Eki Görüntüle 1036689
kızlar buda benim oğlum
temmuz 29 da doğum olacak allahın izni ile.
kilosu 504 gr dedi doktor.
10 gün önceden gidiyor sizce bi sakıncası olurmu
Eki Görüntüle 1036689
kızlar buda benim oğlum
Eki Görüntüle 1036689
kızlar buda benim oğlum
hıııı, belki ben yaptırmam da yaa bilmiyorum... zaten yapılacak şeyleri Mahmut söylüyor.hayırlı günler kızlar nasılsınız...
bernacım benimde belirsiz şeker 24. haftalarda yaparız demişti nisanın ilk haftası gidecem belki o zaman yapılır benimde...
dalin yumuşatıcı çooooooooooooooook güzel kokuyor yaa, ben de bugün yarın 2 6 lt'lik alıcam. yazın sık sık yıkacanak sonuçta.kızlar siz aldınızmı bebişin deterjanını ben bugün dalin in sıvı deterjanıyla yumuşatıcısını aldım artık yavaş yavaş aldıklarımı yıkayıp ütüleyim diyorum her ihtimale hazır olsun ağırlaşmadan bide hacı şakirin vardı siz hangisini tercih ediyosunuz
maşalllah yaaa =) ne güzel di mi yüzünü görebilmekEki Görüntüle 1036689
kızlar buda benim oğlum
kızlar siz aldınızmı bebişin deterjanını ben bugün dalin in sıvı deterjanıyla yumuşatıcısını aldım artık yavaş yavaş aldıklarımı yıkayıp ütüleyim diyorum her ihtimale hazır olsun ağırlaşmadan bide hacı şakirin vardı siz hangisini tercih ediyosunuz
Eki Görüntüle 1036689
kızlar buda benim oğlum
Esimde aynisini soyluyor
...inanki cok sabrediyorum dunyayi yapiyo bana ama Allah buyuk diyorum herseferinde zaten burdakiler komsular onun noldugunu biliyolar ama en kotusude kimseyle paylasamamk annem soruyor bazen nasilsiniz eskisi gibi davraniyomu diye yok iyiyiz diyorm her seferinde ama bazen annemin yaninda bile bana bagirip cagiriyor isi sakaya vuruyorm ama yinede annemin morali bozuluyor
hıııı, belki ben yaptırmam da yaa bilmiyorum... zaten yapılacak şeyleri Mahmut söylüyor.
dalin yumuşatıcı çooooooooooooooook güzel kokuyor yaa, ben de bugün yarın 2 6 lt'lik alıcam. yazın sık sık yıkacanak sonuçta.
deterjan da Biobellinda var amway gibi bitkisel, kızımda onu kullanmıştım, yine ondan alıcam.
maşalllah yaaa =) ne güzel di mi yüzünü görebilmek
bi karnına bakıyorsun, bi fotosuna, sonra diyorsun, Aman Tanrııımmmm, içimde şimdi bundan mı vaaarrrrrrrr?
