2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Nasıl doğurdun ki? Kusura bakma balıklama daldım konuşmanıza ama ne oldu bebeğine?

Rahim boynunu dr um dogrz durust kntr etmedi. Cahilligime de geldi. Idrarida cok nadir kntrol ediyodu. Sabah bi uyandimki karnim agriyo. 8.30 da gel dedi.gittik. hemen hastabeye sevk etti benu enfeksiyonum varmis. 10.45 de ilk kizim 11 20de ikinci kizim geldi. Dogum baslamis yani.. bide erkeklerin meninde gardnerella diye bi bakteri var.. aman kizlar iliskidenn uzak durun son zamanlar. Yada en azindan prezerv. Kullanin.

Ikizlerden ilki yasiyor sukur.. bir bucuk yasinda masallah hic sorunu yok.680 gram dogdu ve yasitlarina yetisti bile sukur. Obur melegim melek oldi 620 gram dogdu iki ay yasadi

Cok sevindim diğerinin yaşamasına. Sağlıklı dimi şuanda? Diğeri için cok üzüldüm ama taktiri ilahi annesi cennette seni bekliyor olacak o yavrun :s ne kadar üzülme dedemde zor bir süreçten geçmişsin. Bende yaranı deştim yeniden özür dilerim. İlişki konusunda uyarını dikkate almam lazım. Cok teşekkür ederim bilgi için. Ben bu olayı bilmiyordum hatta eşim direk menisini içime boşaltıyor :s demek ki çok sakıncalı cok korktum şuanda.

Onemli degil cnm. Evet saglikli cok sukur. Sorunu kalmadi erken dogumdan dolayi. Ne demek bende bilmiyordum o olaydan sonra hamile kalinca simdi haliyle dikkatli olup herseyi kurcaliyorum. Burda herseyi paylasiyoruz sonucta herkes birbirine bilgi veriyor. Herkesin temeni o degilmi saglikli dogum zamaninda.

Bndetcok korkuyorum erken doğumdan. Hamileliğimde hiç bir problem yok ama sürekli araştırıyorum o yüzden sizin kısma geldim erken doğum varmı yok U diye bakmak için derken sen çıktın karşıma. Güzel bir ornek oldun benim için. Kızının yaşaması cok güzel birsey Rabbim hepimizin bebeklerine sağlık ve sıhhat versin inşallah. Teşekkürler herşey için

Ben sakıncasıni bilmiyordum ama doktorum sadece o şekilde izin vermişti oda 7. Aya kadar... kullanmak gerekiyormuş demekki

Benimde kasiliyor. Normalmis. Ama agri yok sukur.. ama ben kasilmaya karsi haplar kullaniyorum adalat vs. Onemli olan kasilirken rahim agzina etkisi olmamasi. Kacinci haftandasin sdn? Bence dr a bi goster rahim boynunu olcsun nolur nolmaz

Canim 34+3 benim su an. 32 haftada ölçtü doktor rahim ağzı boyu suyum sancim herşey normal çıktı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim 34+3 benim su an. 32 haftada ölçtü doktor rahim ağzı boyu suyum sancim herşey normal çıktı

Masallahh benim gecen hafta iki cm di . Erken dogum riski diye bi test var fibronectin diye. Onu yapiyolar 28. Haftamdan beri bana. Sonuc negativse geelecek iki hafta yuzde 99.2 dogum olmicak anlamina gelixo. Cok sukur negativ cikti hep. Bakalim ptesi tekrar isticem

ahh Fatoş adaşım bende bu meni olayını bilmiyordum valla bak şimdi okurken öğrendim dikkat etmek lazım ozaman

Poffff benimde icim darlanio bu aksam..!!

herkes için sıkıcı bir akşam galiba karşı komşumun annesi vefat etmiş bugün oğluma patik örüyomuş, birini bitrmiş de 2.yi bitirememiş...yoğun bakımdaydı kaç gündür...

ahh Fatoş adaşım bende bu meni olayını bilmiyordum valla bak şimdi okurken öğrendim dikkat etmek lazım ozaman

Internetden bi arastir istersen cnm benim

herkes için sıkıcı bir akşam galiba karşı komşumun annesi vefat etmiş bugün oğluma patik örüyomuş, birini bitrmiş de 2.yi bitirememiş...yoğun bakımdaydı kaç gündür...

Allah rahmet eylesin..

of ya rabbim yardımcısı olsun çok üzüldüm ALLAHım sen evlat acısı gösterme yarabbim çok zor durum çok etkilendim ne hallerle bu zamana getirdi nektarın durumunu düşünemiyorum bile sabır versin nektar arkadaşımıza rabbim.

Aranizda haber olan olursa bizimlede paylasin lutfen cok merak ediyorum. Obur bebegi kuvezdemi acaba 35. Haftada dogum yapti sonucta. Off cok zor bide herseyi ikiser ikjser aldiysa gordukce mahfolur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…