sezeryan olacaksan önden düğmeli gecelik tarzı birşey al hastane için, ben de sezeryan oldum ilk 2 gün pijama giyemedim gecelik rahat oldu özellikle lavobo ihtiyacı sırasında kolaylık oluyor
bir de benim bebeğimi özel hastanede yıkamadılar ama sildiler, silmeyle tam temizlenmediği için vücudunda kan ve doğum sıvısı kalmıştı, ilk doğduğunda biraz ucuzca 5li hastane çıkışı giydirmiştik ertesi günü güzel olanını giydirmiştik, doğumdan 6 gün sonra da(göbeği düştüğünde) ilk banyosunu yaptırmıştık
Kızlar benim doğum yaptığım hastanede yikamiyorlarmis bebeği. Göbeği düşünceye kadar yikanmiyor dedi arkadaş martta benim doktorumda doğum yaptı da o söyledi şimdi. Hastane çıkışlarını giydirsek nasılsa yikanacak hastane çıkışları da öyle değil mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok acele olarak girmistim sezeryan doguma epidural sezeryan oldum yaklasik 45dk ciktim guzel gecti biraz korktum ama hastane ortamindaki hemsireler dktr anestesi uzmani rahatlatti beni..oncelikle hatirladigim kadariyla iki pijama takimi goturmustum birtane sabahlik 2atlet,2emzirme sudyeni goturmustm ama rahat gelmedi bana pek lambada daha rahat oluyor alt ic camasiri al 2.3tane olsa yeter ama biraz buyuk olsn karnini sikmasin ve dikis yerinden yukarda olsun ben acikcasi kayinvalidemin bana aldigi yuksek belli ic camasirlarini giymistim rahat oldu :)cok acitiyor mumkunse pijama altlarinda beli ayarlanabilir olsn buyuk boy ped al kendine kucuk havlu al yaninda bulunsun ben hasta bezi almadim ozel hastaneydi ilk onlar bagliyolar cocuk gibi :) sonrasinda pede gecersn ben cok usudum titredim resmen annem ayagima corap giydirdi ve patikte goturmustum ayagi sicak tutsun diye onuda giydirdi ayaklarimi hissetmiyodum ama cok sogukmus istersn bi hirka gibi bisi koy yaninda bulunsun gaz cikarmak icin kalkip hareket ettiginde ya sabahlik yada hirka giyersin ben cabuk gaz cikardim sorun olmadi gaz sancisi cekmedim insallah yine oyle olurum sende oyle olursn insallah..dis macunu dis fircasi koydum ama kullanamadim hic cunku cok fazla kalkip dis fircalama gibi imkanim yoktu pek yuruyemiyodum.gogus pedi ve bebegi emzirmek icin gogus ucun yoksa eger silikon gogus ucluklari var ondan koy benim cok isimi gordu bide annem bana sut mendili yapmisti iki tane beyaz tulbent gibi bezden biraz kalin cok buyuk degil onu kullandim ilk onu yikadi gogsumu sildim bebegi oyle emzirdim cunku nede olsa ameliyathanede bezler deyiyor memislere mikrop olmasin :) bide bir memisi emzirirken digeri kendi kendine bosaliyodu sudyene sikistiriyodm o bezi cunku goguspedi dayanmiyor baska turlu simdilik aklima bunlar geldi
Ya göbeği dusene kadar kokar bebek.asla duramam öyle. Bizde aksine hemen yikaniyor.hergun hemde.
Bende hazirlamadim yaa aldim ama oyle duruyo. Once yikamak icin deterjan almam lazim. Siz ne aldiniz bebegin esyalarini yikamaya
Merhaba arkadaşlar ya dün akşam bana bir daraltı çöktü . Nefes alamadım sanki bir şeyler bastı gibi oldu ama hiç bir yerim ağrımadı , acımadı sadece içim daraldı ve nefes almakta gerçekten güçlük çektim . Bir kaç gündür de bebeğimin hareketleri eskisi kadar sık değil aklım hep onda sürekli onu bekliyorum . Acaba kendi kendime evham yaptım da o yüzden mi oldu bilmiyorum. Birde belimden bir ağrı giriyor bacaklarım , ayaklarım ağrıyor kemiklerim sızlıyor resmen , hiç bir şey yapmasam bile oluyor . Sizlerde de oluyor mu böyle şeyler ?
