2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Herkes bi laf soyluyor zatn.. Dogumdan sonrada bebekle ilgili her agizdan bi laf cikacak.. Uzak durmakta yarar var diye dusunuyorm ama olmuyor elbette sabir dicz napalim
Bende oglum oldugu icin gayt mutluyum valla.. Minik erkegim benim o.

Oyyy ne guzl bi anda doguruvermis stres falan yasamadan. Darisi basimiza ins.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gunaydim tatlim endise etmiyoruz strese girmiyoruz ve armut yiyoruz amniyon sivisini arttiran bi ozellige sahipmmis denemekten bisey olmaz :) ise yararsa bizede solersin :)

Yani ilk öğrendigimde az olduğunu daha çok dikkat ediyordum günde 3 u buluyordu şu son günlerde çok içemıyorum meyve falan derken çok şişlik oluyo midem de inşallah canım sende geleceksin bu günlere üzülme

herkese gunaydin :) mutlu sabahlar :) masallah topigimizin 3. boncuguda gelmis rabbim saglikli sihatli anali babali buyumeyi nasip etsin insallah :) zaman yaklastikca ayyyyyyyyyyy heycan basiyo beni :)

hadi gözün aydın sonunda rapor zamanı da geldi kızçene benden slm söyle teyzenin slmı var de

bu arada ayşem rapor işini araştırdım düşük tehditiyle yattığım 3 hafta 2013 aralıkta kalmış 2014te sadece 2 gün almışım o kadar mutlu oldum ki,zaman ne çabuk geçmiş o raporlu zamanlar dün gibi

şeker tablosu genede yüksek çıktı o kadar dikkat ediyorum ama nafile 3 aylık şeker tahlili istedi sabah onu vereceğim bakalım ne olacak??

ya bu şekeri doğal yolla düşürmenin yolu yok mu bu hafta hep yüksek çıkıyor şekerim sabah tamamen diyete uygun kahvaltı yaptım 180e çıktı şeker kafayı yicem artık bebişimi de besleyemiyorum şeker korkusundan zaten dün de cenazemiz vardı eşimin babanesini kaybettik çok yorgunum çooooookkkk

Günaydınnn. Nagicim sana yazmıştım bebeğimin kıyafetleri ile ilgili bir teşekkür etmiştim.

Saol canim...

Kizlar bide ben cantaya biberon ve emzik koymadim koysammi bilemedimmm bi akil verin..??

ben ikisini de koydum cnm tabi önce sterilize ettim arkç da sterilizasyon makinesi varmış kullanmıyorum dedi bana verdi saolsun. biberonları falan hep onla temizlerim artık. benim sezeryan olacağı için biberon şart. kızkardeşim hemşire, mama da aldırdı bana. hemen emziremeyebilirsin bebeğin kan şekeri düşer tehlikeye girer dedi.

şekerle ilgili bilgim yok özlemcim
başınız sağ olsun Allah sabırlar versin hiçbir şey yapmamış bile olsa insan kalabalık yoruyor yine yoruluyor senin için çok yorucu bir gün olmuştur bugün dinlen bari

gözünaydın canım çok sevindim. aynen çoook dikkat etmek lazım şu wc derdi bitmek bilmiyorr

Canım hiç takma kafaya ben de 35. haftanınn sonuna kadar hep normal doğum yaparım diye düşünüyordum ama şu kahrolası siğil yüzünden sezeryan olmak zorundayım. Dr um çok iyi çok moral verdi bana. Sezeryanın avantajlarını anlattı falan. Ben alıştım o fikre ama korku da var tabi yine de

cok giremiyorum ya aynen ben daha cok beklerim doktor bile beni gorunce sasiriyo masallah dogurmamsin dio hc dogmaya niyetleri yok kiz:)
aman daha iyi =) doğurunca görücem ben seni... uykuuuuuuuuuuuuuuuuu uykuuuuuuuuuuuuuuuuuuu diye çığırıcannn
günaydın cancan!
hadi hayırlı haberlerle dön yaz bize de...
Günaydın 3.bebişimizde olmuş allah bağışlasın yav ben burda doğuran arkadaşları duyunca çok duygulanıyorum acaba kaçıncı haftasındaydı bernacım öğrenince bekliyoruuz senden haberleri
tamamdır... haber alınca zaten inan her yere anında copy paste
harbi insan duygulanıyor, hele ilk bebek olunca...
Rabbim hepimize hayırlı doğumlar ve sağlıklı , huzurlu, sütlü, bol kahkahalı doğum sonrası günler nasip etsin!

ya bazı otlar var ama ne adını biliyorum ne de hamilelikte kullanılıp kullanılmadığını... bi araştır istersen dr.a sorarsın...

Günaydınnn. Nagicim sana yazmıştım bebeğimin kıyafetleri ile ilgili bir teşekkür etmiştim.

günaydın şekerim güle güle giysin prenses nasıl ama çok şeker dimi minicik danteli falan var

dün kafam çok dağınıktı hanzadem sonrada 11de çıkıp drye gittim cvp verememişim kusura bakma

Amin cnm çok saol. Aynen akşam 10 da uyuyakaldım 7 de kalktım ama yetmiyor zaten gece doğru dürüst uyku yokk iş olmasa bütün gün yatardım evde haftaya izine mi çıksam ne

ya bazı otlar var ama ne adını biliyorum ne de hamilelikte kullanılıp kullanılmadığını... bi araştır istersen dr.a sorarsın...

Nette pek bişey bulamadım cnm bi tek tarçını öneriyorlar ama o da doğum sancısını tetikliyormuş. dr da sadece insülin vermekle yetiniyor. cumaya kontrol var bakalım dozunu artıracaklar kesin insülinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…