2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
kızlarr nasılsınız? sağlıklı 3 bebeğimiz oldu... Çantalarınız hazır olsun bacılar..hiç belli olmuyor zamanı
biz eğer oğlum beklerse 20 Haziranda sezeryan olucaz eğer gelmeye çalışırsa acil sezeryana girecez
bdt 1 temmuzdu benim şafak saymak için takvimimi ayarladım

sizler nasılsınız bakalım??

cnm hoşgelin nbr masallah size cok az kaldı sanada cooookkk tatlım bnm sağlıkla al minnoşunu kucağına inş artık bizlede paylaşırsın minnoşunu dualarım senınle olacak ayyyyy çook heyecanlı

kuşum hoşgeldin,kayıplardasın nasılsın gülümmm

herkes çantasını hazırladı mı kızlar? ben daha hazırlamadım sanki hazırlarsam hemen doğuma gitçekmişim gibi geliyor

gerçi dün biraz su gelince korkmadım değil ama daha el atmadım çantaya

Ben hazirlamadim cnm malesef daha bekliyoruum salak salak (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla canım bebekden mi oluyor yoksa üşütüyoruz ondan mi oluyor ben çözebilmiş değilim. Düşüncesiz insanlara da ayrıca sinir oluyorum yani sana gelmeyince bu kadar istiyor ki insanlar kendini ağirlatacak yer arıyorlar kv nin hepsi bi çeşit zaten dayanmamiz l azım valla az kaldı diye diye duruyorum ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm hoşgelin nbr masallah size cok az kaldı sanada cooookkk tatlım bnm sağlıkla al minnoşunu kucağına inş artık bizlede paylaşırsın minnoşunu dualarım senınle olacak ayyyyy çook heyecanlı

hoşbuldum canımmm iyiyim senden nbr cnm??
baksana başladı doğumlar artık bdt'si yakın olan doğurmaya başlar sevgicim inş. sağlıcakla gelsin sıpalar..hele bi doğsun resminide paylaşırım buradaa 3 bebişimizde çok tatlı maşallah darısı bizlereee

herkes çantasını hazırladı mı kızlar? ben daha hazırlamadım sanki hazırlarsam hemen doğuma gitçekmişim gibi geliyor

gerçi dün biraz su gelince korkmadım değil ama daha el atmadım çantaya

Ben hazırladım ne olur ne olmaz diyerek kafam rahatladı en azından bi şey olsa hemen alıp çıkarız hazırlamalısın bence.

Ben de çok memnun oldum canım :) gece ne oldu ki sancı falan mı?Çatlaklardan bahsetmissin ben de çok çatladım karnımın alt kısmı bacaklarımın iç kısmı falan, kendimi çok çirkin hissediyorum bazen..Çok kilo aldım ya ben hiç bu kadar alacağımı düşünmemiştim

selam kızlar

bugün 32. haftamızı doldurduk çalışabilr raporunuda aldık 5 hafta daha çalışacaz inşallah. yanlız dr ciğer geliştirici iğne vurdurttu. kızım erken doğduğu için. yani erken doğum öyküm olduğu için. yarında vurulacakmış sizce bu normal mi kafama takıldı

midem için şurup verdi midem bu aralar çok yanıyor. oğluşumuzun başı yukarıdaymış yani makat gelişi pozisyonunda inşallah döner. kilomuz 1990 gr boyumuzu söylemedi.

