alışırım dimi
ayy bende sendenim yemek değilde hamur işi ver 3 öğün yiyeyim
tatlim iki gundur uyandigimda benimde rahim agrim oluo karnimin alt tarafına doğru yururken daha sikinti oluyor bende bir haftadır falan bacagimin arasina yastik koyup uyuyorum
Ev yemegi konusunda bende sikintiliyim sogan ve salcadan tiksindim desem yeridir
aaaaa deri dökülmesi bende iki aydır var ama cildim kup kuru olunca oluo dustan sonra hele... Bol yaglaniyorum ama cat diye catlamak uzereyim
sagol sekerimmm..... Artik kontroller daha bi zevkli dimiKizlaaar hosgeldimm
Hizlica baktim gecmise
Bilge ve aylin odalariniz cook guzel. Miniklerinizi saglikla neseyle buyutursunuz odalarinda insallahh.
Nagi senin de ciciklerini gordum, cok tatlilar yaa bazen kizlara daha guzel seyler var diye ic geciriyorum sonra oglusuma da guzel guzel aldim diyorum
Hicraaann senin gobusu de gordum kizz masallah masallahhh
Bu arada bence bebekler pozisyona degil keyflerine gore vuruyolar. Cunku benimki basladigi zaman nereye donersem doneyim durmuyo.
Vee son olarak da cumartesi kontrole gidiyorum ohhh ohh
çarşamba doktora gitcem sorcam bu ağrıları falan inş kötü bişey değildir sebeptatlim iki gundur uyandigimda benimde rahim agrim oluo karnimin alt tarafına doğru yururken daha sikinti oluyor bende bir haftadır falan bacagimin arasina yastik koyup uyuyorum
burda siyaset yasak zaten şekerim valla banlanırız hemencik
sorun siyasetten ziyade birbirimizin görüşüne saygı duyamamak evet konuşulur ama azıcık özenli olunsa kırgınlıklar olmazdıo konu başka bebişlerimiz başka çıkmasaydın keşke sevgicim
sagol sekerimmm..... Artik kontroller daha bi zevkli dimibende bu hafta bi devlet hast. Gidicem seker yuklemesini yaptirim 8nisandada ozeline gidicem ayrintilim var
tatlim bi sorun olsa ihtimal olsa dr lar söyler bence.... Ben son kontrolumde dr bebegimi cok asagida hissediyorum niye dedim korkum erken dogum gibi bisey olur muydu... Dr bebisin makat duruyo o yuzden asagida hissediyorsun çok normal bi sıkıntı yok rahim agzin kapali gayet guzel dedi banada gosterdi rahim agzini ama tabi ben anlamadim
çarşamba doktora gitcem sorcam bu ağrıları falan inş kötü bişey değildir sebep
bu arada bişey sorcam size ya Allah korusun tabi düşünmesi bile kötü ama sizin doktorlar hiç erken doğumla alakalı risk vs. varmı diye kontrol yaptımı benim doktorum hiç öyle ne kontorl yaptı nede şöle olursa böle olur falan demedi sadece 20 haftalarda plesenta biraz aşağıda takip etcez dedi sonraki kontrolde herşey yolunda plesenta yukarı çıkıyo sorun yok dedi ama başkada erken doğum riskim varmı diye bişey yapmadı Allah korusun öyle bi risk olsa normal rutin kontrolde ultrasyonda falan belli olurmuydu acaba
hadi ya yasak mı burda :))) valla yasak olmasada asla konuşmam zaten nefret geldi artık seçim öncesi herkezde aynı muhabbet
Rabbim hakkımızda hayrılısı nasılsa öyle eylesin ne diyelim
çarşamba doktora gitcem sorcam bu ağrıları falan inş kötü bişey değildir sebep
