2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
alışırım dimi

ayy bende sendenim yemek değilde hamur işi ver 3 öğün yiyeyim

O degilde hep yapmasi bana kaliyor ya yakinda pastane yok sicak sicak hamur isleri alsam :):) ay simdi olsa yaninada seftali suyu ohh miiis :):) bide niye bilmiyorum karnim harita gibi hic catlak yok ama soyulmus resmen deri degisiyor acaba sekerimmi cikiyoki oda deride dokulme yapiyor teyzemden biliyorum

Kizlaaar hosgeldimm
Hizlica baktim gecmise

Bilge ve aylin odalariniz cook guzel. Miniklerinizi saglikla neseyle buyutursunuz odalarinda insallahh.

Nagi senin de ciciklerini gordum, cok tatlilar yaa bazen kizlara daha guzel seyler var diye ic geciriyorum sonra oglusuma da guzel guzel aldim diyorum

Hicraaann senin gobusu de gordum kizz masallah masallahhh

Bu arada bence bebekler pozisyona degil keyflerine gore vuruyolar. Cunku benimki basladigi zaman nereye donersem doneyim durmuyo.

Vee son olarak da cumartesi kontrole gidiyorum ohhh ohh

sagol sekerimmm..... Artik kontroller daha bi zevkli dimi bende bu hafta bi devlet hast. Gidicem seker yuklemesini yaptirim 8nisandada ozeline gidicem ayrintilim var

tatlim iki gundur uyandigimda benimde rahim agrim oluo karnimin alt tarafına doğru yururken daha sikinti oluyor bende bir haftadır falan bacagimin arasina yastik koyup uyuyorum
çarşamba doktora gitcem sorcam bu ağrıları falan inş kötü bişey değildir sebep
bu arada bişey sorcam size ya Allah korusun tabi düşünmesi bile kötü ama sizin doktorlar hiç erken doğumla alakalı risk vs. varmı diye kontrol yaptımı benim doktorum hiç öyle ne kontorl yaptı nede şöle olursa böle olur falan demedi sadece 20 haftalarda plesenta biraz aşağıda takip etcez dedi sonraki kontrolde herşey yolunda plesenta yukarı çıkıyo sorun yok dedi ama başkada erken doğum riskim varmı diye bişey yapmadı Allah korusun öyle bi risk olsa normal rutin kontrolde ultrasyonda falan belli olurmuydu acaba

hadi ya yasak mı burda :))) valla yasak olmasada asla konuşmam zaten nefret geldi artık seçim öncesi herkezde aynı muhabbet
Rabbim hakkımızda hayrılısı nasılsa öyle eylesin ne diyelim

kızlar burda bi arkadaş vardı intrenetten bir ucuzluk sayfası vardı hastane çıkışı felan sipariş vermişti 8 parça 40 tl o arkadaş bana ulaşabilir mi?

sagol sekerimmm..... Artik kontroller daha bi zevkli dimi bende bu hafta bi devlet hast. Gidicem seker yuklemesini yaptirim 8nisandada ozeline gidicem ayrintilim var

Evet yaa artik kipir kipir oldugu icin tedirgin gitmiyoruz kontrollere cok sukur sekeri gecen kontrolde yaptirdim bnde canim.
Bu hafta gitcem sonra 4 hafta sonra bi daha ve sonraaaaaaaa sık kontroller baslayacakk ayy cok heycanlii

Bu arada mobilyalari alan kizceler cok cok hosuma gitti rabbim hayirlisiyla kullanmak nasip etsin..bilgecim senin su kv kp olayi resmen siyaset yani cok ilgincler anlam veremedim eli bos gelen bi insani cay kahve vermedn eli bos gondermk lazim aslinda ama bunuda biz yapamayiz benim kv aramda cok iyi dgildir bazen dengesizligi tutsada bana olsun ogluma olsun her ciktiginda bir iki bisey olsun alir kadina sigortadan para geldi kaza gecirmisti gitmis miraca 21gram ilerisi icin bilezik almis yatirm amacli bana verdi gerci eltime 3tane 30grlik aldi ama kazada onun emegi cok gecmis..harclik vrdi bana yine miraca birdolap dolusu ic camasirina kadar kiyafet aldi babanne sonucta yapmasi lazim valla ilginc bi insan ne diyeyim durumuda var..boylelerine arada caktircan dicenki anne oglan torun yapiyorm size hediyemi isterim dicem..ben gecengun kocama bile dedimki kizim olcak walla babanneler kizbilezigi takar ben hastaneden cikmadan kizimin bilezigini koluna getir dedim :)

tatlim bi sorun olsa ihtimal olsa dr lar söyler bence.... Ben son kontrolumde dr bebegimi cok asagida hissediyorum niye dedim korkum erken dogum gibi bisey olur muydu... Dr bebisin makat duruyo o yuzden asagida hissediyorsun çok normal bi sıkıntı yok rahim agzin kapali gayet guzel dedi banada gosterdi rahim agzini ama tabi ben anlamadim

Bilgeeee hrsey yolunda olunca simdi de bunu mu taktin canim surekli kontrollerdeyiz zaten erken dogum ihtimali riski olsa bi sekilde belirti verirdi. Belirti vermeden olacagi varsa da doktor da simdiden bilemez ki birden gelisen bisey olur o zaman da..
Bunlari dusunup de germe kendini, pipican da gerilirr

bilge cim bende onu sorucam 7 nisanada seker yukleem var kontrolede gırerım olmazsa soracaklarım çok oncelıkler erken dogum rıskı varmı normal mı olaacak dogumuma o mu gırecek gece falan olursa bide ben kacıncı haftamdayım vs vs aklımdaki sorularr :44::44::44:

bende aynisini sordum doktora nerdeyse kasiklarimda hissediyorum bazen amaa. Basi yukarda ayaklari asagidaymis sipamin, tepikleyip duruyor

Gece olsa da ariyosun doktorunu hastaneye geliyo yada yonlendiriyo seni canim. Bende artik dogum konusalim istiyorum yaa, benim doktorum da doguma gircegini soyledi o kadar. Baska bisey konusmadik erken diye dusunuyolar galibaa:44:

kv ni tebrik edrim canım valla bence sanslisin anlasamiyo olsanizda torunlarini dusunuyo ne güzel

sağol cnm inşallh iyi olur bizim için ..dimi yaaa en iyisi 10 lu bide bazen cougu guzel yıkamıyrlarmıs gerçi ozeldeyım bn ama yınede iki set goturum belki...
HEEE ÇOK ŞÜKÜR buraya bulaşmadı,bulaşmasın da zaten öle olsa başka sitelere üye olurduk,hiiç gerek yooğğğğ bence öğlen eve gidem de yemek yapam,hem de yürümüş olurum

keşke bnde öğlen ohhh mis ne kaaa güzel olur burnuma dokunuca başımın ağrısı gidiyo sankii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…