aynen ya kiloyu hiç takmıyorum allah iizn verirde emzirirsek zaten gidecekler gitmezsede canımız sağolsun
benim oğlanda 32 de doğum pozisyonundaydı 34 de geri ters dönmüş belki birdaha dönebilir dedi ama zaten sezeryan oldğun için doğum şeklimiz değişmeyecek dedi doktor
benim 24ten beri hep kafa asagida bir haftadır sağ kaburgamin altinda bi sertlik vardi herhalde kafasi bu dondu dedim... Dun kontrolumde onun sirti oldugunu söyledi dr
Valla ben hala poposu nerde ayakları nerde tam anlayamıyorum hareketleri sabit değil ki :) Ultrasonda doktor bi anlatıyor bildigin iki kat duruyo bizim kız nasıl duruyorsa öyle
Benim ki 33. Haftada döndü cnm.netteki bilgilere gore 32 ile 36 hafta arasi yogunlukta olmak uzere donermis.ama mesela benim yengemin iki cocugunda da 40.haftada donmus ve dönmesiyle birlikte doguma gitmis zaten.anlican son haftaya kadar dönebiliyo
Valla ben hala poposu nerde ayakları nerde tam anlayamıyorum hareketleri sabit değil ki :) Ultrasonda doktor bi anlatıyor bildigin iki kat duruyo bizim kız nasıl duruyorsa öyle
Birde bak soylemeyi unuttum.benim bebegimin basi asagi dönük. Ben dedim hep asagida ztn.doktorum dediki basi yukarda olsa seni cok rahatsi eder bulanti ve kusma bile yapar demişti belki bulantin ondandir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar ben ciktim bebegim hala donmemis. Suyumuzda biraz azalma var baska bi problem yok. Beklicez donmesini 38-39 a kadar dedi doktor. Haftaya tekrar gitcez.