2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
günaydınlar mutlu,huzurlu birgün olsun inş

herkese kocaman gunaydınlar
ayşeeeee parmak arası terlik yap çok şık olur helede kurumda

Hepiciğinize günaydın :) rüyamda belimden ameliyat oluyodum,doktora diyodum artık oğlumu kucağıma alabilir miyim diye işte bunlar hep korku,düşünüyom sonra da rüyalarıma giriyo :):)
heheeee günaydın canlar,nagicanım kuruma öyle gelenler var ki devölet memuru demeye şahit lazım,onların yanında parmakarası masum kalır,sedacan senin de popon açıkta kalmış eşimin bana dediği gibi,sabah eşimi uyandırırken kak lann uğraştırma beni diyom aha ..... yedik yine rüya görmüş diyo,Allah'ın izniyle sağsalim bebişlerimizi alalım kucağımıza da,uykusuz kalsak rüya görmesek zuhahaha
bacım çok geçmiş olsun,hamilelik de zor geçiren için hastalık gibi bişey zaten dikkat et kendine,ayaklarının altına viks sür :26:

bugunun sarkısı eller havaya

bahca duvarını astımda hamileliğe dolandım
optum sevdiğimi halellestim
kusuyorum aman kusuyorum hele
deymeyin gamlı mideme
yaktın beni midem,
yanıyorum anam yanıyorummm
yeter naz eyleme midem
gel kana kana yemek yiyeyim
etme eyleme nere gidem hamileyim bende yemek yiyem
tey tey teyyyyyyyyyyyyyy

Keşke komşu olsaydık kıvranırdık beraber 😞bende sabaha kadar midenden çektim ,kasıklarıma bile vurdu çok korktum,ağlayacaktım artık,oy oy normalde mide ağrısı bilmem bu hamilelik çok enteresan birşey ya😑

Enee giremiyom ya kk ye,mahkeme emri mi geldi noldu :) telefon uygulamasını da sevmedim :/ ayşem benimki toto açıklığından değil,gündüz kuruyom kafada,bel fıtığım var ya onun korkusu gece rüyamda hortluyo :):)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Valla insanin yardima ihtiyaci oluyor ama benim kv dede gecen beni sikayet etmis ogluna demiski 15gundur yukariyi temizlemiyor yukarinin balkonlari merdivenler yikancak yikamiyo esimde yikamis merdivenlerini bana esim demedide kv soyledi seni sikayet ettim dedi bende esime sordum suratima bakti kafasini cevirdi tabi soyliycek bi lafi yok dedimki benden bi is beklemesi cok komik sen diyemedinmi anne karim rahatsiz kendi evimizn isini zor yapiyor diye..hic bisi demiyo ben oyle deyince bide susuyo ya hepten sinir oluyorm ozaman azcik savun be adam..dun gecede kv temizlik yapiyo yukarda sesi geliyo esimde yukari cikmis surat yapmis gelmis bana diyoki annem temizlik yapiyo oyuzden surati bes karis..napabilirim dedim

günaydın bacılarım,artık spor ayakkabım beni değiştir diyooo,büyüyor muyum neyyyy

herkezlere günaydın hayırlı günler olsun

günaydınlar mutlu,huzurlu birgün olsun inş

geçmiş olsun cnm ohh bebişin iyimiş bak daha ıyı olursunuz inş
herkese kocaman gunaydınlar

Hepiciğinize günaydın :) rüyamda belimden ameliyat oluyodum,doktora diyodum artık oğlumu kucağıma alabilir miyim diye işte bunlar hep korku,düşünüyom sonra da rüyalarıma giriyo :):)