Selam canım hoşgeldin maşallah az bi zamanın kalmış hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

bebem hoşgeldin
Günaydın annecikler nasılsınız?
Benim gibi akşamları beli ağrıyan var mı?Böyle bıçak saplanır gibi bi ağrı Çok uzun sürmüyo ama insanın nefesini kesiyo..
canım benim de belim ikiye ayrılacak gibi,sandalyede oturuyup çalışıyom ama şekilden şekle girdim
selam bacım,hoşgeldin
aksam nisan war ve hic bi kiyafetim olmuyo(((( napicam
yağmurcanım,hiiiç dert etme,ikiz bebiş taşıyon kimse sana bahane bulamaz, şık olmamış mı diyeekler,sen hatır sayıp getsen yeter,ne giysen güzel olur,bu arada temizlik için ben krem aldım,jiletle almakla aynı da göz görmüyo ters bi hareket yapmamak için doğuma kadar daha doğrusu sadece kontrol olduğu zamanlarda böle yapmayı düşünüyom napimmmm

Hoşbulduk kızlar 33 haftslık oldum dub dr ye gittim rapor için kendi doktorum özel onun için hastane dr sine gittim boda benim canımo çol sıktı ödem var dedi protein eksik gibi duruyor dedi bir sürü tahlil istedi normalde 11 6 cıkan tansiyon 13 8 çıktı suyun fazla dedi ordan kendi dr me giderken yolda denk geldik doktoruma baktı istediği testlere ne var bunlarda her ay sağlık ocağında yaptırdığın testler dedi tam kan sayomı troit ve calsiyum istemii özel hastane olduğu için dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amiiinnnnnn ne güzel dualar etmişsin...

kuşum hoşgeldin,kayıplardasın nasılsın gülümmm

Hoşbulduk kraliçem benim napim nasıl olim tatlım işte yazdıklarımdan hallice evden iş biraz sıkıcı olsada idare ediveriyom işteeee..birazdan kalkıp hazırlık yapmam lazım malum aksama kocaya bi süpriz yapayım bakim hatırlayacak mı oda hatırlamazsa vay onun haline

inşallah cnm benım sen cok daha iyilrını hakediyorsun tatlm..he yaa 3 üde ok tatlı Allah ım bağışlasın analarına babalarına

sancı mı değil mi anlamadım ki cnm sağa donduyum yok sola donuyorum yok cok kotu oldum hiç böyle olmamıştım..ayyyy kübra cım vallah bnde kendimi çok çirkin hissediyorum göbgimin yanları bacaklarım ep catlak ve mor mor bakmak bile stemiyorum acıkcası...

ay inş. normal olsun özlem 25 haziran kaçıncı haftan oluyor 40 mı?

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......

benim mecburi sezeryan cnm 40 haftam 4 temmuzda doluyor normalde. genital siğil geçmişim var eşim de de şu an aktif siğiller old için bebeği riske atmayalım dedi dr. bulaşıcı çünkü bu illet.

canım kusura bakmasınlar da yani 5 haftalık hamile değilsin ki her an doğurabilirsin,onlar da yemeyiversin,yat,kalkma,aynı evde değilsin nasılsa,sen doydun el mi kaldı misali,çooooookkkk ihtiyacı varsa yardıma birine 50 tl versin yaptırsın,senin artık yorulma zamanın değil,ayıp ya,Allah korusun sağlığın etkilense bebiş erken doğsa onlar mı üstlenecek aaaa evet biz seni yorduk mu diycekler salla ya,ben kendi evimi bile temizlemiyom,bırak bk götürsün,kullandığımız yerler,oturma odası,mutfak wc temiz olsun yeter...akıllı ol seher...

way deryacan,facede kıl mı oldun yoksaaaaaa hep yazacam unutuyom,bernoş gıcık ediyiii,şimdi yönetici de olduuu,bernaaaa buralarda mısın bebemmm,çingeneye silah vermilşler,önce babasını vurmuş,sen de deryacanı sıkıştır dur bakalım deryacım senin de güzel sağlıklı haberlerini alırız yavrunla inşallah

gunaydınnnnnnnnnnnnnnn

kız bu gece rüyamda ne gordum sana derken
sabaha kadar watsaptan yazıyorduk anam ne yoruldum anlatamam wc molasına uyandım devam ediyor ama ne yazısık bea
yazışak bacımmm, kardeşten öte kardeşimmmmmm

çok yavaşsın Deryaaa çoookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hahaha
gacıya bak yaa harbi yapmış dedikodumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…