Aynısı banada oluyor. Hemde bir kere değil ara ara oluyor. Yanda yatsam sırt üstüde yatsam. Nefes alamıyor gibi,hatta kelimenin tam anlamıyla göğsüme öküz oturmuş gibi darılıyorum. Belim çok ağrıyor. Sanki bacaklarımda 10 kg lik ağırlıklara dolaşmaya çalışıyor gibi hissediyorum. Bende nedeninini bilmiyorum ama oluyor.
Cuma günü arkadasim dogum yapti özel hastanede ayni hastanede bende doğum yapicam ve bebegi yikamadilar cok merak ediyorum neden yikamiyorlar salincasimi var birde özel. Normalde yıkıyorlarmi?
Ya göbeği dusene kadar kokar bebek.asla duramam öyle. Bizde aksine hemen yikaniyor.hergun hemde.
Günaydın kızlar....
süper bir haftasonundan sonra iş bazşı yaptık bugün... herkese iyi sağlıklı mutlu geçirebileceği bir hafta diliyorum....
haftasonu bebişimizin oda takımını aldık :) mayıs sonu haziran başında gelicek inşallah....
günaydın canım güle güle kullansın bebeişin odasını ohhh ne mutlusundur şimdiGünaydın kızlar....
süper bir haftasonundan sonra iş bazşı yaptık bugün... herkese iyi sağlıklı mutlu geçirebileceği bir hafta diliyorum....
haftasonu bebişimizin oda takımını aldık :) mayıs sonu haziran başında gelicek inşallah....
Canlar günaydın,haftabaşı,miskinlik :111: öpüyom hepinizi
Canlar günaydın,haftabaşı,miskinlik :111: öpüyom hepinizi
herkeslere günaydın yeni hafta kolaylıkla geçsin sıkıntı stres nedir bilmeyelim iyi çalışmalar
sanada günaydın canım benim veee hadi hayırlı olsun oda takımınız eve gelip yerleşince resimlerini bekliyoruzzzz
günaydın canım güle güle kullansın bebeişin odasını ohhh ne mutlusundur şimdi
Sizede günaydın canlarım benim
aman beni hafta sonu doğum stresi sardı sonra sakinledim daha hic hazırlık yapmadım ya arkadaşlar hafta sonu rüyamda sürekli hazırlıkla debeleniyordum ve bir turlu başaramıyordum yaaaa
sonra bende kalktım en iyisi once hayal kurmak dedim simdilerde emzirme koltuğuna taktım kafayı acep diyorum sizlerde almayı dusunuyormusunuz nasıl olurki sallana sallana emzirsek
günaydın canım güle güle kullansın bebeişin odasını ohhh ne mutlusundur şimdi
günaydın canım hayırlı günler olsun miskinim felan deme tüm haftayı öle geçirme ohhh mis hava ne güzel çalışıyoruz (pöhhh bunu ben mi diyorum)
23 nisan var bu hafta ekstra bir tatil günü onu düşün
bu arada ikili rakamlara düşmüşsünüz hadi gözün aydın bişiycik kalmadı artıkın
Sizede günaydın canlarım benim
aman beni hafta sonu doğum stresi sardı sonra sakinledim daha hic hazırlık yapmadım ya arkadaşlar hafta sonu rüyamda sürekli hazırlıkla debeleniyordum ve bir turlu başaramıyordum yaaaa
sonra bende kalktım en iyisi once hayal kurmak dedim simdilerde emzirme koltuğuna taktım kafayı acep diyorum sizlerde almayı dusunuyormusunuz nasıl olurki sallana sallana emzirsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?