- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
temizlik isini nasil yapysnz ben hala jilet sanirim dogumada jiletle alip gtcem haftalik kontrole gittiqim icin agdalik uzatamiyrm korkuyorum sanci cikar yatirir ters bi durum olur pis pis nasil aciyim mecbur jiletle temizliyip gdiyrm ama hic yapmak istemiyrm(
al benden de o kadar hepsinden ben de çekiyorum sabah gözler balon ayaklar balon göbek balkonyataktan yarım saat kalkamıyorum kasık bel ağrısından. böyle gidersem 20 günü bekleyemeyeceğim sanırımmm
temizlik isini nasil yapysnz ben hala jilet sanirim dogumada jiletle alip gtcem haftalik kontrole gittiqim icin agdalik uzatamiyrm korkuyorum sanci cikar yatirir ters bi durum olur pis pis nasil aciyim mecbur jiletle temizliyip gdiyrm ama hic yapmak istemiyrm(
aman aman buzdolabını temizledim, azcık evi üstünden süpürdüm, kırıldı koptu sanki belim
Kiiz sevgi facede takiliyonuz buraya ugramiyonuz.seni ve bilgeyi galiba dogurdular diye düşündüm))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gorulmuyoki hc bise yapiyorum aynayla kontrol ediyorum kalcak biyerde diye odum kopuyo:)
bende aynı şekilde. gerçi göremiyorum artık elyordamıyla iyi kötü idare ediyorum
Bende aynen yapiyorum onu bule zor yapıyorum. Ama yapmam lazim agda logusalikta ugrasamam jiletle yaa hergun hergün off:-(
Ben dün bi yemek yaptim masa hazirladim topladim cay meyve fasli derken belim ve sirtim kopmis durumda butun gece agridi.misafir gelmesin mumkunse)) cok zormus yaa
bn facede yokum tatlım izne cıktım ya işi evden idare ediyorum ayrıca evdekı işlerımı halledıyorum alış veriş derken anca zaman bulup gırdım telden arada bakıyırum ama pc gıbı olmuyr sen napıyon bakayım
benim şekerden dolayı sıkıntı çıkmaz ise 41 hafta yani 26 temmuz yani 1.5 ay var nasıl geçecek bilemiyorum sen şimdi ksin sezaryan mı yapacaksın..
herkeslere gunaydınnn
dun bizim mobilyamız geldiii yaba daba duuuuu
resim yolla diyeceksiniz bende bu deniyecegim diyeceğim yada haftaya benim aldıklarımı yıkıcam yerlestirim oyle resim yollim ablamın aldıklarıda gelmedi zira ablam bu ay istanbula gelmeye karar verdi gelirken getirecek acil yıkama vs. yapıcam artık oyle karar verdik
yani beni hazırlıklar hem eski tren usulü gidiyor ama buda hoşuma gitmiyor değil cunku bitseydi simdi beklemek daha sıkıcı olurdu en azından simdi hala işlerim var
eeee sizde ne var ne yok
bu saatlerde kıpır kıpır olan kızım bgn çok sakin çok uslu...korkuttu beni çok
Gunaydinlar...
Bir gun daha dustuk gebelik takvimindn...
Dogum varmi acabaa cok heyecanli beklemesi yahu
Günaydınnnnnn uyumak istiyorum ben şöyle saatlerce hiç uyanmadan
aman aman buzdolabını temizledim, azcık evi üstünden süpürdüm, kırıldı koptu sanki belim
benim şekerden dolayı sıkıntı çıkmaz ise 41 hafta yani 26 temmuz yani 1.5 ay var nasıl geçecek bilemiyorum sen şimdi ksin sezaryan mı yapacaksın..
