Kızlar merhaba öncelikle Allah Nektar arkadaşımıza sabır bebeğine sağlık versin inşallah...
Hastane çantamı hazırlayacağım yardımınıza ihtiyacım var iki adet pijama iki adet emzirme sütyeni terlik göğüs pedi tarak havlu vs. çorap bunların dışında lohusa külodu mu normal iç çamaşırı mı yoksa hamile külodu mu? Birde hasta bezi mi ped mi eğer ped se nasıl ped klasik pedlerden mi ? Gögüs ucu veya göğüs kalkanı alayım mı lazım olur mu ? KAafamda deli sorular
külot konusunu ben de sordum cnm ama cevap veren olmadı. şimdilik hamile külodu koydum hasta bezi ve normal ped de koydum. göğüs ucu gerekirse alınır diye düşündüm almadım
külot konusunu ben de sordum cnm ama cevap veren olmadı. şimdilik hamile külodu koydum hasta bezi ve normal ped de koydum. göğüs ucu gerekirse alınır diye düşündüm almadım
Herkese iyi pazarlar dobişkolar ne sıkıcı boğucu bi gün yağmur gök gürültüsü ve bunaltıcı bi sıcak nasılsınız bakalım nektardan haber varmı geçmişi okumadımda inşallahh diğer bebeğimizin sağlığı yerindedir yarabbim
Selam Canım,ben kullan at pedli külotlardan aldım çok rahat olduğunu söyledi arkadaşlar bir de hamile külotu koydum çantama iki tane ve silikon göğüs ucu aldım ilk hamileliğimde göğüs ucum yoktu ebeler aldırtmıştı :)
Bende iki tane kilot koydum çok büyük değil ama beli biraz yüksek hasta bezi aldım devlette yapıcam doğumu lazım olur diye bide normal ped aldım koydum göğüs ucu almadım bende zaten bebek emmeye başlayınca ister istem3z çıkıyo ucu sünüyo resmen yassılaşıyo bile
benim de özelde olacak ama sormadım hiç alayım mı diye arkadaşlar al dediler kim ne derse yapıyorum ben de evet cnm ya normal olmasını çok istiyordum ama eşimde de aktif siğil old. için bebeğini riske atmayalım dedi hayırlısı böyleymiş demek ki. ben o güne kadar sancılanırsam diye korkuyorum şimdi de :18:
Gecelik giyersen toplarsın yukarı geceliği bişey değmez zaten 2.günd2n sonra çok yoğun kanama olmuyo azalıyo yani ondan sonra uzun pedlerden al koy tedbir olarak ben küçüklerden aldım ilkinde çok kanamam olmamıştı ondan
Bende iki tane kilot koydum çok büyük değil ama beli biraz yüksek hasta bezi aldım devlette yapıcam doğumu lazım olur diye bide normal ped aldım koydum göğüs ucu almadım bende zaten bebek emmeye başlayınca ister istem3z çıkıyo ucu sünüyo resmen yassılaşıyo bile
benim de özelde olacak ama sormadım hiç alayım mı diye arkadaşlar al dediler kim ne derse yapıyorum ben de evet cnm ya normal olmasını çok istiyordum ama eşimde de aktif siğil old. için bebeğini riske atmayalım dedi hayırlısı böyleymiş demek ki. ben o güne kadar sancılanırsam diye korkuyorum şimdi de :18:
Her özel aynı olurmubilmiyorum ama ben ilk doğumumu özelde yaptım hasta bezi almadım orda verdiler sonradanda gazlı bez arasında pamuk verdiler 2 saatte bir bayada yetmişti yani kendi pedlerimi kullanmadım bile ama devlette nasıl olacak hiç bilmiyorum
Normal yada sezeryan farketmez canım sağlıkla sıhhatle kucağına alda bebeğini ikiside aynı inşallahh vaktinde sağlıkla dünyaya gelir