eltim sezaryen oldu aman sakin diyo tamam dogum kolay ama sonrasi cok zor azcik usutunce dikis yerlerin agriyo ikinci dogumunda belinden uyusturdular bel agrim kaldi diyo ben sezaryenden cok korkuom yaa
Valla bunca zaman hic ses tonunu bile sertlestirmedim ama bu defa lafi soktum resmn zahmete girme dedim. Anladiysa anladi aetik anlamadiysasa koskoca kadin ben napim ona artik.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bende panik atak var o yüzden normal doğumda nasıl bir piskoloji içine girerim bilemiyorum sezeryan olursa da epidural istiyorum ama o an bile nasıl olurum bilemediğimden doktora baştan sölerim sıkıntı olursa benim açımdan hemen genel anestezi yapılabilirmi kuzenimde çünkü epidural sezeryana girmişti doğum anında panik yapmış genel anesteziyle uyutulmuş hemen
eltim sezaryen oldu aman sakin diyo tamam dogum kolay ama sonrasi cok zor azcik usutunce dikis yerlerin agriyo ikinci dogumunda belinden uyusturdular bel agrim kaldi diyo ben sezaryenden cok korkuom yaa
var canım ben hem kalsiyum hem de magnezyum kullanıyodum suda eritilen ama çıkaracak gibi oluyodum her içtiğimde doktora söyledim osteocare diye bi tablet yazdı kalsiyum magnezyum ikidi bir arada ama sgk karşılamıyo belki o yüzden doktorlar suda eritilenleri daha çok yazıyodur çünkü 40 tl falan fiyatı bunun.
dogumhane kapisinda baya beklemistim canim bol su ic canim ayaklarini cok sicak tut gunluk ped falan kullanma pamuklu camasir kullan ins gecer ya mavgital sendede ishal yapti mi aysel hanima gittigimden beri fenayim iki haftadir ya
bi sorayım bari valla paradan kaçtığımdan değil de bu bebiş işleri çok pahalıymış ya daha doğmadan odasıdır kıyafetidir biberonu şampuanı doktoru derken 5 bini bulmuştur yani kocişle ben artık sadece tosuncuğa çalışıyoz yine de zor yetiyo malum ev kredisi falan da olunca kasıyo biraz bi de bu ilaçlar öyle 90-100 tl olunca
dogumhane kapisinda baya beklemistim canim bol su ic canim ayaklarini cok sicak tut gunluk ped falan kullanma pamuklu camasir kullan ins gecer ya mavgital sendede ishal yapti mi aysel hanima gittigimden beri fenayim iki haftadir ya
Valla canim cok iciyprum suyu falan herseyede dikkat ediyorum. Afedersin benim kabizligim vardi magvital dengeledi. Arayip sorsana aysel hanima canim ishal gebelikte sikintili sanirim hemen ara canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bi sorayım bari valla paradan kaçtığımdan değil de bu bebiş işleri çok pahalıymış ya daha doğmadan odasıdır kıyafetidir biberonu şampuanı doktoru derken 5 bini bulmuştur yani kocişle ben artık sadece tosuncuğa çalışıyoz yine de zor yetiyo malum ev kredisi falan da olunca kasıyo biraz bi de bu ilaçlar öyle 90-100 tl olunca
canım ya aynen bizim durumdasınız sizde bizde kredi ödüyoruz bebişler için canımız feda o ap ayrı bi konu ama mecbur bazı şeyleri kasmak ve iyice araştırıp almak zorunda kalıyoruz akşam bizde oturduk şimdiden sonra gidicek masrafları hesapladık doğum parasıyla beraber 5 6 bin daha masraf olucak yaklaşık olarak kalan zamanımız Allah nasip ederse 3 ay bi şekilde alışverişimizi bu çercevede yapmamız lazım
kilo aldıkça hiç bi kıyafetimde olmamaya başladı inan kendime aldığım bi çorap bile gözüme batıyo şuan kışı atlatayım diye bi kadife pantolon bide kadife tayt almıştım e artık onlar giyilmicek yazlık bişeyler lazım dün lcw pantolon baktım 50 tl ay inan o kadar pahalı geldi ki gözüme 50 lira almadım defaktoya gittim outletine tamda istediğim gibi pantolon buldum 25 tl ye onu bile alsam mı almasam mı diye düşündüm işte olcama oğluma şunu alırım kafası var artık bizde
bende orta yollu 10 lu takım 1 tane almayı düşünüyorum bir iki tane de 5 li takımlardan alırım diyorum
10 luyu resim çekilirken giydirirm diğerlerini de artık kirletme durumuna göre kullanırım hastanede çünkü yaza denk geldiğinden hastane çıkışı pek kullanılmıyo deniyo boşa masraf etmeyelim bari