2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar iyi akşamlar bebepim hareket etmiyor. Çikolata yedim sırt üstü yattım müzik dinlettim konuştum hiç birşey hissedemedim dua edin lütfen.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne zamandan beri hareket etmiyorki dun de bu konuyu konustuk evham yapma hic canim

Bayağı oldu bugün çok fazla hissedemedim zaten o yüzden çok korkuyorum

Bayagi dedigin gun degil saatse endiselenme. Bu haftalarda duzenli hareket beklemeyin diyor doktorlar zaten. Yorulduysan o da yorulmustur ya da uyuyordur. Stres yaparsan hic hissedemezsin sakin ol..

Uyuyordur kuzucuk..korkma srn annesi..

Yardımcı olanlara çok teşekkür ederim. Allaha şükürler olsun ki kızım hareket etmeye başladı. Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Seherciim zayifim zayifim die kendini boşa uzuzyormussun bende senin kadarim cnm.hic fark yok masallah iki yavrunada allah korusun sizi

Sagol cnm valla yuzumden cok kilo verdim vucudum toparladi ama yuzum kucucuk zaten bebisim zayif degildi normal dedi dktr..toparliyorum allaha sukur..cnm rabbim hepimizin yavrularina uzun omur saglik sihhat vrrsin korusun :)

zeynepcann umarım iyisindir canım

Iscak iscak tasecik bi gobus fotosu
tü tü tüüü maşallah çok şirin görünüyonuz bacım

ay benim esimde daha yeni hissetti ama cok oyle ilgilenmez elimi koyimde dinlim felan yok yani dısarı cıktıgında ilgileniriz diyor
eee adam usta artık napsın 4. cocugu acemi caylak gibi heyecanlanmıyor

Ama senin eşininkide normalmiş canım birde erkekler çocukları doğan a kadar pek bir şey hissetmiyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…