2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Konustum.dun ameliyat olmus bugun soylediler.iyiymis cok sukur

Tamam o zaman hic sıkma canını önemli olan annenin iyi olmasi , Sen iki canlisin üzülme diye o anda soylemediler sana sende simdi üzülüp anneni üzme derin derin nefes al ağlayarak bebeğini de aileni de uzme

Son düzenleme:
Tamam o zaman hic sıkma canını önemli olan annenin iyi olmasi , Sen iki canlisin üzülme diye o anda soylemediler sana sende simdi üzülüp anneni üzme derin derin nefes al ağlayarak bebeğini de aileni de uzme
Annelik zor.nasil becericez bu isi

Kizlar emzirme atleti almak isteyen varsa miorre marka almis annem bana eminonunden penyesi çok güzel yumusacik.. 18 e almis o simdi markafonide gördüm aklinizda olsun.

Ben izmitte penye bulamamistim hepsi sertti sirf pamuk yoktu alamadim buradan eğer benim gibi bulamayan varsa miorre yi tavsiye ederim..

Annelik zor.nasil becericez bu isi

Valla korkuyorum ne yalan soyliyim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam kızlar doktordan geldik iyiyiz şükür 20 gün sonra tekrar gidecem
böbrek genişlememiz fazla ilerlememiş doğumdan sonra kontrol olacağız.
ama bebeğim zayıf bir hafta geriden geliyoruz 33+6gün bugün 1980grmız.
fazla takmadım çünkü kızımda 2800 doğdu demek minyon oluyor doktorda öyle söyledi sağlıklı olsunda takmıyorum kiloya
20gün sonra nstye girecez inş gününü doldurur bebişimde kilosuda çok düşük olmaz.bizden haberler böyle oğluşum çok yaramaz olacak galiba
ayağını ağzına getirmiş emiyordu galiba çok güldüm doğum posizyonunada gelmiş normal doğum aksilik olmazsa inş.

Kizlarrr nerdesinizzz niye kimse yok bu gun.. Topikte in cin top oynuyoooo dogurdunuz mu yoksam

Kızlar ben emzirme sütyeni birde lastik askılı atletlerden aldım. Emzirme atletlerinin arkası düz göğsümu tutmaz gibi geldi. Emzirme sütyeni tavsiye etmişti herkes bende öyle yaptım. Misss gibi sabun tozuyla yikadim kendiminkileride ütüleyeyim çanta hazirlicam inş.

Selammmm :) nasılsınızzz
Slm canin hosgldin.. İyiyiz sukur bu gyn pek sessiz burasi bunaldim bende
Sen nasilsin ,?

Ben hem atlet hem sutyn aldim..ikisinide kullanabilirim ins.

Selam canım maşallah bebisine inşallah gününü doldurur sağlıkla kucağına alırsın..

Buda benim kizimin magneti ustunde hosgeldin eslem mira yazcak siparis vrrdm fiyatida hosuma gitti

Eklentiler

• $1401805265295.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 43
Buda benim kizimin magneti ustunde hosgeldin eslem mira yazcak siparis vrrdm fiyatida hosuma gitti

Aaaaa eslem mira mi.beninde 2 kizim olsa eslem esila koyacakdim.masallah cnm.guzelmus bende bunun erkek versiyonu var arkadas vermisti.

Aaaaa eslem mira mi.beninde 2 kizim olsa eslem esila koyacakdim.masallah cnm.guzelmus bende bunun erkek versiyonu var arkadas vermisti.

Cok hosuma gitti bide kelebeklisi vardi ama ben bunu begendim :)) eslem ismini ben koydum mira yida babasi oglumun adi mirac ben pek mira isminden hoslanmadm ama sustum isim sirasi babasindaydi cunku :)

Cikolatada yaptrmak istiyorm ama zaten bayram olcak diye vazgectm

Cikolatada yaptrmak istiyorm ama zaten bayram olcak diye vazgectm

Kiz bu magnetler mevlutte mi dagitiliyo ben öyle biliyorum...

Bugun 32+5iz 2kilo olmus oglusum sukur.... Ama suyumuzda ciddi bir azalma varmış bu bebis 40 haftayı görmez (zaten erken doğum riskim vardı) ama en az bir ay daha içerde durmalı dedi 3 hafta sonra randevu verdi belki o gun yatiririm dedi .... Çok üzgünümmm cokkk hele de su yuzunden sezeryan olmak hic istemiyorum.... Bu fikir bile çok korkutuyor beni:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…