2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Masallah yasaaa bayram sekeri gibi yenilir yahu buuu:)) valla bendeki heves had safhaya ulastiiii hadiiiii yaa gecsin gunlerrr:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oyşşşşşşşşşşşş maaşallahhhhh. Değerrrrrrrrrrr ben de doğurmak istiyorum. Doğurasım geldi, ama şimdi diil biraz daha kalsın :) biz daha çok küçüğüzz

MAŞALLAAHHHH ne kadar tatlısın Rabbim esirgesin

maşşallah çok tatlı sağlıklı sıhatlı büyütmen dileğiyle

Ayyy kurban olsunlar yaaa 3.bebisde gelmis masallah subhanallah...

Kizlar bide bakin bi anda soyle bir durumun farkina vardim erkn gelen bebislerimizin hepsi ERKEK

Günaydın kızlar :)

Kalktığım an bugün biri doğurmuş mudur diye geçti içimden boşa değilmiş :)
Maşallah bebise rabbim nazarlardan korusun sağlık sıhhat versin..

Akşam benim de kasık bacak ve belimde ağrılarım oldu yine doğurcam sandım her gece doğuruyorum bana kalsa :))

bebeklerin başı en son kaçıncı haftada aşağı döner yada kaçıncı haftadan sonra artık dönmez

kızlar nolur biri bana bişey desin bu baş dönmesi blantı halsizlik normal mi kendimi hiç iyi hissetmiyorum tansiyonuma bakıyorum 11 6 oda iyi ama ben neden böyleyim sanki ilk hamilekaldığım zamanlardayım

kızlar nolur biri bana bişey desin bu baş dönmesi blantı halsizlik normal mi kendimi hiç iyi hissetmiyorum tansiyonuma bakıyorum 11 6 oda iyi ama ben neden böyleyim sanki ilk hamilekaldığım zamanlardayım

Cnm ayni bas donmeleri halsizlik bendede var sokaga cikmaya korkuyorum bas donmesinden halsizlikten.evdede bise yapamaz oldum.belkide normaldir bilemiyorum ki :-((

Cnm ayni bas donmeleri halsizlik bendede var sokaga cikmaya korkuyorum bas donmesinden halsizlikten.evdede bise yapamaz oldum.belkide normaldir bilemiyorum ki :-((

allah allah ne oldu ki bize böyle aynen evde zor dönüyorum ya

Valla bu hamilelikte hersey normal oluyor sanirim...cok endiseleniyorsan doktorunu ara canim..
Bide strsde yasiyoruz nolcak nasil olcak falan diye hepsinin etkisi var tabiku

arama imkanım yok maalesef haftaya cuma ya çağırdı ama baya kötü hissediyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…