Cok iyi anliyorum cnm seni.bizim yakin işte avantaj.babam arada gelir gider kardesim ztn esimin is yerinde calisiyo bana gelir.ben rahatim biraz daha.ama annesiz de olmuyo cnm.annen geliyo bu sefer baban kardesin ne olacak mecbur onlarda geliyo.yinede cok şükür kaynanam ve kaynatam gelcene raziyim.Sorma ebrucum yaa aslinda dertliyim biraz bu konuda. Esim is yerinde rahat edemiyorum aklim kaliyo diye aldi getirdi annemleri. Annem olsa coook coook isime gelir ama babam ve erkek kardesim de geldi. Tabiki isterim kalsinlar ama halimizi biliyosun evde nerdeyse ciplak gezmek istiyorum sicaktan.babam ve kardesim olunca da dikkat etmk zorundayimm. Dogumdan sonra da kalcaklarini dusununce 2ay boyle nasil gececek diyorum. Bi yandan da boyle dusundugum icin kendimi cok suclu hissediyorum. Off daral geliyo banaa
normalde de tombikim77 ile hamile kalıp 87,5la doğum yapmıştım
bu sefer de 77,5la hamile kalıp şuan 87,5a varmışım
geçen bir arkadaşımla biraraya geldik 8-9 aydır görüşmüyoduk, geldiğinde ben oturuyodum 8 aylık hamile olduğumu duyunca şok oldu
göbüşüm büyüyor benim sadece, doğum yapınca da gidiveriyor hemenyüzümden falan kilo almıyorum hiç
Cok iyi anliyorum cnm seni.bizim yakin işte avantaj.babam arada gelir gider kardesim ztn esimin is yerinde calisiyo bana gelir.ben rahatim biraz daha.ama annesiz de olmuyo cnm.annen geliyo bu sefer baban kardesin ne olacak mecbur onlarda geliyo.yinede cok şükür kaynanam ve kaynatam gelcene raziyim.
Sorma ebrucum yaa aslinda dertliyim biraz bu konuda. Esim is yerinde rahat edemiyorum aklim kaliyo diye aldi getirdi annemleri. Annem olsa coook coook isime gelir ama babam ve erkek kardesim de geldi. Tabiki isterim kalsinlar ama halimizi biliyosun evde nerdeyse ciplak gezmek istiyorum sicaktan.babam ve kardesim olunca da dikkat etmk zorundayimm. Dogumdan sonra da kalcaklarini dusununce 2ay boyle nasil gececek diyorum. Bi yandan da boyle dusundugum icin kendimi cok suclu hissediyorum. Off daral geliyo banaa
Yok cnm cibinlik almadim ya sevmiyoum ben pek onlari.benimde fobim var bocek mocek herseye.sinek bile gorsem uyuz tutmus gibi oluyom.bakalim bi balkon bi cama yaptirmak istiyom sineklik.:) ohhh yerım ben onu yaaa :))))
biz oda yapmadık aynı model 2 tane karyola aldık bırı yatak odamıza biri salona :) biz yatana kadar salonda gozumun onunde yatsın kuzucum.
salona kurduk ama detaylar var daha :) yatak odasınada yavaş yavaş kurarız :) kıyafetlerı yatak malzemelerı tertemız bekliyor zaten dolabında :)
yalnız bır hastane çantamız eksık onuda yarın yapıcaz bır manı olmazsa. eşimi bekledim ondan bu kadar geç e kaldım. o da ne konuluyor herseyı gorsun ıstıyorum. malum hastaneye edi büdü gidicez başka yanımızda kımse olmayacak. eli ayağına dolaşmasın.
ohh size süperde işte minnoşa tehlıkelı gerçekten. yaaa o sinekleri varya sıraya sokup sıra dayağına sokmak lazımben sinekten ziyade bortu bocukten cok korkarım ciddi fobim var. ondan sineklik heryerde var bizde. ama cidden o bile cok masraf.. camları değiştirirken salondakı sineklikler iptal olmuştu yenısı yaptırdık sadece salon dünya tuttu. gerçi cibinlik aldıysanız zaten cibinliği aşamaz adi sivriler :))))))
ah canım benim =) sen yenisin galiba
bizde isim, şehir, tel no, face arkadaşlığı her şey mevcut
bu arada ben her gün nescafe / türk kahvesi içiyorum!!!!!
bazen ikisini bile aynı gün içtiğim oluyor..
he şöyle, riskin varsa hiç içme ama dr bir şey demiyorsa günde bir bardak tüek kahvesi ya da nescafe sakıncalı değil!
