2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

külot konusunu ben de sordum cnm ama cevap veren olmadı. şimdilik hamile külodu koydum hasta bezi ve normal ped de koydum. göğüs ucu gerekirse alınır diye düşündüm almadım

Benim dogum seklim daha belli diil ama ben normal buyuk kulot hasta bezi kulodu bide ped koydum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haziran geldi ayrı.bir heyecan sardı beni. Neler yaşadık bu günlere geldik. Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin hamileligimizi. Bu ağrı sancilardan doğumu nasil anlicaz bilmiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evt hazirana girince bana biseyler oldu valla.korku mu heyecan mi neyse bilemiyom nefes alamiyom yaaa :-(

Herkese iyi pazarlar dobişkolar ne sıkıcı boğucu bi gün yağmur gök gürültüsü ve bunaltıcı bi sıcak nasılsınız bakalım nektardan haber varmı geçmişi okumadımda inşallahh diğer bebeğimizin sağlığı yerindedir yarabbim

külot konusunu ben de sordum cnm ama cevap veren olmadı. şimdilik hamile külodu koydum hasta bezi ve normal ped de koydum. göğüs ucu gerekirse alınır diye düşündüm almadım

pedi normal uzun olanlardan mı koydun uff üstüm başım batacak diye korkuyorum hastanede :26:

cnm o külotlardan nerelerde bulunuyor bende alayım bari

Bende iki tane kilot koydum çok büyük değil ama beli biraz yüksek hasta bezi aldım devlette yapıcam doğumu lazım olur diye bide normal ped aldım koydum göğüs ucu almadım bende zaten bebek emmeye başlayınca ister istem3z çıkıyo ucu sünüyo resmen yassılaşıyo bile

Hasta bezi almadim ozelde oldugu icin onlar koyuyor.normal ped koycam.bide siğil icin sezeryan kesinlesmis seninde.benimde aynen.kader arkadasim dedim

benim de özelde olacak ama sormadım hiç alayım mı diye arkadaşlar al dediler kim ne derse yapıyorum ben de evet cnm ya normal olmasını çok istiyordum ama eşimde de aktif siğil old. için bebeğini riske atmayalım dedi hayırlısı böyleymiş demek ki. ben o güne kadar sancılanırsam diye korkuyorum şimdi de :18:

pedi normal uzun olanlardan mı koydun uff üstüm başım batacak diye korkuyorum hastanede :26:

Gecelik giyersen toplarsın yukarı geceliği bişey değmez zaten 2.günd2n sonra çok yoğun kanama olmuyo azalıyo yani ondan sonra uzun pedlerden al koy tedbir olarak ben küçüklerden aldım ilkinde çok kanamam olmamıştı ondan

evdekilerden koyarım ben de en büyüklerinden. yeni almam heralde çok batarsa atarım en azından. et göğüs ucu lazım olmazsa boşa almış olmayalım dimi

Her özel aynı olurmubilmiyorum ama ben ilk doğumumu özelde yaptım hasta bezi almadım orda verdiler sonradanda gazlı bez arasında pamuk verdiler 2 saatte bir bayada yetmişti yani kendi pedlerimi kullanmadım bile ama devlette nasıl olacak hiç bilmiyorum

Normal yada sezeryan farketmez canım sağlıkla sıhhatle kucağına alda bebeğini ikiside aynı inşallahh vaktinde sağlıkla dünyaya gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…