sağol teyzesi..
canım gönlünden nasıl geçiyorsa oyle yap. zaten 1 ay kaldı. kafan gönlün rahat yap zaten alısverısını. Hep dua ediyorum hepimiz için zamanında sağlıklı gelsin kuzularımız diye.
yine diyorum kendini tedirgin etme. tek yapacağımız bol bol dua etmek. Rabbimize sığınmak..
evet canım benim ilk bebişim :) biz biraz geç karar verdik bebiş için :)
öyle canım :)) biz aslında kararı bır yana hesapta çocuk ıstemıyorduk. simdi daha dünyaya gelmeden nasıl istemiyormuşuz yaaaa diyorum kendi kendime.. :)))
öyle canım :)) biz aslında kararı bır yana hesapta çocuk ıstemıyorduk. simdi daha dünyaya gelmeden nasıl istemiyormuşuz yaaaa diyorum kendi kendime.. :)))
aa o cok güzelmiş popoyu sağlama alırız sıcaklarda. onu da not edeyim.
nagicim tecrubelı olduğundan basını agrıtıcam ama, şimdi benım kafam karıştı ılk dogdugunda normal ıslak mendıl sakıncalımı ki?
saf su + havlu kullanmak lazım. kızın poposunu paralamıyım da
ben kıyafetten sundan bundan cok cildine takık durumdayım. temizlik uzerıne aldıkça paylasın bısey dıyın bana sıfıra sıfır durumdayım bılgı konusunda..
aa sadece cd mı verıyorlar o paraya. ya akbaba gıbı mıllet zaaf kullanıyorlar. tamam poz sayısı ıyıde bastırmakta ayrı para. çekmek değil ki..
onlara o parayı verene kadar pro makına alırım makınada bende kalır yahu..
aaa bak aklıma ne geldı senle konuşurken ust komsum fotoğrafçılığa başladı. bayag pro makınada aldı. ondan da rica edebilirim doğum hediyesi olarak :)
CNM BEN OĞLUMDA BİŞEY BİLMİYODUM niveanın bakım çantasını almıştım başta çantadan çıkan 2 paket yeni doğan ıslak mendil kullandım,sonrada huggies yıkamadım falan ama sık sık kremledim hiçbişeycik olmadı ama kızlar farklı yapabilirim diyosan en iyisi suyla silmek ben kendi şahsıma yapamam 2 çocukla onun için yeni çıkan saf su+havlu olan ıslak mendillerden alıcam oda sadece unibabyde vardı dün akşam onu almak niyetiyle ebebeğe gittim kendi markalarını çıkarmışlar bütün özellikler uni babyle aynı arada 10 tl fark var,alt açma,göğüspedi hepsinde markalarıonın adı baby&me totale vurduğumda aradaki fark epey oluyo onunlada süt saklama kabımı vs alırım dedim eşimin sayesinde bişey almadan çıktım ben bütün siteleri vs geziyorum kıyaslama yapıyorum henüz bişey almasamda bana en uygun ebebek geldi kıyafet alışverişi hariç tabi biberon,emzik hepsini bir alıp çıkarız parça parça alma dedi eşim bir bak istersen mağazasına ben görerek almayı sevenlerdenim
Cok tesekkur ederim canim zahmet oldu. Bildim bu ornegi kendime dogum icin lizoz yaptim ayni ornekten dogumdn sonra cok usunuyormus. Bu arada pisik ve vucudu icin bende sudokrem aldim kullanan herkes cok memnunmus ablamda kullanmıştı cocuklarina. Turkiyeye geleli bi kac yil oldu hatta. Cokda kasmaya gerek yok diye düşünüyorum ben chicco aldim sampuan sabun yag falan. Özellikle buyuk almadm deneme olsun diye.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın kızlar... herkese güzel mutlu sağlıklı bir gün olsun...
dün gece hiç uyuyamadım ciğerlerim o kadar çok ağrıyorduki sürekli ütüyle havlu ısıtıp koydum göğüsüme...hamileyken çok zor hasta olmak....
dün dr gttim şeker için korkulcak hiç bişey yokmuş çok şükür atlattık :) kızımda 650 gr olmuş boyu 26 cm.. bir daha bir ay sonra gidicez doktora kontrole inşallah herşey güzel gider... aminnnnn....
Hepiciğinize günaydın :) rüyamda belimden ameliyat oluyodum,doktora diyodum artık oğlumu kucağıma alabilir miyim diye işte bunlar hep korku,düşünüyom sonra da rüyalarıma giriyo :):)
benimde ama bademciklerim coook sismiş yutkunamıyorum ve gece istifra etmekten zor uyudum aman bir gun istifrasız geçse sonrası olay acısını çıkarıyor benden yani midem hala beni kıskanıyor soyluyorum bebiş rahimde mide taşıyamaz ezıyet etme bana yok anlamıyor ille diyor mide bende ozel olmak istiyorum zaten ozel ama anlamıyor işte bendeki durumlarda bu
bogazıııımmmmmmmm
mideeeeemmmmmm
bacagımmmmmmm
annnemmmmm
yaba daba duuuuuuuuuuuu
günaydın kızlar... herkese güzel mutlu sağlıklı bir gün olsun...
dün gece hiç uyuyamadım ciğerlerim o kadar çok ağrıyorduki sürekli ütüyle havlu ısıtıp koydum göğüsüme...hamileyken çok zor hasta olmak....
dün dr gttim şeker için korkulcak hiç bişey yokmuş çok şükür atlattık :) kızımda 650 gr olmuş boyu 26 cm.. bir daha bir ay sonra gidicez doktora kontrole inşallah herşey güzel gider... aminnnnn....