Konustum.dun ameliyat olmus bugun soylediler.iyiymis cok sukur
Annelik zor.nasil becericez bu isiTamam o zaman hic sıkma canını önemli olan annenin iyi olmasi , Sen iki canlisin üzülme diye o anda soylemediler sana sende simdi üzülüp anneni üzme derin derin nefes al ağlayarak bebeğini de aileni de uzme
Annelik zor.nasil becericez bu isi
o polenleri de dediyydiiiiimmmmmm
ahhhh okumuyon ki bacım, hadi kaçırıyon yukarıda bildirimlerde de mi görmüyon
az kaldı evet, yazacak mısın burayı? ya da nerelerde karar kıldınız?
kızar mıyım sana be şaşkoloz![/QUOTE
Sanırım son olarak Kocaeli ( Gebze/çayırova/darıca )'ye karar verdik. Anam sen de biliyorsun tercihlerde evdeki hesap çarşıya uymuyor ki bakalım nereler açılacak, az kaldı bekliyoruz heyecanla.
Kizlarrr nerdesinizzz niye kimse yok bu gun.. Topikte in cin top oynuyoooo dogurdunuz mu yoksam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm canin hosgldin.. İyiyiz sukur bu gyn pek sessiz burasi bunaldim bendeSelammmm :) nasılsınızzz
Kızlar ben emzirme sütyeni birde lastik askılı atletlerden aldım. Emzirme atletlerinin arkası düz göğsümu tutmaz gibi geldi. Emzirme sütyeni tavsiye etmişti herkes bende öyle yaptım. Misss gibi sabun tozuyla yikadim kendiminkileride ütüleyeyim çanta hazirlicam inş.
Slm canin hosgldin.. İyiyiz sukur bu gyn pek sessiz burasi bunaldim bende
Sen nasilsin ,?
Hoşbulduk cnm iyiyim bende evet pek sessiz gerçektende bugün havadan dolayı olsa gerek çok bunaltıcı bı hava var hamişlerde uyuyor sanırım :)
selam kızlar doktordan geldik iyiyiz şükür 20 gün sonra tekrar gidecem
böbrek genişlememiz fazla ilerlememiş doğumdan sonra kontrol olacağız.
ama bebeğim zayıf bir hafta geriden geliyoruz 33+6gün bugün 1980grmız.
fazla takmadım çünkü kızımda 2800 doğdu demek minyon oluyor doktorda öyle söyledi sağlıklı olsunda takmıyorum kiloya
20gün sonra nstye girecez inş gününü doldurur bebişimde kilosuda çok düşük olmaz.bizden haberler böyle oğluşum çok yaramaz olacak galiba
ayağını ağzına getirmiş emiyordu galiba çok güldüm doğum posizyonunada gelmiş normal doğum aksilik olmazsa inş.
Slm canin hosgldin.. İyiyiz sukur bu gyn pek sessiz burasi bunaldim bende
Sen nasilsin ,?
Hoşbulduk cnm iyiyim bende evet pek sessiz gerçektende bugün havadan dolayı olsa gerek çok bunaltıcı bı hava var hamişlerde uyuyor sanırım :)
Dogumlar basladi panikliyorum valla ben kimse gelmeyince acaba doguran oldumu falan diye
Dogumlar basladi panikliyorum valla ben kimse gelmeyince acaba doguran oldumu falan diye
Bende'de korku başladı erken dogum riski de var KUM döktüğüm için birde bebegım ters duruyor sezeryan olucak iyice panik içindeyim
Buda benim kizimin magneti ustunde hosgeldin eslem mira yazcak siparis vrrdm fiyatida hosuma gitti
Aaaaa eslem mira mi.beninde 2 kizim olsa eslem esila koyacakdim.masallah cnm.guzelmus bende bunun erkek versiyonu var arkadas vermisti.
Cikolatada yaptrmak istiyorm ama zaten bayram olcak diye vazgectm
Cok hosuma gitti bide kelebeklisi vardi ama ben bunu begendim :)) eslem ismini ben koydum mira yida babasi oglumun adi mirac ben pek mira isminden hoslanmadm ama sustum isim sirasi babasindaydi cunku :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?