Valla canim ben cok modellu falanda yapıyorum bana cok kolay geliyor ama bence yaparsın sende yaninda gösteren biri varsa hele cok kolay hemen basla pasaya bi yelek:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sürekli gösterecek biri yok işte ev sahibi teyze var ona gosteertsem bariii surekli gelio bana okuma yazma kursuna gidioda calistir die nasil yün alcaz ne marka
Tamam işte teyze bilir bi gösterse kaparsin hemen.. ben nako yada alizenin bebe yunlerini kullaniyorum canim. Kircilli yunler var seviyorum onlari güzel oluyor bi bak istersen. Bi yelek bi yundn cikar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Masallah size.. ne kucugu kocaman olmussunuz..
Cnm birazda resimden buyyk gozukuyor bugun annemin ev sahibi kadin geldi anlamadi bile hamis oldugumu :) inanki bazen kocaman oluyoruz bazen kucucuk kaliyor karnim sanirim bebegin yonune gore degisiyor gcen inanki tis tis yuruyodum zor nefes aliyodum bazen buyuk bazen kucuguz son iki aya aZ kaldi kocamaaan olcaz daha
Masallah size.. ne kucugu kocaman olmussunuz..
Cnm birazda resimden buyyk gozukuyor bugun annemin ev sahibi kadin geldi anlamadi bile hamis oldugumu :) inanki bazen kocaman oluyoruz bazen kucucuk kaliyor karnim sanirim bebegin yonune gore degisiyor gcen inanki tis tis yuruyodum zor nefes aliyodum bazen buyuk bazen kucuguz son iki aya aZ kaldi kocamaaan olcaz daha