herkese hayırlı sabahlar,dün gece nigar arkadaşımız(NEKTAR)Acil sezeryana alındı maalesef ikiz bebeklerinden biri melek oldu,duamızı esirgemeyelim,diğeri iyi inşallah ama nigar moral olarak kötü,kendini suçluyor...
Internetden bi arastir istersen cnm benim
Cnm ben bide altta cok baski hissettim megersem kisalma olmus. Benim tedbirim yasadigim olaydan dolayi hep soruyorum. Simdi burda arkadaslar agrim var diyince dedim. Ragim agzinin ne oldugunu bilmiyordum bile. Rahat ol bisi olsaydi derdi drun. Benim demek istedigim kafaya takmamak ama tedbiride ele almak dr a gidince sorun. Hani aklinizda bulunsun. Hem cok kasilmam vardi hemde agrimda vardi hafif karin agrisinadet gibi. Bide baski asagiya dogru suoehelendim hastaneye gittim. Hakli cikmisim. Dr umu degistim hemen. Bi dr la kalmayin.simdiki gittigim hastanede dr bakiyo yaninda onun bi ustu
Fatoş bunları paylaştığın çok iyi oluyor neticede tecrübe hemde kötü tecrübeler allah kimseye yaşatmasın inş.. şu meni olayınıda be bi dediğin gibi netten bakayım bari gerçi adamın bişi yaptığı yok ben zorlayıp duruyorum ama olsuntedbir şartt
Offf coj sıkıcı bi gün
Aynen bi agirlik var.. ptesi olsada gorsem oglusumu
Poffff benimde icim darlanio bu aksam..!!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
herkes için sıkıcı bir akşam galibakarşı komşumun annesi vefat etmiş bugün oğluma patik örüyomuş, birini bitrmiş de 2.yi bitirememiş...yoğun bakımdaydı kaç gündür...
herkese hayırlı sabahlar,dün gece nigar arkadaşımız(NEKTAR)Acil sezeryana alındı maalesef ikiz bebeklerinden biri melek oldu,duamızı esirgemeyelim,diğeri iyi inşallah ama nigar moral olarak kötü,kendini suçluyor...
Hamileligim boyunca gecirdigim en berbat geceydi.bebegim tum gece hic durmadan hareket etti.gobegim kopcakmis gbi agridi.belim adet olcakmisim gibi sanci cektirdi.nerdeyse hic uyumadim.gece yatmadan onceki mide bulantim ayri zaten.korkuyorum.
Canim bir doktora gitsen mi acaba acile ne olur ne olmaz. Bebeğin cok hareket etmesinin sebebi ne olabilir bilmiyorum ama bende korkuyorum. Mide bulantilari bende de başladı maalesef :'(
Gunaydin kizlar.bende zor bi gece gecirdim.butun gece sirt agrisi.sabaha karsi kaburga agrisi göğüs agrisi.simdide diz agrisi.sanirim bebekler buyudukce iyce zorluyorlar.allahim zamaninda hayirli bi sekilde dogursak.güzeller idrar yolu enfeksiyonunda da aynı şekilde şikayetler artabiliyor.İdrar yolu enfeksiyonu sırasında mide bulantısı olur bir de ateş yüksekliği olcak olursa bebeklerimiz çok rahatsız oluyor ve çok hareketli oluyorlar.Ha tabiiki farklı bir nedeni yada normalde olabilir ama dr'larınıza başvurmanızı öneririm.
En azından başlangıç olarak bir idrar tahlili aldırmanızı öneririm.
Kızlar karnım sürekli taş gibi oluyor. Yan taraflarim belim ağrıyor. Ayağa kalkınca bazen altim ağrıyor. Sizlerde de oluyor mu? Normal mi bu ağrılar?
bu oğluşş içerde ne yiyo içiyo da sürekli hıçkırıyor yahuanası yemese bile oğluşu günde 3-4 defa hıçkırık tutuyor sizde de hıçıkırıklar arttı mı fıstıklar?
herkese günaydınnn dün kontrolümüz vardı oğluşum 2575 gr olmuş herşey normal çok şükür. sezeryan olacağım kesinleşti sadece o canımı sıktı biraz. genital siğil yüzündenriske atmayalım dedi bende şu an aktif lezyon yok ama eşimde var ve tedavi görüyor. o yüzden 25 hazirandan sonra o hafta içinde bi gün alırız dedi. güzel yanlarını anlattı sezeryanın baya moral verdi ama yine de korku sardı beni :S sezeryan doğum yapan arkadaşlar çantanıza ekstra bişey koydunuz mu mesela nasıl külot almalıyım ben hamile külotlarımı koymayı düşünüyordum?
slm kızlar ben yeni üyeyim
hamileliğimde şeker çıktı bu bebeğime zarar verir mi??
Yok cnm 33 haftalik hamileyim 28 haftada seker cikti diyet verdi sadece ama bu diyetle bebegimi iyi besleyemiyorum die uzuluom
Kızlar merhaba öncelikle Allah Nektar arkadaşımıza sabır bebeğine sağlık versin inşallah...
Hastane çantamı hazırlayacağım yardımınıza ihtiyacım var iki adet pijama iki adet emzirme sütyeni terlik göğüs pedi tarak havlu vs. çorap bunların dışında lohusa külodu mu normal iç çamaşırı mı yoksa hamile külodu mu? Birde hasta bezi mi ped mi eğer ped se nasıl ped klasik pedlerden mi ? Gögüs ucu veya göğüs kalkanı alayım mı lazım olur mu ? KAafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?