günaydınlar mutlu,huzurlu birgün olsun inş
herkese kocaman gunaydınlar
ayşeeeee parmak arası terlik yap çok şık olur helede kurumda
heheeee günaydın canlar,nagicanım kuruma öyle gelenler var ki devölet memuru demeye şahit lazım,onların yanında parmakarası masum kalır,sedacan senin de popon açıkta kalmış eşimin bana dediği gibi,sabah eşimi uyandırırken kak lann uğraştırma beni diyomHepiciğinize günaydın :) rüyamda belimden ameliyat oluyodum,doktora diyodum artık oğlumu kucağıma alabilir miyim diyeişte bunlar hep korku,düşünüyom sonra da rüyalarıma giriyo :):)
bacım çok geçmiş olsun,hamilelik de zor geçiren için hastalık gibi bişey zaten dikkat et kendine,ayaklarının altına viks sür :26:günaydın kızlar... herkese güzel mutlu sağlıklı bir gün olsun...
dün gece hiç uyuyamadım ciğerlerim o kadar çok ağrıyorduki sürekli ütüyle havlu ısıtıp koydum göğüsüme...hamileyken çok zor hasta olmak....
dün dr gttim şeker için korkulcak hiç bişey yokmuş çok şükür atlattık :) kızımda 650 gr olmuş boyu 26 cm.. bir daha bir ay sonra gidicez doktora kontrole inşallah herşey güzel gider... aminnnnn....
günaydın kızlar... herkese güzel mutlu sağlıklı bir gün olsun...
dün gece hiç uyuyamadım ciğerlerim o kadar çok ağrıyorduki sürekli ütüyle havlu ısıtıp koydum göğüsüme...hamileyken çok zor hasta olmak....
dün dr gttim şeker için korkulcak hiç bişey yokmuş çok şükür atlattık :) kızımda 650 gr olmuş boyu 26 cm.. bir daha bir ay sonra gidicez doktora kontrole inşallah herşey güzel gider... aminnnnn....
heheeee günaydın canlar,nagicanım kuruma öyle gelenler var ki devölet memuru demeye şahit lazım,onların yanında parmakarası masum kalır,sedacan senin de popon açıkta kalmış eşimin bana dediği gibi,sabah eşimi uyandırırken kak lann uğraştırma beni diyomaha ..... yedik yine rüya görmüş diyo,Allah'ın izniyle sağsalim bebişlerimizi alalım kucağımıza da,uykusuz kalsak rüya görmesek zuhahaha
bacım çok geçmiş olsun,hamilelik de zor geçiren için hastalık gibi bişey zaten dikkat et kendine,ayaklarının altına viks sür :26:
bende kiloda var cnm 72 ile hamile kaldım ama inan oğlumda da 69la kalmıştım bana sorarsan ağır geçirmemin sebebi kilodan çok başka faktörler neyse yolun yarısındayız inş hayırlısı ile tamamlarızyanlız varya insan azıcık yardım bekliyo sağdan soldan 7 kat el acıyoda yakınındakiler görmüyo halini
günaydın bacılarım,artık spor ayakkabım beni değiştir diyooo,büyüyor muyum neyyyy
herkezlere günaydın hayırlı günler olsun
günaydınlar mutlu,huzurlu birgün olsun inş
geçmiş olsun cnm ohh bebişin iyimiş bak daha ıyı olursunuz inşgünaydın kızlar... herkese güzel mutlu sağlıklı bir gün olsun...
herkese kocaman gunaydınlar
Hepiciğinize günaydın :) rüyamda belimden ameliyat oluyodum,doktora diyodum artık oğlumu kucağıma alabilir miyim diyeişte bunlar hep korku,düşünüyom sonra da rüyalarıma giriyo :):)
bugunun sarkısı eller havaya
bahca duvarını astımda hamileliğe dolandım
optum sevdiğimi halellestim
kusuyorum aman kusuyorum hele
deymeyin gamlı mideme
yaktın beni midem,
yanıyorum anam yanıyorummm
yeter naz eyleme midem
gel kana kana yemek yiyeyim
etme eyleme nere gidem hamileyim bende yemek yiyem
tey tey teyyyyyyyyyyyyyy
banada yapsanaaaaaaKizlaaaarr keceden tac yapiyorum kendime, oglumun ismi yazilicok keyifli yaa bu bitsin kapi susu de yapcamm
son adet tarihin cnmSAT nedir?
herkese günaydın kızlarrr güzel bir gün olsun
sağol canım daha güzelleri senın minnoşun olsun..olur olur yaparsın sen de :) arabesk yapma, yüklenme kendıne
zaten bir el attın mı zırt diye oluveriyor :))))
Canım sağolasın.. Rabbim bıdıklarımıza sağlıkla gıydırmeyı nasıp etsin inşallah..
