2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Hurma ya takilan kizlar bana kulak verin.ben ilk 4 ay kusma ve bulantidan cok cektim.doktorum hast yatirmisti ciktiktan sonra biraz duzeldim.yemek icin kendini zorlama dedi kuru yemis yiyebilirsin dedi.ve ben gunde 2 hurma yediğimi soyledim.aaaa cok iyi dedi hem seni tok tutar hem bebegi besler hem saglikli dedi.sadece son zamanlarda daha fazla yersiniz olur biter gunde 2 hurma dogurtmaz rahat olun.ha birde benim bebegim asagidaydi ona ragmen yiyebilirsin demisti

Son düzenleme:
kizlar karnim tas gbi ya bebeklern hareketlrni hissediyorum 2kere yattim hastanede acile gitmeye korkuyorum yatirirlar diye

Aldim dolapta duruyordu zatn. Ama emin olamamistim. Bilgiler dogrultusunda basliyorum yemege o zaman. Erken dogurursam sizden bilecem :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba temmuz anneleri bende agustos annesi olucam insallah hepimz hayirlisiyla yavrularimizi kucaklarimiza aliriz.arkadaslar ben28haftalik hamileyim bebegimin boynunda kordon varmis dr onemi yok simdilik dedi doguma yakin bakarz tekrar dedi yinede korkuyorum acaba benim gibi olan varmi bilgi alaym dedim yardimci olursaniz sevinirim. herkeze h.ayirli aksamlar..

diğer sayfada kaldığı için tekrar alıntı yaptım belki görmemişsinizdir

Senin yorumu okuyunca gidip hemen yedim. Bilirim tabi sendn oglusum cok kucuk daha dogmasin:)

Valla doktor bana oyle demişti bide bebek asagidayken progestan kullandigim halde ye demisti.gerci hala asagida ama.bi gercek varki hurma tam bi enerji kaynagi ama benim midede yer kalmiyor ona

Valla doktor bana oyle demişti bide bebek asagidayken progestan kullandigim halde ye demisti.gerci hala asagida ama.bi gercek varki hurma tam bi enerji kaynagi ama benim midede yer kalmiyor ona

Benimkide asagida. Hayirlisi olsun bakalim. Kendi bilir gelecegi zamani herhalde:)

uzaniyorum suan erken dogum riskim wardi ama geciktirdiler ilacla fln biraz dinleniyim olmazsa gderim zatn

Riskin varsa ihmal etme tabi canim. İns bisi olmaz icini rahat tut.

bende 1 tane büyük vardı yaktırdım bi daha da cıkmadı eşimde çok var ona da benden bulaştı. bana nerden geldi hiç bilmiyorum klozetten bile bulaşabiliyormus bu virüs. bence epidurali tercih et cnm o anı yaşamak lazım. sen bilirsin tabi yine de

Benimkide asagida. Hayirlisi olsun bakalim. Kendi bilir gelecegi zamani herhalde:)

Riskin varsa ihmal etme tabi canim. İns bisi olmaz icini rahat tut.

ins cnim paniqimde biraz neyseki oynuyolar yoksa daha cok panik yapardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…