2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kizlar ben ciktim bebegim hala donmemis. Suyumuzda biraz azalma var baska bi problem yok. Beklicez donmesini 38-39 a kadar dedi doktor. Haftaya tekrar gitcez.

canım...inşallah döner tek sağlıklı olsunda...doğum tarihi için bişi dedi mi bi de normal mi sezeryan mi bu bebeğin dönmesiyle mi alakalı rabbim hayırlısını versin minişin de seni çok üzmesin inşallah...

Kizlar ben ciktim bebegim hala donmemis. Suyumuzda biraz azalma var baska bi problem yok. Beklicez donmesini 38-39 a kadar dedi doktor. Haftaya tekrar gitcez.

yok canm benim mecburi sezeryan. genital siğil yüzünden

Hayirlisi cnm.bak özlem le benim normal pozisyonda ama sezeryan oluyoz)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar doğumlar hızla başladı maşallah. Doğumdan sonra neler yemeli neler yememeli.bunu konuşsak bebeğe gaz yapmamasi, faydalı olması.bizimde kilo almamamiz açısından.

Meraba kızlar bugün itibariyla 33+3 üm ilçede yaşıyorum burda özel hastane yok özel doktoruma ulaşmam için 2 saatlik yol gitmem lazım telefonunada ulaşamıyorum o yüzden size soruyum dedim. Bugün nst için devlet hastanesine gittim. Hiç bi sancı hissetmediğim halde nst de sancım 57 çıktı sonucu doktora gösterdim haftaya tekrar gel çekelim dedi. Başka hiçbişey söylemedi. Çok huzursuz oldum kızlar ne olur cevap verin sizinki kaç çıktı ve doktorunuz nededi

kiss ne inatci cıktı senin oğlan hakkında hayırlısı ne ise o olsun kuzum

Sikma bebegim canini.hayirlisi olsun.sagsalim dogsunda

Hayirlisi cnm.bak özlem le benim normal pozisyonda ama sezeryan oluyoz)

Tesekkur ederim kizlar
Evet oglum cok inat cikti yaa anasi gibi
Zeynepcim donmezse sezaryen gorunuyo ama 39a kadar donmesini beklicez, tarih yok yani simdilik.

Dediginiz gibi hakkimizda hayrlisi olsun.
Saglikla gelsinler yeter

bende hep merak ettim nasıl sigiyo bu bebisleer gobuse die nette bi foto buldum merakım gitti

ya evet haklısın bazen insan yeni doğmuş bebek görünce şaşırıyo bu bebek bunun içinden mi çıktı diye tostopak duruyolar işte

Ben de baktım şimdi netten (hicrancim paylaştığın resmi gostermedi telefonum) o pozisyonda uzun süre nasıl duruyorlar sasiriyor insan..Rabbimin hikmeti işte..Böyle tostoparlak durdukları halde canimiz yanıyor ya bir de sere serpe yatsalardi ne yapardık acaba?

Ben hic girmedim daha nst ye.kac cikmasi gerekiomus?kacin uzerinde olursa tehlikeliymis

SAol canınm doğrudur belkide ondan dolayıdır biraz uyuyayım bakalım haftaya kadar sabretmek istiyorum

Merhaba canım ben de nst de bi kez 50 leri gördüm ama doktor normal dedi kaç çıkınca endişe etmeliyiz bilmiyorum malesef...Ben de devlette cekilmistim bu arada..

Valla ben dönünce epey rahatlamıştım tekrar dönerse şok olurum heralde :) haftası ilerledikçe dönmesi daha zor olur zaten..

valla cnm bişeyler geveledi sonra dışarı sevk etti bende gitmedim,gittim eve uyudum cuma günü kendi doktorumla görüşücem hadi baştan beri iri gitse okde 1 ayda hatta 3 haftadamı atak yaptı bu sıpa :44:

Cnm kilosu icin ne diyor

kızlar bende idrar yolu enfeksiyonu çıkmış..cefbir plus verdi kulananınız var mı bu antibiyotiği bulantı ve halsizlik yapıyo bende...idrar yolu enf. geçirenler varsa nasıl atlattı yardımcı olur musunuz_??

selam canlar,08.07 ye kadar çalışabilir aldık,dr,10 temmuzdan sonra istediği tarihte doğsun,(hamdolsun )boy ve kilosu seyrinde doğurursun deyince beni bi sıcaklık bastı,:18: doğum stersine girdim zaten dedim,epidural yaparız sıkıntı yaşamazsın dedi,eşim kesinlikle hayır diyo,kendisi epidural anest.diz ameliyatı olmuştu,bel ağrısı yaşadı o sebepten istemiyo sakatlanırsın diyo,gerçi daha çatı muayenesi vs.durumlar görüşülmedi ancak ben istiyorum ama korkuyom da nasıl olcakk bilmiyom:18::18:

günaydın cancan!
hadi hayırlı haberlerle dön yaz bize de...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…