geçmiş olsun canım. gözün aydın.. kafana takıp dusunup durma, daha cok stres yaparsın kendıne telkın ver mınnosum vaktınde gelıcek Allahın izniyle diye.
ben segerme yasamıyorum ama bacaklarımı azıcık ayırınca alt bölgede acaıp bır agrı oluyor. ozellıkle yataktan kalkarken birde cok yorulunca.
not aldım o kremi :) bende yazın yağdan ziyade losyon daha mı ıyı olur dıye düşünüyorum ama bilmiyorum ki.. sudokrem kız ıcın mı ? ayyy nagi teyzesi kızımın kukusuna kıyamam bennnnn
yok artık o ne oyle ya650tl. ben hıc sormadım daha bakalım benım hastaneye sorayım bır var mı oyle fotoğrafçıları. cok özel bir an ya dönüşü yok
telefondan çekmeyle olmaz. eşimde foto çekme konusunda ıyı değil flu flu ceker. ağlarım valla(((
aynen bende donem donem profosyonel cekımler ıstıyorum. 1. yaş gününde mesela. Amin canım.. Rabbim bize o gunleride göstersin inşallah..
sağol canım. Amin.. Rabbim hepimize gonlumuze gore nasip etsin. Sağlıkla sıhhatle nasip etsin kuzucuklarımıza gıyınmeyı.
yukardakını soyluyorsun sanırım. tabıkı ceker koyarım.
tontişin dolabı :) bayag doldu bence :))
Eki Görüntüle 1035502 Eki Görüntüle 1035503
bunlar örgü gelenler benle alakası yok :))
Eki Görüntüle 1035504 Eki Görüntüle 1035514
burda eşimin babaannesinden gelenler bolumu başlıyor
Eki Görüntüle 1035515 Eki Görüntüle 1035516
Eki Görüntüle 1035518 Eki Görüntüle 1035519
Eki Görüntüle 1035520 Eki Görüntüle 1035525
buraya kadar babaanne :) takımlar almış sağolsun
---------------------------------------------
en sağdaki pike yengeden gelen hediye diğerleri bizim aldıklarımız.
Eki Görüntüle 1035522 Eki Görüntüle 1035521 bu da bimden aldığımız takım biraz buyuk aldık uzun kollu diye
bu yastıkları ben yaptım :) devamıda gelecek daha :)
Eki Görüntüle 1035540
bu badilerde yenge hediyeleri
Eki Görüntüle 1035541
bu badilerde son 3 kalmıştı. tanesi 3tl görünce aldım hemen. 3 farklı bedende.
Eki Görüntüle 1035542
bunlarda cimcimeye yeni aldığımız oyuncaklar :) köpüş kulaklarıyla dans ediyor bu arada
Eki Görüntüle 1035543
losyon mantıklı olabilir cnm sudokrem çok yoğun kıvamlı bir koruyucu krem bebeğin popişinde tabaka gibi kalıyoben ıslak mendil olarak unıbaby yeni doğan(saf su+havlu) alıcam 2 çocukla birde su getir pamuk getir yapamam çogunluklada çeşmenin altına tutuveririm belki popişi
bebeklerde alt hijyen çok önemli ama kızlarda ekstra çünkü sık sık idrar yolu enf oluyo eeee o zamanda hadi antibiyotık en iyisi bakımı güzel yapıp ilaçtan korunmak
inş canım ya o günleride görürüz özel gün olduğu için bide bi çok hastanenin anlaşmalı fotoğrafçısı oluyo onun dışında doğuma fotoğrafçı sokmuyolar o yüzden de fiyatlar yüksek oluyor sanırım hastane kabul etse 250 tl içinde mesela 500 600 poz oluyomuş cd de veriyolarmış sana o pozları bide artı 10 poz çıktı veriyolarmış yani ne gerek var cd de aldıktan sonra ben kendim görümcemin oğlunu veya kız arkadaşını sokarım doğuma bi lira da para vermem bol bol da resim çeker oda fotoğrafçı sonuçta ama hastane kabul etmiyo işte öyle bişeyi
Oooo cnm pek güzeller bunlar yaaa bayıldım:128::128::128: masallah miniğin sağlıkla gelsin kullansın inş cnm bak hevesim kaçmıştı bunları görünce geri geldi yastıklarda bi harika Allah ım yaaaa artık temmuz gelsin yavrularımızı kokulayak bu duyguyu yaşayan annelere sormak istiyorum aslında o ilk heyecan nasıldı anlatsalar yaaa ..bn anama soruyomda bana diyo 25 sene oncesini nasıl hatırlayayım
doğru eklemişimdir umarım.
