Canim üzme kendini de bebeğini de benim 25. Haftadan beri suyum sınırda cuma günü 36 Olcaz çok şükür idare ediyor şimdilik pazartesi kontrol var ben bide pıhtılaşma önleyici iğne kullanıyorum ama hala normal doğum Şansım varmış hiç belli olmaz bu durum son anda ne olacağını bilemeyiz
Banada suyun fazla dedi hicran azcik veremmi sana :) sknti yapma kuzum ya gercktn bide devlet ne dicek bakalm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kuzum kac haftalik dogdu kilosu ne kadarmis?sancisi mi gelmis suyu mu?vs. Az bahset.bnm face yok.ancak burdan takip edebiliyorum da.Allah sagliklica buyumeyi nasip etsin.hayirli bi evlat olsun insallah.
Merhaba güzel anneler ben bugün kontrole gittim 3cm acilma olunca dogumu başlattılar ve evet 6 buçukta cınar bebeğimiz dünyaya geldi resim ve detayları paylaşım normal doğum bu arada
canlarım bunu yazmış... biraz zaman geçsin mesaj atıcam... sabah sabah rahatsız etmek istemedim açıkçası.
nicki kubraozgur olabilir... hatırlayamıyorum..
zaten face'i olmayanlar için haberleri hemen size aktarıyorum
Saol canim... Benimde annem saolsun. Aldi aldi daha da alio getirck gelirkn.
l
Ay canim senin komsu demis benin kv soyleydi. Uzulmeyin ikinci kiz olur dedi. Bende biz uzulmedik ki tobe tobe sen uzuldun dedim. Kizi yok kendisinin heves ediyormus..bana ne bi daha dogur o zmn.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba güzel anneler ben bugün kontrole gittim 3cm acilma olunca dogumu başlattılar ve evet 6 buçukta cınar bebeğimiz dünyaya geldi resim ve detayları paylaşım normal doğum bu arada
canlarım bunu yazmış... biraz zaman geçsin mesaj atıcam... sabah sabah rahatsız etmek istemedim açıkçası.
günaydın canlar,daha düne kadar göbüş resimlerine yorum yapıyoduk bugün bıcırıklar doğuyo Rabbim herkesin evladını bağışlasın,10,15 te rand.var.32.hafta raporu almaya gidiyom hem de bizim zilliyi bi görelim.öpüyommm
Günaydın 3.bebişimizde olmuş allah bağışlasın yav ben burda doğuran arkadaşları duyunca çok duygulanıyorum acaba kaçıncı haftasındaydı bernacım öğrenince bekliyoruuz senden haberleri