Kizlaaaarr keceden tac yapiyorum kendime, oglumun ismi yazili cok keyifli yaa bu bitsin kapi susu de yapcamm
banada yapsanaaaaaa
son adet tarihin cnm
herkese günaydın kızlarrr güzel bir gün olsun

kızlaarrr mehabaaaa

bol bereketli hayırlı sağlıklı bi gün olsun inşallahhh

Cnm valla boyle aramizda konusurken soylemistim ama pek memnun degildiler kullanan arkadaslarimda o sampuandan bir sefer yuzunu yika bakalim yakacakmi gozlerini benim oglani yikadigimda yaniyi gozlerim diyodu vr cikinca kipkirmizi oluyodu gozleri ama bencede babasina kalsin sen dalin yada canbebe al cok pahali degil zaten bizede yegenim geliyor arada o yikanirken kullaniyor

Cnm bikac paket yeni dogan islak havlularindan alirsn unibaby safsulu olandan hastanede ondan kullanirsin hatta iliksuyla islak havluyu yika oyle sur bebise ben evde pamuk kullandim pamugu guzelce islatiyodum popisi temizliyodum

anammm seninki tam numunelik bide şikayet mi etmiş ben o konularda rahatım beni asla eşime konuşamazlar iyi yada kötü tepkisi çok serttir 7 senelikte gelinim bu tarz bir beklentileride olmaz herkes eli ayağı tutarken işini yapsın şimdiden yük olmanın anlamı yok yarın öbür gün yapamadıklarında yardımcı olurum ben zaten kendi evime zor yetiyorum
yeni evlendiğimizde eşim için görümcem bir iki laf etti işte bekarken böyle değildi dağınıktı karısına nazı geçmiyo falan diye eşim lafı ağzına tıkadı ogün bugün sondur demem o ki aynı binada oturuluyosa eşlerin ara dengeyi kurması çok önemli

ayyyyy çok sinir oldum şu an kv ni elime alasım var kusura bakma biz de stresimizi bi şekilde atcaz bacım

Illaki tuttmayabilir ama tedbirli olmak lazim. Birde kan oranimin düşük oldugu hesaba katilirsa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok bacim yok cok dengesiz benim kv esimin suan iyi hali yeni gelinken hic savunamiyodu inanki ben boyle insanlar gormedim resmen hizmetci muamelesi yapiyolar ilk hamileligimdede cok rahatsizlandim hic islerini yapamadim arkamdan demislerki esime biz onu niye aldik is yapmiycaksa...ben geberiyorm yatiyorm onlar isguc pesinde bende 9haftalik hamileyken o laflarida duydum esimde bana surat yapmaya kavga cikarmaya basladi kvle yeme icmede birdi annemi cagirdim geldi aldi beni esimede dedim ben sizin hizmetciniz degilim bosanalim git davani ac cocukta benim cocugum dogurup bakarim 1ay ayri kaldik sonra geldi konusuldu aradi annesini bundN sonra bizim evimiz ayri olck kimse benim karima karismiycak falan filan dedi oyle baristik dusunsene daha 4aylik evliydim neler yasadim..inanki kaza gecirdi bacagi biraz rahatsiz ama is guc yapmaya engel degil ama istiyoki hep ben yapayim ama brn nereye yetcem benimde evim var cocugum var zaten elimden geldigince yardimci oluyodm ama suan krndi evimle zor ilgileniyorum..demen gibi arayi adam bulcak benimki 32yasina gelmis hakliyi haksizi goruyor ama sessiz kaliyor arada hasliyor anasini bu sefer 1ay konusmuyor ogluyla bisuru beddua ediyor ondan sonra bana surat yapiyor anliycagin herturlu bana patliyor bakalim nereye kadar gitcek bazen psikolojim bozuluyor sinirden kendi kendime konusuyorm evde

ay kızlaaaar giremedim nete de kudurdum yaa, bağlayamadılar daha bizim interneti...
herkes iyi mi?
biz çok iyiyiz çok çok şükür!
hatta o kadar iyiyiz ki artık anneyi uyutmama, tekmeler falan derken canımı okumaya başladı şimdiden Defne hanım kızım
yüzünü de gördük, ben ablasına benzettim ama doğunca ne çıkacak bakalım
ev işi de baya toparladık, halı bilem yıkadım haftasonu
sizlerin keyifler nasıl?

