ahh ahh esimde bu yuzden soylenip duruyooo ama istahim yok ki benimdeeee anca bu kadarbundan sonra aliriz bir iki bir iki canim ins
insallah bizim evdede kocayla kilo kavgamiz var bu aralar ama alamiyorum napim halen daha bulaniyorum hic istahim yok kocacimda ben hamile kaldim adam 7kilo aldi dana gibi oldu
insan hissedio sende hissedip almisin
Kızlar sizlere bir şey soracağım eşleriniz bebişlerin hareketlerini hissetmeye başladılar mı ? Benim oğlan babasına gıcığınız mı oluyor diye düşünüyorumvuruyor vuruyor babasını çağırdığımda tık yok oda bu çocuk senin gibi bana inat diyor
benimde ayniiiibana oyun oynuo bu cucuk dioooo...... Bi kere elini koydugunda tekme yedi bi kerede ben uzanmistim karnimin dalgalandigini gordu ve soook oldu bu daha cok etkiledi
ay benim velette aynıı :) bu aralar düzeldik biraz gerçi başladı arada bi vurmayada hayırlısı :)
ay o dalgalanmalara bende bayılıyorum, bazen açıyorum karnımı daha rahat göriyim karnımdaki hareketleri ama yok benimki kızıyo çoçuğu üşütürmüşüm :))
Kızlar bu arada geri sayım başlamış farkında olmadan yüz günün altına inmişiz:))::))):)):))
Iscak iscak tasecik bi gobus fotosu
ahh ahh esimde bu yuzden soylenip duruyooo ama istahim yok ki benimdeeee anca bu kadar
geçiyor zaman ya şaka gibi hiç geçmicek sanıyordum valla çok şükür bugünlere de geldik
biz daha ikili rakamlara düşmedik ama az kaldı Allah ın izniyle sizleri takipteyiz bizde
kızlar merhaba morelim çok bozuk dün tüm gün hastanedeydim karnımın sağ alt tarafında ağrı vardı geceden beri sabahta cuma günü gebe polikliniğine randevum vardı gittim muayene oldum benim riskli olduğu için 15 günde 1 çağırıyorlar önceden erken doğum hikayem var diye çapaya gidiyorum karnımdaki ağrıyı söyleyince acil cerrahiye yazı yazıp gönderdiler canım ç.ıktı gittim muayene oldum hemen boş serum taktılar birşey yiyip içme dediler apendisit olabilirmiş kan degerlerim bayağı yüksek çıktı karnım ağrıyodu ama önemsemiyodum fazla kasılmadan diye sabah 7 den akşam 7ye kadar hiçbirşey yemedim ameliyat olabilir diye gelen giden doktor uzman asistan bakıp konuşup durdular kan değelerime göre akut apendist mişim ama ultrasonda çıkmayınca mr istediler bende istemiyorum dedim sonra bana imza at sorumluluğu kabul et git dediler annem geldi zararı varmı diye sorduğumuzda her doktor yok dedi ultrasonda bazen görünmüyormuş bebek baskıladığı için mr şart dedi sorumluluk alamazlarmış mecbur çekildim 15 dk rapor 10 gün sonra çıkacak kan değerim hala yüksek ama apendisit bulgusuna rastlanılmadı yazmışlar kadın doğum doktorunun kağıdına cevaben idrar yolu yada gaz olabilirmiş pazartesi kadın doğuma götürcem evrakları ama ben geceden beri çok pişmanım acaba bi zararı olmuşmudur psikolojim çok bozuk kızlar(((((((((8
kızlar merhaba morelim çok bozuk dün tüm gün hastanedeydim karnımın sağ alt tarafında ağrı vardı geceden beri sabahta cuma günü gebe polikliniğine randevum vardı gittim muayene oldum benim riskli olduğu için 15 günde 1 çağırıyorlar önceden erken doğum hikayem var diye çapaya gidiyorum karnımdaki ağrıyı söyleyince acil cerrahiye yazı yazıp gönderdiler canım ç.ıktı gittim muayene oldum hemen boş serum taktılar birşey yiyip içme dediler apendisit olabilirmiş kan degerlerim bayağı yüksek çıktı karnım ağrıyodu ama önemsemiyodum fazla kasılmadan diye sabah 7 den akşam 7ye kadar hiçbirşey yemedim ameliyat olabilir diye gelen giden doktor uzman asistan bakıp konuşup durdular kan değelerime göre akut apendist mişim ama ultrasonda çıkmayınca mr istediler bende istemiyorum dedim sonra bana imza at sorumluluğu kabul et git dediler annem geldi zararı varmı diye sorduğumuzda her doktor yok dedi ultrasonda bazen görünmüyormuş bebek baskıladığı için mr şart dedi sorumluluk alamazlarmış mecbur çekildim 15 dk rapor 10 gün sonra çıkacak kan değerim hala yüksek ama apendisit bulgusuna rastlanılmadı yazmışlar kadın doğum doktorunun kağıdına cevaben idrar yolu yada gaz olabilirmiş pazartesi kadın doğuma götürcem evrakları ama ben geceden beri çok pişmanım acaba bi zararı olmuşmudur psikolojim çok bozuk kızlar(((((((((8
Aynen bende öyle diyordum ama geçiyo çok şükür bundan sonrası daha yavaş geçer heralde hem sıcaklar hem ağırlascaz Allah kolaylik versin inşallah
bende uzanip takip ediyorum o dalgalanmalari cok guzel yaa
eğer çektirmeseydin ve apandist olsaydı o zaman hem sana hem ona zararı olurdu, doktorlar gerekli görmeseydi zaten illa çektir demezlerdi kötü düşünme bişicik olmamıştır inşallah bebişine..
tmm bekliyoruz bi fotoda sendennnnnn
Çok geçmiş olsun canım inşallah olmamıştır bi zararı moralini bozma o mr etkilemediySede moralinin bozukluğu etkiler bebeği dua et bol bol
ilkinde kaç kilo almistin 60 falan olmaz miyiz yaahh ahh esimde bu yuzden soylenip duruyooo ama istahim yok ki benimdeeee anca bu kadar
Bu hamileligimi kac kiloyla tamamliycam cok meraktayim 58olsam bari
6 ayı çok şükür bitirdik kalan 3 ay da bence daha cabuk gecer neden dersen hazırlıklara başlıcaz hergün kafamızda bişeyler olucak oraya gidelim buraya gidelim onu alalım bunu yapalım o eksik bu öyle derken bizler sıcaklardan ve ağırlaşmaktan dolayı zorlancaz ama zaman daha hızlı geçicek bence yada temennim o yönde:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?