkasım gelmiyo şuan bide odayı doldurduk mu napcaz acaba oğluşun odasında otururuz artık akşamları :)ben hala gördükçe dayanamıyorum o makınalara
ayyy cok seker yaa bayılıyorum konuşan bebeklere. e yeter ama zaten o kadar oyuncak. zaten dillendiklerinde oyuncak dıye bızı yıyecekler
aynen canım park yatakla gelecek sana zaten dönence. bizde 1 tane aldık. biliyorsun beşik 2 tane ama ben salondakıne takarım dedim. cok da uyguna aldık. pilli değil kurmalı. pelüş bebek tavşanlar var kucuk havuçları kucaklamışlar. :) 30tl.ye aldık. 100-150tl rakamlar vardı dönencelerde yuff olduk.
ayy çocuk odasında benımde kafamda olmazsa olmaz ayna :) ayna dekorasyonda cok hos oluyor.
Evet canım ya nasıl bır mutlulukmuş bu.Rabbim daim etsin bu mutluluğumuzu.. ben gunlerdır dolabı açıp açıp bakıyorum sevıyorum deli gibi kendi kendime konuşuyorum aman benım kızımın cıcılerı dıye :)))))
resimler ekledim demin canım bir faydası olursa sevınırım. ne güzel elinden geliyor.
ayyyyiiiiiii bilge cok sağol canım ya. simdi bize yakın koçtaşı arayıp sorucam stoklarında varmıymıs. hemen alırım olculerı fena değilmiş ya. hatta fiyatına gore supppperrr.
Ah bacim ah hic sorma bu gebelik benide agirlastirdi kilo olarak dgilde saglik acisindan kotu durumdayim gwrcekten biri bitiyor biri basliyor kiloda alamiyorm 49.800de kaldim 52yle hamis kalmistim rekor bende heralde 22haftada 49.800ben calismadigim halde cocugumla zor ilgileniyorm evimin isini zor yapiyorum allah sizin yardimciniz olsun insallah bebisin kiametiyle gelirde belkide evde oturursn kendin buyutursn kizceni ve pasani.
hepsi birbirinden güzel canım harikalar. prenses güle güle eskitsin. işi kolaylamışsın sen ne güzel . ben doğum iznine ayrılınca ancak vakit ayırabileceğim hepsini yıkar ütüler kaldırırım dolabına artık :)
ay bunların hepside çok güzellerrrrrrrrrr
dolap maşallah dolmuş canım ya valla bayıldım hepsinede kızçemiz güle güle iyi günlerde sağlıklan eskitsin hepsinide inşşş
yastıklarda çok şirin olmuş ya çok tatlı görünüyo hepsi birbirinden güzel
bu arada ben olsam bütün gün bu dolabın başından ayrılamazdım heralde
çok sağol canımmmm.. daha güzelleri sizin tontişlerin olsun inşallah....Çok güzellerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Yerim ben onları ve onları giyecek olanııı
ayy maşallah iyi günlerde giysin prenses sen epey kolaylamışsın cnm hatta nerdeyse bitirmişsin
EVET BACILAR KK ÜYELİĞİNDEN AYRILIP NERELERE Gİ,TSEM ACABA,BEN DE KADINIM,BEBİŞİM OLCAK DİYE GEZİYOM ORTALARDAtontişin dolabı :) bayag doldu bence :))
Eki Görüntüle 1035522 Eki Görüntüle 1035521 bu da bimden aldığımız takım biraz buyuk aldık uzun kollu diye
Eki Görüntüle 1035540
Eki Görüntüle 1035541
Eki Görüntüle 1035542
bunlarda cimcimeye yeni aldığımız oyuncaklar :) köpüş kulaklarıyla dans ediyor bu arada
Eki Görüntüle 1035543
ayy maşallah iyi günlerde giysin prenses sen epey kolaylamışsın cnm hatta nerdeyse bitirmişsin
hımm ben böyle işime yarayan adetleri severim
bizim abimiz 4,5 yaşında çok kardeş istedi başımızı yedi resmen şimdilerde de pek mutlu odasındaki tvyi kullanmıyoruz annecim bunu kaldıralım kardeşime yer açılsın diyohaftasonuda düğüne gittik soranlara kardeşim annemin karnında hemde kız diyo inş bu isteği sevecenliği doğuncada devam eder,sanırım kızımda abisini sevecek hareket etmediğinde oğlumu çağırıyorum annecim elini koyup konuşurmusun diyorum elini karnıma koyuyo abicim hadi abiye tekme at hadi tontişim hadi abicim diye diye sabırla bekliyo kızımda abisini hiç boş çevirmiyo dilerim yavrularımız bir ömür severler birbirlerini
