2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

aynen cnm araştır araştır herşeyi biliyoruz artıkk

Kizlar beni bi aydinlatin nolur kinusuyorsunuz hic bi fikrim yok. Bu sigil nasil bisi nerde oluyor fln?????

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Genital siğil sadece o bölgede oluyor cnm ve elden bile bulaşabiliyor. dışarıda ve içeride olabiliyor. gözle görülmesi şart değil taşıyıcı da olabiliyorsun şu an benim oldugum gibi

farklı bi dr a daha götür bence cnm

ins cnim paniqimde biraz neyseki oynuyolar yoksa daha cok panik yapardim

Bende cok panikliyim ama sakinan goze cop batiyor kendimi tutuyorum onun icin.

Genital siğil sadece o bölgede oluyor cnm ve elden bile bulaşabiliyor. dışarıda ve içeride olabiliyor. gözle görülmesi şart değil taşıyıcı da olabiliyorsun şu an benim oldugum gibi

Anladim canim arkadaslarda bahsetti zatn. Doktorumla bi goruscm bu konuyu..

Sanirim bana ağda salonundan gecti :-((

Bende cok panikliyim ama sakinan goze cop batiyor kendimi tutuyorum onun icin.

Anladim canim arkadaslarda bahsetti zatn. Doktorumla bi goruscm bu konuyu..

aynen su son zaman panik oldum aslinda tekmelerini sayamiyrm ben 2tane oldugu icin o yuzdn korkuyrm dun nektr arkadasmzn durumunu okudum dahada korkmaya bsladim

kizlar karnim tas gbi ya bebeklern hareketlrni hissediyorum 2kere yattim hastanede acile gitmeye korkuyorum yatirirlar diye

Ben ağustos annesiyim 27+4 haftalik hamileyim bendede cumadan beri sertleşme var ayağı kalkınca sertleşme oluyor sonra geçiyor .sabah dokturu aradım bir saat uzaklıkta bir ilçedeyiz ya orada git ya da gel hastaneye yatırsinlar dedi . bende burada gittim nts ye bağladılar ama hci kasılma filan yokmuş anlamadım şimdi siz yazınca hareket edince sorun olmuyor mu süreki hareket ediyor. Ayakta durunca oluyor ya acaba nts yatarak oluyor ya yanlış olmaz değil mi. .doktor gelmene gerek yok dedi . Kusura bakmayın dalmış gibi oldum ama hareket ediyorsa kasılma değil mi demek ya da nts yanlış çıkmaz değil mi.

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Ozlemcim saol cvplarn icin ins beslenir ilk bebegim sonucta herseyini dusunmek zorundayim allah bebeklerimizi saglikcakla kucagimiza versin

Kızlar ben hamileliğimin başına geri döndüm, kokular, mide bulantilari, istirfalar başladı yine

Canim bende de aynı sertlesme olmuştu 28. Hafta da nStye girmediğim halde sadece sert olduğu için kasılma önleyici ilaca başladım suan 35 haftalik olduk hala daha kullanıyorum ama yine sertlesmeler oluyo yine de ihmal etme doktorunu görme Şansın varsa bi git derim

Ya sizin gibi paylasimlari nerden yapicagimi bilmiorm bna yardm edin lutfn ozeldn msj atn yeniyim

Kızlar ben hamileliğimin başına geri döndüm, kokular, mide bulantilari, istirfalar başladı yine

ben de aynı durumdayım bütün gün yattım kolumu kaldıracak halim yok kendi parfümümden midem bulandı ve sürekli uyku hali :44:

cnim hareket ediyolar die bebeklerimin iyi oldugunu dusundugumu belirttim bebeklerimin oynamasa hemen gderdim nst yanlis cikmaz bnim karnimda sertlesiyo muanelerde sanci yok o yuzdn simdide gitmiyorum hemen doktorun gerek yok dediyse endiselenme yine cok kasilirsa nstye gir bol bol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…