Eki Görüntüle 1035799 Eki Görüntüle 1035800
Eki Görüntüle 1035801 Eki Görüntüle 1035802
Cok tesekkur ederim canim zahmet oldu. Bildim bu ornegi kendime dogum icin lizoz yaptim ayni ornekten dogumdn sonra cok usunuyormus. Bu arada pisik ve vucudu icin bende sudokrem aldim kullanan herkes cok memnunmus ablamda kullanmıştı cocuklarina. Turkiyeye geleli bi kac yil oldu hatta. Cokda kasmaya gerek yok diye düşünüyorum ben chicco aldim sampuan sabun yag falan. Özellikle buyuk almadm deneme olsun diye.
Eki Görüntüle 1035522 Eki Görüntüle 1035521 bu da bimden aldığımız takım biraz buyuk aldık uzun kollu diye
Eki Görüntüle 1035540
Eki Görüntüle 1035541
Eki Görüntüle 1035542
bunlarda cimcimeye yeni aldığımız oyuncaklar :) köpüş kulaklarıyla dans ediyor bu arada
Eki Görüntüle 1035543
ilki kız canım hangi acıbadem bende medicana +çapa
Eki Görüntüle 1035540
Eki Görüntüle 1035541
Eki Görüntüle 1035542
Eki Görüntüle 1035543
muayene ücretini öğrenebilirmiyim cnm evet erkek nasipseMaslak Acıbadem'e gidiyorum. Ikinci bebeğinin cinsiyeti belli mi?
kendimi bugun acayip zinde hissettim ama dudaklarım çatlamış ve feci şiş durumda acaba şekerimin yüksek çıkmasıyla bir alakası var mıdır perşembe tekrar şeker yüklemesi yapılacak dua edin nolur şu şeker olayını atlatayım
geçmiş olsun canım. gözün aydın.. kafana takıp dusunup durma, daha cok stres yaparsın kendıne telkın ver mınnosum vaktınde gelıcek Allahın izniyle diye.
ben segerme yasamıyorum ama bacaklarımı azıcık ayırınca alt bölgede acaıp bır agrı oluyor. ozellıkle yataktan kalkarken birde cok yorulunca.
yorgunluktandır canım sağol güzel dileklerin için benim bebek çok aşağıda oynuyo belki ondandır dikişlerim çok acıyo
herşey çok güzel keselere bereket güle güle giysin bende özeniyorum ama ahdım var 7. aya kadar bişey almıcam hatta elimde olsa son aya ama benim erken doğum riskim var hep yüreğim ağzımda alırızda ALLAH korusun bişey olur onlara bakar bakar daha kötü olurum diye senin ilk bebeğin mi canımtontişin dolabı :) bayag doldu bence :))
Eki Görüntüle 1035540
Eki Görüntüle 1035541
Eki Görüntüle 1035542
Eki Görüntüle 1035543
Çoook canım çektiii bende istiyoooom kayın Validem bende çok heveslendik senden pazar günü çıkmak istiyoruu umm
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bakalım...
BUFFY bebişinin cicileri çok güzel güle güle günlerde sağlıkla giysin inşallah...
ıslak mendil pişik kremlerinden bahsedilmiş ıslak mendil helede yeni doğduğunda yıkayıp kullanın kızlar hangi marka olursa olsun yani ben öyle düşünüyorum pek sağlıklı değil zaten yaz bebeği olacaklar banyo yapılır sık sık hem gelişimide güzel olur bebişlerin
pişik kremi isim olarak aklıma gelmedi ama kızımda bilememiştim yoğun bir krem vardı meğer ince tabaka sürülecekmiş bizde biraz fazla sürmüştük iyileşsin diye popuşu çok kötü olmuştu yavrumun sonra başka bir kremle geçmişti en güzel pişikte zeytinyağı zaten
ıslak mendil ve bez etken pişiğe o yüzden ıslak mendilleri yıkayın kızlar inş bir şey olmaz o zaman bebişlerimize pişik zor oluyor...
ooooooooyyyyyyyy ne güzelll yaaaaaaa baka baka doyamadımRabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin inş..
bu arada kızlarr nabersinizzz????
herşeyiniz çok güzel bütün hazırlıklar bitmiş inşallah iyi günlerde kullanmakta nasip olur bu arada kız bebişlerin cicileri daha mı güzell ne
herşey çok güzel keselere bereket güle güle giysin bende özeniyorum ama ahdım var 7. aya kadar bişey almıcam hatta elimde olsa son aya ama benim erken doğum riskim var hep yüreğim ağzımda alırızda ALLAH korusun bişey olur onlara bakar bakar daha kötü olurum diye senin ilk bebeğin mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?