2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Bu bebeklerde herşeyi fark ediyor maşallah Rabb'imin hikmeti işte . Benim de dün ilk defa babasına tepki verdi sonunda dedik ama o elini çekti daha hızlı vurdu o elini koyunca al sana bu yeter der gibi azıcık vuruyor

Kızlar herkese merhaba,

Hamileliğim öncesi olsun hamileliğimin başından sonuna kdar olsun düşünmediğimiz isim kalmadı. Benim beğendiklerimi eşim eşimin beğendiklerini ben beğenmedim. Eşim eski isimleri seviyor ben ise modern isimleri. Ortak beğendiklerimizde oldu fakat sonradan bi türlü içime sindiremedim. Artık çok az zamanımız kaldı bebek doğduktan sonrada acelece konsun istemiyorum. Şimdi ikinci kızım gelecek Allahın izniyle size bikaç isim sunmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.

Ablamızın ismi Nefise Naz

Beğeninize sunacağım isimler ise şöyle :

Sare Nur

Elif Beste

Zeynep Duru

Elif Sare

Ben bunlarin disinda bisey soyleyeyim. Zeynep Sare cok hos olur bu isimlerle

Hepsi çok güzel isimler.. Bence Zeynep Duru kulağa çok hoş geliyor...

Bende zeynep duru yu begndm..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaslar ben ağustos annelerindenim ama tecburelerinizden faydalanmak istedim. 18 haftayiz ve burnum cok tikaniyo geceleri uyutmuyo resmen sizlerde boyle olan varmiydi ya da ne kadar deva eder ki bunaltio gercekten.dua edin bana olur mu

Merhaba arkadaslar ben ağustos annelerindenim ama tecburelerinizden faydalanmak istedim. 18 haftayiz ve burnum cok tikaniyo geceleri uyutmuyo resmen sizlerde boyle olan varmiydi ya da ne kadar deva eder ki bunaltio gercekten.dua edin bana olur mu

Agiz kurulugu burun tikanikligi oluyo bende de ama o kadar rahatsz edici derecedeyse doktoruna bi danis, okyanus suyu falan veriyolar rahatlarsin belki

Bende napiim bi markete gittik geldik bnmki de pc basinda bende bakiniyorum buralara

Zeynep duru cok guzel bencee.fakat bi kizim olsaydi Esila Nur koyucakdim.allah bagislasin

okyanus suyu ve serum fizyolojik doğal yoldan açıyor benimde öyle oluyordu kuruluktan yara olup kanardı...

Cnm ben izin bi süre burun tıkanıklığı cektim okyanus suyu kullandim.pek birsey olmuyor ama yinede nemlendiriyo biraz.hic nefes alamayinca sprey verdi doktor.halaaa bir burun tikali uyuyorum agzim acik ve kuruyor.benim evimlede alakali alttan isitmali oldugu icin cok korunakli bu yuzden kuru hava etkiliyo cok.nemli ortam yarat kendine.

Kizlar iki gun once cok yakin bir arkadasim dogum yapti... sen bilirsin tabi ama bence normal dogum yapma dogurdugun an degilde sanci cekmesi ölüm diyor cok bozuldum neden korkuttu ki beni bu kadar ben normal istiyordum. Offf yaaa ne dusunecegimi sasirdim(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…