2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Canim su ne kadar içiyorsun bunun için başka yaptığın bisey var mi ohh sukur az kalmış senin ins gönlünden geçen olur
Ins bi 36ya gelseydik hayirlisia bebegi saglikla gelsinde ben katlanirim herseye ana olmak kolay mi dimi ama
Cnm bende evde yalnz olcam sknti yapma enfazla 3gun oda 1yada 2gunu hastanede geciyor ben belden uyusturldm esin 2gun izin alsa yeter

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim insan bilmedigi şeyden korkarmış benimki o misal...
Banada suyun fazla dedi hicran azcik veremmi sana :) sknti yapma kuzum ya gercktn bide devlet ne dicek bakalm

Valla cok iyi olur bebislerimiz su kardesi olurlar ama o zaman senin prensesi ogluma alamam kiiiis :123:

günaydın herkeseee!

3. bebeğimiz doğdu hem de normal doğumla...

Kübra Esen de kk nickini hatırlayamıyorum :26:

Allah analı babalı büyütsün !

günaydın kızlar

maşallah bir bebiş daha gelmiş, hayırlı uzun ömürlü olsun inşallah

yarım saat önce eşimi işe geçirirken bir ıslaklık geldi alttan :18: iççamaşırımda pijamamda ıslandı biraz

Allah Allah dedim doğuruyor muyum suyum mu geliyor acaba?

başka bişey yok iyiyim ama tırstım biran :18:

günaydın herkeseee!

Masallahhh... Sira bizlere geliyorr..
Nasil olmus ki kacinci hafta ?

günaydın herkeseee!

Kuzum kac haftalik dogdu kilosu ne kadarmis?sancisi mi gelmis suyu mu?vs. Az bahset.bnm face yok.ancak burdan takip edebiliyorum da.Allah sagliklica buyumeyi nasip etsin.hayirli bi evlat olsun insallah.

Merhaba güzel anneler ben bugün kontrole gittim 3cm acilma olunca dogumu başlattılar ve evet 6 buçukta cınar bebeğimiz dünyaya geldi resim ve detayları paylaşım normal doğum bu arada

canlarım bunu yazmış... biraz zaman geçsin mesaj atıcam... sabah sabah rahatsız etmek istemedim açıkçası.
nicki kubraozgur olabilir... hatırlayamıyorum..

zaten face'i olmayanlar için haberleri hemen size aktarıyorum

haber alınca yine paylaşırım

sinirler ya cok istiyosaniz kendiniz yapin ben hep hayirlisi neyse o olsun diye dua ettim 2oglum oldugu icin cokta mutluyum
Deli ne sinir oluyon be salla gitsin.ulen ben hic takmiyom öyle seyleri ne kendini sinir etcen densizler yüzünden. Deseydin ya allahin takdiri

hic cwp bile wermedim tam sen yap bi kiz dicektim yasida war baya yapamaz:) cwp wermemek en iyisi die dusundm kendi kendine knustu yani

almiyorum cnim ama insanin sinirini bozuyolar sanane benim cocuklarimdan delimi ne

yağmur geçen seni konuştuk, ne yaptı falan diye... ayrı düştük ama akıllardasın yani

bu arada sen daha çoooooook beklersiiinnnnnn

ay ne guzel ya bende yawrularimi kucagima almak istiyorum cok sabirsizlanmaya basladim

sagol bebegim

facede de mi grup var ben hiç bilmiyorum bana link yollarmısınız bende katılayım

yağmur geçen seni konuştuk, ne yaptı falan diye... ayrı düştük ama akıllardasın yani

bu arada sen daha çoooooook beklersiiinnnnnn

cok giremiyorum ya aynen ben daha cok beklerim doktor bile beni gorunce sasiriyo masallah dogurmamsin dio hc dogmaya niyetleri yok kiz:)

günaydın canlar,daha düne kadar göbüş resimlerine yorum yapıyoduk bugün bıcırıklar doğuyo Rabbim herkesin evladını bağışlasın,10,15 te rand.var.32.hafta raporu almaya gidiyom hem de bizim zilliyi bi görelim.öpüyommm

Günaydın 3.bebişimizde olmuş allah bağışlasın yav ben burda doğuran arkadaşları duyunca çok duygulanıyorum acaba kaçıncı haftasındaydı bernacım öğrenince bekliyoruuz senden haberleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…