2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
herkese merhaba kızlarrr. Umarım herkes iyidir. Geçmişi ne yazık ki ve her zamanki gibi okuyamadım. İş yoğunluğu devam ediyor. Hem de hiç hız kesmeden. Dün ölüyorum sandım. Ağrı sırtımda ve özellikle omuriliğimde. Boyundan kuyruk sokumuma kadar gidiyor. Yatakta yatamadım. Ağladım resmen. Parkede yattım olmadı, duvara yaslandım, bütün koltukları tek tek denedim, taşa yattım. Herşeyi denedim en son saat sabah 5,30 du uyumuşum o da bir saat yatağın kenarında. zaten 06.30 da kalkıyorum işe gitmek için. Dr u mu aradım muhakkak fizik tedavi bölümüne git yarın dedi sonrada bana durumunu bildir dedi. Yarına randevu aldım. Bugün de iş yerinde öldüm bilmiyorum bu sırtım nolcak neden böyle oldum, nolcam ben ((((((((((((((((((

Iste burasida nemli masallah benim evde sicak acsam esiyo ama carpma ihtimali yuksek o yuzden dikkat eymek lazim.klimada sakincali yavrum ya.isilik olayi ztn kacinilmaz ama hergun yikanacak benimkisi nasipse.

bizim salon camdan ibaret gıbı bısey :)) gecen sene tadılatta salonun butun camlarını değiştirdik. ama işte cam klimadan daha korkutucu geliyor bana. doktor ne dıcek ozaman bakalım.

yaaa zaten dört gözle bekledıgım seylerden bırı de bıcı bıcı hergun mıs mıs yıkıcam kuzumu kıyamam yıkandıkça ne güzelde misss uyurlar rahatlıyınca :)

Gecmis olsun cnm ahh cok zor oluyor sirt agrisi.. magnezyum kullaniyormusun? Genellikle magnezyum ise yariyo dr larinda cogu boyle agrilarda magnezyum oneriyor

Bizde kaloriferleri actik disarisi soguk ve yagmurlu kizlar uzerine battaniyrlerini cektiler biri bi koltukta oburu bi koltukta cizwgi film bakiyolar

valla evde de ufak ufak karyola yerleştirme işi başladı :) salonda bır karyolası ve arabası var suan :)))
arabaya bakıp bakıp ayyyyiii oluyorum :))))
Bende karyolasini kurdum yatak odasina, cantalarimiz da hazirlandi. Gelip yativercek bi tek
Ne guzel sen şaka şaka takilmaya devam et.o sancilar gelince gorursun sakayi ))

:)) ben esimi annemi tehdit ediyorum surekli " dogururum bak " diye. Annem de diyoki bi dogursana bakiim nasil oluyo diyo bencede sancilar gelince gorcem nasil oldugunuu

Bende 5.katta oturuyorum acsam cami pofur pofur esiyor.mutlaka mutfak kapisi tek açık olacak.o birsey degil evdekiler pisecek bizle beraber bide oruclu oruclu.bide sinek belasi var bizde.sineklik yaptirmak lazim haydaa bide ona masraf et.yerler valla bebisimi )) esimde diyo onlari gebertirim gomerim diyo )(

Korkuyorum sancilari cekerken de burda yaziyor ve gülüyor olacaksin.hatta belki dogururkende kizlar ben doguruyorum diyceksin ((( benim az agrim olsa of ah uh yapiyom annem diyo noluyo dogurcanmi diyo anne biseler oluyo diyom ztn kafa asagida cikiverircek diom )) annem de dur kiz az daha dur temizligim bitsin dio )

Hahahahah aynenn. Esimden bisi isteyince yapmayinca hemen karnimi tutuyom kasiliyommu ne diyom. Annem geliyo mutfak dolaplarimi duzeltiyo soyleniyo haliyle bazen diyom ayyy karnim agriyo anne suss. Hepsi korkuyo malum.. esim diyoki bi dogurda o zaman soracam sana. Aylardir anamdan emdigim sutu burnumdan getirdin diyo hahaha hemen karnimi tutuyom