Bende aynen yapiyorum onu bule zor yapıyorum. Ama yapmam lazim agda logusalikta ugrasamam jiletle yaa hergun hergün off:-(
bn facede yokum tatlım izne cıktım ya işi evden idare ediyorum ayrıca evdekı işlerımı halledıyorum alış veriş derken anca zaman bulup gırdım telden arada bakıyırum ama pc gıbı olmuyr sen napıyon bakayım
gorulmuyoki hc bise yapiyorum aynayla kontrol ediyorum kalcak biyerde diye odum kopuyo:)
sorma ya gorulmuyo hc bise benim sucum ama korkudan gidemedim haftada doktora gdicende pis gitmek istemiyrm nlur nolmaz su dogumu bi atlatalm ugrasilmaz zaten bugun aliyorum yarin yine cikiyo(
benim de sancı falan gelmezse ya da başka bişey olmazsa 25 haziran kesin sezeryan olacak maaleseff
benim de sancı falan gelmezse ya da başka bişey olmazsa 25 haziran kesin sezeryan olacak maaleseff
hepinize günaydın güzel anneler...son günlere yavaş yavaş yaklaşıyoruz artık heyecan dorukta...Rabbim sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlatlar nasip etsin..acılarını göstermesin...tüm bebek bekleyenlerin de Rabbim gönüllerini incitmesin dualarını kabul etsin..(amin)
olmaz mıııı kopacak gibi oluyor belim sonra ayağa kalkınca da pelviklerden yürüyemiyorum. gidip kestirsem kendimi de oğlumu kucaklasam diyorum bazentöbeeeeee
benimde agri oluyor aksamlari belim kopacak gibi adim atamiyorum
sağol tatlım inş..ne var ne yok bakalım bu arada o bel ağrısı bndede mevcut maalesef.magnezyumla idare ediyorum artık ....cnm sen facede varmydın yaa..
ahh ahh olmaz mıı bide benim hamilelikten evvel başlamıştı dr gittim bel fıtığı felan dedi üstünede hamile kalınca takibini bırakmıştım şimdi artık ondan mı hamilelijkten mi yoksa rahat durmuyorum sürekli hareket halinde temizlik gezme işi felan derken ondan mı kaynaklanıyor ama sanki belimin orta yerinden biy şey sokup enine iki ye bölünüyor gibi oluyor ayaklarımı tam uzatamıyorum bazen ayrıca ayaklarım da şişmeye başladı sabahları kalkınca üstüne basınca da acıyor ellerimde uyuşuyor allam yaa halimiz fenaa
Kolay gelsin cnm.napalim hepimizde bi bel agrisi ayak agrisi kimisinde sancilar kimisinde ates basmalari gunlerdir ayni mevzulardayiz zor geciyor iste
Amiiiiiinnn cnm amin...hepinize günaydın güzel anneler...son günlere yavaş yavaş yaklaşıyoruz artık heyecan dorukta...Rabbim sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlatlar nasip etsin..acılarını göstermesin...tüm bebek bekleyenlerin de Rabbim gönüllerini incitmesin dualarını kabul etsin..(amin)
Ne olsun canım ya günler gecmiyo sanki çok sabırsızlanıyorum sen de ne var ne yok?Magnezyum ben de kullanıyorum ama bu bel ağrısı son günlerde çıktı.Mandalina da 34.haftada bırakmak lazım demiş sancıyı engelliyomuş doktoru öyle söylemiş.Doğumu geciktirmeyelim şimdi :) Sabırsızım ya kendime yol yapıyom :) Eşim zaten böyle diye diye erken doğuracaksın diyo ama çok istiyorum ya..
Face ye şöyle bi girmiştim devam edemedim heralde çıkarmışlardır canım beni bilmiyorum burası daha iyi geliyo bana sen var mıydın face te?Bu arada adım Kübra tanışalım bari di mi :)
ben bir aydan fazla oldu ağda yaptırmıştım daha yeni çıkıyorlar ama almıyorum 10 gün sora falan yine ağdaya giderim doğuma kadar da çıkmaz sanırım
herkes çantasını hazırladı mı kızlar? ben daha hazırlamadım sanki hazırlarsam hemen doğuma gitçekmişim gibi geliyor
gerçi dün biraz su gelince korkmadım değil ama daha el atmadım çantaya
Ayyyyyhhh bugun kim doğurdu diye geldim şükür bi sıkıntı yok
Seher canim gecmis olsun
Adalet canim benim de sabah ellerimde uyusma oluyor ve yataktan kalkınca ayaklarimin üstüne bassmiyorum
Nagican oglusunada geçmiş olsun
Zeynepcim hayirli yolculuklar
Ozlemcim terlik çok rahat görünüyor güle güle kullan
Ben else kissss icimden biseyler parcalandi siiriokuyuncaoglumu ozledimmm....
Veeeee diger kiscelerimmmmmm siz nasılsınız
Canim gecmis olsun valla dun gece ayni durum bendede vardi ishal istifra mahfoldum su anda cok feci bas agrisi cekiyorum. Oglumdada bir kudurukluk var bu gun cikacam daraldim diyor resmen...
geçmiş olsun canım eşler de sabırsız oldu artık benimki de değişti son zamanlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?