- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
kızlarr nasılsınız? sağlıklı 3 bebeğimiz oldu...Çantalarınız hazır olsun bacılar..hiç belli olmuyor zamanı
biz eğer oğlum beklerse 20 Haziranda sezeryan olucaz eğer gelmeye çalışırsa acil sezeryana girecez
bdt 1 temmuzdu benim şafak saymak için takvimimi ayarladım
sizler nasılsınız bakalım??
kuşum hoşgeldin,kayıplardasın nasılsın gülümmmnapıyonuz kızlar
ahh ah ne zamandır burayada gıremıyırum özledım sızleri nasılsınız bnm hazırlıklar tamamknmak üzere ama bnde bitik durumdayım çatlaklarım aldı başını gidiyor ağırlaştım iyice dün gece aha dedim doğuruyorum ama çok şükür sonradan biraz da olsa rahatladım dün kapı susu sepet ve bebek sekeri malz. aldık hemde cok uyguna geldı bebişimin kıyafetlerini yıkadım..bebek sekerımzın hamurunu ve takı yastığımızı k.v yapıcak ustlerınıde beraber süsleyeceğiz inş.
Bugün evlilik yıldönünümüz aksam güzel bi sofra hazırlamak istiyoum bakalım eşim hatırlayacak mı?????dışarı çıkmaya iç halim yok ama çıkmam lazım markete gitmem gerek bakalım artık...hepinizi opt..aaaaaaaaaa bu arada 3.bebişimiz de hayırlı olsun Allah ım sağlık versin inş..miniğimize....
herkes çantasını hazırladı mı kızlar? ben daha hazırlamadım sanki hazırlarsam hemen doğuma gitçekmişim gibi geliyor
gerçi dün biraz su gelince korkmadım değil ama daha el atmadım çantaya
Sagolun kizlar allah razi olsn hayirlisiyla bi dogurup rahatlasydk damlacikolatam sanirm bebeklerdn dolayi boyle oluyorz birdn oldum cunku aradada oluyor geceleri..tutamiyo insan grlince reflu istifrasi gibi bisi bu sabah tartildm aninda 1bucuk kilo vermsm insallah uzun surmez.. kv deninde misafirlri var birazdn yardma cikcam tam 7cesit yemek yapmis bide bana ayriyetten aksamdan pasta yaptrdi bende esime cattim biraz zaten hasta bacagi sakat ugrasiyo sonra hastanelik oluyor deden babannen herseyn bakimi bana kaliyo azcik konus dedim milletin salagi biz oldk herkes grlip yiyip iciyo kimse davet etmiyo benim hizmet etck halim bile yok dedim esimde az sabret ben farkndaym dedi konuscam dedi...inanin kizlar hersey gozumde buyuyor hep aglayasim var kimseye ne gitmek ne cagirmak hicbisey istemiyorm kendimi taniyamiyorm bide esimin arkadasnn hanimi yine msj atmis gelmk istiyorz diye inanin napcam bilmiyorm bazen kendi oglum bile az uyusada kafam dinlense diyorum iyiki sizlr varsiniz kafam dagiliyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm hoşgelin nbr masallah size cok az kaldı sanada cooookkk tatlım bnm sağlıkla al minnoşunu kucağına inş artık bizlede paylaşırsın minnoşunu dualarım senınle olacak ayyyyy çook heyecanlı
herkes çantasını hazırladı mı kızlar? ben daha hazırlamadım sanki hazırlarsam hemen doğuma gitçekmişim gibi geliyor
gerçi dün biraz su gelince korkmadım değil ama daha el atmadım çantaya
bnde aynı cnm bende çatlaklarım aldı başını gidiyor bel agrısı ayak yanması bebişlerimiz sağlıkla gelsinde başka bişey istemiyorum...
