- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
Günaydın kızlar nasılsınız? Hazırlıklar hızlanmış az kaldı nisanda geldi bakalım ilk kim doğuracak topikten merak ediyorum. Benim oğlan cok yaramaz kasığıma iniyor vuruyor hep ağrı yapıyor oda. Bel ağrılarimda başladi geçen gun üzüntüden yalancı saçı girdi belinden kasiklarimdan doğum baya zorlayacak sanirim ama böyle ne ağrı gibi sancı rahatsız ediyor böyle alta itiyor rahmi öyle gibi. Doktora da gitmedim sinirden.neyseki geçti. Mahkeme yaklaşıyor işte cuma günü az kaldı bakalım ne çıkacak sonuç.
canım günaydın. benim doktorum karataş hastanesi tadilatta yaklaşık 1 yıl orada doğumu önermiyorum dedi. yanlışmı anladı acaba. sen karataşa mı gidiyorsun. hastanenin durumu ne şu anda?
sagol tatlimmm simdide bi kucaklarimiza alsaydik dioruz
bende evdeyim canim calismiyorum 1-2 ay idare ederiz sonrasi allah kerimgünaydın ah sorma o bel agrısı bndede var hamlıelıgımın basından beri resmen batıyor..bu arada eşin işten çıkmış üzüldüm sen çalışyormuydun nasıl olacak
aayy cnm hadi bakalım yine heyecanlı bir bekleyiş dikkat et adamlara falan çarpık çurpuk getırmesınler
amiiiinnn inş c.tesi olmayan bi iş ne güzel olur...gerçi bn tamamen çıkıcam nasipse ama hayat belli olmaz tekrar çalışcam
an itibariyle 51.5 canim yani 4kg ben 3 saniodumIscak iscak tasecik bi gobus fotosu
Massallah kuzuyada sanada :) bende eve gecince cekeyim kac kilo aldin hicrancim kac kilosun simdi
benimde ayniiii
an itibariyle 51.5 canim yani 4kg ben 3 saniodumsende ekle resim herkescikler eklesin merek ediom ben ya
inş cnm zaten inan bebk rızkıyla gelirmiş Rabbim bi evlenenin birde bebeği olanın rızkını veriyor çok şükürr...yinede her halimize şükürler olsun..bende evdeyim canim calismiyorum 1-2 ay idare ederiz sonrasi allah keriminsallah en yakin zamanda tekrar işe girerde bende derin bi nefes alirim. Allahtan umut kesilmez :)
Kızlar sizlere bir şey soracağım eşleriniz bebişlerin hareketlerini hissetmeye başladılar mı ? Benim oğlan babasına gıcığınız mı oluyor diye düşünüyorumvuruyor vuruyor babasını çağırdığımda tık yok oda bu çocuk senin gibi bana inat diyor
Kızlar sizlere bir şey soracağım eşleriniz bebişlerin hareketlerini hissetmeye başladılar mı ? Benim oğlan babasına gıcığınız mı oluyor diye düşünüyorumvuruyor vuruyor babasını çağırdığımda tık yok oda bu çocuk senin gibi bana inat diyor
bundan sonra aliriz bir iki bir iki canim insan itibariyle 51.5 canim yani 4kg ben 3 saniodumsende ekle resim herkescikler eklesin merek ediom ben ya
massallah canim ben hala 50de kaldim karnim tokken oda :) aksam ustu eklerim benim gobuste seninkinin bi bkucugu :)
benim kızda aynısını yapiyordu babasina en hareketli oldugu zamanlarda bile esim elini koyunca tık kesiliyodu dun gece bu durumu aştık hareket etmeye baslayinca esim elini gobuse koydu 10-15 dk yine hareket etmedi sonra harekete basladi ama nasil vuruyo nasil sert atiyo tekmeleri sanki tepki veriyo cek elini dieKızlar sizlere bir şey soracağım eşleriniz bebişlerin hareketlerini hissetmeye başladılar mı ? Benim oğlan babasına gıcığınız mı oluyor diye düşünüyorumvuruyor vuruyor babasını çağırdığımda tık yok oda bu çocuk senin gibi bana inat diyor
Günaydın canım. benimde kızımın ayaklar aşağıda olduğu için güm güm patlatıyor aşağı doğru tekmeleri :)mahkemeden senin ve oğluşun için inşallah en hayırlı sonuç çıkar canım.
gunaydin canim sanada bende pek bi hazirlik yok benim yerime annem ablam yapiyosanki ben dogurmucamda onlar dogurcak aman kuzum dikkat et stres yapma Allahim hayirlisini nasip etsin. dr ye soyle durumu dicemde ayni sancilar bazen bende de oluyo kimseye bisey demiyorum moralini bozma kendini strese sokma rahat olmaya bak bebegin ve senin icin herseyin en guzelini diliyorum canim
hic bir seyi stres etme kendine güçlü olmalısın Rabbim yardımcın olsun
benimde bebisin kafası yukarıda ayaklar aşağıda o vakitde tekmeler aşağıdan daha guclu oluyor sankim
bundan sonra aliriz bir iki bir iki canim ins
Teşekkür ederim kızlar inş hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız. Yazamıyorum okuyorum ama bana yazmanız ınan o kadar mutlu etti ki beni. Ufacık şeyler insanlardan ilgi görmek oğlumla beni cok mutlu ediyor. Inş perşembe günü hatirlatirim tekrar bu kadar hamis bana dua ederse hayırlısıyla oğlumla eve dönmemize ve aile danışmanına yönlendirilmemize karar verir hakim. Bu halde karnım büyüdükce babamın yanında cok zor oluyor birde artık kanepe mahvediyor belim ağrıyor oğlumla birlikte mutlu ve huzurlu olmaya ihtiyacımız var. Hepinizi ve bebislerinizi öpüyoruz. Rabbim iki cihanda aile saadeti.versin ve huzurumuzu.bozmasın ins
Teşekkür ederim kızlar inş hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız. Yazamıyorum okuyorum ama bana yazmanız ınan o kadar mutlu etti ki beni. Ufacık şeyler insanlardan ilgi görmek oğlumla beni cok mutlu ediyor. Inş perşembe günü hatirlatirim tekrar bu kadar hamis bana dua ederse hayırlısıyla oğlumla eve dönmemize ve aile danışmanına yönlendirilmemize karar verir hakim. Bu halde karnım büyüdükce babamın yanında cok zor oluyor birde artık kanepe mahvediyor belim ağrıyor oğlumla birlikte mutlu ve huzurlu olmaya ihtiyacımız var. Hepinizi ve bebislerinizi öpüyoruz. Rabbim iki cihanda aile saadeti.versin ve huzurumuzu.bozmasın ins
Buda babaya ozel cit citli
canim rabbim yar ve yardimcin olsunnn hep duam senle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?