ayy ne güzel canım seninki daha dönmez kurtarmışsın sezeryandan
$emali görünce anladım bende
epidural mi genel mi spinal mi dusunuon canım
kiss ne inatci cıktı senin oğlan hakkında hayırlısı ne ise o olsun kuzum
Kizlar ben ciktim bebegim hala donmemis. Suyumuzda biraz azalma var baska bi problem yok. Beklicez donmesini 38-39 a kadar dedi doktor. Haftaya tekrar gitcez.
Kizlar ben ciktim bebegim hala donmemis. Suyumuzda biraz azalma var baska bi problem yok. Beklicez donmesini 38-39 a kadar dedi doktor. Haftaya tekrar gitcez.
epiduralde bas agrisi yapiomis canim bence geneldede sikinti olur eltim spinal oldu ikici bebisi belimde ağrı kaldı sezeyan olursan genel ol diyo ilk bebeği genelmis.. Bende panik olurum die genel düşünüyorum ama oğlumu ilk ben görmek istiyorum
yok canm benim mecburi sezeryan. genital siğil yüzünden
kiss ne inatci cıktı senin oğlan hakkında hayırlısı ne ise o olsun kuzum
Sikma bebegim canini.hayirlisi olsun.sagsalim dogsunda
canım...inşallah döner tek sağlıklı olsunda...doğum tarihi için bişi dedi mi bi de normal mi sezeryan mi bu bebeğin dönmesiyle mi alakalı rabbim hayırlısını versin minişin de seni çok üzmesin inşallah...
Tesekkur ederim kizlarHayirlisi cnm.bak özlem le benim normal pozisyonda ama sezeryan oluyoz)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende hep merak ettim nasıl sigiyo bu bebisleer gobuse die nette bi foto buldum merakım gitti
ya evet haklısın bazen insan yeni doğmuş bebek görünce şaşırıyo bu bebek bunun içinden mi çıktı diye tostopak duruyolar işte
Meraba kızlar bugün itibariyla 33+3 üm ilçede yaşıyorum burda özel hastane yok özel doktoruma ulaşmam için 2 saatlik yol gitmem lazım telefonunada ulaşamıyorum o yüzden size soruyum dedim. Bugün nst için devlet hastanesine gittim. Hiç bi sancı hissetmediğim halde nst de sancım 57 çıktı sonucu doktora gösterdim haftaya tekrar gel çekelim dedi. Başka hiçbişey söylemedi. Çok huzursuz oldum kızlar ne olur cevap verin sizinki kaç çıktı ve doktorunuz nededi
Meraba kızlar bugün itibariyla 33+3 üm ilçede yaşıyorum burda özel hastane yok özel doktoruma ulaşmam için 2 saatlik yol gitmem lazım telefonunada ulaşamıyorum o yüzden size soruyum dedim. Bugün nst için devlet hastanesine gittim. Hiç bi sancı hissetmediğim halde nst de sancım 57 çıktı sonucu doktora gösterdim haftaya tekrar gel çekelim dedi. Başka hiçbişey söylemedi. Çok huzursuz oldum kızlar ne olur cevap verin sizinki kaç çıktı ve doktorunuz nededi
Sezeryanda karın sarılmıyor mu? bu konuyu ben de düşünüyorum göbek kalmaması için ne yapmamız lazım?
şişliğin olmaması iyi işte,kilo hepimizde var beraberce veririz inş
benim kızım 32+larda dönmüştü, pazartesi usge de yine dönmüş başı yukardaydı,oğlumda dönmek mönmek bilmeden doğuma girdim cahillik işte
ama dün yan komşum bebekler büyüdükçe dönecek alanları kalmadığıiçin dönemiyomuş belkide sezeryan olursun dedi :44::44: inş olmaz öyle bişey
valla cnm bişeyler geveledi sonra dışarı sevk etti bende gitmedim,gittim eve uyudum cuma günü kendi doktorumla görüşücem hadi baştan beri iri gitse okde 1 ayda hatta 3 haftadamı atak yaptı bu sıpa :44:
hadi gözün aydın sonunda rapor zamanı da geldikızçene benden slm söyle teyzenin slmı var de
bu arada ayşem rapor işini araştırdım düşük tehditiyle yattığım 3 hafta 2013 aralıkta kalmış 2014te sadece 2 gün almışım o kadar mutlu oldum ki,zaman ne çabuk geçmiş o raporlu zamanlar dün gibi
günaydın cancan!
hadi hayırlı haberlerle dön yaz bize de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?