2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

arkadaşın oğluyla benimki arasında 3,5 ay var. yeni doğduğunda gitmiştik ben 6 aylık falan hamileydim

kucağıma vermişti de tutmayı becerememiştim hiç

ama insan kendi bebeği olunca öyle bir profesyonel oluveriyo ki kendi bile şaşırıp kalıyor

tırnaklarını kesemem, banyo yaptıramam diyordum yanlız başıma ama iş başa düşünce öyle bir yapılıyo ki

Evet allah oyle bi cesaret kuvvet veriyoki kurban oldugum ne korku kaliyo ne bisey

Ay inşallah bende yapabilirim ya içimi çok feci korku sardı

Buda benim gobus :))

maşallah sizeee

Güldüler ama bana çocuğun annesi de bozuldu sanki niye sıkıştırdın kızımı falan dedi

canım ben 6. aydaydım arkadaşımın bebısını tutamıyordum. insan hem kucakladığı bebısten cekınıyor hem karnıma zarar vermıyım modunda oluyor.
şimdi bebiş verseler almam açıkçası. zaten son haftalar karnımıza baskı yapmamamız lazım bence. bosver canım sen gulenlerı.. kendilerine eğlence aramış onlar

Ay inşallah bende yapabilirim ya içimi çok feci korku sardı

doğumdan önce bebeğe nasıl banyo yaptırılır falan diye videolar seyrediyodum

ilk 45 gün annemle beraberdim, sonra evime geldim kaldım mı yanlız

ilk olarak komşumu çağırdım onla yıkadık, bir gün eşim işten gelsin diye bekledim

baktım olcak gibi değil bir cesaret koydum küveti salona hazırladım bebişi yıkadım mis gibi

ohh be dedim neden korkmuşum ki

Doğru söylüyorsun aslında benim bebişim daha tatlı zaten

Doğru valla fena cesaret geldi inşallah sonra gitmez teşekkür ederim bu arada

Doğru valla fena cesaret geldi inşallah sonra gitmez teşekkür ederim bu arada

asıl büyüyünce zorluyor insanı eşek sıpaları

20 aylık şimdi oğlum tırnaklarını kesene kadar canımı çıkartıyor benim, banyoda yok suyu yakaladık yok oyuncaklarla oynadık diye benim sırtımdan ter iniyor valla

yemek yapma zamaninda neden beni bi uyku basar mide bulantim artip sikayetlerim artar anlamiyorum hersey onume gelse nolur sanki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dusun yani allah izin verirse benim kaynanamla kaynim gelecekler uc ayligina :)). Ama durum farkli cok seviniyorum iki kizimla evle ilgileneceklrri icin. Dogumda annemde ablamda tr de oluyolar senede bir tatil yapiyolar diyemem gitmeyin diye.

Aynen canim herseye sinirleniyorum bu aralar bende. Ee kendimize bile fazla geliyoruz olcak o kadar
Ayy 3 ayligina miii, bana zor gelirdi sanirim. Ama sen memnunsan sorun yok

Küçükken bilmek lazım o zaman kıymetini ama hep büyükler derler ya büyüdükte derdi büyür diye

Aynen canim herseye sinirleniyorum bu aralar bende. Ee kendimize bile fazla geliyoruz olcak o kadar
Ayy 3 ayligina miii, bana zor gelirdi sanirim. Ama sen memnunsan sorun yok

Bu ilk degil alisigiz. Kaynimla iyi anlasirim. Cocuklarla guzelde ilgileniyor. kaynanamda ev islerine yemege bakar. Doguma kadar insallah dinlenirim ayaklari yujari kaldirip yatarim. Pek ayakta kalmam yasak

yine rüyamda doktorumu gördüm 5cm açılma var diyor sonra duruyor açılmam ben panik oluyorum sezeryan olacaksın diyor.....
doğuma yaklaşık bir ay var her gece rüyalara devam....
2. doğumun çok kolay olacak diyor inşallah
allah hepimizi bire avazda kurtarsın sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalaım

ay evet ya bugün işe gelirken üstünü değiştircem kaçıyor oyun oynuyor gülüyo ristiyor ki onla oynayayım bende de geç kalma telaşı sinirlendim kızıdm ama şimdi öyle özledim ki canım kızım yaaaaa yarın sımsıkı sarılcam ona

Bende ay aynen her gece ruyalarumda doktorumu goruyorum habire sanciyla gitmisim acilen falannn oyyy oyyy daha cok var cokkk

Kızlar cok ağrım var kasilmam felan oluyor. Korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…