Yine doldu gözlerim
Sahildeyim seninle
Dizine yatmışım
Sen benim saçlarımla oynuyorsun
Ben ise dizinde senin varlığınla mutlu oluyorum
Dalgaların sesi
Daha bir güzel geliyor
Çünkü orada sen de varsın
Sonra birbirimize sarılıyoruz
Ve ALLAH”a şükrediyoruz
Beni sana seni bana verdiği için
Birbirimizi karşımıza çıkarttığı için
Ve daha birçok şeyden dolayı
Yine sarılıyoruz birbirimize sımsıkı
Sonra eski türk filmlerindeki gibi
Sen bir taraftan bana
Ben bir taraftan sana
Koşturuyoruz birbirimize
Ayaklarımız çıplak
Denizin serinliği hiç ırgalamıyor bizi
Çünkü bizim aşkımızın ateşi yakıyor ortalığı
Hiç hissetmiyoruz bile
Sonra evet sonra biri beni dürtekliyor
Ve açıyorum gözlerimi daldığı yerden
Kızıyorum ona niye uyandırdın diye
Halbuki onun hiçbir suçu yok
Seni gördüğümü bile bilmiyor
Neyse aşkım bir daha ki sefere başka bir rüyada buluşmak üzere………………..
ben hem devlete hem ozele gidiyorum canim ozel nasil bilmiyorumda devlette nst olayi erken baslio eltim dogum yapti son aylar hep baglandi nst ye
bende atmam canim da hani ilk bebege oyle 60tl lik hast cikisi giydirmeyelim
kız kafaya takmak değilde ne bilim aklıma geliyo bazen hiç öle şeylerden bahsetmiyo diye ama her kontrolde rahim ağzı burası plesenta burda vs. diye gösteriyo bizede ekrande en sonda bi sıkıntı yok herşey yolunda diyo heralde bi sıkıntı olsa o zaman görürlerBilgeeee hrsey yolunda olunca simdi de bunu mu taktin canimsurekli kontrollerdeyiz zaten erken dogum ihtimali riski olsa bi sekilde belirti verirdi. Belirti vermeden olacagi varsa da doktor da simdiden bilemez ki birden gelisen bisey olur o zaman da..
Bunlari dusunup de germe kendini, pipican da gerilirr
bizimde çarşamba şeker yüklemesi inş iyi geçer hepimizinde doğum şeklini benim doktor çok erken diyo konuşmak için asla bahsini bile açmıyo daha zamanı var diyo bunları konuşmanın ama Allah korusun erken doğumu tettiklicek bi durum varmı diye bende sorucam bu gittiğimde kaçıncı haftada olduğunu sölemiyomu zaten usg kağıdında yaızıyo onların hepsi benim ölçümlerde hep birkaç gün oynuyo arada anma dr o oynamalardan hiç bahsetmiyo haftasıyla gayet uyumlu bi sıkıntı yok diyo sonra ben bakınca görüyorum zaten +10 - 10 normal kabul ediliyo kız benim dr çok rahat usg esnasında da öle rahat konuşuyo ki hiç germiyo benibilge cim bende onu sorucam 7 nisanada seker yukleem var kontrolede gırerım olmazsa soracaklarım çok oncelıkler erken dogum rıskı varmı normal mı olaacak dogumuma o mu gırecek gece falan olursa bide ben kacıncı haftamdayım vs vs aklımdaki sorularr :44::44::44:
hahahaaa masallahh yaa sanaaaoooo o formalar olmasaydiii
Simdi hic biri olmuyobi tane kaldi elimde onum modeli 9aya kadar giymeye musait arada onu bari giyeyimm
bende atmam canim da hani ilk bebege oyle 60tl lik hast cikisi giydirmeyelimnormal bisi olsun
canim nst nerde baglaniyo enfeksiyon agri yapio evet canim bebeginin kalp atisini duymadin mi nst de canim niye sıkıldın
evet cnm haklısın bide ne kadar kalıcaz hastanede belli değil bnde iki tane goturcem en iyisi bncedeKizlar siz bilirsiniz ama ben ikitane hastane cikisi goturdum ikiside 10lu ve ikisinide hastanede kullandim resim icinde iyi oluyor bide kakalari civik oluyor bazen penye battaniyeye kadar cikiyor emdikten sonra kusuyolar bazen kusmuklu seylede yatirilmazki yine degistiriyoruz yani anliycagniz lazim oluyor iki tane uygun cok pahali olmayanindan alabilirsiniz bence bide kucuk olduklari icin her camasirlari hemen olmuyor daha guzel duruyor uzerlerinde