canım ben almadım daha önümüzdeki hafta alıp bende artık yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum aldıklarımı yıkama işlemini nasıl yapıcaz makinada yıkıcaz dimi en düşük programda mı yıkasak bizim makinada 30 dakikalık 30 dereceli yıkama var kısa program onda yıkasam olur mu acaba
Cnm bende seker yuklemesi yaptirmicam zaten midem cok bulaniyo sabahlari hic yaptiramam valla dktrmuda soyledim aynen bu sekilde sadece kanda bakariz sknti yapma dedi
canım allah size bağışlasın oğluşunu maşallah.. çok şanslısın bu arada ne güzel de poz vermiş :) bizimki totosunu gösterdi bize ayrıntılı boyunca, arada ayağa kalktım gezindim döner mi diye ama ı ı.. ne yaptıysak olmadı, bi foto alamadık cimcimeden :)
Ayy canım allah sabır versin sana, kayınvalideni tanımıyorum ama nasıl gıcık oldum şuan anlatamam. gerçi herkesin kendine göre bir huyu var ama böylelerini de hiç anlayamıyorumbence de sen mümkün olduğunca polemiğe girme kendisiyle eşinle konuş, paylaş sıkıntılarını ama kendini de fazla ezdirme, taviz verme kendinden yoksa daha fazla tepene çıkıyolar, sessiz kaldıkça meydanı boş bulup daha çok saçmalıyolar
Eki Görüntüle 1036689
kızlar buda benim oğlum
kızlar siz aldınızmı bebişin deterjanını ben bugün dalin in sıvı deterjanıyla yumuşatıcısını aldım artık yavaş yavaş aldıklarımı yıkayıp ütüleyim diyorum her ihtimale hazır olsun ağırlaşmadan bide hacı şakirin vardı siz hangisini tercih ediyosunuz
Eki Görüntüle 1036689
kızlar buda benim oğlum
Eki Görüntüle 1036689
kızlar buda benim oğlum
Valla insanin yardima ihtiyaci oluyor ama benim kv dede gecen beni sikayet etmis ogluna demiski 15gundur yukariyi temizlemiyor yukarinin balkonlari merdivenler yikancak yikamiyo esimde yikamis merdivenlerini bana esim demedide kv soyledi seni sikayet ettim dedi bende esime sordum suratima bakti kafasini cevirdi tabi soyliycek bi lafi yok dedimki benden bi is beklemesi cok komik sen diyemedinmi anne karim rahatsiz kendi evimizn isini zor yapiyor diye..hic bisi demiyo ben oyle deyince bide susuyo ya hepten sinir oluyorm ozaman azcik savun be adam..dun gecede kv temizlik yapiyo yukarda sesi geliyo esimde yukari cikmis surat yapmis gelmis bana diyoki annem temizlik yapiyo oyuzden surati bes karis..napabilirim dedim
Cnm bende seker yuklemesi yaptirmicam zaten midem cok bulaniyo sabahlari hic yaptiramam valla dktrmuda soyledim aynen bu sekilde sadece kanda bakariz sknti yapma dedi
Cnm karsilik vermiyorum zaten agzimi acsam bu sefer olay buyuyor en iyisi sus otur diyorm rabbim benide boyle imtihan ediyor dengesiz iste napabilirim bazen cok iyi bazen naptigi belli olmuyor..buyuktur kocamin anasidir diyip susuyorm kendimede cok sasiriyorm bazen ben bukadar sabirlimiydim diye
Eki Görüntüle 1036689
kızlar buda benim oğlum
ya ilkinde herrrr taramayı, testi bilmem neyi yaptık. Allah sağlık versin tabii ki de ama bu seferkinde sakınan göze çöp misali evham yapmayacağım. 2'liyi bile yapmadım ben sadece iç organlara falan atrıntılı bakıyor sürekli o kadar... gelişimi iyi, ben iyiyim, tamamdır!
daha ne isteyeyim....
şu kv muhabbeti ne yaaa hangi sayfada yazıyor merak ettim!!!!!!!
kız ben sana benim kv anlatim istersen bak neler neler öğrenirsin ustune dayanamaz ucaga atladığın gibi kadına gider kavga edersin kııızzzzzz
bebişinin yuzunude gormusmu benim arkadaşım amanda aman Masallah
bacım karnın buyudumu kilo almısmısın durumlar nedir
ve Masallah halımı yıkadın helal sana
bende hafta sonu alışveriş merkezine gittim kızımın okuma bayramı için seçilmiş kıyafetini almaya laki ciddi yürüme problemim var evden çıkamıyorum tekerlekli sandalye ile gezdim orada o kadar yani
ama moral bozmak yok
bugunki sarkımı yolluyorum sana
bahca duvarını astımda hamileliğe dolandım
optum sevdiğimi halellestim
kusuyorum aman kusuyorum hele
deymeyin gamlı mideme
yaktın beni midem,
yanıyorum anam yanıyorummm
yeter naz eyleme midem
gel kana kana yemek yiyeyim
etme eyleme nere gidem hamileyim bende yemek yiyem
tey tey teyyyyyyyyyyyyyy
sen değerimi bilirsin canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?