2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

ben hala gördükçe dayanamıyorum o makınalara
ayyy cok seker yaa bayılıyorum konuşan bebeklere. e yeter ama zaten o kadar oyuncak. zaten dillendiklerinde oyuncak dıye bızı yıyecekler
aynen canım park yatakla gelecek sana zaten dönence. bizde 1 tane aldık. biliyorsun beşik 2 tane ama ben salondakıne takarım dedim. cok da uyguna aldık. pilli değil kurmalı. pelüş bebek tavşanlar var kucuk havuçları kucaklamışlar. :) 30tl.ye aldık. 100-150tl rakamlar vardı dönencelerde yuff olduk.
ayy çocuk odasında benımde kafamda olmazsa olmaz ayna :) ayna dekorasyonda cok hos oluyor.
Evet canım ya nasıl bır mutlulukmuş bu. Rabbim daim etsin bu mutluluğumuzu.. ben gunlerdır dolabı açıp açıp bakıyorum sevıyorum deli gibi kendi kendime konuşuyorum aman benım kızımın cıcılerı dıye :)))))

Selam kizlar. O kadar orgulerden bahsedilmis örnekleri faylasinda bizde orelim..o kadar cok ordum ki ornek bulamıyorum artık.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

resimler ekledim demin canım bir faydası olursa sevınırım. ne güzel elinden geliyor.

canım koçtaş sitesinde var pembesi de varmış bak
http://www.koctas.com.tr/resim-ve-cerceveler/13-lu-bebek-fotograf-cercevesi-pembe/9261-14871/
fiyatıda 9,90 bizde o fiyata aldık

ayyyyiiiiiii bilge cok sağol canım ya. simdi bize yakın koçtaşı arayıp sorucam stoklarında varmıymıs. hemen alırım olculerı fena değilmiş ya. hatta fiyatına gore supppperrr.

ayy maşallah iyi günlerde giysin prenses sen epey kolaylamışsın cnm hatta nerdeyse bitirmişsin

hımm ben böyle işime yarayan adetleri severim
bizim abimiz 4,5 yaşında çok kardeş istedi başımızı yedi resmen şimdilerde de pek mutlu odasındaki tvyi kullanmıyoruz annecim bunu kaldıralım kardeşime yer açılsın diyo haftasonuda düğüne gittik soranlara kardeşim annemin karnında hemde kız diyo inş bu isteği sevecenliği doğuncada devam eder,sanırım kızımda abisini sevecek hareket etmediğinde oğlumu çağırıyorum annecim elini koyup konuşurmusun diyorum elini karnıma koyuyo abicim hadi abiye tekme at hadi tontişim hadi abicim diye diye sabırla bekliyo kızımda abisini hiç boş çevirmiyo dilerim yavrularımız bir ömür severler birbirlerini

Ah bacim ah hic sorma bu gebelik benide agirlastirdi kilo olarak dgilde saglik acisindan kotu durumdayim gwrcekten biri bitiyor biri basliyor kiloda alamiyorm 49.800de kaldim 52yle hamis kalmistim rekor bende heralde 22haftada 49.800 ben calismadigim halde cocugumla zor ilgileniyorm evimin isini zor yapiyorum allah sizin yardimciniz olsun insallah bebisin kiametiyle gelirde belkide evde oturursn kendin buyutursn kizceni ve pasani.

evet ya çok büyük bişey değil ama çerceve fiyatları da yüksek oluyo bu fiyatına göre çok iyi geldi banada bide bi arkadaşım bu tars çoklu çerceve almıştı daha önceden hediye onuda bebek odasında kullancam birde benim görümcemin büyük oğlu ve kız arkadaşı fotoğrafçı eşimle benim fotoraflarımızı daha önce kocaman tablo gibi yapmışlardı hediye oğluşada yapcaklar hastanede doğum fotoraflarından yaptırmak istiyorum onuda kocaman bi çerceve içinde tabi 10 15 tane resim olucak bide dekoratif ayna yeterli olur heralde bebiş odası için ay sizin dolabı böyle dolu görünce benimde biran önce hazırlıklara başlayasım geldi çok şirin olmuş dolabınız valla dediğim gibi ben olsam o dolabın başından ayrılamazdım boş odadan çıkasım gelmiyo şuan bide odayı doldurduk mu napcaz acaba oğluşun odasında otururuz artık akşamları :)

bende kiloda var cnm 72 ile hamile kaldım ama inan oğlumda da 69la kalmıştım bana sorarsan ağır geçirmemin sebebi kilodan çok başka faktörler neyse yolun yarısındayız inş hayırlısı ile tamamlarız yanlız varya insan azıcık yardım bekliyo sağdan soldan 7 kat el acıyoda yakınındakiler görmüyo halini

