herkese hayırlı sabahlar,dün gece nigar arkadaşımız(NEKTAR)Acil sezeryana alındı maalesef ikiz bebeklerinden biri melek oldu,duamızı esirgemeyelim,diğeri iyi inşallah ama nigar moral olarak kötü,kendini suçluyor...
canım beklenen doğum tarihi 6 temmuzdu tabi de ikizlerden birinin gelişiminde baştan beri sıkıntılar vardı,dr p tesi alalım demişti,nigar biraz daha beklemek istedi hiç değilse 2 haziran olsun diyodu,bu arada küçük olanın maalesef kalbi durmuş dün gece,onun üzüntüsü içinde,Rabbim hepimizin evlatlarına,canlarımıza sağlık sıhhat versin...
Rabbim sabir versin..ayni seyleri yasayan biri olarak onu cok iyi anliyorum..cok uzuldum .. o artik bir melek. Bana hoca oldukten iki gun sonra isyana yakinken yanimiza geldi ve dediki: siz ne kadar sanslisiniz allah sizinle alisveris yapmis dedi. O zzuntuyle anlamiyor insan ama sonradan daha iyi anliyor. Evlat acisini kimseye yasattmasin rabbim cok zor. Rabbim diger evlafdina uzun omurler versin..
Benimde kasiliyor. Normalmis. Ama agri yok sukur.. ama ben kasilmaya karsi haplar kullaniyorum adalat vs. Onemli olan kasilirken rahim agzina etkisi olmamasi. Kacinci haftandasin sdn? Bence dr a bi goster rahim boynunu olcsun nolur nolmaz
Cnm hepsini dokroruma sormustum.bizim icin onemli olan sancinin 5 dk ya dusmesi dedi.bendede agrilar var ama takmamaya calisiyorum yinede ne oluyo diye dusunuyo insan.gaz dan da sertlesebiliyo.maden suyu felan dene belki ise yarar.
canım beklenen doğum tarihi 6 temmuzdu tabi de ikizlerden birinin gelişiminde baştan beri sıkıntılar vardı,dr p tesi alalım demişti,nigar biraz daha beklemek istedi hiç değilse 2 haziran olsun diyodu,bu arada küçük olanın maalesef kalbi durmuş dün gece,onun üzüntüsü içinde,Rabbim hepimizin evlatlarına,canlarımıza sağlık sıhhat versin...
Bacim kilolari neymis biliyormusun? Bebegin sorunu neydi gelisimde? 6 temmuz ise cokta erken degil aslinda. Bebegin neyi varmis bastan beri?dr alalim dediyse oda yok dediyse ondsn suclu hissedjyordur kendini. Ama hersey allahtan..
Siz yinede kntrol ettirin kizlsar. Rahim agzinda kisalma olsa erkenden farkedilirse yuvarlak bisi takip geciktirebiliyorlar dogumu yada haplarla. 34. Haftaya kadar kullanabiliyo. Ne kadar kalsalar daha iyi
günaydınn iyi sabahlar kızlar
sabah sabah karın ağrısıyla başladım güne karnım kasıklarım feci ağrıyor adet sancısı gibi ben kötüye yormuyorum üşütmüşümdür herhalde bebeğimde ordan ora gezinip duruyor niyeyse
Benim de aynı geceden beri bi ağrı var adet Olcam gibi ağrı ay gün sancısı mı başladı ki.. gerçi daha önce doğum yapanlara soruyorum sürekli ağrı olmasi garip geliyo onlara
Benim de aynı geceden beri bi ağrı var adet Olcam gibi ağrı ay gün sancısı mı başladı ki.. gerçi daha önce doğum yapanlara soruyorum sürekli ağrı olmasi garip geliyo onlara
Kizlar nolur cok agriniz varsa gosterin dr a rahim boynuna vs baksin. Ben belki cok pimpirikliyim 25. Haftamda karin agrisiyla dr a gitim dogurdum. O yuzden belki bu pimpiriklenmem en iyisi kafaya takmamak positif dusunmek en iyisini yapiyosunuz ama nolur agrilsriniz cok varsa gidin. Erken bisi olsa onleniliyo bisiler takiliyo yada hao verilixo kasilmalara karsi yatiriyolar felan onlem aliniyo. Ne kadar kalsalar o kadar iyi..
Cok uzuldummmmm rabbim sabır metanet versin nigarimiza ama bi an önce toparlamali bi yawrusu ona muhtaç çünkü rabbim ona uzun ömur versin....... Bi bebisimiz daha oldu kizlarrr
Kasilmalari ve agrilari olan canlar ne olur ihmal etmeyin... Gidin dr a... Benim 28.haftada vardı kasilma ben bebek buyudugu için oluyordur dedim kontrolde söyledim ağrim çıktı o zamandan beri ilaç kullanıyorum sukur cok azaldı su riskli dönemi atlatmamiz gerek
herkese hayırlı sabahlar,dün gece nigar arkadaşımız(NEKTAR)Acil sezeryana alındı maalesef ikiz bebeklerinden biri melek oldu,duamızı esirgemeyelim,diğeri iyi inşallah ama nigar moral olarak kötü,kendini suçluyor...
Şöyle bi bakiyim dedim nigar ın haberini okudum çok üzüldüm ya içim cız etti resmen.Allah ın takdiri işte bunca zamana kadar getirdi iki bebeğini de ama Rabbim böyle yazmış demek ki çaresi yok sabretmekten başka...Allahım diğer bebeğine sağlıklı huzurlu uzun ömürler nasip etsin.Allah sabır versin..
Kizlar nolur cok agriniz varsa gosterin dr a rahim boynuna vs baksin. Ben belki cok pimpirikliyim 25. Haftamda karin agrisiyla dr a gitim dogurdum. O yuzden belki bu pimpiriklenmem en iyisi kafaya takmamak positif dusunmek en iyisini yapiyosunuz ama nolur agrilsriniz cok varsa gidin. Erken bisi olsa onleniliyo bisiler takiliyo yada hao verilixo kasilmalara karsi yatiriyolar felan onlem aliniyo. Ne kadar kalsalar o kadar iyi..
Yani çok fazla değil ağrı hani adet olacağını anlarsın ya öyle bi belirti ağrısı gibi zaten kasılma lar için ilaç ta kullanıyorum ona rağmen geceleri genelde taş gibi oluyo karnım
Yani çok fazla değil ağrı hani adet olacağını anlarsın ya öyle bi belirti ağrısı gibi zaten kasılma lar için ilaç ta kullanıyorum ona rağmen geceleri genelde taş gibi oluyo karnım