2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

bende aynı şekilde. gerçi göremiyorum artık elyordamıyla iyi kötü idare ediyorum

al benden de o kadar hepsinden ben de çekiyorum sabah gözler balon ayaklar balon göbek balkon yataktan yarım saat kalkamıyorum kasık bel ağrısından. böyle gidersem 20 günü bekleyemeyeceğim sanırımmm

benim şekerden dolayı sıkıntı çıkmaz ise 41 hafta yani 26 temmuz yani 1.5 ay var nasıl geçecek bilemiyorum sen şimdi ksin sezaryan mı yapacaksın..

Bende aynen yapiyorum onu bule zor yapıyorum. Ama yapmam lazim agda logusalikta ugrasamam jiletle yaa hergun hergün off:-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aman aman buzdolabını temizledim, azcık evi üstünden süpürdüm, kırıldı koptu sanki belim

Ben dün bi yemek yaptim masa hazirladim topladim cay meyve fasli derken belim ve sirtim kopmis durumda butun gece agridi.misafir gelmesin mumkunse )) cok zormus yaa

Kiiz sevgi facede takiliyonuz buraya ugramiyonuz.seni ve bilgeyi galiba dogurdular diye düşündüm ))

bn facede yokum tatlım izne cıktım ya işi evden idare ediyorum ayrıca evdekı işlerımı halledıyorum alış veriş derken anca zaman bulup gırdım telden arada bakıyırum ama pc gıbı olmuyr sen napıyon bakayım

bende aynı şekilde. gerçi göremiyorum artık elyordamıyla iyi kötü idare ediyorum
gorulmuyoki hc bise yapiyorum aynayla kontrol ediyorum kalcak biyerde diye odum kopuyo:)
Bende aynen yapiyorum onu bule zor yapıyorum. Ama yapmam lazim agda logusalikta ugrasamam jiletle yaa hergun hergün off:-(

sorma ya gorulmuyo hc bise benim sucum ama korkudan gidemedim haftada doktora gdicende pis gitmek istemiyrm nlur nolmaz su dogumu bi atlatalm ugrasilmaz zaten bugun aliyorum yarin yine cikiyo(

ben toplasam nolcak, oğlum şimdi de bulmuş bitki çaylarını getirmiş salona

offff yoruldum vallahi dağınık toplamaktan

bütün koltuk minderleri yere iniyor, oyuncaklar bütün eve dağılıyor. daha 5 dk önce topladım sözde

Allah'ım eksikliklerini göstermesin ama vallahi kurt var bi tarafında duramıyor yerinde

Kolay gelsin cnm.napalim hepimizde bi bel agrisi ayak agrisi kimisinde sancilar kimisinde ates basmalari gunlerdir ayni mevzulardayiz zor geciyor iste

ben bir aydan fazla oldu ağda yaptırmıştım daha yeni çıkıyorlar ama almıyorum 10 gün sora falan yine ağdaya giderim doğuma kadar da çıkmaz sanırım

bu saatlerde kıpır kıpır olan kızım bgn çok sakin çok uslu...korkuttu beni çok

Gunaydinlar...
Bir gun daha dustuk gebelik takvimindn...
Dogum varmi acabaa cok heyecanli beklemesi yahu

Günaydınnnnnn uyumak istiyorum ben şöyle saatlerce hiç uyanmadan

aman aman buzdolabını temizledim, azcık evi üstünden süpürdüm, kırıldı koptu sanki belim

benim şekerden dolayı sıkıntı çıkmaz ise 41 hafta yani 26 temmuz yani 1.5 ay var nasıl geçecek bilemiyorum sen şimdi ksin sezaryan mı yapacaksın..

hepinize günaydın güzel anneler...son günlere yavaş yavaş yaklaşıyoruz artık heyecan dorukta...Rabbim sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlatlar nasip etsin..acılarını göstermesin...tüm bebek bekleyenlerin de Rabbim gönüllerini incitmesin dualarını kabul etsin..(amin)

benim de sancı falan gelmezse ya da başka bişey olmazsa 25 haziran kesin sezeryan olacak maaleseff

ay inş. normal olsun özlem 25 haziran kaçıncı haftan oluyor 40 mı?

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......

olmaz mıııı kopacak gibi oluyor belim sonra ayağa kalkınca da pelviklerden yürüyemiyorum. gidip kestirsem kendimi de oğlumu kucaklasam diyorum bazen töbeeeeee

Off o pelvik meselesi de fena ne yapıcaz bilmiyorum

benimde agri oluyor aksamlari belim kopacak gibi adim atamiyorum

Benim ağrı uzun sürmüyo sürse naparim bilmiyorum Baya nefesini kesiyo insanın..

sağol tatlım inş..ne var ne yok bakalım bu arada o bel ağrısı bndede mevcut maalesef.magnezyumla idare ediyorum artık ....cnm sen facede varmydın yaa..

