2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Üniformalı ise daha zor benim Allah'tan öyle değil bebişin kıyafetleri de daha yıkanıp ütülenecek , onları yapıp çantamı hazırlasaydım kocayı falan düşünemiyorum pek :)
Cok zor valla ya.. Bebisinkileri hallettim ben sukur..

Tamam canim anladim. Tsk ederim. Bilmeden bi hata yapmayalim demistim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

heeemmmmm hic bu taraftan bakmadim ama esinde kendiliginden falan vardir ne bilim dogustan falandir

gunduz uyumak hic bana gore degil keske uyuyabilsemmm... tatli yapacak havadada hic degilim

ayy tatlimmm cok guldum yaaa esinin ne sucu var bilmiyordur bulasici oldugunu

Allah seni ne etsin güll gül öldüm burda hahahahhahahahahah

kızlar benim oğlanında bazen bacağında bazen koltuk altında falan çıkıyordu ne olduğunu anlamadım çocuk doktoruna götürdüm siğil e benziyor dedi çıkıyo geri gidiyo neyapmak lazım ki varmı bir çaresi neden olur acaba banada bulaşırmı?

Kızlaaarrr bebişkolarınıza hastane için kısa kollu bişeylerde alacak mısınız çantasına yoksa sadece uzun kollu mu götürmeli? ay bende kampa gidiyorum sanki

kızlaarrr birde bu silikon göğüs ucu bunlar mı
yoksa bunlar koruyucu gibi bişey mi bununlada emebiliyo mu bebek hani göğüs yara olurda gerekir diye :26:

Kızlaaarrr bebişkolarınıza hastane için kısa kollu bişeylerde alacak mısınız çantasına yoksa sadece uzun kollu mu götürmeli? ay bende kampa gidiyorum sanki

Ben yelek bile koydum valla kisa kollu usutur bence anne karni cok sicak sonucta uzun kolluyla anca bence

Ben yelek bile koydum valla kisa kollu usutur bence anne karni cok sicak sonucta uzun kolluyla anca bence

bende daha çantayı hazırlamadım ama uzun kollu götürmeyi düşünüyorum öyle aklıma takıldı acaba bi tanede olsa kısa alsammı acaba diye. teşekkür ederim :)

kızlar o siğil denen şeyden benm eşimde de var ama bende yok!!!!!!!!!!!!!!!!! cinsel yolla bulaşıomuşş çok pis sinirliyim şu anda evlendiğimizden beri var onda ...akşam eve gelsin sıçacam ağzına(((
Cnm biz o evreleri atlattik.ilk basta ikimizdede yoktu evlendikten 1 sene sonra ilk bende cikti ben tedavi oldum gecti.bana cinsel yolla esinden bilasmistir dedi doktor.ama arastirmalarim sonucu agda salonlarindan da bilasiyormus.ve ben bekarken cok gidiyordum.neyse ondan sonra basladi bizde kavga ben senden bilasti diom o agdadan bilasti dio.daha gecen ay esimde cikti simdide bana senden bilasti diyor yani tam bi muallak.bizde konuyu kapadik gitti.bu araada esim benimde 8 yillik ciktigim ::) iste aklimiza kurt düşüyor. Yalniz herkesde cikmayabiliyor bu virüs gizlide seyredebiliyor.yada cok sonralar cikiyor.o yuzden belki eeslerumizin cahiliye doneminden kalmadir (

ya kızlar önce den olmuştur belkide sıkmayın adamları geçenlerde haberlerde gördüm adam hamile eşini aldatıyor aldattığı kadında da aids varmış adama geçiyor geride eşiyle birlikte oluyor ozaman da anne karnında ki bebeğe bulaşmış allah korusun şimdi bizi aldatmasınlarda geçmişleri onların olsun

kızlar incelemelerim sonucunda siğil değil et beni olduğu kanaatine vardım:))) zaten bebeklikten beri varmış orasında:))) inşallah böyle iğrenç bişey kimsenin başına gelmez resimlere baktım ne kadar berbat bişi o be öleeee Rabbim bebeklerimizi pis şeylerden korusun bizleride kocalarımıza bize sadık bebeklerini önemseyen kocalara dönüştürsün tüm erkekleriii :)))))3 yıldır orda duruyor bana geçmiyorsa et benidir zaten:)

kızlar meraba,hayırlısıyla bende temmuz annesi olması adayım konuyu yeni farkettim biraz geç kalmışım:)okumaya çalıştım biraz önceki sayfaları,bu hurma olayı nedir ne için gerekli ve ne zaman yemek gerekiyor?

Hosgeldin canim. Hurma dogumu kolaylastiriyor ve sut yapiyor.. Ama yenilme zamnini bizde cozemedik daha tam olarak.

Hosgeldin canim. Hurma dogumu kolaylastiriyor ve sut yapiyor.. Ama yenilme zamnini bizde cozemedik daha tam olarak.

ya kızlar çok faydası var diye ben 2 ay önce başladım günde 3 tane falan yemeye bişey olmaz nezaman isterseniz yiyin hz Meryem hamileliğin başından sonuna kadar yemiş diye okumuştrm bir yerde tabiki abartmadan yemede fayda var

teşekkürler cvp için,bencede artık başlayabiliriz abartmadan yemek koşuluyla bi hamile için gerekli her şey varmış içinde die biliyorum hz.meryem sadece hurma yemiş mesela.
son zamanlarda bende doğumla ilgili endişelenmeye başladım,drla daha hiç konuşmadık bu konuyu ama bende vaji.sorunu var o yüzden normal doğuma cesaretim yok umarım dr bana bırakmazda net bişey söyler bu konudaböyle bi sorunu olan var mı?

Insallahh cnm et benidir ama doktora gitsin kocan bi.sigilse eger sana gecme ihtimali yüksek. Dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…