2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Massallah cnm kocaman olmus kuzun 37hafta sezeryan icin cok iyi erken dogum olmamis oluyor olsn sezryanda kotu degil onemli olan ikinizin sagligi hic uzulme kafani takma bebegini kucagina alcagn gunu dusun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm bende evde yalnz olcam sknti yapma enfazla 3gun oda 1yada 2gunu hastanede geciyor ben belden uyusturldm esin 2gun izin alsa yeter

Ister mevlutte istersn bebek gormye gelenlere herikiside olabilir ben mevlut okutmuycam gelenlere vercm

Sen olmasan ben bu sezeryana alisamazdim galiba cnm saolasin

canim dr on gun sonra gel dedi ama konyaya gidip gelmek birde esimin izin sikintisi olunca 3hafta diye konustuk... ama devletteki dra da gidiyorum 9gun sonra devletteki dr da kontrolum var

ayy kuzumm yaaa kiyamanmm....

Banada suyun fazla dedi hicran azcik veremmi sana :) sknti yapma kuzum ya gercktn bide devlet ne dicek bakalm

Sen olmasan ben bu sezeryana alisamazdim galiba cnm saolasin

Her dogumda kisiden kisiye degisiyor ve ayri zorluklari var anne olmak cok zor ve cok guzel onemli olan korkutulmamak hayirlisiyla gecicegini bilmek..olumsuz dusunmemek lazim ben 20yasinda evlendm 21yasima girdigmde anne oldum ve cok mutluyum cahildim ama simdi 3bucuk yasinda oglum ama niye sezeryan oldm diye hic pisman degilm

Ben senden büyüğüm utanmam lazim yaaaaaaffff)((

canım ne kadarlık oğlun....benim kızda 25 aylık kuzuma kıyamıyorum ikisi birden nasıl yapcam diyorum allah yardımcımız olsun

Ben senden büyüğüm utanmam lazim yaaaaaaffff)((

Sen kac yasindasn cnm ben 89luyum 9.ayda dogdum :) bisi olmaz ben yasadim gordm sana anlatmal istedim anlattim emin ol evlilik cocuk insani yaslandiriyo olgunlastiriyo :):)

insan bilinmeyenden korkuyor, bir kereden sonra alışıyosun bak hemen 2.yi yapıyosun

karnıyarık tabirine hala gülüyorum buarada

Evt aynen cok komik :)) hatta 2sene sonra 3.cuye niyet ederiz :)))

Kızlar doğumdan sonra karnınızı sarmayı dusunuyormusunuz? Nasil yapacaksıniz? Bu akşamın konusu bu olsun bakalım. Ben.hiç bilmiyorum bu işleri ama karnım zaten harita gibi oldu.biran.önce insin.

21 aylık yaramaz tavşan. Allah büyük inşallah altından kalkıcaz bir şekilde

evet mutlaka
bugün bir bebek geldi bize dikkati kendi üstüne çekmek için yapmadığı kalmadı ki ben bebekle hiç ilgilenmedim bile....bugün gözüm korktu gerçekten alışacak muhakka ama sanki o da bebek hala ona da kıyamıyorum neyse çok bebekleşirse ikizim oldu derim:)

canım ben kızıma normal doğum yapmıştım hemen korse taktım karnım hemen indi eski halime dönmüştüm
hem karnın sarkmıyor hemde içindeki kirli kan gidiyor birde hareket ederken daha rahat oluyorsun biraz sıcak olur ama idare edicez artık..

Bn sezrryanliyim saramiyorm cnm ya

Kaç beden korse taktin canim? Birde korsen nasıldı? Doğumdan hemen sonra mi takmak lazım. Bende alicam ama hangi.korse nasil korse alicam bilmiyorum normalde kiloluyum zaten.basenler baya geniş karnimda kalırsa küçücük boyumla tam top gibi olurum. Doktor kontrolünden.beri tartilmadim da :$

Ben 87 liyim cnm pwrsembe günü dogum günüm yaslaniyorum yaaaaa :-(((

valla canım ayriyeten korse almadım ben hani şu bel ağrısı için takılan korseler varya ondan vardı bizde her bedene oluyor zaten onu taktım ben birde ayrıyeten kilot şeklinde beli tutan iç çamaşırım var onuda giyebilirim ayrı almadım yani yeterli olur bunlar olmadı eşarpda sarabilirim çok sıcağa dayanamazsam...

Masallah çok cici hepsi de gule gule kullanın. Ben fazla kiyafet almadım yav dolap boş kaldı bişeyler daha alayım bari
Bende almadim fazla oglandn kalanlar var hediyede geliyo bide cokcabuk buyuyolar havada sicak hemen yikar kurutrm
Ben 87 liyim cnm pwrsembe günü dogum günüm yaslaniyorum yaaaaa :-(((

Daha genciz kiz ne yaslanmasi :) ama benim koca yasli oyle diyorumda kiziyo 7-8yas var aramizda 81li ben 89lu ama sknti yasamiyorz sadece miskin :)) ben cok gzmeyi severim o cok sevmez bide buyukler karisinca cok gezemiyorz :) tek sknti o :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…