- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Bugun 32+5iz 2kilo olmus oglusum sukur.... Ama suyumuzda ciddi bir azalma varmış bu bebis 40 haftayı görmez (zaten erken doğum riskim vardı) ama en az bir ay daha içerde durmalı dedi 3 hafta sonra randevu verdi belki o gun yatiririm dedi .... Çok üzgünümmm cokkkhele de su yuzunden sezeryan olmak hic istemiyorum.... Bu fikir bile çok korkutuyor beni:18:
kac kilo dogmustu canim... Hep normal istedim sezeryandan cok korkuyorum cunku offff yaaa bu haftalar nasil gececek
Bugun 32+5iz 2kilo olmus oglusum sukur.... Ama suyumuzda ciddi bir azalma varmış bu bebis 40 haftayı görmez (zaten erken doğum riskim vardı) ama en az bir ay daha içerde durmalı dedi 3 hafta sonra randevu verdi belki o gun yatiririm dedi .... Çok üzgünümmm cokkkhele de su yuzunden sezeryan olmak hic istemiyorum.... Bu fikir bile çok korkutuyor beni:18:
orasi öyle canım sezeryandan çok tırsıyorum karniyarik olmak beni çok korkutuyor
kac kilo dogmustu canim... Hep normal istedim sezeryandan cok korkuyorum cunku offff yaaa bu haftalar nasil gececek
orasi öyle canım sezeryandan çok tırsıyorum karniyarik olmak beni çok korkutuyoreltimin dogumunda yanındaydım onu öyle görmek beni çok korkuttu birde yanimda kalacak bana yardımcı olacak kimse yok sezeryan olursam bebegime yetemem diyede korkuom.... Suda 3,4litre icecekmisim ki ben gunde iki litreyi zor iciyorum
benim zaten erken dogum riskim var bide bu cikti off hayirlisiyla bi olsaydi yawrummmm
38+1de 3820 gr doğmuştu
40ı beklersek 4 kg'yu geçer demişti doktor sezeryana yönlendirmişti
genel anestezi mi oldun canim oyy oyyy rabbim buyuk .... bi sakinlesemedimmmm....
karnıyarıkçok güldüm valla kusura bakma canım bu tabire bir karnıyarık olarak
3-4 gün sıkıntın olur canım eşin yanında olduktan sonra seninle ilgilenir merak etme
annen kayınvaliden yok mu gelebilecek?
benim zaten erken dogum riskim var bide bu cikti off hayirlisiyla bi olsaydi yawrummmm
genel anestezi mi oldun canim oyy oyyy rabbim buyuk .... bi sakinlesemedimmmm....
kv vefat etti 3ay once annemde bazi sebepler yuzunden gelemicek... poooff... ramazanda esiminde izin sikintisi olabilir:84:
kv vefat etti 3ay once annemde bazi sebepler yuzunden gelemicek... poooff... ramazanda esiminde izin sikintisi olabilir:84:
canim dr on gun sonra gel dedi ama konyaya gidip gelmek birde esimin izin sikintisi olunca 3hafta diye konustuk... ama devletteki dra da gidiyorum 9gun sonra devletteki dr da kontrolum varsen şimdi sezeryanı felan düşünme ne olacagı belliolmaz bebeğini düşün doktorun 3 hafta sonra gel demesi mantıklı gelmedi erken doğum riskin var bide iki hafta sonra imkanın varsa tekrar görün canını sıkıp bebegide sitrese sokma dur daha bizlerin ne olacagı belli degil önümüzde çatı muayenesi var arkdş dedigi kilo problemi son günde bile herşey değişebilir . kendini şatlandırma dua et canım bebiş zamanında saglıklıca gelsin.
ömrümden ömür götürdü bu çocuk benim ya
mutfakta kızartma yapıyorum , balkonda sandalyeye çıkmış mandal sepetini almış çiçek rafından (balkon kapalı buarada)
aşağı inmeye çalışırken masanın altına düştü
kucağıma aldım altında bir ıslaklık açtım baktım badisi kırmızı olmuş
kan zannettim biran ,karpuz suyuymuş meğer az önce karpuz yemişti mama sandalyesinde üstüne de oturmuş ıslatmış altını
o telaşeyle nasıl oldum , öldürcek beni 2 saniye gözümün önünden ayırmaya korkuyorum
ömrümden ömür götürdü bu çocuk benim ya
mutfakta kızartma yapıyorum , balkonda sandalyeye çıkmış mandal sepetini almış çiçek rafından (balkon kapalı buarada)
aşağı inmeye çalışırken masanın altına düştü
kucağıma aldım altında bir ıslaklık açtım baktım badisi kırmızı olmuş
kan zannettim biran ,karpuz suyuymuş meğer az önce karpuz yemişti mama sandalyesinde üstüne de oturmuş ıslatmış altını
o telaşeyle nasıl oldum , öldürcek beni 2 saniye gözümün önünden ayırmaya korkuyorum
oyy kuzummm ya ben ayilip bayilirim panik olurum ilk bebegimi ben gormek istiyorum ama epiduralCnm bende senin gibi dusuncelerdeydim ustelik annem yakinda olmasina ragmen kimseye birakmaz beni ama korkuyodum bakamicam ayaklasamicam diye.gecen au arkadasim sezeryan aoldu hixte korkulacak durumu yoktu valla sadece iki gün dedi.bide epiduralde tek baş agrim oldu dedi onun disinda hicbi zorluk yasamadi.elbet bizede bi kolaylik verir rabbim.ama tavsiyem epidural ol.ben ne kadar tirssamda uygunsa epidural olcam.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım suyu azalanlar armut yesin diyolardı bi denesen bakarsın işe yarar birde suyun azaldıysa 3 hafta lık randevu geç değil mi daha sıkı takip etseler keşke inşallah sağlıkla alırsın yavrunu kucağına geçmiş olsun
erken doğum riski bende de var şuan, dikkat et 38. haftaya kadar getirelim bebeği diyor doktorum
2 haftada 1 çağırıyor beni, seni neden 3 hafta sonra çağırmış ki? kontrol için daha erken çağırması gerekmez miydi?
kayınvalidene Allah rahmet eylesin, herşeyi kararlamıştır rabbim üzülüp kendini de bebişi de sıkıntıya sokma, hayırlısı nasılsa öyle olcak inşallah
Kiz bayildim senin yavru kuşunamasallaaaah. erkekler daha yaramaz iste napcan bide 2.geliyor.
oyy kuzummm ya ben ayilip bayilirim panik olurum ilk bebegimi ben gormek istiyorum ama epidural
falan olamam galiba....
az oncede yazdim kizlar ozel drm uzak ama devlete sik sik gidicem artik
hahaaa duan kabul olmus bak yaramaz cocuklar akilli olur kuzucum
hamileyken de hep dua etmiştim koyduğum yerde duran sakin bir çocuk olmasın diye
Cnm bende panik bozukluk var buna ragmen epidural istiyorum düşün ya ben hayatta olamam yani.ama genel de ayulman uzun suruyor :-( o hissi de sevmem.mecbur epidural olcam.hala cesaretli degilim ama
hahaaa duan kabul olmus bak yaramaz cocuklar akilli olur kuzucum
ben daha sezeryan fikrine alisamadim bi sakinleseyim nasil olacagimada karar veririm ins :)
Kiz bu magnetler mevlutte mi dagitiliyo ben öyle biliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?