Amiiiiiinnn cnm amin...
ayyyy cnm benım ya valla aynen bendede var o durumlar doğuran annelerımızi düşündükçe daha da heycanlanıp sabırsızlanıyorum...bu gece sıpam beni çok üzdü resmen doğurucam sandım ama çok şükür 1 saat sonra yatmış uyumusum...canımcım bn facede vardım ama kendi istegımle cıktım sevgi adım tatlım memnun oldum
kızlarr nasılsınız? sağlıklı 3 bebeğimiz oldu...Çantalarınız hazır olsun bacılar..hiç belli olmuyor zamanı
biz eğer oğlum beklerse 20 Haziranda sezeryan olucaz eğer gelmeye çalışırsa acil sezeryana girecez
bebem hoşgeldinAyyyyyhhh bugun kim doğurdu diye geldim şükür bi sıkıntı yok
Seher canim gecmis olsun
Adalet canim benim de sabah ellerimde uyusma oluyor ve yataktan kalkınca ayaklarimin üstüne bassmiyorum
Nagican oglusunada geçmiş olsun
Zeynepcim hayirli yolculuklar
Ozlemcim terlik çok rahat görünüyor güle güle kullan
Ben else kissss icimden biseyler parcalandi siiriokuyuncaoglumu ozledimmm....
Veeeee diger kiscelerimmmmmm siz nasılsınız
canım benim de belim ikiye ayrılacak gibi,sandalyede oturuyup çalışıyom ama şekilden şekle girdimGünaydın annecikler nasılsınız?
Benim gibi akşamları beli ağrıyan var mı?Böyle bıçak saplanır gibi bi ağrıÇok uzun sürmüyo ama insanın nefesini kesiyo..
Gunaydin milleet.uykusuzluktan gebermek üzereyim :-( dün misafirim vardi bütün gün ayakta yorulmama rag men uyuyamadim yine.ayaklarim dahada beter yanmaya başladı :-(
selam bacım,hoşgeldinslm kızlar
aksam nisan war ve hic bi kiyafetim olmuyo(((( napicam
yağmurcanım,hiiiç dert etme,ikiz bebiş taşıyon kimse sana bahane bulamaz, şık olmamış mı diyeekler,sen hatır sayıp getsen yeter,ne giysen güzel olur,bu arada temizlik için ben krem aldım,jiletle almakla aynı da göz görmüyo ters bi hareket yapmamak için doğuma kadar daha doğrusu sadece kontrol olduğu zamanlarda böle yapmayı düşünüyom napimmmmtemizlik isini nasil yapysnz ben hala jilet sanirim dogumada jiletle alip gtcem haftalik kontrole gittiqim icin agdalik uzatamiyrm korkuyorum sanci cikar yatirir ters bi durum olur pis pis nasil aciyim mecbur jiletle temizliyip gdiyrm ama hic yapmak istemiyrm(
hepinize günaydın güzel anneler...son günlere yavaş yavaş yaklaşıyoruz artık heyecan dorukta...Rabbim sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlatlar nasip etsin..acılarını göstermesin...tüm bebek bekleyenlerin de Rabbim gönüllerini incitmesin dualarını kabul etsin..(amin)
kuşum hoşgeldin,kayıplardasın nasılsın gülümmm
hoşbuldum canımmmiyiyim senden nbr cnm??
baksana başladı doğumlar artık bdt'si yakın olan doğurmaya başlar sevgiciminş. sağlıcakla gelsin sıpalar..hele bi doğsun resminide paylaşırım buradaa 3 bebişimizde çok tatlı maşallah darısı bizlereee
Ben hazırladım ne olur ne olmaz diyerek kafam rahatladı en azından bi şey olsa hemen alıp çıkarız hazırlamalısın bence.
Ben de çok memnun oldum canım :) gece ne oldu ki sancı falan mı?Çatlaklardan bahsetmissin ben de çok çatladım karnımın alt kısmı bacaklarımın iç kısmı falan, kendimi çok çirkin hissediyorum bazen..Çok kilo aldım ya ben hiç bu kadar alacağımı düşünmemiştim
ay inş. normal olsun özlem 25 haziran kaçıncı haftan oluyor 40 mı?
