Canım herşeyin hayırlısı olsun demiştik umarım sen mutlu olmuşsundur.
Şahsen ben mutlu olduğunu düşünüyorum ve hayat sana ve bebeğine hep mutluluk getirsin
Amin canim cok saol. Hepinize teşekkür ediyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam ya duygu ne zamandır görüyorum bi mahkeme sürecin var ama topikte geriyede gitmişsem de konuyu bulamadım ama genede dilerim senin için hayırlısı ne ise o olsun inş. dua et keyfini bozmamaya özen göster bence..
bu arad bayanlar benim bu gün minik kızım hiç oynamıyor neden acaba??
Amaan cnm takma yaa benim kv ile gorumcem de aynen.devlette dogum daha iyiymis vs vs.esimin ayaginda nasir vardi doktora gitmiyodu kendisi.kv dediki karini her hafta doktora goturuyon sen daha onemlisin dedi.yuzume karsi buna bile güldüm gectim.artik takmiyorum cvp da vermiyorum.bos bos konusuyolarr.gul geç. ..kızlar sabah sabah sinirlerim bozldu ya kv yi aradım napıyosun diye neyse dedim geçen gün doktora gittik bana demez mi ne çok oynuyonuz bebekle anne 2 hafta oldu diyorum 2 haftada bir doktora mı gidilirmiş ama anne bebeğin son zamanları ya suyu falan azalırsa diye çağırıyolar diyomda bana demez mi alttan su geliyor mu ki suyu azalsıniyi ya dedim doğama gideriz bi siniirim bozul ki ya iyiki onlara muhtaç değiliz birde diyorum ki onların cebinden para çıksa naparlar acaba bi derdi de özel de doğum yapmam zaten boş yere para veriyosunuz diye söyleniyo offffffffffffff
herkese hayırlı sabahlar,dün gece nigar arkadaşımız(NEKTAR)Acil sezeryana alındı maalesef ikiz bebeklerinden biri melek oldu,duamızı esirgemeyelim,diğeri iyi inşallah ama nigar moral olarak kötü,kendini suçluyor...
kızlar sabah sabah sinirlerim bozldu ya kv yi aradım napıyosun diye neyse dedim geçen gün doktora gittik bana demez mi ne çok oynuyonuz bebekle anne 2 hafta oldu diyorum 2 haftada bir doktora mı gidilirmiş ama anne bebeğin son zamanları ya suyu falan azalırsa diye çağırıyolar diyomda bana demez mi alttan su geliyor mu ki suyu azalsıniyi ya dedim doğama gideriz bi siniirim bozul ki ya iyiki onlara muhtaç değiliz birde diyorum ki onların cebinden para çıksa naparlar acaba bi derdi de özel de doğum yapmam zaten boş yere para veriyosunuz diye söyleniyo offffffffffffff
canım beklenen doğum tarihi 6 temmuzdu tabi de ikizlerden birinin gelişiminde baştan beri sıkıntılar vardı,dr p tesi alalım demişti,nigar biraz daha beklemek istedi hiç değilse 2 haziran olsun diyodu,bu arada küçük olanın maalesef kalbi durmuş dün gece,onun üzüntüsü içinde,Rabbim hepimizin evlatlarına,canlarımıza sağlık sıhhat versin...Yaaa kıyamam ya allah sabır versin inşaşşahh diğer bebeğimiz sağlıkla büyür inşallahh allahım yar V e yardımcıları olsun inşallahh neden olmuş acaba kaç haftadalardıki
günaydın kızlar heyecan varmı_
canım beklenen doğum tarihi 6 temmuzdu tabi de ikizlerden birinin gelişiminde baştan beri sıkıntılar vardı,dr p tesi alalım demişti,nigar biraz daha beklemek istedi hiç değilse 2 haziran olsun diyodu,bu arada küçük olanın maalesef kalbi durmuş dün gece,onun üzüntüsü içinde,Rabbim hepimizin evlatlarına,canlarımıza sağlık sıhhat versin...
Amaan cnm takma yaa benim kv ile gorumcem de aynen.devlette dogum daha iyiymis vs vs.esimin ayaginda nasir vardi doktora gitmiyodu kendisi.kv dediki karini her hafta doktora goturuyon sen daha onemlisin dedi.yuzume karsi buna bile güldüm gectim.artik takmiyorum cvp da vermiyorum.bos bos konusuyolarr.gul geç. ..
O nasıl söz daha neler duycaz ya insanı niye delirtirler acaba kurban olurum lan ben kaynanama ozaman hayret bişey neyse canım canını sıkıpta ne kendini nede bebişi üzme takma kafana nasıl olsa sen bildiğini yapacaksın o konuşsun dursun
canım beklenen doğum tarihi 6 temmuzdu tabi de ikizlerden birinin gelişiminde baştan beri sıkıntılar vardı,dr p tesi alalım demişti,nigar biraz daha beklemek istedi hiç değilse 2 haziran olsun diyodu,bu arada küçük olanın maalesef kalbi durmuş dün gece,onun üzüntüsü içinde,Rabbim hepimizin evlatlarına,canlarımıza sağlık sıhhat versin...
herkese hayırlı sabahlar,dün gece nigar arkadaşımız(NEKTAR)Acil sezeryana alındı maalesef ikiz bebeklerinden biri melek oldu,duamızı esirgemeyelim,diğeri iyi inşallah ama nigar moral olarak kötü,kendini suçluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?