Hurma ya takilan kizlar bana kulak verin.ben ilk 4 ay kusma ve bulantidan cok cektim.doktorum hast yatirmisti ciktiktan sonra biraz duzeldim.yemek icin kendini zorlama dedi kuru yemis yiyebilirsin dedi.ve ben gunde 2 hurma yediğimi soyledim.aaaa cok iyi dedi hem seni tok tutar hem bebegi besler hem saglikli dedi.sadece son zamanlarda daha fazla yersiniz olur biter gunde 2 hurma dogurtmaz rahat olun.ha birde benim bebegim asagidaydi ona ragmen yiyebilirsin demisti
teşekkürler cvp için,bencede artık başlayabiliriz abartmadan yemek koşuluyla bi hamile için gerekli her şey varmış içinde die biliyorum hz.meryem sadece hurma yemiş mesela.
son zamanlarda bende doğumla ilgili endişelenmeye başladım,drla daha hiç konuşmadık bu konuyu ama bende vaji.sorunu var o yüzden normal doğuma cesaretim yok umarım dr bana bırakmazda net bişey söyler bu konudaböyle bi sorunu olan var mı?
Valla doktor bana oyle demişti bide bebek asagidayken progestan kullandigim halde ye demisti.gerci hala asagida ama.bi gercek varki hurma tam bi enerji kaynagi ama benim midede yer kalmiyor ona
Valla doktor bana oyle demişti bide bebek asagidayken progestan kullandigim halde ye demisti.gerci hala asagida ama.bi gercek varki hurma tam bi enerji kaynagi ama benim midede yer kalmiyor ona
Ciddimisin yaaa benim esimde 1 2 tane vardi benim solisyonla yaktik.simdi 1 tane var onu dondurcaklar vakalim.bende epidural istiyorum.ama korkuyorum da ve cok heycanli panik biriyim duramazsam diyede düşünüyorum. Ama genel anestezi hic istemiyorum.
bende 1 tane büyük vardı yaktırdım bi daha da cıkmadı eşimde çok var ona da benden bulaştı. bana nerden geldi hiç bilmiyorum klozetten bile bulaşabiliyormus bu virüs. bence epidurali tercih et cnm o anı yaşamak lazım. sen bilirsin tabi yine de