Bugun 32+5iz 2kilo olmus oglusum sukur.... Ama suyumuzda ciddi bir azalma varmış bu bebis 40 haftayı görmez (zaten erken doğum riskim vardı) ama en az bir ay daha içerde durmalı dedi 3 hafta sonra randevu verdi belki o gun yatiririm dedi .... Çok üzgünümmm cokkkhele de su yuzunden sezeryan olmak hic istemiyorum.... Bu fikir bile çok korkutuyor beni:18:
benim zaten erken dogum riskim var bide bu cikti off hayirlisiyla bi olsaydi yawrummmm
genel anestezi mi oldun canim oyy oyyy rabbim buyuk .... bi sakinlesemedimmmm....
kv vefat etti 3ay once annemde bazi sebepler yuzunden gelemicek... poooff... ramazanda esiminde izin sikintisi olabilir:84:
Ister mevlutte istersn bebek gormye gelenlere herikiside olabilir ben mevlut okutmuycam gelenlere vercm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim dr on gun sonra gel dedi ama konyaya gidip gelmek birde esimin izin sikintisi olunca 3hafta diye konustuk... ama devletteki dra da gidiyorum 9gun sonra devletteki dr da kontrolum var
ayy kuzumm yaaa kiyamanmm....
Sen olmasan ben bu sezeryana alisamazdim galiba cnm saolasin
Her dogumda kisiden kisiye degisiyor ve ayri zorluklari var anne olmak cok zor ve cok guzel onemli olan korkutulmamak hayirlisiyla gecicegini bilmek..olumsuz dusunmemek lazim ben 20yasinda evlendm 21yasima girdigmde anne oldum ve cok mutluyum cahildim ama simdi 3bucuk yasinda oglum ama niye sezeryan oldm diye hic pisman degilm
Ben senden büyüğüm utanmam lazim yaaaaaaffff)((
ömrümden ömür götürdü bu çocuk benim ya
mutfakta kızartma yapıyorum , balkonda sandalyeye çıkmış mandal sepetini almış çiçek rafından (balkon kapalı buarada)
aşağı inmeye çalışırken masanın altına düştü
kucağıma aldım altında bir ıslaklık açtım baktım badisi kırmızı olmuş
kan zannettim biran ,karpuz suyuymuş meğer az önce karpuz yemişti mama sandalyesinde üstüne de oturmuş ıslatmış altını
o telaşeyle nasıl oldum , öldürcek beni 2 saniye gözümün önünden ayırmaya korkuyorum
canım ne kadarlık oğlun....benim kızda 25 aylık kuzuma kıyamıyorum ikisi birden nasıl yapcam diyorum allah yardımcımız olsun
Ben senden büyüğüm utanmam lazim yaaaaaaffff)((
insan bilinmeyenden korkuyor, bir kereden sonra alışıyosun bak hemen 2.yi yapıyosun
karnıyarık tabirine hala gülüyorum buarada
21 aylık yaramaz tavşan. Allah büyük inşallah altından kalkıcaz bir şekilde
Kızlar doğumdan sonra karnınızı sarmayı dusunuyormusunuz? Nasil yapacaksıniz? Bu akşamın konusu bu olsun bakalım. Ben.hiç bilmiyorum bu işleri ama karnım zaten harita gibi oldu.biran.önce insin.
Kızlar doğumdan sonra karnınızı sarmayı dusunuyormusunuz? Nasil yapacaksıniz? Bu akşamın konusu bu olsun bakalım. Ben.hiç bilmiyorum bu işleri ama karnım zaten harita gibi oldu.biran.önce insin.
canım ben kızıma normal doğum yapmıştım hemen korse taktım karnım hemen indi eski halime dönmüştüm
hem karnın sarkmıyor hemde içindeki kirli kan gidiyor birde hareket ederken daha rahat oluyorsun biraz sıcak olur ama idare edicez artık..
Devami...
Sen kac yasindasn cnm ben 89luyum 9.ayda dogdum :) bisi olmaz ben yasadim gordm sana anlatmal istedim anlattim emin ol evlilik cocuk insani yaslandiriyo olgunlastiriyo :):)
Bende almadim fazla oglandn kalanlar var hediyede geliyo bide cokcabuk buyuyolar havada sicak hemen yikar kurutrmMasallah çok cici hepsi de gule gule kullanın. Ben fazla kiyafet almadım yav dolap boş kaldı bişeyler daha alayım bari
Ben 87 liyim cnm pwrsembe günü dogum günüm yaslaniyorum yaaaaa :-(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?