Kizlar iki gun once cok yakin bir arkadasim dogum yapti... sen bilirsin tabi ama bence normal dogum yapma dogurdugun an degilde sanci cekmesi ölüm diyor cok bozuldum neden korkuttu ki beni bu kadar ben normal istiyordum. Offf yaaa ne dusunecegimi sasirdim(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sezaryen yapsaydi da normal yap derdi cunku daha yeni cekmis o aciyi:) normal dogum sonrasi toparlanma suresini goz onune alirsa fikri degisir
Benim arkadasim dogumdan cikti cook zordu fenaydi diye, bi ay sonra iyiki.normal olmus diyodu.
Normale engel bi sorun cikmadikca ben de normal istiyorum, herkes farkli yasiyor herseyi. Korkutanlara hiiicc aldirmiyorum o yuzden
Kizlar iki gun once cok yakin bir arkadasim dogum yapti... sen bilirsin tabi ama bence normal dogum yapma dogurdugun an degilde sanci cekmesi ölüm diyor cok bozuldum neden korkuttu ki beni bu kadar ben normal istiyordum. Offf yaaa ne dusunecegimi sasirdim(
Sezaryen yapsaydi da normal yap derdi cunku daha yeni cekmis o aciyi:) normal dogum sonrasi toparlanma suresini goz onune alirsa fikri degisir
Benim arkadasim dogumdan cikti cook zordu fenaydi diye, bi ay sonra iyiki.normal olmus diyodu.
Normale engel bi sorun cikmadikca ben de normal istiyorum, herkes farkli yasiyor herseyi. Korkutanlara hiiicc aldirmiyorum o yuzden
Cnm olsun sen dinleme hayirlisi neyse hakkinda o olsun bende sezeryan dogum yapmak istemezdim kocaman bi dikis izi arada agri sanci hic takma hayirlisi olsun kisiye gore degisiyor insallah en iyi sekilde dogum yaparsin
Sezaryende de normalde de tirsilacak cok ornek var canim. Biz illa bakcaksak iyi olumlu hikayelere bakalim. İnsallah kolayca atlatiriz.
Ben esime simdiden diyorum, eger ben o aciyla sezaryen istersem sakin imza falan verme, risk olmadkca normal olsun diyorum sen istersen ben hayir diyemem diyo o da, en iyisi anneme tembih etmek
Hamileliğim öncesi olsun hamileliğimin başından sonuna kdar olsun düşünmediğimiz isim kalmadı. Benim beğendiklerimi eşim eşimin beğendiklerini ben beğenmedim. Eşim eski isimleri seviyor ben ise modern isimleri. Ortak beğendiklerimizde oldu fakat sonradan bi türlü içime sindiremedim. Artık çok az zamanımız kaldı bebek doğduktan sonrada acelece konsun istemiyorum. Şimdi ikinci kızım gelecek Allahın izniyle size bikaç isim sunmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
O bir şekilde beslenir Allah'ın izniyle ya bide başka çocuk varsa daha zor oluyordum heralde . ilk 4 ay bendede iştahsızlık vardıda şimdi çok şükür geçti o ama bu seferde çok yemeye başladım