2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

sizin fiyat nasıl canım. birde malzeme mdf mi hazır malzememi. bizde izmirdeyiz fikir alışverişi olsun. biz bu odada dün kesin karar kıldık gibi ama yinede fikir alayım.

sizin fiyat nasıl canım. birde malzeme mdf mi hazır malzememi. bizde izmirdeyiz fikir alışverişi olsun. biz bu odada dün kesin karar kıldık gibi ama yinede fikir alayım.

canım benim eşim ve görümcem mobilyacı onların vasitasıyla çok uygun fıyata geldi bize oda takımı daha öncede sölemiştim biz bunu bi mağazada beğendik orda peşin fiyatına 4,900 tl dediler ben pek anlamıyorum ama eşimin dediğine göre bizimki ordaki tkaımdan daha kaliteli olmuş ve fiyatıda 3000 tl toplam kalitesine göre çok uyguna geldi
malzemeside mdf ve bebek odası için kokmayan vs. cila oluyomuş ondan yapılmış
sağolsunlar her şeyi eb ince ayrıntısına kadar düşünmüş yapan beklediğimin üstünde oldu açıkcası

Gunaydinnnnnnnnnnnn

Sevgicimmm cok geçmiş olsun bitki çayı sadece ihlamur ic canim ins atlatirsinnn

Nagicimmm ciciler cok tatliii elbiseye bayildim ya kiz baska ya

Atescimmm mobilyalar gelmis güle güle mutlu günlerde kullanın ins mavi küçük koltuga bende bayıldım

Eki Görüntüle 1045457
nasıl teyzeleri ( yatağı büyüyen yatak olarak düşünün.)katalog resminde küçüğü var)
Canlar çok güzeller,Allah sağlıcakla kullanmalarını nasip etsin,düğünlerini de görürüz inşallah bişiy sorcam ya alakasız olcak ama benim zilli uykudan kaldırıyo beni acaba yatış pozisyonundan mı bilemedim ,ben nasıl rast gelse öyle debeleniyom,sola yatmaya çalışıyom ama acayip vuruyo o zaman böyle dönme der gibi,acaba bende mi sorun var sizde de oluyo mu böleee :44:

bu arada siz nerden beğendiniz mobilya yı ve fiyatı nedir biz çok gezdik izmirde girmedik mağaza kalmadı eşim bu sektörde olduğu için herkez tanır eşimi tanımasada firmasını bilirler ona rağmen kaliteli bi ürün baktın mı fiyatlar çok uçuk uygun fiyatlı olanlarda çok basit duruyo dağılıvercek gibi zaten izmirde o dediğim bebek odaları için boya cila vs. farklı oluyomuş onu uygulayan çok az yer var haaa çok önemlimi dersen ben anlamıyorum pek bilmiyorum ben sadece modeli beğendim gerisini eşimle görümcem halletti sağolsunlar

ohhh önemli olan içine sinmesi zaten. güle güle kullanın canım

sağol canım benim çok teşekkür ederiz canım benim eşim ve görümcem mobilyacı olduğu için kalitesine göre çok uygun yaptırdık biz bu mobilya yı toplam da 3,000 tl ye geldi bize

gerçekten çok uygunmuş.... mağaza adı nedir istanbuldamı?

canım çok teşekkür ederim çok sağol miniş kolduğu daha cinsiyet belli değilde babamız almıştı bende kılıf yaparım diye düşünüyodum ama sanırım kılıfa gerek kalmıcak artık böyle de güzel durmuş dimi