sağol teyzesi. :) bende de iş var daha dolabın parçaları değişecek onu bekliyorum. daha yıkama utulemeyı yapamadım. yenı parçaları gelsın bır daha sılelımde dolabı ozamanı bekliyorum yıkama utulemeyı. şimdilik ne var ne yok goreyım dıye yerleştirdim. :)

ayy sağolasın bilgecim. ya bende koymaya başlayınca aman da aman dolabıda dolarmış oldum yastıklara uygun çarşaflık kumaşta aldım ama, yatağın viskosu gelsın de ona gore kesıyım dıye bekliyorum. birde kurbağalı desen kuması var o da cok tatlı :) daha sonra onuda eklerım.
yaa gidip gidip bakıyorum zaten. ben napıyorum dıyordum demekki normal bir durummuş :))))))) bahane arıyorum devamlı ıcerı gıtmek ıcın :)

Çok güzellerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Yerim ben onları ve onları giyecek olanııı
çok sağol canımmmm.. daha güzelleri sizin tontişlerin olsun inşallah....
gelsede küçükhanım ısırsam butlarını dıye çıldırıyorum :)) şimdilik hıncımı oyuncaklarından alıyorum sıkıştırarak

ayy maşallah iyi günlerde giysin prenses sen epey kolaylamışsın cnm hatta nerdeyse bitirmişsin

sağol nagim :) bende ust başlık bısey kalmadı gıbı. artık daha da belkı gelen olur dıye almakda ıstemıyorum. olmadı gerisini tontiş hanım gelince birlikte alınır.

EVET BACILAR KK ÜYELİĞİNDEN AYRILIP NERELERE Gİ,TSEM ACABA,BEN DE KADINIM,BEBİŞİM OLCAK DİYE GEZİYOM ORTALARDA emeğ,ne sağlık cicim hepsini sağlıkla kullanın inşallah,çok güzeller

massallah biz dHa 3yasindayiz kards grlcek mevzusuna alistik ama odamizi paylasamayiz kucuk camasir gordugu zaman hemen basliyo anne eslem mira giyck dimi diyor evet diyorum annemin bebek karninda diyor herkese oglum onu verelimmi diyorum hayir aglar diyor gecen gun cagirdim kos kos bak eslem mira tekme atiyor dedim geldi koydu karnima elini durdu durdu anne tamam tamam dövdü dövdü dedi cekti gitti :)

çok şanslısınız resim konusunda bende kara kara düşünüyorum, resim işini doğumda. bizim çekmemizle olmaz pro resimler istiyorum hıc araştırmadım daha ama cok pahalıdır dıye
çok sağol canım itiraf : arada bir çay alıp gıdıyorum dolaba
oturmayı bırak orda uyumayın da :))) ben takılıp duruyorum zaten ben yatcam bu yatakta, bu battanıye cok pofişmiş benım olsun dıye :))
gözle belirgin bişeyler olunca mıknatıs gıbı cekıyor kendıne :)

bende kılolu hamılelerdenım hareketleri hakıkaten etkılıyor. hemen hemen aynıyız sanırım. cidden en cok iş guc de arıyor bırılerını ınsan. o kadar hazırlığımız var bır arayan soran yok yardım lazım mı dıye. hamıle hamıle mücadele verıyoruz. Rabbım guc versın kimseye muhtaç etmesın bızlerı..

Hepsi birbirinden guzel rabbim hayirli saglikli gunlerde kullanmayi nasip etsin bide o örme hirka ve yeleklere bayildigimi soylemeden edemiycem :) ayrica pisik kreminden bahsetmissin hic alma bence ben aldim sebamed inkini hic kullanmadim trosyd hametan bepanthen veriyo doktorlar pisige birebir ona vercegin parayla bebek yagi alirsin bence bide johansins sampuandan pek memnun kalmadim ben oglum yikanirken anne gozumu yakiyor diyor koca bi sise duruyo banyoda dalin yada canbebe aliyodum hic oyle bisi demiyodu canbebe aldirdim babasina onla yikiyoruz yakiyomu oglum diyorum hayir diyor eltimin cocuguda aynisini diyomus beraber almistik zaten johansinslari oldugu gibi duruyor valla..

yerim ben onu anlatsaydın oğlum dövmedi seni sevdi falan diye ben epey şişiriyorum aaabak bize tepki vermiyo abisinide pek seviyo falan diye tabi aradaki 1,5 yaşlık dilimde az değil bizim avantajımız büyük olmamız

hastanede resimciler pahalı ya bizim hastanenin anlaşmalı fotocusu varmış ben onlarla görüştüm 250 tl den başlıyomuş 650 tl ye kadar paket paket varmış bi keresinde de babamla gittik hastaneye baabmda gördü albümleri tabi en pahalısı gösteriyo bunu yaptıralım diye bi kere olcak olsun falan dedi de yani doğum 1000 tl albüm 650 tl çok yüksek fiyat ama en azından 250 tl olan paketten yaptırmak istiyorum Alalh nasip ederse çok istiyorum yani bakalım onun dışında işte görümcemin oğlu ve kız arkadaşıda profosyonel makinayla çekim yapcaklar hastanede
ya bizim düğün zamanı fotorafçı benim istediğim yer oldu fiyatlar orda çok yüksekti ama iç çekim oldu dış çekimler çok pahalıydı benim istediğim yerde kp de razı gelmedi o ücreti vermeye resimde benim çok önemli en kalıcı hatıra oluyo o yüzden şimdi doğum da istiyorum fotorafçı sonra oğluş 1 2 yaşlarına geldiği zaman yine albüm yaptırmak istiyorum dış çekim anne baba bebiş inş o günleride görmek nasip olsun

