2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

losyon mantıklı olabilir cnm sudokrem çok yoğun kıvamlı bir koruyucu krem bebeğin popişinde tabaka gibi kalıyo ben ıslak mendil olarak unıbaby yeni doğan(saf su+havlu) alıcam 2 çocukla birde su getir pamuk getir yapamam çogunluklada çeşmenin altına tutuveririm belki popişi

bebeklerde alt hijyen çok önemli ama kızlarda ekstra çünkü sık sık idrar yolu enf oluyo eeee o zamanda hadi antibiyotık en iyisi bakımı güzel yapıp ilaçtan korunmak

inş canım ya o günleride görürüz özel gün olduğu için bide bi çok hastanenin anlaşmalı fotoğrafçısı oluyo onun dışında doğuma fotoğrafçı sokmuyolar o yüzden de fiyatlar yüksek oluyor sanırım hastane kabul etse 250 tl içinde mesela 500 600 poz oluyomuş cd de veriyolarmış sana o pozları bide artı 10 poz çıktı veriyolarmış yani ne gerek var cd de aldıktan sonra ben kendim görümcemin oğlunu veya kız arkadaşını sokarım doğuma bi lira da para vermem bol bol da resim çeker oda fotoğrafçı sonuçta ama hastane kabul etmiyo işte öyle bişeyi

Oooo cnm pek güzeller bunlar yaaa bayıldım:128::128::128: masallah miniğin sağlıkla gelsin kullansın inş cnm bak hevesim kaçmıştı bunları görünce geri geldi yastıklarda bi harika Allah ım yaaaa artık temmuz gelsin yavrularımızı kokulayak bu duyguyu yaşayan annelere sormak istiyorum aslında o ilk heyecan nasıldı anlatsalar yaaa ..bn anama soruyomda bana diyo 25 sene oncesini nasıl hatırlayayım

aa o cok güzelmiş popoyu sağlama alırız sıcaklarda. onu da not edeyim.
nagicim tecrubelı olduğundan basını agrıtıcam ama, şimdi benım kafam karıştı ılk dogdugunda normal ıslak mendıl sakıncalımı ki?
saf su + havlu kullanmak lazım. kızın poposunu paralamıyım da

ben kıyafetten sundan bundan cok cildine takık durumdayım. temizlik uzerıne aldıkça paylasın bısey dıyın bana sıfıra sıfır durumdayım bılgı konusunda..

aa sadece cd mı verıyorlar o paraya. ya akbaba gıbı mıllet zaaf kullanıyorlar. tamam poz sayısı ıyıde bastırmakta ayrı para. çekmek değil ki..
onlara o parayı verene kadar pro makına alırım makınada bende kalır yahu..

aaa bak aklıma ne geldı senle konuşurken ust komsum fotoğrafçılığa başladı. bayag pro makınada aldı. ondan da rica edebilirim doğum hediyesi olarak :)

kendimi bugun acayip zinde hissettim ama dudaklarım çatlamış ve feci şiş durumda acaba şekerimin yüksek çıkmasıyla bir alakası var mıdır perşembe tekrar şeker yüklemesi yapılacak dua edin nolur şu şeker olayını atlatayım

sağol canım benim <-- kızım yolladı :)
Rabbim ağız tadıyla, sağlıkla giydirmeyi nasip etsin hepimizin kuzucuklarına cicilerini..
ohh ne güzel sevindim, kaçmasın bır daha hevesin. bunlar işin en ballı tatlı kısımları. o kadar ağrı sızı endişenin yanında bunlar unutturuyor o sıkıntıları. (ağrısı sızısıda başımızın üzerine tabiki sağlıklı olsunda kuzucuklar)

ya di mi ne temmuzmuş yahu zaman durdu sankı nasıl bır hasret ve ozlemmıs..
ee anacında nasıl hatırlasın insaf :)))

Cok tesekkur ederim canim zahmet oldu. Bildim bu ornegi kendime dogum icin lizoz yaptim ayni ornekten dogumdn sonra cok usunuyormus. Bu arada pisik ve vucudu icin bende sudokrem aldim kullanan herkes cok memnunmus ablamda kullanmıştı cocuklarina. Turkiyeye geleli bi kac yil oldu hatta. Cokda kasmaya gerek yok diye düşünüyorum ben chicco aldim sampuan sabun yag falan. Özellikle buyuk almadm deneme olsun diye.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

rica ederim canımcım ne demek. evet o sudokrem cok yattı aklıma. ben antalyadayım o yüzden pişik konusunda gözüm korkuyor. kuzucuk en sıcak zamana gelicek. birde cildi bana çekerse cok cok daha dıkkat etmem gerek.
birde sureklı uyuma donemı ya sırtınada surerım belkı dıyorum yata yata sıcaktan sırtı isilik olmasın

ayy pamuk gıbı olacaklar sıcaklarda Rabbım yardımcımız olsun uf olmasın pompişler.

