2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Gunaydin kizlar hamur işleri konusulmus aynen bende yap yap ye ardindan tatlisi şişecrm cok korkuyorum. Ayrica kv bendede aynen bir kere sormadı iyimisin kizim diye. Gecen gun istersen yorgan diktireyim ben dedi zahmete girme anne sen benim annem herseyi yapiyor dedim. Aklima geldikce delleniyorum ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gece olsa da ariyosun doktorunu hastaneye geliyo yada yonlendiriyo seni canim. Bende artik dogum konusalim istiyorum yaa, benim doktorum da doguma gircegini soyledi o kadar. Baska bisey konusmadik erken diye dusunuyolar galibaa:44:

kendi dr m gelir inş yaaa gece yapılınca araya para farkı giriyomus ama olsun gırsın baska bırı gelmesinn de ...senin ki neden erken normal mi olacak peki

kendi dr m gelir inş yaaa gece yapılınca araya para farkı giriyomus ama olsun gırsın baska bırı gelmesinn de ...senin ki neden erken normal mi olacak peki

Erken degil canim.doktorlar dogum konusmanin daha erken oldugunu dusunuyolar demek istedim ben kehanetime gore 38+5 te dogurcam

Normal istiyorum ya sen ne dusunuyosun?

hast goruyorum her kontrolde nstye baslaniyo hamisler son aylar mi yapilio acaba burda sistem değişik galiba

devlette 27. haftadan sonra her gidiş alıyolar özellerde değişken,ben oğlumda 38.haftada sancım var dedimde ancak bağladı nstye bence özeller geç bile kalıyo

Benim ikiz arklarim var biri normal dogum biri sezaryen dogum yapti bana dediler kii normalde bebis cok temiz olmuyo hast cikisin cok iyi bisey olmasina gerek yok kan leke vs oluyo o hast cikisini atarsin bi daha giydirmezsin dedi sezaryen yapanda benim bebis tertemizdi dedi

ahhh canım yaaa ne bileziği 5 liralık zıbın almadılar daha alcaklarını da hiç mi hiç sanmıyorum
bide c.tsi 3 de işten çıktım 4 gibi mobilyacılar geldi o arada ayıptır sölemesi annemle börek yaptık eşimde görümcemi aradı görümcem işten geç çıkıyo işte iş çıkışı direk gel dedi mobilyaları gör hem bilge börek yaptı yemeği burda yersin dedi teli kapattı eşime dedim ki ablası gelsin yemepe ama dedim annenleri falan yemeğe çağırma dedim her zaman ki kadar börek yaptım çok yok ayıp olur dedim yani benim evimde telaş var mobilya gelmiş hamileyim işten gelmişim kv bana demesi gerekmez mi kızım akşam biz gelcez yemek hazırlarım ben sen uğraşma bide yeemkle neyse arkadan kv aradı eşimi biz gelcez demeye eşimde demez mi anne bilge börek yaptı yemek var gelin bizde yeriz yemepi kv demiş biz yemek yedik ama çayın yanında börekten de yeriz demiş bak bak ben hamileyim ya çalışmışım eve gelmişim evde bi telaş üstüne bide sizi misafir gibi ağırlıcam eee be kadın bari bakkaldan bi kola fanta alda böreğin yanında içeriz dedim de bişey de yani ayıptır günahtır ya sen benim arkadaşım değilsin komşum değilsin anasın sen senin torunun bu çocuk aman takmıyorum artık ya ne halleri varsa görsünler bu arada eşimde ocakta doğum günüm vardı hem doğum günü hediyesi hemde hamilelik hediyesi bilezik almış bana çok sevinmiştim arkadan 14 şubatta da hem sevgililer günü hediyesi hemde doğum hediyesi olsun diye aynı bilezikten bi tane daha almıştı benim eşimde işte ailesinin yapmadıklarını kendi yapmaya çalışıyo elinden geldiğince Rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin evlatlarımızın acısını göstermesin anlatmakla roman olur benim kv kp

kv ni tebrik edrim canım valla bence sanslisin anlasamiyo olsanizda torunlarini dusunuyo ne güzel

Evet cnm dusunur sagolsun o konuda hakkini yiyemem..bana yaptigi eziyet laf sokmalari falanlari saymazsak:) gece 3te bile oglumu aglarken duysun arar biseymi oldu yardima ihtiyaciniz vrmi der..ama bence bi babanne yapmasi lazim bunlari gercktn anlam veremiyorum annemin bi lafi var evladim findiksa torunumsa findigin ici en degerlim benim diye ve oda babanne 6tane torunu var ben tek kiz 2tanede benden olck insallah

Gece olsa da ariyosun doktorunu hastaneye geliyo yada yonlendiriyo seni canim. Bende artik dogum konusalim istiyorum yaa, benim doktorum da doguma gircegini soyledi o kadar. Baska bisey konusmadik erken diye dusunuyolar galibaa:44:

ayyy cok heyecanlii daha dun batti satti regldi testti yimirtaydi mik mikti konusuoduk yakinda doguzcaz kiiiizzzzz
amiiiinnn inşallahh
Erken degil canim.doktorlar dogum konusmanin daha erken oldugunu dusunuyolar demek istedim ben kehanetime gore 38+5 te dogurcam

Normal istiyorum ya sen ne dusunuyosun?

bnde normal istiyorum cnm nasipse kız o günler gelince nasıl olucaz acep kimileri nornal istiyormuz basta ama sancı basladıgında sezeryan tercih edenler varmış biz nasıl olcez acep inş normal olur

ben normal doğum yaptım özel hastanede ve bebeğim kısmen temizdi saçlarının arasında falan kan vardı azıcık o hastane çıkışınıda atmadık falan,yıkanınca çıkıyo kiri pası

ayyy bu nst ye baglanma isi ne zaman baslicak hos heyecanliiii

Beni geçen kontrolde nst ye gonderdi canim ama sancim var gibi dedim idrar yolu enfeksiyonu var benim bakalim bebekten mi dedi.. değilmiş enfeksiyondanmis. Ayrica baglanip beklemesi çok sikici canim yaa(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar siz bilirsiniz ama ben ikitane hastane cikisi goturdum ikiside 10lu ve ikisinide hastanede kullandim resim icinde iyi oluyor bide kakalari civik oluyor bazen penye battaniyeye kadar cikiyor emdikten sonra kusuyolar bazen kusmuklu seylede yatirilmazki yine degistiriyoruz yani anliycagniz lazim oluyor iki tane uygun cok pahali olmayanindan alabilirsiniz bence bide kucuk olduklari icin her camasirlari hemen olmuyor daha guzel duruyor uzerlerinde

Yaa doktor risk var demedikce normal olsun insallah. Ben esime diyorum sanciyla sezeryan istersem sakin imza verme, risk olmadkca izin verme diyorum. Sen istersen ben olmaz demem diyo manyaksanki bilincli isticem. Ben doktora ve anneme tembihleyeyim bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…