Nasıl doğurdun ki? Kusura bakma balıklama daldım konuşmanıza ama ne oldu bebeğine?
Rahim boynunu dr um dogrz durust kntr etmedi. Cahilligime de geldi. Idrarida cok nadir kntrol ediyodu. Sabah bi uyandimki karnim agriyo. 8.30 da gel dedi.gittik. hemen hastabeye sevk etti benu enfeksiyonum varmis. 10.45 de ilk kizim 11 20de ikinci kizim geldi. Dogum baslamis yani.. bide erkeklerin meninde gardnerella diye bi bakteri var.. aman kizlar iliskidenn uzak durun son zamanlar. Yada en azindan prezerv. Kullanin.
Cok sevindim diğerinin yaşamasına. Sağlıklı dimi şuanda? Diğeri için cok üzüldüm ama taktiri ilahi annesi cennette seni bekliyor olacak o yavrun :s ne kadar üzülme dedemde zor bir süreçten geçmişsin. Bende yaranı deştim yeniden özür dilerim. İlişki konusunda uyarını dikkate almam lazım. Cok teşekkür ederim bilgi için. Ben bu olayı bilmiyordum hatta eşim direk menisini içime boşaltıyor :s demek ki çok sakıncalı cok korktum şuanda.
Onemli degil cnm. Evet saglikli cok sukur. Sorunu kalmadi erken dogumdan dolayi. Ne demek bende bilmiyordum o olaydan sonra hamile kalinca simdi haliyle dikkatli olup herseyi kurcaliyorum. Burda herseyi paylasiyoruz sonucta herkes birbirine bilgi veriyor. Herkesin temeni o degilmi saglikli dogum zamaninda.
Cok sevindim diğerinin yaşamasına. Sağlıklı dimi şuanda? Diğeri için cok üzüldüm ama taktiri ilahi annesi cennette seni bekliyor olacak o yavrun :s ne kadar üzülme dedemde zor bir süreçten geçmişsin. Bende yaranı deştim yeniden özür dilerim. İlişki konusunda uyarını dikkate almam lazım. Cok teşekkür ederim bilgi için. Ben bu olayı bilmiyordum hatta eşim direk menisini içime boşaltıyor :s demek ki çok sakıncalı cok korktum şuanda.
Benimde kasiliyor. Normalmis. Ama agri yok sukur.. ama ben kasilmaya karsi haplar kullaniyorum adalat vs. Onemli olan kasilirken rahim agzina etkisi olmamasi. Kacinci haftandasin sdn? Bence dr a bi goster rahim boynunu olcsun nolur nolmaz
Canim 34+3 benim su an. 32 haftada ölçtü doktor rahim ağzı boyu suyum sancim herşey normal çıktı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Onemli degil cnm. Evet saglikli cok sukur. Sorunu kalmadi erken dogumdan dolayi. Ne demek bende bilmiyordum o olaydan sonra hamile kalinca simdi haliyle dikkatli olup herseyi kurcaliyorum. Burda herseyi paylasiyoruz sonucta herkes birbirine bilgi veriyor. Herkesin temeni o degilmi saglikli dogum zamaninda.
Canim 34+3 benim su an. 32 haftada ölçtü doktor rahim ağzı boyu suyum sancim herşey normal çıktı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Masallahh benim gecen hafta iki cm di. Erken dogum riski diye bi test var fibronectin diye. Onu yapiyolar 28. Haftamdan beri bana. Sonuc negativse geelecek iki hafta yuzde 99.2 dogum olmicak anlamina gelixo. Cok sukur negativ cikti hep. Bakalim ptesi tekrar isticem[/QU
benimde pazartesi randevum var! acaba hanımlar benim Dr.a demem gerekir mi yoksa kontrol edermi gerçi çok özenli birisi ondan çokta memnunun ama şimdi bilemedim bu arada yine p.tesi doğum için şu türkiye hastanesinde ki dr.lada görüşsem iyi olacak sanırım 5 tane dr. var yorumları okuyunca şok oldum valla 2 si için öyle korkunç şeyler söyleniyor ki çok kaygılıyım çooook :18:
Masallahh benim gecen hafta iki cm di. Erken dogum riski diye bi test var fibronectin diye. Onu yapiyolar 28. Haftamdan beri bana. Sonuc negativse geelecek iki hafta yuzde 99.2 dogum olmicak anlamina gelixo. Cok sukur negativ cikti hep. Bakalim ptesi tekrar isticem[/QU
benimde pazartesi randevum var! acaba hanımlar benim Dr.a demem gerekir mi yoksa kontrol edermi gerçi çok özenli birisi ondan çokta memnunun ama şimdi bilemedim bu arada yine p.tesi doğum için şu türkiye hastanesinde ki dr.lada görüşsem iyi olacak sanırım 5 tane dr. var yorumları okuyunca şok oldum valla 2 si için öyle korkunç şeyler söyleniyor ki çok kaygılıyım çooook :18:
Cnm ben bide altta cok baski hissettim megersem kisalma olmus. Benim tedbirim yasadigim olaydan dolayi hep soruyorum. Simdi burda arkadaslar agrim var diyince dedim. Ragim agzinin ne oldugunu bilmiyordum bile. Rahat ol bisi olsaydi derdi drun. Benim demek istedigim kafaya takmamak ama tedbiride ele almak dr a gidince sorun. Hani aklinizda bulunsun. Hem cok kasilmam vardi hemde agrimda vardi hafif karin agrisinadet gibi. Bide baski asagiya dogru suoehelendim hastaneye gittim. Hakli cikmisim. Dr umu degistim hemen. Bi dr la kalmayin.simdiki gittigim hastanede dr bakiyo yaninda onun bi ustu
Offf coj sıkıcı bi gün
ayyy icim bi tuhaf oldu yaa ... Mekanı cennet olsun
ahh Fatoş adaşım bende bu meni olayını bilmiyordum valla bak şimdi okurken öğrendimdikkat etmek lazım ozaman
herkes için sıkıcı bir akşam galibakarşı komşumun annesi vefat etmiş bugün oğluma patik örüyomuş, birini bitrmiş de 2.yi bitirememiş...yoğun bakımdaydı kaç gündür...
herkese hayırlı sabahlar,dün gece nigar arkadaşımız(NEKTAR)Acil sezeryana alındı maalesef ikiz bebeklerinden biri melek oldu,duamızı esirgemeyelim,diğeri iyi inşallah ama nigar moral olarak kötü,kendini suçluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?