Evet ya bende bayıldım örme cicilere. ben yapamadığım için piyango gibi oldu bana. kışın ne gıydırıcem kızıma diye uzuluyordum. kış gelmeden geldi ciciler cok sevındım. evet eczanelerde de pişik kremi oluyor dıye bılıyorum. dediğin iyi oldu klasik markalara hiç yaklaşmıyım. jhonson aldım ama bır denıyım bakıyım olmazsa değiştiririm. şampuan için hiçbirşey duymamıştım. ilk defa senden duydum simdi kullanıp denemek cok farklı tabi. yakarsa bende canbebe ye gecıyım. sağol canım ıyı oldu dediğin. jhonsonıda babası kullanır :))))))))
son adet tarihin canım:)))SAT nedir?
ay canım cıkın alın cicişler hiç durmayın :) artık erkeni falanda kalmadı.
hoş geldin canım. sağolasın Rabbim hepimizin minnoşlarına nasip etsin inşallah..
ya nagide farklı ıslak mendıl soylemıs. ben bunları duymasam kızın popişe normal ıslak mendılı sürecektimAllahtan ne mendil ne krem almamışım.
sağol canım hepimizin zuzuşları sağlıkla giysinler cicişlerini.
sağol canım.. daha güzelleri paşanın olsun.. yok annesi öyle deme adam cicileride çok fena yakıyor :)
Valla insanin yardima ihtiyaci oluyor ama benim kv dede gecen beni sikayet etmis ogluna demiski 15gundur yukariyi temizlemiyor yukarinin balkonlari merdivenler yikancak yikamiyo esimde yikamis merdivenlerini bana esim demedide kv soyledi seni sikayet ettim dedi bende esime sordum suratima bakti kafasini cevirdi tabi soyliycek bi lafi yok dedimki benden bi is beklemesi cok komik sen diyemedinmi anne karim rahatsiz kendi evimizn isini zor yapiyor diye..hic bisi demiyo ben oyle deyince bide susuyo ya hepten sinir oluyorm ozaman azcik savun be adam..dun gecede kv temizlik yapiyo yukarda sesi geliyo esimde yukari cikmis surat yapmis gelmis bana diyoki annem temizlik yapiyo oyuzden surati bes karis..napabilirim dedim
Valla insanin yardima ihtiyaci oluyor ama benim kv dede gecen beni sikayet etmis ogluna demiski 15gundur yukariyi temizlemiyor yukarinin balkonlari merdivenler yikancak yikamiyo esimde yikamis merdivenlerini bana esim demedide kv soyledi seni sikayet ettim dedi bende esime sordum suratima bakti kafasini cevirdi tabi soyliycek bi lafi yok dedimki benden bi is beklemesi cok komik sen diyemedinmi anne karim rahatsiz kendi evimizn isini zor yapiyor diye..hic bisi demiyo ben oyle deyince bide susuyo ya hepten sinir oluyorm ozaman azcik savun be adam..dun gecede kv temizlik yapiyo yukarda sesi geliyo esimde yukari cikmis surat yapmis gelmis bana diyoki annem temizlik yapiyo oyuzden surati bes karis..napabilirim dedim
CNM BEN OĞLUMDA BİŞEY BİLMİYODUM niveanın bakım çantasını almıştım başta çantadan çıkan 2 paket yeni doğan ıslak mendil kullandım,sonrada huggies yıkamadım falan ama sık sık kremledim hiçbişeycik olmadı ama kızlar farklı yapabilirim diyosan en iyisi suyla silmek ben kendi şahsıma yapamam 2 çocukla onun için yeni çıkan saf su+havlu olan ıslak mendillerden alıcam oda sadece unibabyde vardı dün akşam onu almak niyetiyle ebebeğe gittim kendi markalarını çıkarmışlar bütün özellikler uni babyle aynı arada 10 tl fark var,alt açma,göğüspedi hepsinde markalarıonın adı baby&me totale vurduğumda aradaki fark epey oluyo onunlada süt saklama kabımı vs alırım dedim eşimin sayesinde bişey almadan çıktımben bütün siteleri vs geziyorum kıyaslama yapıyorum henüz bişey almasamda bana en uygun ebebek geldi kıyafet alışverişi hariç tabi biberon,emzik hepsini bir alıp çıkarız parça parça alma dedi eşim bir bak istersen mağazasına ben görerek almayı sevenlerdenim
işte bu tez herkeste tutmayabilir ben kasımda doğum yaptım 40ım çıkana kadar terlediğimi ömrüm boyunca terlemedim yandım yandım üşümek ne kelime
anammm seninki tam numunelik bide şikayet mi etmişben o konularda rahatım beni asla eşime konuşamazlar iyi yada kötü tepkisi çok serttir 7 senelikte gelinim bu tarz bir beklentileride olmaz herkes eli ayağı tutarken işini yapsın şimdiden yük olmanın anlamı yok yarın öbür gün yapamadıklarında yardımcı olurum ben zaten kendi evime zor yetiyorum
yeni evlendiğimizde eşim için görümcem bir iki laf etti işte bekarken böyle değildi dağınıktı karısına nazı geçmiyo falan diye eşim lafı ağzına tıkadı ogün bugün sondur demem o ki aynı binada oturuluyosa eşlerin ara dengeyi kurması çok önemli
hadi gor bebişini sonra bizimle güzelliğini paylaş
sağolun gacılar!!!!!!!amiinn..hadi bakalım cnm hayırlısıyla git gel bende sizi Allah a emanet ediyorum ..bebişin inş yüzünü gösterir size ama bence göstericeeekk..
