Bende almadim fazla oglandn kalanlar var hediyede geliyo bide cokcabuk buyuyolar havada sicak hemen yikar kurutrm
Daha genciz kiz ne yaslanmasi :) ama benim koca yasli oyle diyorumda kiziyo 7-8yas var aramizda 81li ben 89lu ama sknti yasamiyorz sadece miskin :)) ben cok gzmeyi severim o cok sevmez bide buyukler karisinca cok gezemiyorz :) tek sknti o :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sinirden catlayasim war az once komsu bizdeydi sanki aciyomus gbi konusarak kiz olsaydi biri bari kizlar daha sewimli kendin dogur o zaman sanane benimkilerden ben hayirlisini istedim hep kiz erkek ayrim mi olur cwp bile wermedim ama sinir oldum bak ya
Cok fazla fark yok cnm.kiymet bilir kocanbizim 3 yaş var ikimizde gezginiz cikacaksak kimse engel olamaz bize sadece ben cabuk yorulirum tek sorun bu allah tadinizi bozmasin cnm hickimsenin bozmasin. Bugün yururken zorlandimi hissettim sanki asagida gibi gibegimde düştü sanki yaaaa
Sagol cnm amin cumlemizn tadi bozulmasn sagolsn esim biraz huysuz ama ben idare edebilen bi insanim ama yapisi o babasida ayni karakterde ama sagolsn hic kirmz beni bir dedigimi iki etmz gunde 20sefer arayip sunu bunu al desem hayatta biktim alamam demez evine guzel bakan bi erkek karisiyla cocuguyla ilgilenir hicbir ozel gunumuzu unutmaz daha dogum yapmadan dogum hediyemi almis :))Bana dktr cok ayakustu kalma yorma kendini dedi sende oyle az kaldi son ayimiz artik kolay degil agirlastik benimde bacaklarim catilarim cok agriyor
Catilar neresi ya neresi agriyo tam olarak anlayamiyom
Hani kusun ustundeki kemikler varya orasi bide bacaklarmn kulot gelen yerlri cok agriyo :))
Kimse var mi ki bu saatte
Benim adet sancisi gibi sancim var kizlaar, yaklasik bi saattir var belimden bacagima dogru iniyo. Dayanilmicak gibi degil, tam duzenli de degil. Yalanci galiba.
Sabah kontrolum var, bekliyorum oylee
Sezeryanda da sariliyomu karin? Aslında sıkı durunca dahami rahat edilir acaba? .
Masallah çok cici hepsi de gule gule kullanın. Ben fazla kiyafet almadım yav dolap boş kaldı bişeyler daha alayım bari
lsinirden catlayasim war az once komsu bizdeydi sanki aciyomus gbi konusarak kiz olsaydi biri bari kizlar daha sewimli kendin dogur o zaman sanane benimkilerden ben hayirlisini istedim hep kiz erkek ayrim mi olur cwp bile wermedim ama sinir oldum bak ya
Ben varim uyumayan
günaydın kızlar...istanbul bugün çok yağışlı... artık göbişim direksiyona nerdeyse değmek üzere sanırım bu haftadan sonra araba kullanmamda baya bir zorlaşacak izne çıksam mı ne yapsam ben sinirimde çok bozuluyor patronların birine... adam tam bir öküz anlayışsız...
günaydın bende aynı durumdayım arabaya inişim ve binişim tam makarageçen hafta çok zorlanmıştım aşırı sıcaktı bu hafta yağışında etkisiyle daha iyiceyim hava serin ama pazartesi noktayı koyayım artık diyorum seninle aynı düşünceler içindeyim
Kimse var mi ki bu saatte
Benim adet sancisi gibi sancim var kizlaar, yaklasik bi saattir var belimden bacagima dogru iniyo. Dayanilmicak gibi degil, tam duzenli de degil. Yalanci galiba.
Sabah kontrolum var, bekliyorum oylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?