2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
çok kilo aldım ama şiş değilim canım

şişliğin olmaması iyi işte,kilo hepimizde var beraberce veririz inş

Ben doktoruma sormuştum 35. 36. haftaya kadar dönebilir demişti benimki 33 te döndü.Son anda dönen bebekler de varmış ama çok istisna sanırım..

benim kızım 32+larda dönmüştü, pazartesi usge de yine dönmüş başı yukardaydı,oğlumda dönmek mönmek bilmeden doğuma girdim cahillik işte

ama dün yan komşum bebekler büyüdükçe dönecek alanları kalmadığıiçin dönemiyomuş belkide sezeryan olursun dedi :44::44: inş olmaz öyle bişey

Ben doktoruma sormuştum 35. 36. haftaya kadar dönebilir demişti benimki 33 te döndü.Son anda dönen bebekler de varmış ama çok istisna sanırım..

33.haftada banada dönmüş denildi ama bazen mideme yakın bi yerde sertlik hissediyorum kafası mı poposumu anlıyamıyom inşallah dönmüştür

seninde daha iki haftan var gibi inşallah seninkide geri döner canım

aynen ya kiloyu hiç takmıyorum allah iizn verirde emzirirsek zaten gidecekler gitmezsede canımız sağolsun
benim oğlanda 32 de doğum pozisyonundaydı 34 de geri ters dönmüş belki birdaha dönebilir dedi ama zaten sezeryan oldğun için doğum şeklimiz değişmeyecek dedi doktor

33.haftada banada dönmüş denildi ama bazen mideme yakın bi yerde sertlik hissediyorum kafası mı poposumu anlıyamıyom inşallah dönmüştür

Valla ben hala poposu nerde ayakları nerde tam anlayamıyorum hareketleri sabit değil ki :) Ultrasonda doktor bi anlatıyor bildigin iki kat duruyo bizim kız nasıl duruyorsa öyle

bebeklerin başı en son kaçıncı haftada aşağı döner yada kaçıncı haftadan sonra artık dönmez

Benim ki 33. Haftada döndü cnm.netteki bilgilere gore 32 ile 36 hafta arasi yogunlukta olmak uzere donermis.ama mesela benim yengemin iki cocugunda da 40.haftada donmus ve dönmesiyle birlikte doguma gitmis zaten.anlican son haftaya kadar dönebiliyo

benim bir aydır baş aşağıda cnm 36 haftam bitmek üzere. popoyu bi dayıyor göbeğimin tam ortasına ayakları da sağ tarafa dayıyor tepiniyor orda kuzum

ayy ne güzel canım seninki daha dönmez kurtarmışsın sezeryandan

Valla ben hala poposu nerde ayakları nerde tam anlayamıyorum hareketleri sabit değil ki :) Ultrasonda doktor bi anlatıyor bildigin iki kat duruyo bizim kız nasıl duruyorsa öyle
ya evet haklısın bazen insan yeni doğmuş bebek görünce şaşırıyo bu bebek bunun içinden mi çıktı diye tostopak duruyolar işte

allah allah ne oldu ki bize böyle aynen evde zor dönüyorum ya

Birde bak soylemeyi unuttum.benim bebegimin basi asagi dönük. Ben dedim hep asagida ztn.doktorum dediki basi yukarda olsa seni cok rahatsi eder bulanti ve kusma bile yapar demişti belki bulantin ondandir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…