2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Cok fazla fark yok cnm.kiymet bilir kocan bizim 3 yaş var ikimizde gezginiz cikacaksak kimse engel olamaz bize sadece ben cabuk yorulirum tek sorun bu allah tadinizi bozmasin cnm hickimsenin bozmasin. Bugün yururken zorlandimi hissettim sanki asagida gibi gibegimde düştü sanki yaaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sinirden catlayasim war az once komsu bizdeydi sanki aciyomus gbi konusarak kiz olsaydi biri bari kizlar daha sewimli kendin dogur o zaman sanane benimkilerden ben hayirlisini istedim hep kiz erkek ayrim mi olur cwp bile wermedim ama sinir oldum bak ya

Deli ne sinir oluyon be salla gitsin.ulen ben hic takmiyom öyle seyleri ne kendini sinir etcen densizler yüzünden. Deseydin ya allahin takdiri

Sagol cnm amin cumlemizn tadi bozulmasn sagolsn esim biraz huysuz ama ben idare edebilen bi insanim ama yapisi o babasida ayni karakterde ama sagolsn hic kirmz beni bir dedigimi iki etmz gunde 20sefer arayip sunu bunu al desem hayatta biktim alamam demez evine guzel bakan bi erkek karisiyla cocuguyla ilgilenir hicbir ozel gunumuzu unutmaz daha dogum yapmadan dogum hediyemi almis :))Bana dktr cok ayakustu kalma yorma kendini dedi sende oyle az kaldi son ayimiz artik kolay degil agirlastik benimde bacaklarim catilarim cok agriyor

Catilar neresi ya neresi agriyo tam olarak anlayamiyom

Catilar neresi ya neresi agriyo tam olarak anlayamiyom

Hani kusun ustundeki kemikler varya orasi bide bacaklarmn kulot gelen yerlri cok agriyo :))

Sezeryanda da sariliyomu karin? Aslında sıkı durunca dahami rahat edilir acaba?

Yağmur ne kafana takiyosun bosveerr kaale bile alma boyle konuşanları

Kimse var mi ki bu saatte
Benim adet sancisi gibi sancim var kizlaar, yaklasik bi saattir var belimden bacagima dogru iniyo. Dayanilmicak gibi degil, tam duzenli de degil. Yalanci galiba.
Sabah kontrolum var, bekliyorum oylee

Benim adet sancisi gibi sancim var kizlaar, yaklasik bi saattir var belimden bacagima dogru iniyo. Dayanilmicak gibi degil, tam duzenli de degil. Yalanci galiba.

Ben varim uyumayan

Gunaydin kizceler..

Esimi ise gönderdim uykum kacti buraya bakiyim dedim.. Havada kapali aslinda izmitte tam uyku havasi ama bakalim salonda TV karsisinda uyuyabilces mi :)

Sezeryanda da sariliyomu karin? Aslında sıkı durunca dahami rahat edilir acaba? .

kesinlikle sezaryenden sonra da sarılıyor.korse gibi bişey takmadan ayağa kalkmak,yatakta sağdan sola dönmek işkenceydi benim için.korseyle zıp zıp yürüyodum.kesinlikle şimdiden hazır etmemiz gereken şeylerden biri.

Masallah çok cici hepsi de gule gule kullanın. Ben fazla kiyafet almadım yav dolap boş kaldı bişeyler daha alayım bari

Saol canim... Benimde annem saolsun. Aldi aldi daha da alio getirck gelirkn.

l
Ay canim senin komsu demis benin kv soyleydi. Uzulmeyin ikinci kiz olur dedi. Bende biz uzulmedik ki tobe tobe sen uzuldun dedim. Kizi yok kendisinin heves ediyormus..bana ne bi daha dogur o zmn.

Gunydin herkese...gene bunaltici bir hava poffff esler ise gidince ev sessiz bombos kalio bebisler gelsede evler senlense artik

günaydınlar kızlar geçmişi okuyamadım yoksa muhabbete katılamıyorum

dün 11:15te gittim teeee 12:30da girdim maşallah tıp merkezi ama kadının hastası o biçim devlette falan olsa sıra alamıcaz sanırım neyse girdim içeri şimdi annecim 14:30da gelebilirsen aşağıda ultrasonda ben bakayım dedi sonra aaa sen çalışıyodun dur seni başka yere göndereyim belki cihaz hatalı ölçmüştür dedi dışarı bir yere yönlendirdi ben zaten beklemekten helak olmuşum atladım arabaya doğru eve önce açlıktan bulanan midemi doldurdum sonrada üstümü örtüp yattım bir uyumuşummm ooooo

zaten cuma günü kendi doktorumda randevum var ve Allah var başından beride yanlış ölçtü diye düşünmemin rahatlığı var

geçen ayın 17sindeki kontrolde dr bu bebek hep mi iriydi demişti ama başkada bişey söylememişti bende üsütnde durmadım bakalım cuma günü o raporu falanda göstericem, bide ben hem sezeryan olmak zorunda kalıcam gibi hissediyorum :26: oğlumda hissettiğim herşeyi yaşamıştım inş korktuğum gibi olmaz :18:

günaydın kızlar...istanbul bugün çok yağışlı... artık göbişim direksiyona nerdeyse değmek üzere sanırım bu haftadan sonra araba kullanmamda baya bir zorlaşacak izne çıksam mı ne yapsam ben sinirimde çok bozuluyor patronların birine... adam tam bir öküz anlayışsız...

günaydın bende aynı durumdayım arabaya inişim ve binişim tam makara geçen hafta çok zorlanmıştım aşırı sıcaktı bu hafta yağışında etkisiyle daha iyiceyim hava serin ama pazartesi noktayı koyayım artık diyorum seninle aynı düşünceler içindeyim

valla napcam bilmiyorum evde de vakit geçmiyor iştede kafam çok karışık mutsuzum işe gelirken

Canim seninle haftalarimız hemen hemen aynı bende 4 gündür falan düzenli olmayan ara ara genelde otururken yada ayakta olan yatınca bi süre sonra geçen adet sancısına benzer sancı var bel bacak ve kasık ta herkes normal olduğunu söylüyor olur mus böyle son aya girdik artık..gt bakalım ne diyecek doktoru benim pazartesi kontrol haber verirsen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…