Ayy biz annemle cok hevesliyizz, ben uzakta oturuyorum ya annem artik yanima geldi, sabah diyoki e sen iyisin bos bos oturuyoruz dogur bari artik valla cok istiyom anne ama gelmiyo diyorum. Karnim yukardaymis daha vakti var diyo annem de, bakcaz artik ben size yazarim hastaneden herkese tavsiye ediyorum hemen dogurun dicem

Ee artik az kaldi tadini cikaralim iycee bende esim istedigim biseyi yapmayinca dogururum bak diyorum. Bi gun sahiden dogurcam ama kimse inanmicak bu gidisle

Annen simdiden geldi mi oh ne güzel. Baya kalcak ozaman.

Kizz esimin marifetlerini gordum. Gecendde annem dolaplarimizi allah gani gani razi olsun esimde camlari sildi annemle sok oldukk annem diyo benden guzel yaptin olum. Arada esim bana bakiyo bi dogurda bak neler edecem sana diyo hahaha

Annen simdiden geldi mi oh ne güzel. Baya kalcak ozaman.

Sorma ebrucum yaa aslinda dertliyim biraz bu konuda. Esim is yerinde rahat edemiyorum aklim kaliyo diye aldi getirdi annemleri. Annem olsa coook coook isime gelir ama babam ve erkek kardesim de geldi. Tabiki isterim kalsinlar ama halimizi biliyosun evde nerdeyse ciplak gezmek istiyorum sicaktan.babam ve kardesim olunca da dikkat etmk zorundayimm. Dogumdan sonra da kalcaklarini dusununce 2ay boyle nasil gececek diyorum. Bi yandan da boyle dusundugum icin kendimi cok suclu hissediyorum. Off daral geliyo banaa

Kızlar herkese merhaba, meme ucu için krem alan ya da bu konuda önerisi olan var mı? Ne almalıyız??

selamm ,
ben eylül annesi olucam inşallah arada sizleride okuyorum

doğuma 1 ay kala lansinohun kremini sürmeye başlayın, emzirmeye hazır olsun die birçok yerde okudum ,
10ml olanı yeterli oluyormuş büyük almaya gerek yok demiş tecrübeli anneler bende öyle yapmayı düşünüyorum,

Bende karyolasini kurdum yatak odasina, cantalarimiz da hazirlandi. Gelip yativercek bi tek

:) ohhh yerım ben onu yaaa :))))
biz oda yapmadık aynı model 2 tane karyola aldık bırı yatak odamıza biri salona :) biz yatana kadar salonda gozumun onunde yatsın kuzucum.
salona kurduk ama detaylar var daha :) yatak odasınada yavaş yavaş kurarız :) kıyafetlerı yatak malzemelerı tertemız bekliyor zaten dolabında :)

yalnız bır hastane çantamız eksık onuda yarın yapıcaz bır manı olmazsa. eşimi bekledim ondan bu kadar geç e kaldım. o da ne konuluyor herseyı gorsun ıstıyorum. malum hastaneye edi büdü gidicez başka yanımızda kımse olmayacak. eli ayağına dolaşmasın.

ohh size süperde işte minnoşa tehlıkelı gerçekten. yaaa o sinekleri varya sıraya sokup sıra dayağına sokmak lazım ben sinekten ziyade bortu bocukten cok korkarım ciddi fobim var. ondan sineklik heryerde var bizde. ama cidden o bile cok masraf.. camları değiştirirken salondakı sineklikler iptal olmuştu yenısı yaptırdık sadece salon dünya tuttu. gerçi cibinlik aldıysanız zaten cibinliği aşamaz adi sivriler :))))))

Detaylar son ana kadar bitmicek canim herhalde, artik minikler gelince duzenimiz oturur ancak
Cantayi da sen tarif et esin hazirlasin, neyi nereyi koydugunu bilir o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…