- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
hast goruyorum her kontrolde nstye baslaniyo hamisler son aylar mi yapilio acaba burda sistem değişik galibaayyy bu nst ye baglanma isi ne zaman baslicak hos heyecanliiii
Ona daha coook var galiba canim:) dogum sancisiyla gittigimizde olur sanirim.bebisler gec gelmezse tabi
Gece olsa da ariyosun doktorunu hastaneye geliyo yada yonlendiriyo seni canim. Bende artik dogum konusalim istiyorum yaa, benim doktorum da doguma gircegini soyledi o kadar. Baska bisey konusmadik erken diye dusunuyolar galibaa:44:
hast goruyorum her kontrolde nstye baslaniyo hamisler son aylar mi yapilio acaba burda sistem değişik galiba
ayyy cok heyecanlii daha dun batti satti regldi testti yimirtaydi mik mikti konusuoduk
kendi dr m gelir inş yaaa gece yapılınca araya para farkı giriyomus ama olsun gırsın baska bırı gelmesinn de ...senin ki neden erken normal mi olacak peki
ayyy cok heyecanlii daha dun batti satti regldi testti yimirtaydi mik mikti konusuodukyakinda doguzcaz kiiiizzzzz
hast goruyorum her kontrolde nstye baslaniyo hamisler son aylar mi yapilio acaba burda sistem değişik galiba
oooo o formalar olmasaydiiiayyy cok heyecanlii daha dun batti satti regldi testti yimirtaydi mik mikti konusuodukyakinda doguzcaz kiiiizzzzz
Oyle vallaa)
Burdan emegi gecmis tum formalarimi saygiyla selamliyorumm
Bu arada mobilyalari alan kizceler cok cok hosuma gitti rabbim hayirlisiyla kullanmak nasip etsin..bilgecim senin su kv kp olayi resmen siyaset yani cok ilgincler anlam veremedim eli bos gelen bi insani cay kahve vermedn eli bos gondermk lazim aslinda ama bunuda biz yapamayiz benim kv aramda cok iyi dgildir bazen dengesizligi tutsada bana olsun ogluma olsun her ciktiginda bir iki bisey olsun alir kadina sigortadan para geldi kaza gecirmisti gitmis miraca 21gram ilerisi icin bilezik almis yatirm amacli bana verdi gerci eltime 3tane 30grlik aldi ama kazada onun emegi cok gecmis..harclik vrdi bana yine miraca birdolap dolusu ic camasirina kadar kiyafet aldi babanne sonucta yapmasi lazim valla ilginc bi insan ne diyeyim durumuda var..boylelerine arada caktircan dicenki anne oglan torun yapiyorm size hediyemi isterim dicem..ben gecengun kocama bile dedimki kizim olcak walla babanneler kizbilezigi takar ben hastaneden cikmadan kizimin bilezigini koluna getir dedim :)
kv ni tebrik edrim canım valla bence sanslisin anlasamiyo olsanizda torunlarini dusunuyo ne güzel
ben hem devlete hem ozele gidiyorum canim ozel nasil bilmiyorumda devlette nst olayi erken baslio eltim dogum yapti son aylar hep baglandi nst ye
Gece olsa da ariyosun doktorunu hastaneye geliyo yada yonlendiriyo seni canim. Bende artik dogum konusalim istiyorum yaa, benim doktorum da doguma gircegini soyledi o kadar. Baska bisey konusmadik erken diye dusunuyolar galibaa:44:
amiiiinnn inşallahhayyy cok heyecanlii daha dun batti satti regldi testti yimirtaydi mik mikti konusuodukyakinda doguzcaz kiiiizzzzz
Erken degil canim.doktorlar dogum konusmanin daha erken oldugunu dusunuyolar demek istedimben kehanetime gore 38+5 te dogurcam
Normal istiyorum ya sen ne dusunuyosun?
Benim ikiz arklarim var biri normal dogum biri sezaryen dogum yapti bana dediler kii normalde bebis cok temiz olmuyo hast cikisin cok iyi bisey olmasina gerek yok kan leke vs oluyo o hast cikisini atarsin bi daha giydirmezsin dedi sezaryen yapanda benim bebis tertemizdi dedi
oooo o formalar olmasaydiii
ayyy bu nst ye baglanma isi ne zaman baslicak hos heyecanliiii
en iyisi uzak olmak ve mesafeli durmak galiba kv kp elti vs
sağol cnm inşallh iyi olur bizim için ..dimi yaaa en iyisi 10 lu bide bazen cougu guzel yıkamıyrlarmıs gerçi ozeldeyım bn ama yınede iki set goturum belki...
keşke bnde öğlen ohhh mis ne kaaa güzel olur burnuma dokunuca başımın ağrısı gidiyo sankii.
amiiiinnn inşallahh
bnde normal istiyorum cnm nasipse kız o günler gelince nasıl olucaz acep kimileri nornal istiyormuz basta ama sancı basladıgında sezeryan tercih edenler varmış biz nasıl olcez acep inş normal olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?