2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

ay benim velette aynıı :) bu aralar düzeldik biraz gerçi başladı arada bi vurmayada hayırlısı :)

benimde ayniiii bana oyun oynuo bu cucuk dioooo...... Bi kere elini koydugunda tekme yedi bi kerede ben uzanmistim karnimin dalgalandigini gordu ve soook oldu bu daha cok etkiledi

ay o dalgalanmalara bende bayılıyorum, bazen açıyorum karnımı daha rahat göriyim karnımdaki hareketleri ama yok benimki kızıyo çoçuğu üşütürmüşüm :))

Ayy benim ki de çok pimpirik li ya hareket etsin diye Karnıma hafif hafif vuruyorum rahatıni kaçırma kızımin diyo:)doğunca neler yapacak merak ediyorum:))

Kızlar bu arada geri sayım başlamış farkında olmadan yüz günün altına inmişiz:))::))):)):))

Kızlar bu arada geri sayım başlamış farkında olmadan yüz günün altına inmişiz:))::))):)):))

geçiyor zaman ya şaka gibi hiç geçmicek sanıyordum valla çok şükür bugünlere de geldik
biz daha ikili rakamlara düşmedik ama az kaldı Allah ın izniyle sizleri takipteyiz bizde

kızlar merhaba morelim çok bozuk dün tüm gün hastanedeydim karnımın sağ alt tarafında ağrı vardı geceden beri sabahta cuma günü gebe polikliniğine randevum vardı gittim muayene oldum benim riskli olduğu için 15 günde 1 çağırıyorlar önceden erken doğum hikayem var diye çapaya gidiyorum karnımdaki ağrıyı söyleyince acil cerrahiye yazı yazıp gönderdiler canım ç.ıktı gittim muayene oldum hemen boş serum taktılar birşey yiyip içme dediler apendisit olabilirmiş kan degerlerim bayağı yüksek çıktı karnım ağrıyodu ama önemsemiyodum fazla kasılmadan diye sabah 7 den akşam 7ye kadar hiçbirşey yemedim ameliyat olabilir diye gelen giden doktor uzman asistan bakıp konuşup durdular kan değelerime göre akut apendist mişim ama ultrasonda çıkmayınca mr istediler bende istemiyorum dedim sonra bana imza at sorumluluğu kabul et git dediler annem geldi zararı varmı diye sorduğumuzda her doktor yok dedi ultrasonda bazen görünmüyormuş bebek baskıladığı için mr şart dedi sorumluluk alamazlarmış mecbur çekildim 15 dk rapor 10 gün sonra çıkacak kan değerim hala yüksek ama apendisit bulgusuna rastlanılmadı yazmışlar kadın doğum doktorunun kağıdına cevaben idrar yolu yada gaz olabilirmiş pazartesi kadın doğuma götürcem evrakları ama ben geceden beri çok pişmanım acaba bi zararı olmuşmudur psikolojim çok bozuk kızlar(((((((((8

Son düzenleme:
Iscak iscak tasecik bi gobus fotosu

Canim cok seker olmuşsun massallhhhh... beni de her goren nereye sıkıştırdin bu cocugu duyor. TemiZligim var simdi bitsinde bende ekleyim ozendim:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geçiyor zaman ya şaka gibi hiç geçmicek sanıyordum valla çok şükür bugünlere de geldik
biz daha ikili rakamlara düşmedik ama az kaldı Allah ın izniyle sizleri takipteyiz bizde

Aynen bende öyle diyordum ama geçiyo çok şükür bundan sonrası daha yavaş geçer heralde hem sıcaklar hem ağırlascaz Allah kolaylik versin inşallah

canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm yaşadıklarına ama sen kendini üzme lütfen bişeycik olmamıştır bebişe
mr bi zararı varmı tam olarak bir bilgim yok ama bi yerde şöle bişey okumuştum
hamilelikte ultrasyon ve mr ın bebeğe hiç bir zararı yok diye umuyorum öyledir için rahat olsun bebişte iyidir annesi inş sonuçların
temiz çıkar p.tsei de dr dan güzel haberle gelirsin bolbol dua et içini rahatlat bizde sizin için dua edicez

eğer çektirmeseydin ve apandist olsaydı o zaman hem sana hem ona zararı olurdu, doktorlar gerekli görmeseydi zaten illa çektir demezlerdi kötü düşünme bişicik olmamıştır inşallah bebişine..

Aynen bende öyle diyordum ama geçiyo çok şükür bundan sonrası daha yavaş geçer heralde hem sıcaklar hem ağırlascaz Allah kolaylik versin inşallah

6 ayı çok şükür bitirdik kalan 3 ay da bence daha cabuk gecer neden dersen hazırlıklara başlıcaz hergün kafamızda bişeyler olucak oraya gidelim buraya gidelim onu alalım bunu yapalım o eksik bu öyle derken bizler sıcaklardan ve ağırlaşmaktan dolayı zorlancaz ama zaman daha hızlı geçicek bence yada temennim o yönde:)))

Çok geçmiş olsun canım inşallah olmamıştır bi zararı moralini bozma o mr etkilemediySede moralinin bozukluğu etkiler bebeği dua et bol bol

eğer çektirmeseydin ve apandist olsaydı o zaman hem sana hem ona zararı olurdu, doktorlar gerekli görmeseydi zaten illa çektir demezlerdi kötü düşünme bişicik olmamıştır inşallah bebişine..

evet canım doktorlar zaten dedi her 10 gebedeki apandisit bebeği ve anneyi kaybetmeye kadar götürüyormuş ALLAH korusun rabbime emenaetiz inş birşey olmaz canım ben dua ediyorum sende bana dua et canım hamile halinle...

Çok geçmiş olsun canım inşallah olmamıştır bi zararı moralini bozma o mr etkilemediySede moralinin bozukluğu etkiler bebeği dua et bol bol

sağol canım rabbim kimseye göstermesin
canımı sıkmamaya çalışıyorum ama psikolojik olarak vicdan yapıyorum inş olmaz birşey rabbim korusun herkesinkini bizide birde 10 gün sonraki raporum temiz gelsin daha ne isterim

Doğru haklısın bizim daha hiçbirşeyimiz yok zaten k. ValideM hastane çıkışını almış yeri yumuşak ama kalin almış onu değiştircem bu pazar bişeyler almalı artık sıcaklar gelirse daha da zor olcak çıkmak zaten şimdi de hep evdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…