hadi gor bebişini sonra bizimle güzelliğini paylaş

amiinn..hadi bakalım cnm hayırlısıyla git gel bende sizi Allah a emanet ediyorum ..bebişin inş yüzünü gösterir size ama bence göstericeeekk..
sağolun gacılar!!!!!!!
berna hadi bakalım git güzel haberlerle gel yanlız sen beni kurtlandırdın yaww benimde perşembe kontrolüm var şeker yüklemem var bende afili bir foto isteyim abimiz için
iste tabi şekerim. biz foto alamadık diye gittik tekrardan, hatta kendi dedi şimdi pozisyon uygun değil, uyuyor haftaya gelin foto veririm dedi...
yaa sorma net hala hala hala daha bağlanamadı, beyinsiz insanlar 2 haftadır adresi doğru alamadılar. okulda da pek giremedim... unutur muyum hem aşkolsun =)))) hadi gözün de aydın bak normale dönmüş. bi daha sapıtma öyle =)
mahmutamı gittin canım
şükür güzel çıkmış herşeyi maşallah bebişine cnm kalp atışını bende hiç sormamıştım
aklıma gelirse sorayım bir şeker yüklemen ne zaman senin?
evet canım Mahmut'a gittim. ben de hiç sormuyordum ama Sevgi sor diyince kendiminkini de öğreneyim dedim...
şeker konusunda bir şey demedi... senin ne zaman?

Beni sormuşunuz, uzun süredir üyeyim. Öğretmenim öğrencilerim fırsat verdikçe yazabiliyorum. Arkadaşlar tanır dimi kızlar beni tanıyorsunuz. Unutulduk mu yoksa ağlarız haaa
Van'ı görünce anılarım depreşti. biz de koca-karı 27:) öğretmeniz ve Ağrı'daydık 6 yıldır. bu yaz Diyarbakır'a geldik. doğumu Van Medikal'de yapmıştım 2009'da. deprem sonrası bilirsin belki, kapandı.... Van'da mısınız? hangi hastaneye gidiyorsun?

kızlar buda benim oğlum
temmuz 29 da doğum olacak allahın izni ile.
kilosu 504 gr dedi doktor.
10 gün önceden gidiyor sizce bi sakıncası olurmu

sen üzme kendini bişeyde deme onlar ana oğul halletsinler eşimin bir lafı vardır ben evlatlarıyım bana küsselerde barışırlar sen bişey deme gel bana söyle der gerçekten öyle seninkinin acımasıda kalmamış anlaşılan valla böylelerini gördükçe benim kv melek diyorum boşuna söyleniyosun diyorum kendi kendime
2 çocuğunla evine ancak yetersin robot değilsin ya sende sabır de bakalım sonu güzel olsun

ayyyyy çok sinir oldum şu an kv ni elime alasım var kusura bakma biz de stresimizi bi şekilde atcaz bacım

Bu anlattiklarim digerlerinin yaninda pasif kalir milletlerin icinde beni rezil etmelerini saymiyorum daha kiz ben onla bi oturmaya gitmekten cekiniyorm milletin icinde aglatiyo beni laf soyluyo bagiriyo eger onu tanimayan bi insan varsa orda şok oluyolar zaten taniyanlarda benim yerime cevap veriyolar

hayırlı günler kızlar nasılsınız...
bernacım benimde belirsiz şeker 24. haftalarda yaparız demişti nisanın ilk haftası gidecem belki o zaman yapılır benimde...

Esimde aynisini soyluyor
...inanki cok sabrediyorum dunyayi yapiyo bana ama Allah buyuk diyorum herseferinde zaten burdakiler komsular onun noldugunu biliyolar ama en kotusude kimseyle paylasamamk annem soruyor bazen nasilsiniz eskisi gibi davraniyomu diye yok iyiyiz diyorm her seferinde ama bazen annemin yaninda bile bana bagirip cagiriyor isi sakaya vuruyorm ama yinede annemin morali bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…