- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
herkeze günaydın hayırlı haftalar olsun hepimize
sen naptın bacım,geldi mi oda takımınız,haftyasonu ne yaptıngünaydın canım bizim burda da havanın nasıl olduğu hiç belli değil sabah işe gelirken acayip üşüdüm ama akşam çıkışta güneşten bunalım geçiririz.
sen naptın bacım,geldi mi oda takımınız,haftyasonu ne yaptın
güle düle kullanın canım,biz kiracıyız ev de büyük değil,çok şükür bize yetiyo,haiyle yapmıycaz oda,bi park yatak alır sürekli bi yerlere parkederiz artıkgeldi canım çok şükür valla şaka gibi ama dedikleri gün ve saatte eksiksiz bi şekilde geldiler ter temiz kurdular ve gittiler
çok güzel olmuş çok beğendik c.tesi günü inanılmaz mutluydum Rabbim Sağlıklan kullanmayı nasip eder inş.
güle düle kullanın canım,biz kiracıyız ev de büyük değil,çok şükür bize yetiyo,haiyle yapmıycaz oda,bi park yatak alır sürekli bi yerlere parkederiz artık
günaydın canım geçmiş olsun havalar berbat ne olduğu belli değil aman dikkat et kendine valla benim önerebilceğim tek şey evde 2 gün dinlenmen en iyi gelicek şey dinlenme bence ama senin işyerin sıkıntılı o konuda biliyorum ellirini ayaklarını sıcak tut ıhlamur falan iç inş iyice şifayı kapmadan toparlarsın kendinigünaydın kızlar hayırlı haftalar
çok hastayııımmm işteyim grip oldum dün bu havalar beni şaşırttı..bana bişey önerin boğazlarımda kuruyo gözlerim yaslar içinde burnumm akıyoo..pofff çok kötü yeaaa :2::2::2::2:
canım bol sıvı al,kuru kalmasın boğazın,bitki çayı da bilmiyom ki hangisi içilir,içerii havalandır,geçmiş olsun işte bebiş olunca pek bişey yapılamıyoo,ama kötü olacağını düşünüyosan dr git derim canımgünaydın kızlar hayırlı haftalar
çok hastayııımmm işteyim grip oldum dün bu havalar beni şaşırttı..bana bişey önerin boğazlarımda kuruyo gözlerim yaslar içinde burnumm akıyoo..pofff çok kötü yeaaa :2::2::2::2:
aynen cnm işyerimden dolayı geldim onların lafını çekemem gecen hafta 1 gün gelmemiştim ya..bebiş olmasa amennada işte onu düşünüyom hep başıma da ağrı yaptıgünaydın canım geçmiş olsun havalar berbat ne olduğu belli değil aman dikkat et kendine valla benim önerebilceğim tek şey evde 2 gün dinlenmen en iyi gelicek şey dinlenme bence ama senin işyerin sıkıntılı o konuda biliyorum ellirini ayaklarını sıcak tut ıhlamur falan iç inş iyice şifayı kapmadan toparlarsın kendini
canım bol sıvı al,kuru kalmasın boğazın,bitki çayı da bilmiyom ki hangisi içilir,içerii havalandır,geçmiş olsun işte bebiş olunca pek bişey yapılamıyoo,ama kötü olacağını düşünüyosan dr git derim canım
günaydın canım hoş geldinnn teşekkür ederiz önceliklegünaydın günaydın 25+ lardan selamlar teyzelerimiz
sevgicim geçmiş olsun,bilgecim gözün aydın iyi günlerde kullanın mobilyalarınızı
cuma öğleden sonra çıktım alışverişe bir yağmur ki inanılmaz pes ettim mi hayır her yeri alt üst ettim en son aradıklarımı civilde buldum kocaman bir mağaza,her marka mevcut badide bile o kadar çok çeşit var ki şaştım kaldım
http://www.civilim.com/cicek-desenli-citcitli-elbise-1-4-yas
http://www.civilim.com/misket-penye-cicek-baskli-citcitli-badi-0-18-ay
http://www.civilim.com/minidamla-kisakol-armali-3--lu-citcitli-badi-0-18-ay
bunları aldım 2tane termal badi,bir nenny baby hastane çıkışı,2 adette gaye bebenin 5li takımını aldım,2 tanede tulum aldımı tamamdır daha da bişey almıcam bunlar gezmelik olsun evde de abiden kalan mavişleri giysin
kızlar mobilyamızın resimlerini ekleyim bende beğencekmisiniz bakalım tam odayı çekmemiştim ama parça parça resimler var Eki Görüntüle 1045355
Eki Görüntüle 1045363
Eki Görüntüle 1045359
ayyyy çoooookk güzeelll cnm ya dikkatimi minnak maviş koltuk çekti bayııldımmmm Allah ım güle güle sağlıkla kullanayı nasip etsin cnm inşallah çok tatlılar
canım benim çok teşekkür ederiz inş daha güzelleri sizlerin olsun
minnak kolduğu daha 2 aylık yoktuk eşim almıştı eee mobilyacı babadan ilk hediye anca böyle bişey olurdu heralde
kızlar mobilyamızın resimlerini ekleyim bende beğencekmisiniz bakalım tam odayı çekmemiştim ama parça parça resimler var Eki Görüntüle 1045355
Eki Görüntüle 1045363
Eki Görüntüle 1045359
Eki Görüntüle 1045363
Eki Görüntüle 1045359
kız eşim mobilyacı ama öyle kurma bozma işinden hiç mi hiç anlamaz (geçen banyo dolabımın kapağı çıktı babamı çağırdı taktırdı o derece yani )heheh çok tatlı ama yaa gerçekten bayıldım bnde eger taşınısam böyle bişey almak isterim bizim beşiğimizde alındı teyzesifırsat bulursam koyarım resmini ama uygun bi ev bulup taşınırsak daha iyi olucak hayırlısı Rabbim den tabi...bu arada böyle durumlarda eşin mobilyacı olması buyuk avantaj bizim beşiği biz kuramadık sağolsun üst kat komşumun eşi geldii kurdu şipşak
sağol canım benim çok teşekkür ederiz canım benim eşim ve görümcem mobilyacı olduğu için kalitesine göre çok uygun yaptırdık biz bu mobilya yı toplam da 3,000 tl ye geldi bizegerçekten süpermiş tam benim istediğim tarz güle güle kullansın minikiniz.... ne kadara aldınız fiyat aralığı nedir?
çok teşekkür ederiz canım daha iyileri sizlerin olsun inş.sağlıkla kullansın oğluşun canım çok güzel takımınız.
oyyy maşallah çok şirin sizin mobilyanızda pembe pembe süslersiniz artık sizde beyaz mobilya her zaman tercihim çok sade ve şık duruyoEki Görüntüle 1045457
nasıl teyzeleri ( yatağı büyüyen yatak olarak düşünün.)katalog resminde küçüğü var)
inş canım çok teşekkür ederiz inş sizinde herşey gönlünüze göre olur canımcanım güle güle kullan çok güzel görünüyor. İnşallah oğluşundan sonra diğer bebeciğinde kullanır istediğin gibi modifiye edebilirsin .Allah 5 -10 yıl sonrada genç odası arayışına girmeyi nasip etsin. (bizlerede yerleşik hayat memlekette tayin genişçede bi ev)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?