2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Sezaryen yapsaydi da normal yap derdi cunku daha yeni cekmis o aciyi:) normal dogum sonrasi toparlanma suresini goz onune alirsa fikri degisir
Benim arkadasim dogumdan cikti cook zordu fenaydi diye, bi ay sonra iyiki.normal olmus diyodu.

Normale engel bi sorun cikmadikca ben de normal istiyorum, herkes farkli yasiyor herseyi. Korkutanlara hiiicc aldirmiyorum o yuzden

canım herkesin ağrı eşiği farklı unutma
bence doğum hikayelerini dinleme
ben normal doğum istemezdim mesela

canım herkesin ağrı eşiği farklı unutma
bence doğum hikayelerini dinleme
ben normal doğum istemezdim mesela

Bende aksi bir sorun cikmadikca hep normal istedim baştan beri ama o kadar kotu anlattiki cok moralim bozuldu tirstim resmen ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm olsun sen dinleme hayirlisi neyse hakkinda o olsun bende sezeryan dogum yapmak istemezdim kocaman bi dikis izi arada agri sanci hic takma hayirlisi olsun kisiye gore degisiyor insallah en iyi sekilde dogum yaparsin

Bende aksi bir sorun cikmadikca hep normal istedim baştan beri ama o kadar kotu anlattiki cok moralim bozuldu tirstim resmen ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sezaryende de normalde de tirsilacak cok ornek var canim. Biz illa bakcaksak iyi olumlu hikayelere bakalim. İnsallah kolayca atlatiriz.
Ben esime simdiden diyorum, eger ben o aciyla sezaryen istersem sakin imza falan verme, risk olmadkca normal olsun diyorum sen istersen ben hayir diyemem diyo o da, en iyisi anneme tembih etmek

Allah amalı babalık büyütsün inş canım bence Zeynep duru güzel :)

valla cok bisi yiyemiyorm istahsizim genelde gecede hareket ediyor galiba yoruluyorum birzda oyuzdn surekli oglumun pesinde ayaktayim

O bir şekilde beslenir Allah'ın izniyle ya bide başka çocuk varsa daha zor oluyordum heralde . ilk 4 ay bendede iştahsızlık vardıda şimdi çok şükür geçti o ama bu seferde çok yemeye başladım

Günaydın canlar,mart kapıdan baktırdı galiba,burda hava çok soğuk,bi de burnumun içinde sivilce çıktı kulak kepçesinden sonra orada tamam oldu

Günaydın canlar,mart kapıdan baktırdı galiba,burda hava çok soğuk,bi de burnumun içinde sivilce çıktı kulak kepçesinden sonra orada tamam oldu

günaydın canım bizim burda da havanın nasıl olduğu hiç belli değil sabah işe gelirken acayip üşüdüm ama akşam çıkışta güneşten bunalım geçiririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…