2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Bende anlamadım genel olarak kasiliyor yukarı kaburgalarimda. Ayaga kalkınca alta giriyor yalancı sancı galiba nişan suyum felan yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende anlamadım genel olarak kasiliyor yukarı kaburgalarimda. Ayaga kalkınca alta giriyor yalancı sancı galiba nişan suyum felan yok

Biraz yuruyus yap dus al canim. Duzenli falan degil di mi sancin.
Bugun maddi manevi cok yoruldun o yuzden olmustur. :26:

fazla giremiyorum canım yada okuyup çıkıyorum sen ne yapıyorsun geçmiş olsun ishalde çok kötü bende gecen ishal sancısı ve miğde bulantısından çok kötü oldum şükür fazla uzamadı gecti.

Kızlar cok ağrım var kasilmam felan oluyor. Korkuyorum

aman kuzum gunlerdır uzuldun gerıldın gectı gıttı. kendın de dedın ya en azından doğum surecınde kafan rahat olucak. rahatlamaya calıs kasma kendını. su an senden ve bebısınden onemlı hıcbırsey yok....

fazla giremiyorum canım yada okuyup çıkıyorum sen ne yapıyorsun geçmiş olsun ishalde çok kötü bende gecen ishal sancısı ve miğde bulantısından çok kötü oldum şükür fazla uzamadı gecti.

Çalışmaya devam... Biraz halsizlik var, dün dr daydim. Kan ilacına bağladım ishali, bırak o zaman dedi. Bebek iyi çok şükür!
1 günde 2 kilo verdim... Yiyemiyorum bir şey...
Sen nasılsın?

Çalışmaya devam... Biraz halsizlik var, dün dr daydim. Kan ilacına bağladım ishali, bırak o zaman dedi. Bebek iyi çok şükür!
Sen nasılsın?

Bende iyiyim oksuruk dadandi geçmek de bilmiyor sali gunude doktora gidecem ins.bir aydir gitmedim nasil kac kilo oldu merakla bekliyorum hastane cantam da hazır degil bir suru is var ama yapacak kimse yok.perde can duvar hepsi duruyor esimle bir gun yapaczda ne zaman kicimiz kalkarsa tabi.

Sen nasılsın?

Kan ilaci kabızlık yapıyordu ama belki usuttun sen canim ben usutursem ishal bulanti oluyorda dikkat et bakalım zor ishalde.bende uyuyamiyorum artık şimdi uyandim yatağın icinde oyle duruyorum kalksam yapacak hicbirsey yok gecede gec yattım halbuki sen izne ne zaman ayriliyorsun.

Günaydın canim ihmal etme git doktora. Ben antibiyotik kullandım ayaklarımın altına viks sürdüm hala var ama baya azaldı öksürük. Allah korusun doğumda kalırsa zor oluyormuş. Dikişleri zorluyormus. Benimde çantam hazır değil daha bakalım ne zaman hazırlicam su pijama gecelik işini hallemedim hala

Canim davayı reddetti hakim. Eşimin ailesinin etkisinde olduğunu anladı.

Hayirlisi hakkinda neyse o olsun canim sikma kendini esinde dogruyu anlayacaktir ins.esinin ailesinide rabbim dogru yola cevirsin yapıcı olacaklarina yikici oluyorlar onların torununu tasiyorsun olumlu dusunmeleri gerekirken ne yapıyorlar. olayın ic yuzunu bilmiyorum ama ins hersey gönlünce olur..cnm

Günaydın canim hayirli gun olsun.
Aynen bende bir tane aldim pijama acik renk biraz dedim başka alayım bende halledemedim daha bir baslasak bitecek de baslayamadik iste. Ins doğuma kadar gecer ya oksuruk

Amin canim. Rabbim vicdan merhamet versin. En azından doğum lohusalik sürecinde rahat olucam inş Allahın izniyle. Rabbim büyük. Ferahliga aydınlığa çıkarsın inş

Canım herşeyin hayırlısı olsun demiştik umarım sen mutlu olmuşsundur.
Şahsen ben mutlu olduğunu düşünüyorum ve hayat sana ve bebeğine hep mutluluk getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…