2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
bu arada sen mesaj bakmayı öğrenemedin di mi daha? nasıl yollayacağım sana foto =)

hıı bi de pek kilo almadım bacım

bu arada sen mesaj bakmayı öğrenemedin di mi daha? nasıl yollayacağım sana foto =)

hıı bi de pek kilo almadım bacım

evet foto isterim once nasıl bakıcam onu öğrenmek isterem

bende accık kilo aldım sanırım 1,5- 2 kilo arası aldım

bende detaylıya girdim bebisim iyiymiş ama aksam resmini gösterdim kızımdaki tepki

anneeee bunun teni gelmisss( 4 boyutlu olunca tabi çocuk hep siyah beyaz gordugu için bir heyecan oldu görmeliydin )
belkide anne teni once geldi biz göremiyorduk ayyyy aynı babamama benziyor (burada babaya yag yapıyor zira aşırı babacıdır )

Kizlaar bakin tacimi yapiyorum. Bosluk kisma oglumun ismi gelecek keceyi ilk kez elime aldim kapi susunden once tacla acemiligimi atayim dedim bocukleri de ben yaptim hee hazir degill))))

Eklentiler

• $IMG_20140325_143114.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Kizlaar bakin tacimi yapiyorum. Bosluk kisma oglumun ismi gelecek keceyi ilk kez elime aldim kapi susunden once tacla acemiligimi atayim dedim bocukleri de ben yaptim hee hazir degill))))

harika olmuş kız bu tebrik ediyorum inş başına taktığın resmini de paylaşırsın bizlerle kucağında oğluşunla
gerçekten çok hoş ilk deneyim olarak (gerçi hiç ilk deneyim acemiliğine benzememiş gayet profosyonelce)
bende çok istiyorum keçelerle bişeyler yapmak özellikle oğluşun adını kocaman yazıp duvarına asmak istiyorum ama pek vakti zaman bulup yapabilceğe benzemiyorum şimdilik

Selam herkese kızlar kv deye gelen giden misafirle ilgilenmekden grip oldum nasil gecircem bebegimi etkiler mi acaba ilac kullanamıyorum dr.a gidecegim yarin sizce ne yapmam gerekiyo??
kv nin iyi gecindigi gelin var mi sizce kızlar? Bnmkinin ilk torunu olacagi halde hic tepki vermedi. Oturup kalkarken dikkat ediyorum bişey kaldrmiyorum kv diyo ki bn hamileyken agac kökü sòktüm bişey olmadı ew isi yapmakla biseymi olur dedi moralm cok bozuldu uzun sure gitmedm evine bu seferde gitmiyorm diye laf etti temzlini yemeğini yapan yok tabi.. bir ay once kvyi oglumun kalbini dinlemeye giderken yanmda götürdüm belki bisey anlar diye faydasi oldu birazcik AMA kaynana iste..

İnsallahh bilgecimm. Ayy cok keyifliymis yaa izne ciktiginda bi gunde bitirebilirsin oglusunun ismini

merhabalar sevgili annişler ;
ay ne zamandır giremedim şifremi yenilemem gerekti.
herkese güzel günler diliyorum. kv ler insafa gelsin. kocalar elinde çiçeklerle gelsin. bebişler bol bol tekmiklesin.
bu arada buffy cim çok tatlılar güle güle kullansın prensesin inşallah. benimse ortada hiç bişey yok valla. aldıklarımız bir hurçta duruyor. bebiş odası yeni taşınmamızdan dolayı ıvır zıvır odası durumunda daha toparlanamadık valla :)
zaten bek odası için kara veremedim daha boş odamız var ama ilk zamanlar yanımızda olacak 40 ından sonra kısmet olursa yazlığa gitmeyi planlıyoruz. eylül ortası gibi gelicez .
şimdi evde aldık masraf çok mağlum :) diyorum ekim gibi falan mı girişsem oda işine . şimdilik bir şifonyerimi boşaltırım dedim. Zaten kocaman yeter diye düşünüyorum bakalım ..

tatlimmm harika yaa ahhhh bende yapmak istiom yapabilecegimdende eminim ama bu avuc ici kadar yerde kece malzeme bulmak imkansiz

tatlimmm harika yaa ahhhh bende yapmak istiom yapabilecegimdende eminim ama bu avuc ici kadar yerde kece malzeme bulmak imkansiz

Bende bursadan aldim canim. Ama sordum burda da varmis meger. Bence ciktiginda bi tuhafiyeye sor artik cok populer ya heryerde olabiliyo. Dene sansini

Eklentiler

• $108747820_tn70_0.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 46
  • $108528271_tn70_0.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 44
Tahmin ettim canim. Ben sonradan baska bi seye donusecek bisey ariyorum salincak vs gibi. Eger istedgm gbi bisey bulursam gostererim size
kızlar ben bebek bezi pastası yapıyorum ilgilenenler olursa burdayım...

Yaa nette goruyorum da onlar ne ise yariyo hic anlamadim:)) ancak hediyelik falan olur herhalde. Gorumcem dogurursa ona yaparim

Cnm merhaba.bende seni aradim bulamadim ya.kistler ne alemde gittinmi kontrole daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…