2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
sağol canım geç olsun güç olmasın:)))
nasibi kısmeti bol olsun güle güle giysin inş

sağol canım geç olsun güç olmasın:)))
nasibi kısmeti bol olsun güle güle giysin inş

öyle canım :)) biz aslında kararı bır yana hesapta çocuk ıstemıyorduk. simdi daha dünyaya gelmeden nasıl istemiyormuşuz yaaaa diyorum kendi kendime.. :)))

Kizlaaaarr keceden tac yapiyorum kendime, oglumun ismi yazili cok keyifli yaa bu bitsin kapi susu de yapcamm

günaydın bacılarım,artık spor ayakkabım beni değiştir diyooo,büyüyor muyum neyyyy

CNM BEN OĞLUMDA BİŞEY BİLMİYODUM niveanın bakım çantasını almıştım başta çantadan çıkan 2 paket yeni doğan ıslak mendil kullandım,sonrada huggies yıkamadım falan ama sık sık kremledim hiçbişeycik olmadı ama kızlar farklı yapabilirim diyosan en iyisi suyla silmek ben kendi şahsıma yapamam 2 çocukla onun için yeni çıkan saf su+havlu olan ıslak mendillerden alıcam oda sadece unibabyde vardı dün akşam onu almak niyetiyle ebebeğe gittim kendi markalarını çıkarmışlar bütün özellikler uni babyle aynı arada 10 tl fark var,alt açma,göğüspedi hepsinde markalarıonın adı baby&me totale vurduğumda aradaki fark epey oluyo onunlada süt saklama kabımı vs alırım dedim eşimin sayesinde bişey almadan çıktım ben bütün siteleri vs geziyorum kıyaslama yapıyorum henüz bişey almasamda bana en uygun ebebek geldi kıyafet alışverişi hariç tabi biberon,emzik hepsini bir alıp çıkarız parça parça alma dedi eşim bir bak istersen mağazasına ben görerek almayı sevenlerdenim

işte bu tez herkeste tutmayabilir ben kasımda doğum yaptım 40ım çıkana kadar terlediğimi ömrüm boyunca terlemedim yandım yandım üşümek ne kelime

Son düzenleme:
günaydınnn artık koca ayak olma yolunda ilerliyoruzz.Allahtan sıcaak havalara dek geliyor uygun babetlerden alıp giyiniriz
artık babet mi olur parmak arası terlik mi bilmiyom da kuruma siyah spor ayakkabıyla geliyom bi aydır

Son düzenleme:
günaydın kızlar... herkese güzel mutlu sağlıklı bir gün olsun...
dün gece hiç uyuyamadım ciğerlerim o kadar çok ağrıyorduki sürekli ütüyle havlu ısıtıp koydum göğüsüme...hamileyken çok zor hasta olmak....
dün dr gttim şeker için korkulcak hiç bişey yokmuş çok şükür atlattık :) kızımda 650 gr olmuş boyu 26 cm.. bir daha bir ay sonra gidicez doktora kontrole inşallah herşey güzel gider... aminnnnn....

Hepiciğinize günaydın :) rüyamda belimden ameliyat oluyodum,doktora diyodum artık oğlumu kucağıma alabilir miyim diye işte bunlar hep korku,düşünüyom sonra da rüyalarıma giriyo :):)

benimde ama bademciklerim coook sismiş yutkunamıyorum ve gece istifra etmekten zor uyudum aman bir gun istifrasız geçse sonrası olay acısını çıkarıyor benden yani midem hala beni kıskanıyor soyluyorum bebiş rahimde mide taşıyamaz ezıyet etme bana yok anlamıyor ille diyor mide bende ozel olmak istiyorum zaten ozel ama anlamıyor işte bendeki durumlarda bu
bogazıııımmmmmmmm
mideeeeemmmmmm
bacagımmmmmmm
annnemmmmm
yaba daba duuuuuuuuuuuu

geçmiş olsun yatmadan önce ayak tabanına viks sür üstüne çorap giy yat cnm iyi gelir oğluma sık yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…