evet ya çok büyük bişey değil ama çerceve fiyatları da yüksek oluyo bu fiyatına göre çok iyi geldi banada bide bi arkadaşım bu tars çoklu çerceve almıştı daha önceden hediye onuda bebek odasında kullancam birde benim görümcemin büyük oğlu ve kız arkadaşı fotoğrafçı eşimle benim fotoraflarımızı daha önce kocaman tablo gibi yapmışlardı hediye oğluşada yapcaklar hastanede doğum fotoraflarından yaptırmak istiyorum onuda kocaman bi çerceve içinde tabi 10 15 tane resim olucak bide dekoratif ayna yeterli olur heralde bebiş odası için ay sizin dolabı böyle dolu görünce benimde biran önce hazırlıklara başlayasım geldi çok şirin olmuş dolabınız valla dediğim gibi ben olsam o dolabın başından ayrılamazdım boş odadan çıkasım gelmiyo şuan bide odayı doldurduk mu napcaz acaba oğluşun odasında otururuz artık akşamları :)
bende kiloda var cnm 72 ile hamile kaldım ama inan oğlumda da 69la kalmıştım bana sorarsan ağır geçirmemin sebebi kilodan çok başka faktörler neyse yolun yarısındayız inş hayırlısı ile tamamlarızyanlız varya insan azıcık yardım bekliyo sağdan soldan 7 kat el acıyoda yakınındakiler görmüyo halini
sağol teyzesi. :) bende de iş var daha dolabın parçaları değişecek onu bekliyorum. daha yıkama utulemeyı yapamadım. yenı parçaları gelsın bır daha sılelımde dolabı ozamanı bekliyorum yıkama utulemeyı. şimdilik ne var ne yok goreyım dıye yerleştirdim. :)
ayy sağolasın bilgecim. ya bende koymaya başlayınca aman da aman dolabıda dolarmış oldumyastıklara uygun çarşaflık kumaşta aldım ama, yatağın viskosu gelsın de ona gore kesıyım dıye bekliyorum. birde kurbağalı desen kuması var o da cok tatlı :) daha sonra onuda eklerım.
yaa gidip gidip bakıyorum zaten. ben napıyorum dıyordum demekki normal bir durummuş :))))))) bahane arıyorum devamlı ıcerı gıtmek ıcın :)
çok sağol canımmmm.. daha güzelleri sizin tontişlerin olsun inşallah....
gelsede küçükhanım ısırsam butlarını dıye çıldırıyorum :)) şimdilik hıncımı oyuncaklarından alıyorum sıkıştırarak
sağol nagim :) bende ust başlık bısey kalmadı gıbı. artık daha da belkı gelen olur dıye almakda ıstemıyorum. olmadı gerisini tontiş hanım gelince birlikte alınır.
massallah biz dHa 3yasindayiz kards grlcek mevzusuna alistik ama odamizi paylasamayiz kucuk camasir gordugu zaman hemen basliyo anne eslem mira giyck dimi diyor evet diyorum annemin bebek karninda diyor herkese oglum onu verelimmi diyorum hayir aglar diyor gecen gun cagirdim kos kos bak eslem mira tekme atiyor dedim geldi koydu karnima elini durdu durdu anne tamam tamam dövdü dövdü dedi cekti gitti :)
hastanede resimciler pahalı ya bizim hastanenin anlaşmalı fotocusu varmış ben onlarla görüştüm 250 tl den başlıyomuş 650 tl ye kadar paket paket varmış bi keresinde de babamla gittik hastaneye baabmda gördü albümleri tabi en pahalısı gösteriyo bunu yaptıralım diye bi kere olcak olsun falan dedi de yani doğum 1000 tl albüm 650 tl çok yüksek fiyat ama en azından 250 tl olan paketten yaptırmak istiyorum Alalh nasip ederse çok istiyorum yani bakalım onun dışında işte görümcemin oğlu ve kız arkadaşıda profosyonel makinayla çekim yapcaklar hastanedeçok şanslısınız resim konusunda bende kara kara düşünüyorum, resim işini doğumda. bizim çekmemizle olmaz pro resimler istiyorum hıc araştırmadım daha ama cok pahalıdır dıye
çok sağol canımitiraf : arada bir çay alıp gıdıyorum dolaba
oturmayı bırak orda uyumayın da :))) ben takılıp duruyorum zaten ben yatcam bu yatakta, bu battanıye cok pofişmiş benım olsun dıye :))
gözle belirgin bişeyler olunca mıknatıs gıbı cekıyor kendıne :)
bende kılolu hamılelerdenım hareketleri hakıkaten etkılıyor. hemen hemen aynıyız sanırım. cidden en cok iş guc de arıyor bırılerını ınsan. o kadar hazırlığımız var bır arayan soran yok yardım lazım mı dıye. hamıle hamıle mücadele verıyoruz. Rabbım guc versın kimseye muhtaç etmesın bızlerı..