iste tabi şekerim. biz foto alamadık diye gittik tekrardan, hatta kendi dedi şimdi pozisyon uygun değil, uyuyor haftaya gelin foto veririm dedi...berna hadi bakalım git güzel haberlerle gel yanlız sen beni kurtlandırdın yaww benimde perşembe kontrolüm var şeker yüklemem var bende afili bir foto isteyim abimiz için
yaa sorma net hala hala hala daha bağlanamadı, beyinsiz insanlar 2 haftadır adresi doğru alamadılar. okulda da pek giremedim... unutur muyum hem aşkolsun =)))) hadi gözün de aydın bak normale dönmüş. bi daha sapıtma öyle =)amiiin hayırlı cumalar cümlemiz inş..sende kendine dikkat et cnm dua ederiz senin içinde ne demek Allah ım korusun evlatlarımızı
masallaaahhh bebişineeeesağol canımmmm valla unutmaısın gıııı bnde diyom bu kız nerde...bn bu sabah tekrar gıttım dnlemeye kalbını 144 cıktı bu sefer cok şükür..
evet canım Mahmut'a gittim. ben de hiç sormuyordum ama Sevgi sor diyince kendiminkini de öğreneyim dedim...mahmutamı gittin canım
şükür güzel çıkmış herşeyi maşallah bebişine cnm kalp atışını bende hiç sormamıştım
aklıma gelirse sorayım bir şeker yüklemen ne zaman senin?
Van'ı görünce anılarım depreşti. biz de koca-karıBeni sormuşunuz, uzun süredir üyeyim. Öğretmenim öğrencilerim fırsat verdikçe yazabiliyorum. Arkadaşlar tanır dimi kızlar beni tanıyorsunuz. Unutulduk mu yoksa ağlarız haaa
Yok bacim yok cok dengesiz benim kv esimin suan iyi hali yeni gelinken hic savunamiyodu inanki ben boyle insanlar gormedim resmen hizmetci muamelesi yapiyolar ilk hamileligimdede cok rahatsizlandim hic islerini yapamadim arkamdan demislerki esime biz onu niye aldik is yapmiycaksa...ben geberiyorm yatiyorm onlar isguc pesinde bende 9haftalik hamileyken o laflarida duydum esimde bana surat yapmaya kavga cikarmaya basladi kvle yeme icmede birdi annemi cagirdim geldi aldi beni esimede dedim ben sizin hizmetciniz degilim bosanalim git davani ac cocukta benim cocugum dogurup bakarim 1ay ayri kaldik sonra geldi konusuldu aradi annesini bundN sonra bizim evimiz ayri olck kimse benim karima karismiycak falan filan dedi oyle baristik dusunsene daha 4aylik evliydim neler yasadim..inanki kaza gecirdi bacagi biraz rahatsiz ama is guc yapmaya engel degil ama istiyoki hep ben yapayim ama brn nereye yetcem benimde evim var cocugum var zaten elimden geldigince yardimci oluyodm ama suan krndi evimle zor ilgileniyorum..demen gibi arayi adam bulcak benimki 32yasina gelmis hakliyi haksizi goruyor ama sessiz kaliyor arada hasliyor anasini bu sefer 1ay konusmuyor ogluyla bisuru beddua ediyor ondan sonra bana surat yapiyor anliycagin herturlu bana patliyor bakalim nereye kadar gitcek bazen psikolojim bozuluyor sinirden kendi kendime konusuyorm evde
ayyyyy çok sinir oldum şu an kv ni elime alasım var kusura bakma biz de stresimizi bi şekilde atcaz bacım
sen üzme kendini bişeyde deme onlar ana oğul halletsinler eşimin bir lafı vardır ben evlatlarıyım bana küsselerde barışırlar sen bişey deme gel bana söyle der gerçekten öyle seninkinin acımasıda kalmamış anlaşılan valla böylelerini gördükçe benim kv melek diyorum boşuna söyleniyosun diyorum kendi kendime
2 çocuğunla evine ancak yetersin robot değilsin ya sende sabır de bakalım sonu güzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?