2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Yatakta uzaniyorun suanda ama uyku yok yarin sabah erkenden eminonune gidicem bi yoklayayim oralari ne var ne yok :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok canım ben Konya dayım , buradada yağış var bazen bastırıveriyor ama sildik bir iki odayı her tarafı temizletmedim yorulduk zaten aman dursun ne yapayım kadın gecelecek zaten temizliğe .
Her ailede böyle uyuz tipler olmak zorunda mı hayır benin kuzenimin evi müstakil benim kadar da silmez camları biz bir şey demiyoruz ya illa tepemize çıkacaklar . Sen elçiyi nasıl hallettin artık görüşmüyor musunuz ? benim ettim yok valla Allah'tan .

hanımlar merhaba bişey sorcam yardımcı olursanız_????benden henüz ilk süt gelmedi ve göüslerim tam da dolgunlaşmadı sizce normal mi sizinkiler de gelmeye başladı mı ya da ne zaman başlar bu ilk süt_?

canım bende hiçbir hamileliğimde ilk sut gelmedi bundada yok merak etme gelicek diye birsey yok nasılsın bu arada gundasım benim
hazırlıklar ne alemde anlat hele

ahh gulum ikizlerimi eylülde doğurdum tum yazı geçirdim coook zordu kızımı temmuzda doğurdum bende senin misali yaz zor dedim buda temmuz oldu

ayy hadi gozun aydın canım benim bol bol dinlen ne kaldıki sunun surasında diycemde en heyecanlı donemdesin aslında

geçmiş olsun canım benim bol bol dinlenmeye calıs gerçi o agrıylan dinlenmeyip ne yapılabiliyorki moral olsun sana uzat bakim yanagını

bugunluk ılk yanağını uzat dediğimsin kıymetini bil canım benim

herkese gunaydınlarrrrrrrrrrr

anam dun ne kaynatmışsınız oyle atladıklarım olmuş olabilir simdiden özürlerimi kabul ediniz

bugun bebişin resimlerini yollicaz yani Berna yollicak

olsun bernaya yollamayı basardım ya bende gelişme var yani Berna umutlu benden hem o ogretmen umutluyum senden diyorsa teşhis dogrudur

Gunaydiiiinnn
Sabahlari artik uyuyamiyorum ya 6da aciyorum gozumu bi cis molasi verip oyle yatiyorum ama uyku yokk

Ne zaman dogurcam nasil dogurcam cooooooook merak ediyorum artik dun cantami tamamen hazirladim hazirim bekliyorum

Gunaydiiiinnn
Sabahlari artik uyuyamiyorum ya 6da aciyorum gozumu bi cis molasi verip oyle yatiyorum ama uyku yokk

Ne zaman dogurcam nasil dogurcam cooooooook merak ediyorum artik dun cantami tamamen hazirladim hazirim bekliyorum

sıcaklardan ah gulum bu sıcaklardan bende sen misal cise kalk uyku açılsın sıcak zaten geri uyuyama durumlarındayım yanim
ama senin az kaldııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

farkındasın dimiiiiiiiiiiiii

Haziran gelsin diye bekliyorum ozaman doğuma bir, bir bucuk ay kaldi diyebilirim: )

Gunaydiiiinnn

Kardeş bende hergun bugun canta hazirlicam diyorm yine hazirlayamiyorum:) hatta gecenlerde hastalandim baya acillik oldum bi acele canta hazirlamisim gulmekten olursunuz :)
Dogum konusu bende muallak napcam hic bilmiyorm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…