2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
günaydın şekerim güle güle giysin prenses nasıl ama çok şeker dimi minicik danteli falan var

dün kafam çok dağınıktı hanzadem sonrada 11de çıkıp drye gittim cvp verememişim kusura bakma

Ne dedi doktor ?? Yanlış mı ölçmüşler. Yok canım bir cevap yazan sen vardın sen de elimden uçup gitme dedim:)

Bencede normaldr artik canim. Bugun 36+0 olduk. Bebisler geliyo siraylaaa, darisi basimiza. Kontrol cikisi yazarim size
Senin bebek döndü kuzusum bence .doktordan sonra hemen haber et merak ederim

Ayyy insallah canimmm. Haberleri yazarim size

canım kabuk tarçını sıcak suya koyup içince şekeri düşürüyor ama hamilelikte riski var mıdır bilmiyorum onu iyice araştır

Ne dedi doktor ?? Yanlış mı ölçmüşler. Yok canım bir cevap yazan sen vardın sen de elimden uçup gitme dedim:)

valla cnm bişeyler geveledi sonra dışarı sevk etti bende gitmedim,gittim eve uyudum cuma günü kendi doktorumla görüşücem hadi baştan beri iri gitse okde 1 ayda hatta 3 haftadamı atak yaptı bu sıpa :44:

Nette pek bişey bulamadım cnm bi tek tarçını öneriyorlar ama o da doğum sancısını tetikliyormuş. dr da sadece insülin vermekle yetiniyor. cumaya kontrol var bakalım dozunu artıracaklar kesin insülinin

hımm anladım canım.. yanlış bir şey de önermeyelim de... tarçını biliyordum ben de...

eski ev sahibimiz anlatmıştı, Ağrı'da...
bi adam varmış şifacı gibi bir şey... otlarla insanları iyileştiriyor işte....
şekerini düşürmüşler, sonra bi akrabada daha çıkmış, adama gitmişler, adam vefat etmiş!
otun adını da kimse bilmiyor...
taa 8 yıl önce anlatıldı bu hikaye.. hep aklıma takılır acaba neydi diye...
:26:

öyle birilerini bul

21 gün kaldı deyip kendimi avutuyorum napim öyle birini bulamam ki buralarda

kızlar benim kilo almam artık durdu aksine zayıflamaya başladım acaba bebeğimde kilo vermişmidir korktum:18:

Bencede normaldr artik canim. Bugun 36+0 olduk. Bebisler geliyo siraylaaa, darisi basimiza. Kontrol cikisi yazarim size

Ayyy insallah canimmm. Haberleri yazarim size

Amin amin inşallah:)psikolojik mi bilmiyorum doğumlari da duyunca mı oluyo böyle acaba sanci sabah başladı yine yattığım halde geçmiyove sanki arttı içimde garip hisler var her an içimden bişey boşalçak gibi doktoru arasammiki yoksa yalancı sanci midir

Duzenli olarak girmesi gerekiyomus cani mesela ilk olarak15 dk da bir falan. Bende soyleyenlerin yalancisiyim

kızlar benim kilo almam artık durdu aksine zayıflamaya başladım acaba bebeğimde kilo vermişmidir korktum:18:

yok tatlım ,endiselenme ,benim arkadasımda su anda 34 haftalık hamile ,bu 2 hafta icinde 2 kilo vermiş ,hastalamış felan ama bebek aksine kilo almış,gelişiminde bir gerileme olmamış .

hu hu sesimi duyan yok mu?

hiç öyle ıslaklık hisseden oldu mu?

yok tatlım ,endiselenme ,benim arkadasımda su anda 34 haftalık hamile ,bu 2 hafta icinde 2 kilo vermiş ,hastalamış felan ama bebek aksine kilo almış,gelişiminde bir gerileme olmamış .

ayy çok sağol arkadaşım yüreğime su serptin yarın doktora gidicem zaten inş bi sorun yoktur:44:

Kızlar oğlum 35+3 haftalik doğdu 2600 gr doğum sonrası solunum alakali sıkıntı olursa başka donanımlı bir hastaneye gecıcektık şükür öyle bi sıkıntı yok dün sabah ezandan bu yana uyanamadım belim ağrı yo kasıklarıma agri giriyodu eşime yarın ki kontolle bugün gitsek dedim sancı var allahtan geldik şikayetim soyleyince hemen nts ve alttan muayeneye gönderdi alttan muayenede 3cm acilma var dedi bakarkende zaten nisan geldi sonra suyumu patlatıp sancı verdiler 2saat onu çektim sonra şükür oğlum kucagımda tek önerim suni sancı mümkün olduğunca almayın

maşallah subhanallahh!!!!

çok şükür sağlıklıymış maşaallah, kurtuldu annemizde çok şükür. Son aylarda gebelere allah kurtarsın derlerdi şimdilerde daha iyi anlıyorum. Farklı yerlerimde o kadar çok ağrılarım var ki kendi kendime allah kurtarsın diyorum...

Kiyamam yerimmm.Allahim sekerlik gibi

Kiyamam yerimmm.Allahim sekerlik gibi

hehehe dudaklar nasıl ama =)

gaza gelip de erken doğurmayın haaa bacılar

Adalet, haklısın, otursan oturulmuyor, yatsan uyunmuyor.... her şey batıyor! nefes alamıyorsun ama bak, sonunda böyle bir şey geliyor hayatına!

DEĞMEZ Mİİİ =))))))))))))))))))))))))

saglıklı sıhhatlı büyür inş.
Allahım bahtını da güzel yapsın inş.

değmez mi tabiki değer zaten insan o anın hayaliyle katlanabiliyor, rabbim de sabır veriyor çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…