- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
sinirler ya cok istiyosaniz kendiniz yapin ben hep hayirlisi neyse o olsun diye dua ettim 2oglum oldugu icin cokta mutluyum
hic cwp bile wermedim tam sen yap bi kiz dicektim yasida war baya yapamaz:) cwp wermemek en iyisi die dusundm kendi kendine knustu yani
almiyorum cnim ama insanin sinirini bozuyolar sanane benim cocuklarimdan delimi ne
Merhaba güzel anneler ben bugün kontrole gittim 3cm acilma olunca dogumu başlattılar ve evet 6 buçukta cınar bebeğimiz dünyaya geldi resim ve detayları paylaşım normal doğum bu arada
canlarım bunu yazmış... biraz zaman geçsin mesaj atıcam... sabah sabah rahatsız etmek istemedim açıkçası.
nicki kubraozgur olabilir... hatırlayamıyorum..
zaten face'i olmayanlar için haberleri hemen size aktarıyorum
haber alınca yine paylaşırım
Canim su ne kadar içiyorsun bunun için başka yaptığın bisey var mi ohh sukur az kalmış senin ins gönlünden geçen olur
Ins bi 36ya gelseydik hayirlisia bebegi saglikla gelsinde ben katlanirim herseye ana olmak kolay mi dimi ama
Canim insan bilmedigi şeyden korkarmış benimki o misal...
Valla cok iyi olur bebislerimiz su kardesi olurlarama o zaman senin prensesi ogluma alamam kiiiis :123:
Canim su ne kadar içiyorsun bunun için başka yaptığın bisey var mi ohh sukur az kalmış senin ins gönlünden geçen olur
Ins bi 36ya gelseydik hayirlisia bebegi saglikla gelsinde ben katlanirim herseye ana olmak kolay mi dimi ama
Canim insan bilmedigi şeyden korkarmış benimki o misal...
Valla cok iyi olur bebislerimiz su kardesi olurlarama o zaman senin prensesi ogluma alamam kiiiis :123:
günaydın canlar,daha düne kadar göbüş resimlerine yorum yapıyoduk bugün bıcırıklar doğuyo Rabbim herkesin evladını bağışlasın,10,15 te rand.var.32.hafta raporu almaya gidiyom hem de bizim zilliyi bi görelim.öpüyommm
şeker tablosu genede yüksek çıktı o kadar dikkat ediyorum ama nafile3 aylık şeker tahlili istedi sabah onu vereceğim bakalım ne olacak??
hadi gözün aydın sonunda rapor zamanı da geldikızçene benden slm söyle teyzenin slmı var de
bu arada ayşem rapor işini araştırdım düşük tehditiyle yattığım 3 hafta 2013 aralıkta kalmış 2014te sadece 2 gün almışım o kadar mutlu oldum ki,zaman ne çabuk geçmiş o raporlu zamanlar dün gibi
Saol canim...
Kizlar bide ben cantaya biberon ve emzik koymadim koysammi bilemedimmm bi akil verin..??
ya bu şekeri doğal yolla düşürmenin yolu yok mu bu hafta hep yüksek çıkıyor şekerimsabah tamamen diyete uygun kahvaltı yaptım 180e çıktı şeker kafayı yicem artık bebişimi de besleyemiyorum şeker korkusundan zaten dün de cenazemiz vardı eşimin babanesini kaybettik çok yorgunum çooooookkkk
amin cnm. sğl, bugün dr a gittim çalışır raporu aldım, kan ve idrar sonucumda temiz çıktı allaha şükür
malum artık sık sık tuvalet ihtiyacımız oluyor, dışarılarda illede wc ye girmeniz gerekirse oradaki tuvalet kağıtlarını bile kullanmayın, çantanızda kendi peçetenizi bulundurun, kapı kollarına aman dikkat ediiinnn, temas yookkk
Bugun 32+5iz 2kilo olmus oglusum sukur.... Ama suyumuzda ciddi bir azalma varmış bu bebis 40 haftayı görmez (zaten erken doğum riskim vardı) ama en az bir ay daha içerde durmalı dedi 3 hafta sonra randevu verdi belki o gun yatiririm dedi .... Çok üzgünümmm cokkkhele de su yuzunden sezeryan olmak hic istemiyorum.... Bu fikir bile çok korkutuyor beni:18:
Bn sezrryanliyim saramiyorm cnm ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aman daha iyi =) doğurunca görücem ben seni... uykuuuuuuuuuuuuuuuuu uykuuuuuuuuuuuuuuuuuuucok giremiyorum ya aynen ben daha cok beklerim doktor bile beni gorunce sasiriyo masallah dogurmamsin dio hc dogmaya niyetleri yok kiz:)
günaydın cancan!günaydın canlar,daha düne kadar göbüş resimlerine yorum yapıyoduk bugün bıcırıklar doğuyo Rabbim herkesin evladını bağışlasın,10,15 te rand.var.32.hafta raporu almaya gidiyom hem de bizim zilliyi bi görelim.öpüyommm
tamamdır... haber alınca zaten inan her yere anında copy pasteGünaydın 3.bebişimizde olmuş allah bağışlasın yav ben burda doğuran arkadaşları duyunca çok duygulanıyorum acaba kaçıncı haftasındaydı bernacım öğrenince bekliyoruuz senden haberleri
ya bu şekeri doğal yolla düşürmenin yolu yok mu bu hafta hep yüksek çıkıyor şekerimsabah tamamen diyete uygun kahvaltı yaptım 180e çıktı şeker kafayı yicem artık bebişimi de besleyemiyorum şeker korkusundan zaten dün de cenazemiz vardı eşimin babanesini kaybettik çok yorgunum çooooookkkk
günaydın herkeseee!
3. bebeğimiz doğdu hem de normal doğumla...
Kübra Esen de kk nickini hatırlayamıyorum :26:
Allah analı babalı büyütsün !
Günaydınnn. Nagicim sana yazmıştım bebeğimin kıyafetleri ile ilgili bir teşekkür etmiştim.
şekerle ilgili bilgim yok özlemcim
başınız sağ olsun Allah sabırlar versin hiçbir şey yapmamış bile olsa insan kalabalık yoruyor yine yoruluyor senin için çok yorucu bir gün olmuştur bugün dinlen bari
ya bazı otlar var ama ne adını biliyorum ne de hamilelikte kullanılıp kullanılmadığını... bi araştır istersen dr.a sorarsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?