akşam etmişiz :) mesailerde bitmiştir sanırım :)

bende kalkayım ç.makınası bıttı onları asayım. aksamada mama yok bıseyler yapayım. dunku temizlik yorgunluğuna bol şekerli kahve gibi oldu burası bugun..

kızımın cicişleri içinde tekrar güzel dualarınız, dilekleriniz için hepinize çok çok çok teşekkürler..Rabbim hepimize gönlüme gore versin inşallah..
ama bende yeğenlerimin cicilerini merak ediyorum.. artık bekliyorum.
şimdilik öptük sizi kocamanından...

Çoook canım çektiii bende istiyoooom kayın Validem bende çok heveslendik senden pazar günü çıkmak istiyoruu umm

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bakalım...
BUFFY bebişinin cicileri çok güzel güle güle günlerde sağlıkla giysin inşallah...
ıslak mendil pişik kremlerinden bahsedilmiş ıslak mendil helede yeni doğduğunda yıkayıp kullanın kızlar hangi marka olursa olsun yani ben öyle düşünüyorum pek sağlıklı değil zaten yaz bebeği olacaklar banyo yapılır sık sık hem gelişimide güzel olur bebişlerin
pişik kremi isim olarak aklıma gelmedi ama kızımda bilememiştim yoğun bir krem vardı meğer ince tabaka sürülecekmiş bizde biraz fazla sürmüştük iyileşsin diye popuşu çok kötü olmuştu yavrumun sonra başka bir kremle geçmişti en güzel pişikte zeytinyağı zaten
ıslak mendil ve bez etken pişiğe o yüzden ıslak mendilleri yıkayın kızlar inş bir şey olmaz o zaman bebişlerimize pişik zor oluyor...

ooooooooyyyyyyyy ne güzelll yaaaaaaa baka baka doyamadım Rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin inş..

bu arada kızlarr nabersinizzz????

herşeyiniz çok güzel bütün hazırlıklar bitmiş inşallah iyi günlerde kullanmakta nasip olur bu arada kız bebişlerin cicileri daha mı güzell ne

herşey çok güzel keselere bereket güle güle giysin bende özeniyorum ama ahdım var 7. aya kadar bişey almıcam hatta elimde olsa son aya ama benim erken doğum riskim var hep yüreğim ağzımda alırızda ALLAH korusun bişey olur onlara bakar bakar daha kötü olurum diye senin ilk bebeğin mi canım

Çoook canım çektiii bende istiyoooom kayın Validem bende çok heveslendik senden pazar günü çıkmak istiyoruu umm

ay canım cıkın alın cicişler hiç durmayın :) artık erkeni falanda kalmadı.

hoş geldin canım. sağolasın Rabbim hepimizin minnoşlarına nasip etsin inşallah..
ya nagide farklı ıslak mendıl soylemıs. ben bunları duymasam kızın popişe normal ıslak mendılı sürecektim Allahtan ne mendil ne krem almamışım.

ooooooooyyyyyyyy ne güzelll yaaaaaaa baka baka doyamadım Rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin inş..

bu arada kızlarr nabersinizzz????

sağol canım hepimizin zuzuşları sağlıkla giysinler cicişlerini.

herşeyiniz çok güzel bütün hazırlıklar bitmiş inşallah iyi günlerde kullanmakta nasip olur bu arada kız bebişlerin cicileri daha mı güzell ne

sağol canım.. daha güzelleri paşanın olsun.. yok annesi öyle deme adam cicileride çok fena yakıyor :)

sağol teyzesi..
canım gönlünden nasıl geçiyorsa oyle yap. zaten 1 ay kaldı. kafan gönlün rahat yap zaten alısverısını. Hep dua ediyorum hepimiz için zamanında sağlıklı gelsin kuzularımız diye.
yine diyorum kendini tedirgin etme. tek yapacağımız bol bol dua etmek. Rabbimize sığınmak..
evet canım benim ilk bebişim :) biz biraz geç karar verdik bebiş için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…