2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Cnm gecelikte rahat olur bende eve geldigimde eski pijamalarin belini kesmistik oyle giydim ama wc de hic sorun yasamadim ama normal pijama tkmi almistim simdi lohusa pijama aldim belleri ayarlanabilir cok rahat sknti yasamam

Kızlar benim doğum yaptığım hastanede yikamiyorlarmis bebeği. Göbeği düşünceye kadar yikanmiyor dedi arkadaş martta benim doktorumda doğum yaptı da o söyledi şimdi. Hastane çıkışlarını giydirsek nasılsa yikanacak hastane çıkışları da öyle değil mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya göbeği dusene kadar kokar bebek.asla duramam öyle. Bizde aksine hemen yikaniyor.hergun hemde.

Cnm allah razi olsun valla.epidural olsam acaba cesaret edebilirmiyim ya cuma günü arkadasim oldu benim doktorumda gayet iyi gecmis ama o soguk kanli bense tirsagim korkuyorum.epidural mi daha iyi sence.

Bende hazirlamadim yaa aldim ama oyle duruyo. Once yikamak icin deterjan almam lazim. Siz ne aldiniz bebegin esyalarini yikamaya

Deterjan olarak dalin sıvı der. ve yumuşatıcısını yada city farm ve ebebekte satılan organik detejan ve yymuşatıcıyı deneyebilirsiniz. Bebeğin cildindeki tabakayla yıkanmadan bekletilmesi yeni bir uygulama ve bu yüzden muhtemelen şahit olmadınız. Ve sanırım her hastane bebek yoğun bakımının tercihide değil. Fakat faydalı olduğu doğru. Istanbulda pekçok özel hastane uyguluyor.

Aynısı banada oluyor. Hemde bir kere değil ara ara oluyor. Yanda yatsam sırt üstüde yatsam. Nefes alamıyor gibi,hatta kelimenin tam anlamıyla göğsüme öküz oturmuş gibi darılıyorum. Belim çok ağrıyor. Sanki bacaklarımda 10 kg lik ağırlıklara dolaşmaya çalışıyor gibi hissediyorum. Bende nedeninini bilmiyorum ama oluyor.

Geçmiş olsun canım , stres yapıyoruz da onun için mi oluyor acaba , birde ben dedim ya hareketleri azaldı gibi geldi evham yaptım galiba

Cuma günü arkadasim dogum yapti özel hastanede ayni hastanede bende doğum yapicam ve bebegi yikamadilar cok merak ediyorum neden yikamiyorlar salincasimi var birde özel. Normalde yıkıyorlarmi?

canlarım iki doğum yaptım ilk çocuklarım yıkanmıştı ancak zaman içinde anlasılmıski doğumdaki üzerindeki tabaka bebek için iyi ve vücut onu emiyor ikincide sadece sildiler ve yanıma getirdiler sonra vücudu onu emdi yeni donem bu eee tabi zamanla bazı seyler değişiyor doğru bildiklerimizdede değişiklikler olmuyor mu buda oyle bir durum ama benimde ikinci bebeişimi yıkamamıştılar
durum bu yıkanmamasına takılmayın bence

Günaydın kızlar....
süper bir haftasonundan sonra iş bazşı yaptık bugün... herkese iyi sağlıklı mutlu geçirebileceği bir hafta diliyorum....
haftasonu bebişimizin oda takımını aldık :) mayıs sonu haziran başında gelicek inşallah....

herkeslere günaydın yeni hafta kolaylıkla geçsin sıkıntı stres nedir bilmeyelim iyi çalışmalar

sanada günaydın canım benim veee hadi hayırlı olsun oda takımınız eve gelip yerleşince resimlerini bekliyoruzzzz

günaydın canım güle güle kullansın bebeişin odasını ohhh ne mutlusundur şimdi
Canlar günaydın,haftabaşı,miskinlik :111: öpüyom hepinizi

günaydın canım hayırlı günler olsun miskinim felan deme tüm haftayı öle geçirme ohhh mis hava ne güzel çalışıyoruz (pöhhh bunu ben mi diyorum)
23 nisan var bu hafta ekstra bir tatil günü onu düşün
bu arada ikili rakamlara düşmüşsünüz hadi gözün aydın bişiycik kalmadı artıkın

Canlar günaydın,haftabaşı,miskinlik :111: öpüyom hepinizi

herkeslere günaydın yeni hafta kolaylıkla geçsin sıkıntı stres nedir bilmeyelim iyi çalışmalar

Sizede günaydın canlarım benim
aman beni hafta sonu doğum stresi sardı sonra sakinledim daha hic hazırlık yapmadım ya arkadaşlar hafta sonu rüyamda sürekli hazırlıkla debeleniyordum ve bir turlu başaramıyordum yaaaa
sonra bende kalktım en iyisi once hayal kurmak dedim simdilerde emzirme koltuğuna taktım kafayı acep diyorum sizlerde almayı dusunuyormusunuz nasıl olurki sallana sallana emzirsek

selam bebüşler bilgecan haftaya da 1 mayıs var perşembe de tatil,ne kadar uyusam da eller ve ayaklardaki ağrı ve sıkıntılardan dolayı bitkin uyandım bugün deryacan sen acemi değilsin ki bebemmm bize akıl vermen gerekir daha senin,tecrübeli anne,ben de çantayı hazırlamaya başlıycam inşallah kredi kartı hesap kesimini bekliyom ,sütyenler,ıslak mendiller,bezler ohoooooo

ben her sabah kalktığımda sanki gece haberim olmadam doğurmuşum gibi geliyor hemen karnıma bakıyorum erken doğum yapacam korkusuna kapıldım . Bu Gecede uyudum uyandım sürekli battaniye almalıyım dedim durdum paronoyak oldum iyice. Sallanan beşikler güzel ama benim başım döner o sallandıkça çocukla birlikte kusarım bide evde kalabalık gibi geliyor zaten bebek olunca ıvır zıvır doldurup duracagız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…