Ne olsun canım ya günler gecmiyo sanki çok sabırsızlanıyorum sen de ne var ne yok?Magnezyum ben de kullanıyorum ama bu bel ağrısı son günlerde çıktı.Mandalina da 34.haftada bırakmak lazım demiş sancıyı engelliyomuş doktoru öyle söylemiş.Doğumu geciktirmeyelim şimdi :) Sabırsızım ya kendime yol yapıyom :) Eşim zaten böyle diye diye erken doğuracaksın diyo ama çok istiyorum ya..
Face ye şöyle bi girmiştim devam edemedim heralde çıkarmışlardır canım beni bilmiyorum burası daha iyi geliyo bana sen var mıydın face te?Bu arada adım Kübra tanışalım bari di mi :)

Bahsettiklerinin hepsi bende de var hele ayaklarım yataktan kalkınca yok bunlar beni taşımaz diyorum azıcık bekliyorum ovaliyorum falan sonra kalkıyorum.

Kızlar bazen doğum sancısı belden girermis ya ben ondan sordum hani hazırlık mı var diye :)

herkes çantasını hazırladı mı kızlar? ben daha hazırlamadım sanki hazırlarsam hemen doğuma gitçekmişim gibi geliyor

gerçi dün biraz su gelince korkmadım değil ama daha el atmadım çantaya

Kolay gelsin cnm.napalim hepimizde bi bel agrisi ayak agrisi kimisinde sancilar kimisinde ates basmalari gunlerdir ayni mevzulardayiz zor geciyor iste

bnde aynı cnm bende çatlaklarım aldı başını gidiyor bel agrısı ayak yanması bebişlerimiz sağlıkla gelsinde başka bişey istemiyorum...
Amiiiiiinnn cnm amin...

ayyyy cnm benım ya valla aynen bendede var o durumlar doğuran annelerımızi düşündükçe daha da heycanlanıp sabırsızlanıyorum...bu gece sıpam beni çok üzdü resmen doğurucam sandım ama çok şükür 1 saat sonra yatmış uyumusum...canımcım bn facede vardım ama kendi istegımle cıktım sevgi adım tatlım memnun oldum

ben bir aydan fazla oldu ağda yaptırmıştım daha yeni çıkıyorlar ama almıyorum 10 gün sora falan yine ağdaya giderim doğuma kadar da çıkmaz sanırım

ohhh ne guzel ya cok kiskandim seni:) cok sanslisin iyki agdaya gtmisin ben bi jileti wurdum korkudan gdemedim daha hergun ugras dur ah ah

herkes çantasını hazırladı mı kızlar? ben daha hazırlamadım sanki hazırlarsam hemen doğuma gitçekmişim gibi geliyor

gerçi dün biraz su gelince korkmadım değil ama daha el atmadım çantaya

Brn dah bi kac gun once hazirladim canim ama hala eksik bisiler var gibi hissediyorum. Bence daha fazla gec kalma sende

geçmiş olsun canım eşler de sabırsız oldu artık benimki de değişti son zamanlarda

Sagolun kizlar allah razi olsn hayirlisiyla bi dogurup rahatlasydk damlacikolatam sanirm bebeklerdn dolayi boyle oluyorz birdn oldum cunku aradada oluyor geceleri..tutamiyo insan grlince reflu istifrasi gibi bisi bu sabah tartildm aninda 1bucuk kilo vermsm insallah uzun surmez.. kv deninde misafirlri var birazdn yardma cikcam tam 7cesit yemek yapmis bide bana ayriyetten aksamdan pasta yaptrdi bende esime cattim biraz zaten hasta bacagi sakat ugrasiyo sonra hastanelik oluyor deden babannen herseyn bakimi bana kaliyo azcik konus dedim milletin salagi biz oldk herkes grlip yiyip iciyo kimse davet etmiyo benim hizmet etck halim bile yok dedim esimde az sabret ben farkndaym dedi konuscam dedi...inanin kizlar hersey gozumde buyuyor hep aglayasim var kimseye ne gitmek ne cagirmak hicbisey istemiyorm kendimi taniyamiyorm bide esimin arkadasnn hanimi yine msj atmis gelmk istiyorz diye inanin napcam bilmiyorm bazen kendi oglum bile az uyusada kafam dinlense diyorum iyiki sizlr varsiniz kafam dagiliyor

bici bici yaptik ogluslarmla temiz pak olduk:) malum yarin doktor randewumz war bide catlaklarm olmasaydi superdi harita gbi karin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…