bu arada bişey sorcam size ya Allah korusun tabi düşünmesi bile kötü ama sizin doktorlar hiç erken doğumla alakalı risk vs. varmı diye kontrol yaptımı benim doktorum hiç öyle ne kontorl yaptı nede şöle olursa böle olur falan demedi sadece 20 haftalarda plesenta biraz aşağıda takip etcez dedi sonraki kontrolde herşey yolunda plesenta yukarı çıkıyo sorun yok dedi ama başkada erken doğum riskim varmı diye bişey yapmadı Allah korusun öyle bi risk olsa normal rutin kontrolde ultrasyonda falan belli olurmuydu acaba
hadi ya yasak mı burda :))) valla yasak olmasada asla konuşmam zaten nefret geldi artık seçim öncesi herkezde aynı muhabbet
Rabbim hakkımızda hayrılısı nasılsa öyle eylesin ne diyelim
tatlim bi sorun olsa ihtimal olsa dr lar söyler bence.... Ben son kontrolumde dr bebegimi cok asagida hissediyorum niye dedim korkum erken dogum gibi bisey olur muydu... Dr bebisin makat duruyo o yuzden asagida hissediyorsun çok normal bi sıkıntı yok rahim agzin kapali gayet guzel dedi banada gosterdi rahim agzini ama tabi ben anlamadim
ayyy bu nst ye baglanma isi ne zaman baslicak hos heyecanliiii
bilge cim bende onu sorucam 7 nisanada seker yukleem var kontrolede gırerım olmazsa soracaklarım çok oncelıkler erken dogum rıskı varmı normal mı olaacak dogumuma o mu gırecek gece falan olursa bide ben kacıncı haftamdayım vs vs aklımdaki sorularr :44::44::44:
kv ni tebrik edrim canım valla bence sanslisin anlasamiyo olsanizda torunlarini dusunuyo ne güzelBu arada mobilyalari alan kizceler cok cok hosuma gitti rabbim hayirlisiyla kullanmak nasip etsin..bilgecim senin su kv kp olayi resmen siyaset yani cok ilgincler anlam veremedim eli bos gelen bi insani cay kahve vermedn eli bos gondermk lazim aslinda ama bunuda biz yapamayiz benim kv aramda cok iyi dgildir bazen dengesizligi tutsada bana olsun ogluma olsun her ciktiginda bir iki bisey olsun alir kadina sigortadan para geldi kaza gecirmisti gitmis miraca 21gram ilerisi icin bilezik almis yatirm amacli bana verdi gerci eltime 3tane 30grlik aldi ama kazada onun emegi cok gecmis..harclik vrdi bana yine miraca birdolap dolusu ic camasirina kadar kiyafet aldi babanne sonucta yapmasi lazim valla ilginc bi insan ne diyeyim durumuda var..boylelerine arada caktircan dicenki anne oglan torun yapiyorm size hediyemi isterim dicem..ben gecengun kocama bile dedimki kizim olcak walla babanneler kizbilezigi takar ben hastaneden cikmadan kizimin bilezigini koluna getir dedim :)
ayyy bu nst ye baglanma isi ne zaman baslicak hos heyecanliiii
sağol cnm inşallh iyi olur bizim için ..dimi yaaa en iyisi 10 lu bide bazen cougu guzel yıkamıyrlarmıs gerçi ozeldeyım bn ama yınede iki set goturum belki...hoşgeldin şekerim
baktım baktım başlarda bir iki yorumum vardı baktım ki iş karışıyo dahada yorumlamadım sonuçta fanatik değilim vatana millete hayırlı olsun ne diyelim
hastane çıkışım 10lu çünkü 5li olupta battaniyesi olan bulamadım,hastaneden çıkarkende tam tk olsun istedim,inanın hastanede bebeğin kendinizin kıyafetine,uslubuna başınızdaki refakatçinin tutumuna göre hemşirelerden muamele görüyosunuz hem sağlık sektörünü bilen hemde tecrübeli anne olarak aklınızda olsun derim
servisiniz hayırlı olsun çok iyi yapmışsınız
HEEE ÇOK ŞÜKÜR buraya bulaşmadı,bulaşmasın da zaten öle olsa başka sitelere üye olurduk,hiiç gerek yooğğğğ benceöğlen eve gidem de yemek yapam,hem de yürümüş olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?