- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
Canim nasilmis o bize neden yollamiyor bu devlet?Bana geliyo oyle bi robot devlet sagoolsun :))) valla utuluyo katliyo yerine koyuyo
Benim de ütüye problemim var dağ gibi birikti belim ağrıyor felaket şekilde yapamıyorum eşimin bir tane bile giyeceği bir şey kalmadı
belimmmm koptuuuuuu... Utu yapan bi robot ciksin lutfnnnn(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar havalar ısındıkça daha da ağırlaşıyoruz yoksa bana mı öyle geliyor inşallah Allah yardımcımız olur şu günleri atlatırız. Allah tüm bebişleri ve annişleri korusun...
Canim nasilmis o bize neden yollamiyor bu devlet?
Aynen iste giyeck bisi kalmamisti tam o noktada yaptim utuyu.. Bide esimin isi uniformali offf offff
ayneeennnnnn dağ gibi ütü duruyor sabahtan beri kalkıp yapsam diyorum ama hiç halim yokkk
Dr rapor verdi doguma kadar. O raporla aile yardim kuruluma gidiyosun yardimci istiyosun. Sigortanin sana karsiladigi kadar. Mesela 900 franka kadar karsiliyolarmis. Ben uzerine odemek istemiyorum dedim. Sogorta ne kadar karsilarsa. Simdi 7 hafta haftada iki kere ptesi ve persembe 3.5 saat geliyo.
Utuyu biriktiriyom iki jaftads bir yaptiriyom oburleri hep temizlik. Bilmiyordum bunu bu hamislilte ogrendim hastane dedi. Cok iyo oldu en azindan ne temizlige ne utuyu kafami takmiyom artik sukur
Turkiyede var mi bilmiyorum cnm
aynen benim dr da öyle çok memnunum. eşim her ay gidiyor dondurma için ama yine de bitmek bilmedibiz de öyle cinsellikten koptuk tamamen. epidural istiyorum ben o anı görmek güzel olur diye düşünüyorum
Aynen iste giyeck bisi kalmamisti tam o noktada yaptim utuyu.. Bide esimin isi uniformali offf offff
Cnm genital bölgede oluyor.tabiki baska yerlerdede oluyor da o bolgede olduğu icin cinsel yolla bilasiyor hatta dokunmayla bile bilasiyor.bildigin et beni gibi birsey kucuk oldugu gibi buyukleride oluyor.kimisinde bi bolgede toplu halde oluyo kimisinde tek tük. Artik profesor oldum arastirmaktan benKizlar beni bi aydinlatin nolur kinusuyorsunuz hic bi fikrim yok. Bu sigil nasil bisi nerde oluyor fln?????
slmmmmm kim var kim yokkkk nasilsiniz annislerrrrrr offff ne sikici bi gunnn patliyicigimmmmmmmm.... esim horul horul uyuyo tvde bisi yok hava kapali daraldimmmmmmm
Cnm genital bölgede oluyor.tabiki baska yerlerdede oluyor da o bolgede olduğu icin cinsel yolla bilasiyor hatta dokunmayla bile bilasiyor.bildigin et beni gibi birsey kucuk oldugu gibi buyukleride oluyor.kimisinde bi bolgede toplu halde oluyo kimisinde tek tük. Artik profesor oldum arastirmaktan benbende hamilelikten once 2.3 tane vardi minnacik.gecti simdi esimde var 1 tane.ve gecmiste bende oldugu icin suanda normal dogum yapamıyorum. Bilasici temasla bilastigi icin.
As.al bendende okadar ne tadim var ne tuzum.cok halsizim keyfim yok agzim saman gibi.ahh bilmiyorum can sikintisida bi yandan.annemdeyim aksam kv gitcem yarinda eve gitcem yinede daraltidayim
slmmmmm kim var kim yokkkk nasilsiniz annislerrrrrr offff ne sikici bi gunnn patliyicigimmmmmmmm.... esim horul horul uyuyo tvde bisi yok hava kapali daraldimmmmmmm
gunduz uyumak hic bana gore degil keske uyuyabilsemmm... tatli yapacak havadada hic degilimmerhabalar kızlar sabah agrılar mide bulantısı ve kusmalardan sonra kendime yeni geldim ama bebekte çok hareketli hisstetti galiba kortu diyorum yine ders çalışmam lazımmama masaya oturmama müsade etmiyorki
canım ben artık oturarak yapıyorum yoksa belim kopuyor karında sertleşiyor eşinin üniformalı olması daha bizimkininde iki tane ayda bi yıkayıp ütülüyorum çizgi felan farketmiyor ünüformada bi benimkiler olurdu artık işe de gitmeyince gömlek kumaş giyseler napardık bi benimkiler olurdu artık işe de gitmeyince rahatım her hafta canımız çıkardı bence ütü konusunda şanslıyız
merhaba hicrancıgm tam bunalım havası en iyisi uyumak bence yada tatlı felan yapmak
kızlar o siğil denen şeyden benm eşimde de var ama bende yok!!!!!!!!!!!!!!!!! cinsel yolla bulaşıomuşş çok pis sinirliyim şu anda evlendiğimizden beri var onda ...akşam eve gelsin sıçacam ağzına(((
gunduz uyumak hic bana gore degil keske uyuyabilsemmm... tatli yapacak havadada hic degilim
ayy tatlimmm cok guldum yaaa esinin ne sucu var bilmiyordur bulasici oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?