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......
canım kusura bakmasınlar da yani 5 haftalık hamile değilsin ki her an doğurabilirsin,onlar da yemeyiversin,yat,kalkma,aynı evde değilsin nasılsa,sen doydun el mi kaldı misali,çooooookkkk ihtiyacı varsa yardıma birine 50 tl versin yaptırsın,senin artık yorulma zamanın değil,ayıp ya,Allah korusun sağlığın etkilense bebiş erken doğsa onlar mı üstlenecek aaaa evet biz seni yorduk mu diycekler salla ya,ben kendi evimi bile temizlemiyom,bırak bk götürsün,kullandığımız yerler,oturma odası,mutfak wc temiz olsun yeter...akıllı ol seher...Sagolun kizlar allah razi olsn hayirlisiyla bi dogurup rahatlasydk damlacikolatam sanirm bebeklerdn dolayi boyle oluyorz birdn oldum cunku aradada oluyor geceleri..tutamiyo insan grlince reflu istifrasi gibi bisi bu sabah tartildm aninda 1bucuk kilo vermsm insallah uzun surmez.. kv deninde misafirlri var birazdn yardma cikcam tam 7cesit yemek yapmis bide bana ayriyetten aksamdan pasta yaptrdi bende esime cattim biraz zaten hasta bacagi sakat ugrasiyo sonra hastanelik oluyor deden babannen herseyn bakimi bana kaliyo azcik konus dedim milletin salagi biz oldk herkes grlip yiyip iciyo kimse davet etmiyo benim hizmet etck halim bile yok dedim esimde az sabret ben farkndaym dedi konuscam dedi...inanin kizlar hersey gozumde buyuyor hep aglayasim var kimseye ne gitmek ne cagirmak hicbisey istemiyorm kendimi taniyamiyorm bide esimin arkadasnn hanimi yine msj atmis gelmk istiyorz diye inanin napcam bilmiyorm bazen kendi oglum bile az uyusada kafam dinlense diyorum iyiki sizlr varsiniz kafam dagiliyor
way deryacan,facede kıl mı oldun yoksaaaaaakızlarr nasılsınız? sağlıklı 3 bebeğimiz oldu...Çantalarınız hazır olsun bacılar..hiç belli olmuyor zamanı
Off o pelvik meselesi de fena ne yapıcaz bilmiyorum
a.s. cnm hoşbuldukSelam canım hoşgeldin maşallah az bi zamanın kalmış hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
yazışak bacımmm, kardeşten öte kardeşimmmmmmgunaydınnnnnnnnnnnnnnn
kız bu gece rüyamda ne gordum sana derken
sabaha kadar watsaptan yazıyorduk anam ne yoruldum anlatamamwc molasına uyandım devam ediyor ama ne yazısık bea
çok yavaşsın Deryaaa çoookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkızlarr nasılsınız? sağlıklı 3 bebeğimiz oldu...Çantalarınız hazır olsun bacılar..hiç belli olmuyor zamanı
hahahacanım kusura bakmasınlar da yani 5 haftalık hamile değilsin ki her an doğurabilirsin,onlar da yemeyiversin,yat,kalkma,aynı evde değilsin nasılsa,sen doydun el mi kaldı misali,çooooookkkk ihtiyacı varsa yardıma birine 50 tl versin yaptırsın,senin artık yorulma zamanın değil,ayıp ya,Allah korusun sağlığın etkilense bebiş erken doğsa onlar mı üstlenecek aaaa evet biz seni yorduk mu diycekler salla ya,ben kendi evimi bile temizlemiyom,bırak bk götürsün,kullandığımız yerler,oturma odası,mutfak wc temiz olsun yeter...akıllı ol seher...
way deryacan,facede kıl mı oldun yoksaaaaaahep yazacam unutuyom,bernoş gıcık ediyiii,şimdi yönetici de olduuu,bernaaaa buralarda mısın bebemmm,çingeneye silah vermilşler,önce babasını vurmuş,sen de deryacanı sıkıştır dur bakalım deryacım senin de güzel sağlıklı haberlerini alırız yavrunla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?