2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ayni seyleri hissediyoruz ) sezeryan fikrine alistirdim kendimi ama simdide ya sezeryan gunu gelmeden sancim olursa die korkulardayim.esimde ruyasinda normal dogurdumu suyumun geldini gormus iyce korktum bugun :-(baska neler dedi siğil icin doktorun.sakincalari ne olurmus anlattimi sana.

evdekilerden koyarım ben de en büyüklerinden. yeni almam heralde çok batarsa atarım en azından. et göğüs ucu lazım olmazsa boşa almış olmayalım dimi

Bence gerek yok çünkü şimdi heryerde eczaneler var baktın çok gerekti hemen alınabilir hatta hastanelerin kantinlerinde bile satılır yani önceden stok yapmanın gereği olduğunu düşünmüyorum ben kilot ilk gün giyilmiyor zaten canım benim sonradan giyiyosun ozamanda çok fazla kanama kalmıyo yani benim öyle olmuştu en azından benim hiç bişeyim batmadı

bebek için çok tehlikeliymiş. kesin bulaşır demio ama bulaşırsa da direk solunum yoluna bulaşıyormuş ve kansere kadar gidiyormuş rabbim korusun. çok illet bi virüs tam nereye bulaştığını kestiremiyorsun kestirsen de tam tedavi edemiyorsun ve rahim ağzı kanserine yol açabiliyor falan dedi. moralim bozuldu biraz açıkçası

Neyse kızlar ben kaçayım kayınpederim geliyo bugün biraz yemek filan yapayım pimpiriklidir yemek konusunda biraz okişşş öptüm hepinizi

İnşallah cnm hepimiz sağlıcakla alırız bebişleri kucağımıza

bu kanama adet kanaması gibi ama daha yoğun sanırım değil mi

Haklısın cnm öyle yaparız artık. ben de gideyim canlar temizlik yemek ütü çamaşır hepsi beni bekler öpüldünüzzzz

bu kanama adet kanaması gibi ama daha yoğun sanırım değil mi

Yoğun derken canım normal kanama işte zaten ilk gün hastanede altına büyük kocaman bişey seriliyor yatağa ona akıyo hep kan sonra hastabakıcı gelip onu alyo o batıyo ama ozaman zaten gecelik giyince yukarı topluyosun bişey değmiyo sonrada 1-2defa hasta bezi bağlarsın oda engelliyo dışarı sızmayı ertesi güne normal adet şekline dönüyo uzun pedler daha matıklı ama bebeğin bezinden kullananlarıda duydum sonuçta onlarda baya emici

Cnm bozma moralini bende aynilarini duydum doktorumdan baska doktora gitmeyide dusundum ama doktorum cok bilgili o yuzden gitmedin sana sorayim dedim ayni seylermi diye.evet ayni seyler o yuzden hic riske atmaya gerek yok.rahim agzi kanserine yol actini oncedenbiliyordum ben ama bu da kesin degil dedi doktorum.belki hicbi zaman belkide cok ilerde dedi.yilda bir smear sart dedi.simdi bende yok esimde var o da pwrsembe günü donduracaklar bakalim insallah bida ugramaz bize ya.kabus resmen.cinsel hayat denen bise yok.cunku korkuyoruz bilasacak die.bulasici olduğu kesin cunku.allah yardimcimiz olsun.epidural mi olcan genel anestezi mi karar verdinmi?

Kızlar normal doğumu kolaylastirmak içın yaptığıniz özel birşeyler var mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar normal doğumu kolaylastirmak içın yaptığıniz özel birşeyler var mi?

Hurma aldim ben yicem ama erken diye baslamadim daha bide yuruyus diolar ..duzenli yurumuyorum ben karnim kasiliyo korkuyorum.

hihihihhii bir kaç yerde şu canpedin tek kullanımlık hasta külotlarından kullandıklarını okudum acep kullanışlı olur muki kullan at külotla pratik olur galiba

Hurma aldim ben yicem ama erken diye baslamadim daha bide yuruyus diolar ..duzenli yurumuyorum ben karnim kasiliyo korkuyorum.

Bende yürümüyorum. Karnım taş gibi hazırlıklar bitmedi. Hastane çantamı hazirlasaydim bi. Hurmati 37. Haftadan sonra yemek lazım diyorlar ama bakalım.

kızlar havalar ısındıkça daha da ağırlaşıyoruz yoksa bana mı öyle geliyor inşallah Allah yardımcımız olur şu günleri atlatırız. Allah tüm bebişleri ve annişleri korusun...

belimmmm koptuuuuuu... Utu yapan bi robot ciksin lutfnnnn(

Benim de ütüye problemim var dağ gibi birikti belim ağrıyor felaket şekilde yapamıyorum eşimin bir tane bile giyeceği bir şey kalmadı

aynen benim dr da öyle çok memnunum. eşim her ay gidiyor dondurma için ama yine de bitmek bilmedi biz de öyle cinsellikten koptuk tamamen. epidural istiyorum ben o anı görmek güzel olur diye düşünüyorum

ben de yürüyemiyorum artık hemen sertleşiyor karnım ayakta dursam bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…