2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
inş canım benim ALLAh razı olsun sağolasın dua için
kan değerlerimemi üzüleyim 10 gün beklemeyemi bebeğe bişi olmuşmudur düşüncesinemi aklım çok karışık

Canim cok gecmis olsun. Moral cok onemli bozma hemen. Rabbim herseyi yoluna koyar. Bisicik olmamistir kuzuna.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

23+5 iz bu gun... ama gobusumuz minicikk:)) ilk 3 ay pesinen 8 kilo verdim simdi sadece o kilolari aldik baska almadim.. boyle gider insallh

Eklentiler

• $1396094244967.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 26

biz ufak ufak alıyoruz ama daha çok eksiğimiz var bugün mobilyamız gelicek nasip olursa onu bekledim birazda mobilyalar gelsinde ona göre eksikleri çıkarcaz artık bizde çalışıyorum ben o yüzden işimiz biraz daha zor sadece pazar günümüz var tatil Allah nasip ederse doğuma 3 hafta kalana kadar çalışmak istiyorum inş. herşey yolunda giderde anlıcan koştur koştur zaman nasıl geçti anlamıcaz inş.

23+5 iz bu gun... ama gobusumuz minicikk:)) ilk 3 ay pesinen 8 kilo verdim simdi sadece o kilolari aldik baska almadim.. boyle gider insallh

maşallah size pek güzel görünüyosunuz
ben biraz fazla büyüdüm galiba ya sizleri görünce böyle p.tesi bende ekleyim barik resim

maşallah size pek güzel görünüyosunuz
ben biraz fazla büyüdüm galiba ya sizleri görünce böyle p.tesi bende ekleyim barik resim

Bende buyumedik diye dertleniyorum

ilkinde kaç kilo almistin 60 falan olmaz miyiz ya

İlktede 58olmustum ama onda 10kilo verdim 42kiloya kadar dusmustum bunda 6kilo verdim ama alamiyorum iste ilkde hemen toparlamistim..esimde 60kilo ol diyor zaten dogumda 8.10kilo gidiyor vitaminler kilo yapiyor ama ben icemiyorum iste

Magnezyum demişken kızlar ne marka benim magvital mi ne suda eritili iciliyo bunun hapi yok miiiii icmesi kotuu

Magnezyum demişken kızlar ne marka benim magvital mi ne suda eritili iciliyo bunun hapi yok miiiii icmesi kotuu
Ee doktorlar ayni olunca ilaclarda ayni olur demi benimde magvital. Decavit marincap balik yagi benim corasprinim bide böbrek ilaclarimda var((

ben iciorum multi vitamin balik yagi kapsulu kan hapi bide magnezyum verdi son gittimde bi kac gundur icmiom onu

Ee doktorlar ayni olunca ilaclarda ayni olur demi benimde magvital. Decavit marincap balik yagi benim corasprinim bide böbrek ilaclarimda var((

Ben hic icemiyorum yaa sadece kan ilaci vegaferon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…