evet o ağrı beni buldu maalesef, olacak o kadar sonuçta dünyanın en tatlı güzelliği için değmez mi
hee yaaaaa, poh kafalı ben, totoyu kaldırıp da gelemedim!
o günler de gelecek be Gökçemben de sizlerle kaynatıcam, Neslinin dolabını talan edicea di mi ama
annenin de ellerine sağlık! bizimki de kısmetse temmuz başı gelecek, 29 haziranda kuzenin kep töreni var, teyzem vefat etti yıllar önce. annem bi aksilik olmazsa, erken doğurmazsam o törenden sonra gelmeyi düşünüyor... bakalım artık
dün telefonda çıkıştım kadına :26::26: hb ' da hediye çeki varmış, 500'lük alışveriş yapmak lazım kullanabilmek için.. ben de sayıyorum bak şunlara bakabilirsin, bunlara bakabilirsin diye, on kere lafımı böldü yok onları nereye koyayım yok ıvır zıvır... yaa anne dedim, ben sana illa al demiyorum
, belki aklına bir şey gelir ihtiyacın vardır falan... bağırdım çağırdım.. o da bana ne bağırıyorsun dedi.... sürekli lafımı kesiyor. dayanamadım dün çattım :26::26::26:
sonra sustu, sustu , sustu... amaaann beeee dedim kapadım teli :26:
oooyyyhhhhhhhhhhhhhh
Orasi oyle tabiki cok sukur. Bnm icin geldiler sonucta. Oglusum saglikla gelsin de hep berabr karsilayalim artik napalim
Valla burda bi yagmur bi yagmur dolu yagdi.ben anca serinledim diyebilirim ohh dedim yani cayir cayir yaniyodum dün.herkese iyi akşamlar nasılsınız? inşallah herşey yolundadır bugun biraz yürüyüş yapayım dedim serin serin sahile indim temız hava iyi geldı :)
Detaylar son ana kadar bitmicek canim herhalde, artik minikler gelince duzenimiz oturur ancak
Cantayi da sen tarif et esin hazirlasin, neyi nereyi koydugunu bilir o zaman
Yok cnm cibinlik almadim ya sevmiyoum ben pek onlari.benimde fobim var bocek mocek herseye.sinek bile gorsem uyuz tutmus gibi oluyom.bakalim bi balkon bi cama yaptirmak istiyom sineklik.
Valla burda bi yagmur bi yagmur dolu yagdi.ben anca serinledim diyebilirim ohh dedim yani cayir cayir yaniyodum dün.
istanbuldan bahsediyorsun sanırım :) ben yağmura yakalanmadım allahtan sabah 10 gibi gittim 12 gibi eve döndüm evde iş güç derken sonra bir yağmur ama valla ıyı geldı ya sıcak basıyor kaç gündür
canım ben bebişe pişik ve gogus kremı sormuştum burda. nagi isim vermişti hametan pomad diye bebiş için.
birde gogus ıcın lanınosh varmış (onu nerde duydum hatırlamıyorum) hatta aldım fişe bir baktım şokkkk minnacık tüp 23tl.
sonra vazgectım iade ettim hatta cunku ondan kımbılır kac tüp almak gerekır. bu hametan pomad ın ıcerıgını okudum emziren anneler içinde kullanılıyormuş. ben kendıme de ondan kullanıcam.
Kızlar bugün komşunun çocuğunu kucağıma aldım tutmayı beceremedim biraz sıkıştırdım çocuğu galiba çocuk nasıl ağladı çok üzüldüm ya bende kendi çocuğumu da beceremeyip ağlatırsamne yapacağım[/
Kiyamam kizzz korkma bisicik olmazz
selamm ,
ben eylül annesi olucam inşallah arada sizleride okuyorum
doğuma 1 ay kala lansinohun kremini sürmeye başlayın, emzirmeye hazır olsun die birçok yerde okudum ,
10ml olanı yeterli oluyormuş büyük almaya gerek yok demiş tecrübeli anneler bende öyle yapmayı düşünüyorum,
Kızlar bugün komşunun çocuğunu kucağıma aldım tutmayı beceremedim biraz sıkıştırdım çocuğu galiba çocuk nasıl ağladı çok üzüldüm ya bende kendi çocuğumu da beceremeyip ağlatırsamne yapacağım
canım kendımızı zor oynatıyoruz koca gobuslerle :)) cok normal bence sıkıştırman :))) tek derdımız nasıl tutacağımız olsun uzme kendını. kuzularımız gelsın bak nasıl tutuyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?