2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

hic bir seyi stres etme kendine güçlü olmalısın Rabbim yardımcın olsun

benimde bebisin kafası yukarıda ayaklar aşağıda o vakitde tekmeler aşağıdan daha guclu oluyor sankim

canım günaydın. benim doktorum karataş hastanesi tadilatta yaklaşık 1 yıl orada doğumu önermiyorum dedi. yanlışmı anladı acaba. sen karataşa mı gidiyorsun. hastanenin durumu ne şu anda?

canım doktorun doğru sölemiş hastane tadilatta fakat yeni doğumhane katı ve doğum odaları yapıldı yaklaşık 1 aydır faaliyete geçti doğum katları şuan pırıl pırıl yeni katlar 19 martta yakın bi arkadaşım karataşta benim dr da doğum yaptı çok memnun kalmış bakaım biz neler yaşıcaz

bende evdeyim canim calismiyorum 1-2 ay idare ederiz sonrasi allah kerim insallah en yakin zamanda tekrar işe girerde bende derin bi nefes alirim. Allahtan umut kesilmez :)

Kızlar sizlere bir şey soracağım eşleriniz bebişlerin hareketlerini hissetmeye başladılar mı ? Benim oğlan babasına gıcığınız mı oluyor diye düşünüyorum vuruyor vuruyor babasını çağırdığımda tık yok oda bu çocuk senin gibi bana inat diyor

bende evdeyim canim calismiyorum 1-2 ay idare ederiz sonrasi allah kerim insallah en yakin zamanda tekrar işe girerde bende derin bi nefes alirim. Allahtan umut kesilmez :)
inş cnm zaten inan bebk rızkıyla gelirmiş Rabbim bi evlenenin birde bebeği olanın rızkını veriyor çok şükürr...yinede her halimize şükürler olsun..

heheh bizim babaızda iki kere gördü..sonra bn bakk dediğimde yok kımıldamıyıor ne zaman babamız arkasını dönüyor tekrar başlıyo hareketlere bnde diyorum seni sevemedi bu çocuk

ay benim esimde daha yeni hissetti ama cok oyle ilgilenmez elimi koyimde dinlim felan yok yani dısarı cıktıgında ilgileniriz diyor
eee adam usta artık napsın 4. cocugu acemi caylak gibi heyecanlanmıyor

benim kızda aynısını yapiyordu babasina en hareketli oldugu zamanlarda bile esim elini koyunca tık kesiliyodu dun gece bu durumu aştık hareket etmeye baslayinca esim elini gobuse koydu 10-15 dk yine hareket etmedi sonra harekete basladi ama nasil vuruyo nasil sert atiyo tekmeleri sanki tepki veriyo cek elini die bebekler annelerinin dokunuslariyla baskasinin dokunusunu ayirt edebiliyomus ondan sanirim

Benimki babasini tekme atiyor gece sirtina karnimi dayiyorum ama bu aralar sanki hareketleri azaldi iyi beslenemiyomuyum acaba ya

hic bir seyi stres etme kendine güçlü olmalısın Rabbim yardımcın olsun

benimde bebisin kafası yukarıda ayaklar aşağıda o vakitde tekmeler aşağıdan daha guclu oluyor sankim

Teşekkür ederim kızlar inş hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız. Yazamıyorum okuyorum ama bana yazmanız ınan o kadar mutlu etti ki beni. Ufacık şeyler insanlardan ilgi görmek oğlumla beni cok mutlu ediyor. Inş perşembe günü hatirlatirim tekrar bu kadar hamis bana dua ederse hayırlısıyla oğlumla eve dönmemize ve aile danışmanına yönlendirilmemize karar verir hakim. Bu halde karnım büyüdükce babamın yanında cok zor oluyor birde artık kanepe mahvediyor belim ağrıyor oğlumla birlikte mutlu ve huzurlu olmaya ihtiyacımız var. Hepinizi ve bebislerinizi öpüyoruz. Rabbim iki cihanda aile saadeti.versin ve huzurumuzu.bozmasın ins

Buda babaya ozel cit citli

Eklentiler

• $IMG_20140329_112613.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 21

canım benim ya tüm dualarımız sizinle herşey gönlünüzce olur inş. bebeğin ve senin için en hayırlısı nasılsa öyle olsun sen güçlü bi bayansın bebeğin için daha da güçlü olucağına inanıyorum seni ve oğlunu çok öpüyoruz

rabbim yardimcin olsun cnm

Buda babaya ozel cit citli

çok tatlı ya aynından bende aldım oğluşu hatta o zaman daha cinsiyetimiz bilem belli değildi
inş sağlıkla giydikleri günleride görürüz.
şaka maka zaman ilerliyo bebişlerde göbişlrede büyüyo çok mutluyummm hepimizin herşey en iyi şekilde olsun inş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…