Bende evde skintidan orup durdum valla. Ablam annemde oruyor bir ton oldu orgumuz. Bekliyorum canim resim saolasin.

Hepsine bayildim allah saglikla kullanmayi nasip etsin inşallah. Sari yelegi n resmini yakindan cekermiain canim rica etaem örneği göreyim.

EVET BACILAR KK ÜYELİĞİNDEN AYRILIP NERELERE Gİ,TSEM ACABA,BEN DE KADINIM,BEBİŞİM OLCAK DİYE GEZİYOM ORTALARDA emeğ,ne sağlık cicim hepsini sağlıkla kullanın inşallah,çok güzeller

sağol canım daha güzelleri senın minnoşun olsun.. olur olur yaparsın sen de :) arabesk yapma, yüklenme kendıne
zaten bir el attın mı zırt diye oluveriyor :))))

Canım sağolasın.. Rabbim bıdıklarımıza sağlıkla gıydırmeyı nasıp etsin inşallah..
Evet ya bende bayıldım örme cicilere. ben yapamadığım için piyango gibi oldu bana. kışın ne gıydırıcem kızıma diye uzuluyordum. kış gelmeden geldi ciciler cok sevındım. evet eczanelerde de pişik kremi oluyor dıye bılıyorum. dediğin iyi oldu klasik markalara hiç yaklaşmıyım. jhonson aldım ama bır denıyım bakıyım olmazsa değiştiririm. şampuan için hiçbirşey duymamıştım. ilk defa senden duydum simdi kullanıp denemek cok farklı tabi. yakarsa bende canbebe ye gecıyım. sağol canım ıyı oldu dediğin. jhonsonıda babası kullanır :))))))))

yok artık o ne oyle ya 650tl. ben hıc sormadım daha bakalım benım hastaneye sorayım bır var mı oyle fotoğrafçıları. cok özel bir an ya dönüşü yok
telefondan çekmeyle olmaz. eşimde foto çekme konusunda ıyı değil flu flu ceker. ağlarım valla (((
aynen bende donem donem profosyonel cekımler ıstıyorum. 1. yaş gününde mesela. Amin canım.. Rabbim bize o gunleride göstersin inşallah..

Hepsine bayildim allah saglikla kullanmayi nasip etsin inşallah. Sari yelegi n resmini yakindan cekermiain canim rica etaem örneği göreyim.

sağol canım. Amin.. Rabbim hepimize gonlumuze gore nasip etsin. Sağlıkla sıhhatle nasip etsin kuzucuklarımıza gıyınmeyı.
yukardakını soyluyorsun sanırım. tabıkı ceker koyarım.

canlar merhaba diyabetten geldim şükür ölçümlerim iiymiş insülüne gerek kalmadı diyete devam bide erken doğum riskim geçseydi stres oluyorum
rahmim aşağıdan çok kasılıyor bebek karnımda seyirdikçe sanki göz atar gibi aşağısı atıyor buda sıkıntı veriyor sizede oluyor mu

shrmirac doğru söylüyo pişik kreminde benim doktorum hametan aldırmıştı hem sgk karşılığı,hemde 2,3 alt açmada sürüyodum ve oğlumda hiç pişik yaşamadım,bebe yağına gelince yağla masaj yaptığınızda bebeğin vücudu çok ısınıyo kışın ok ama yaz bebeğinde pekte iyi olmayabilir
birde sudokrem var onuda çok arkadaşım kullandı hep diyorum erkek bebek bakımı özellikle genital bölge kıza göre çok çok kolay

geçmiş olsun canım. gözün aydın.. kafana takıp dusunup durma, daha cok stres yaparsın kendıne telkın ver mınnosum vaktınde gelıcek Allahın izniyle diye.
ben segerme yasamıyorum ama bacaklarımı azıcık ayırınca alt bölgede acaıp bır agrı oluyor. ozellıkle yataktan kalkarken birde cok yorulunca.

not aldım o kremi :) bende yazın yağdan ziyade losyon daha mı ıyı olur dıye düşünüyorum ama bilmiyorum ki.. sudokrem kız ıcın mı ? ayyy nagi teyzesi kızımın kukusuna kıyamam bennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…