maşallah sana canım ben hiç öremedim kendim ama annem sağ olsun çok ördü resim çekip ekleme sıkıntım var benimo sıkıntıyı hallettiğim zaman eklerim resimlerini hatta bi tane çok güzel bi model vardı nette hiç denk gelmedim yuvarlak yuvarlak oluyo örneği çok hoş duruyo iki renkten örgü pek bilmediğimden tarif etme şansımda yok ya neyse
tontişin dolabı :) bayag doldu bence :))
Eki Görüntüle 1035540
Eki Görüntüle 1035541
Eki Görüntüle 1035542
Eki Görüntüle 1035543
EVET BACILAR KK ÜYELİĞİNDEN AYRILIP NERELERE Gİ,TSEM ACABA,BEN DE KADINIM,BEBİŞİM OLCAK DİYE GEZİYOM ORTALARDAemeğ,ne sağlık cicim hepsini sağlıkla kullanın inşallah,çok güzeller
Hepsi birbirinden guzel rabbim hayirli saglikli gunlerde kullanmayi nasip etsin bide o örme hirka ve yeleklere bayildigimi soylemeden edemiycem :) ayrica pisik kreminden bahsetmissin hic alma bence ben aldim sebamed inkini hic kullanmadim trosyd hametan bepanthen veriyo doktorlar pisige birebir ona vercegin parayla bebek yagi alirsin bence bide johansins sampuandan pek memnun kalmadim ben oglum yikanirken anne gozumu yakiyor diyor koca bi sise duruyo banyoda dalin yada canbebe aliyodum hic oyle bisi demiyodu canbebe aldirdim babasina onla yikiyoruz yakiyomu oglum diyorum hayir diyor eltimin cocuguda aynisini diyomus beraber almistik zaten johansinslari oldugu gibi duruyor valla..
hastanede resimciler pahalı ya bizim hastanenin anlaşmalı fotocusu varmış ben onlarla görüştüm 250 tl den başlıyomuş 650 tl ye kadar paket paket varmış bi keresinde de babamla gittik hastaneye baabmda gördü albümleri tabi en pahalısı gösteriyo bunu yaptıralım diye bi kere olcak olsun falan dedi de yani doğum 1000 tl albüm 650 tl çok yüksek fiyat ama en azından 250 tl olan paketten yaptırmak istiyorum Alalh nasip ederse çok istiyorum yani bakalım onun dışında işte görümcemin oğlu ve kız arkadaşıda profosyonel makinayla çekim yapcaklar hastanede
ya bizim düğün zamanı fotorafçı benim istediğim yer oldu fiyatlar orda çok yüksekti ama iç çekim oldu dış çekimler çok pahalıydı benim istediğim yerde kp de razı gelmedi o ücreti vermeye resimde benim çok önemli en kalıcı hatıra oluyo o yüzden şimdi doğum da istiyorum fotorafçı sonra oğluş 1 2 yaşlarına geldiği zaman yine albüm yaptırmak istiyorum dış çekim anne baba bebiş inş o günleride görmek nasip olsun
Hepsine bayildim allah saglikla kullanmayi nasip etsin inşallah. Sari yelegi n resmini yakindan cekermiain canim rica etaem örneği göreyim.
sağol canım daha güzelleri senın minnoşun olsun..olur olur yaparsın sen de :) arabesk yapma, yüklenme kendıne
zaten bir el attın mı zırt diye oluveriyor :))))
Canım sağolasın.. Rabbim bıdıklarımıza sağlıkla gıydırmeyı nasıp etsin inşallah..
Evet ya bende bayıldım örme cicilere. ben yapamadığım için piyango gibi oldu bana. kışın ne gıydırıcem kızıma diye uzuluyordum. kış gelmeden geldi ciciler cok sevındım. evet eczanelerde de pişik kremi oluyor dıye bılıyorum. dediğin iyi oldu klasik markalara hiç yaklaşmıyım. jhonson aldım ama bır denıyım bakıyım olmazsa değiştiririm. şampuan için hiçbirşey duymamıştım. ilk defa senden duydum simdi kullanıp denemek cok farklı tabi. yakarsa bende canbebe ye gecıyım. sağol canım ıyı oldu dediğin. jhonsonıda babası kullanır :))))))))
geçmiş olsun canım. gözün aydın.. kafana takıp dusunup durma, daha cok stres yaparsın kendıne telkın ver mınnosum vaktınde gelıcek Allahın izniyle diye.canlar merhaba diyabetten geldim şükür ölçümlerim iiymiş insülüne gerek kalmadı diyete devam bide erken doğum riskim geçseydi stres oluyorum
rahmim aşağıdan çok kasılıyor bebek karnımda seyirdikçe sanki göz atar gibi aşağısı atıyor buda sıkıntı veriyor sizede oluyor mu
shrmirac doğru söylüyo pişik kreminde benim doktorum hametan aldırmıştı hem sgk karşılığı,hemde 2,3 alt açmada sürüyodum ve oğlumda hiç pişik yaşamadım,bebe yağına gelince yağla masaj yaptığınızda bebeğin vücudu çok ısınıyo kışın ok ama yaz bebeğinde pekte iyi olmayabilir
birde sudokrem var onuda çok arkadaşım kullandı hep diyorum erkek bebek bakımı özellikle genital bölge kıza göre çok çok kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?