Yaa doktor risk var demedikce normal olsun insallah. Ben esime diyorum sanciyla sezeryan istersem sakin imza verme, risk olmadkca izin verme diyorum. Sen istersen ben olmaz demem diyo manyaksanki bilincli isticem. Ben doktora ve anneme tembihleyeyim bunu
Dedigin gibi canim ters bi durum olsa uyarir zaten doktorlar. İnsallah vakitli saglikli geleceklerkız kafaya takmak değilde ne bilim aklıma geliyo bazen hiç öle şeylerden bahsetmiyo diye ama her kontrolde rahim ağzı burası plesenta burda vs. diye gösteriyo bizede ekrande en sonda bi sıkıntı yok herşey yolunda diyo heralde bi sıkıntı olsa o zaman görürler
bizimde çarşamba şeker yüklemesi inş iyi geçer hepimizinde doğum şeklini benim doktor çok erken diyo konuşmak için asla bahsini bile açmıyo daha zamanı var diyo bunları konuşmanın ama Allah korusun erken doğumu tettiklicek bi durum varmı diye bende sorucam bu gittiğimde kaçıncı haftada olduğunu sölemiyomu zaten usg kağıdında yaızıyo onların hepsi benim ölçümlerde hep birkaç gün oynuyo arada anma dr o oynamalardan hiç bahsetmiyo haftasıyla gayet uyumlu bi sıkıntı yok diyo sonra ben bakınca görüyorum zaten +10 - 10 normal kabul ediliyo kız benim dr çok rahat usg esnasında da öle rahat konuşuyo ki hiç germiyo beni
hahahaaa masallahh yaa sanaaa
canim bende ilcedeyim devlete burda gidiyorum ozele ile gidiyorum iki yerdede takibim olsun olurda acil bi durum olur ilcede dogum yapmak zorunda kalirsam dr a hast yabanci olmayim diyorum
evet cnm haklısın bide ne kadar kalıcaz hastanede belli değil bnde iki tane goturcem en iyisi bncede
aaaaa evet cnm bende bndeeee tembihleyeyim cok heyecanlı
Yaa doktor risk var demedikce normal olsun insallah. Ben esime diyorum sanciyla sezeryan istersem sakin imza verme, risk olmadkca izin verme diyorum. Sen istersen ben olmaz demem diyo manyaksanki bilincli isticem. Ben doktora ve anneme tembihleyeyim bunu
tatlim burda bende gezdim kucuk yer 4 magaza var avucicikadar 20tl ye 10lu hast cikisida var 60 tl yede tabi kalite farklı bariz
kız kafaya takmak değilde ne bilim aklıma geliyo bazen hiç öle şeylerden bahsetmiyo diye ama her kontrolde rahim ağzı burası plesenta burda vs. diye gösteriyo bizede ekrande en sonda bi sıkıntı yok herşey yolunda diyo heralde bi sıkıntı olsa o zaman görürler
bizimde çarşamba şeker yüklemesi inş iyi geçer hepimizinde doğum şeklini benim doktor çok erken diyo konuşmak için asla bahsini bile açmıyo daha zamanı var diyo bunları konuşmanın ama Allah korusun erken doğumu tettiklicek bi durum varmı diye bende sorucam bu gittiğimde kaçıncı haftada olduğunu sölemiyomu zaten usg kağıdında yaızıyo onların hepsi benim ölçümlerde hep birkaç gün oynuyo arada anma dr o oynamalardan hiç bahsetmiyo haftasıyla gayet uyumlu bi sıkıntı yok diyo sonra ben bakınca görüyorum zaten +10 - 10 normal kabul ediliyo kız benim dr çok rahat usg esnasında da öle rahat konuşuyo ki hiç germiyo beni
kız bende normalden hep korkmuşumdur hep sezeryan istiyorum diyodum şimdi diyorum inş. normal doğuma uygun olur herşey ve o an gücüm olurda normal doğum olur bu seferde eşim diyo yok normal olmaz çok ağrın olur sancın olur sezeryan olcak diyo hayırlısı tabi hakkımızda nasılsa öyle olsun
tatlim burda bende gezdim kucuk yer 4 magaza var avucicikadar 20tl ye 10lu hast cikisida var 60 tl yede tabi kalite farklı bariz
Bende normal pirtlatmak istiyorummmmmm
Normali de bi kac gun cekiyosun bitiyo buyuk bi problem olmadkca. Sezeryan daha zahmetli geliyo bana. Sonucta sezeryan ameliyat canim. Sartlar uygun oldugu surece normal dogumu yasamayi cok isterim benn.
Tabiki kismette ne var bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?