ayşecim çok teşekkür ederiz
canım sola yattın mı daha çok oksijen gidiyo deniyo belki ondan harekete geçiyodur
yanlız bende de şöle bi sorun var sola oldum olası yatamamışımdır kalbim acayip çarpıntı yapıyo ama şimdi sola yatmayı deniyorum tamm çok kısa süe yatabiliyorum sağa dönüyorum yada sırt üstü yatıyorum duyduğuma göre sırt üstü yatmakta çok sakıncalıymış o yüzden hep sağ a dönüyorum ama şu varki kalktığım zaman karnım acıyo neden öyle bişey oluyodur sizde de oluyomu karnımın üstüne yatmıyorum ama kesinlikle eminim bide dün gece karnım çok acıdı uykudan uyandım karın ağrısı değil hani çok iş yaparsında et keser kolunu bacağını ağrır ya öyle karnım acıyo çarşamba günü doktora gitcem sorcam bakalım idrar testi isticem bide sanki enfeksiyon var gibi geliyo bana kasıklarım bazen ince ince ağrıyo damarlar çekiliyo gibi oluyo

ohhh önemli olan içine sinmesi zaten. güle güle kullanın canım
sağol canım sizde inş iyi günlerde kullanırsınız

gerçekten çok uygunmuş.... mağaza adı nedir istanbuldamı?
canım biz bu takımı meltem de beğendik izmirde
siteside meltemmodüler diye girersen var
ama özel yaptırdık mağazadan almadık

Ne zamandır giremiyorum buraya,telefondan açılması site uygulaması da hiç kullanışlı gelmedi:/ geçmişi okumadım umarım herkes iyidir,mutludur :):) hepiciğinizi öpüyom kocaman kocaman :)

amiiin cnm inşallah zaman yaklaştıkça bnde bi geriliyorum valla

sağol cnm işteyim ıhlamur yok karşi komşumda kuşburnu meyve çayı var onu içicem artık napalım donuyorum valla sıcak şeyler iyi gelir belki

tşk ederiz hicran teyzemiz Allah var mavilere o kadar alışmışım ki pembe almakta zorlanmadım desem yalan olur

aynen sevgicim daha o eksik bu alıncak vs düşündükçe geriliyorum
ama akşam biz şöle bişey yaptık oturduk neler alıncak doğum parasıyla beraber hepsini tek tek yazdık yaklaşık rakamlarıyla hesap ettik
inan akşamdan beri korkum azaldı şimdi maaşları alalım Alalh nasip ederse gidip eksik listemize göre nelerimiz eksiksek almaya başlıcaz artık
ben biraz eksikler için beklemeye karar vermiştim kv kp görümcem daha bir çöp almadılar belki onlard bişeyler alır diye ama
c.tsi günü mobilyalara bakmaya geldiler kv kp görümcem inanırmısın bakkaldan bir meyve suyu bile almamışlar bom boş geldiler şok odlum
aaa dedim tamam bunlar hiç bişey almıcak ne varsa eksik çıkaralım alalım inan o kadarda korkulcak bişey yokmuş kız sizde öyle yapın eksik listesi çıkartın biz yanlarına yaklaşık fiyatlarını da yazdık malum kredi ödüyoruz elimize belli rakamlar kalıyo idareli alışveriş yapmamız lazım

O bir şekilde beslenir Allah'ın izniyle ya bide başka çocuk varsa daha zor oluyordum heralde . ilk 4 ay bendede iştahsızlık vardıda şimdi çok şükür geçti o ama bu seferde çok yemeye başladım

Ev yemegi degilde hamur isine felaket kafayi taktim bide cok tatli yiyorum bi gorsen ama adam gibi bi tabak yemek yiyemiyorum ev yemegi tiksindirdi hele pilav makarna pisirmesi bile zor geliyor

zamanla alisirsin kız cicileri ayri bi tatli süslü puslu baaa kokos kokos

alışırım dimi

Ev yemegi degilde hamur isine felaket kafayi taktim bide cok tatli yiyorum bi gorsen ama adam gibi bi tabak yemek yiyemiyorum ev yemegi tiksindirdi hele pilav makarna pisirmesi bile zor geliyor

ayy bende sendenim yemek değilde hamur işi ver 3 öğün yiyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…