2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

nagicanım bence sen kurşun döktür,Allah ferahlık versin canm,sanki biraz üst üste geldi gibiiii:44:

aaa ne güzel nadir isimlerdendir, adaşım çıkınca seviniyorum haaa. 1 saat önce içtim zaten,haklısın sindirim sistemi için birebir.

İlk kundağın
Ben oldum, yavrum;
İlk oyuncağın
Ben oldum.

Acı nedir
Tatlı nedir… bilmezdin
Dilin damağın
Ben oldum.
Elinin ermediği
Dilinin dönmediği
Çağlarda, yavrum
Kolun kanadın
Ben oldum
Dilin dudağın
Ben oldum.

Belki kıskanırlar diye
Gördüklerini
Sakladım gözlerden
Gülücüklerini…
Tülün duvağın
Ben oldum!

Artık isterlerse adımı
Söylemesinler bana
‘Onun Annesi’ diyorlar…
Bu yeter sevgilim bu yeter bana!

Bir dediğini
İki etmiyeyim diye
Öyle çırpındım ki
Ve seni öyle sevdim sana
O kadar ısındım ki
Usanmadım, yorulmadım, çekinmedim
Gün oldu kırdın…
İncinmedim;
İlk oyuncağın
Ben oldum.. Yavrum
Son oyuncağın
Ben oldum…

Layık değildim
Layık gördüler
Annen oldum yavrum
Annen oldum!

Arif Nihat Asya

Selam temmuz anneleri bende 33 haftalık hamileyim 3 yaşında bir kızım var bu erkek inşallah 2011 haziran annelerine kızımdan dolayo üye oldum ve hala hepsiyle görüşüyoruz tanıştıklarımız oldu ben alanya dayım buraya tatile gelenler oldu çok güzel devam eden bir arkadaşlığımız var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

niyetin bizi ağlatmak mı kız, ne tuhaf ya bebiş daha anne rahmine düşer düşmez insan kendini anne olarak hissediyor. Nasıl korumacı, nasıl duygusal, nasıl anne olabiliyor insan bir anda. Rabbimin bize verdikleri ne yüce ya...

bu ilaçları aldığımızdan bu yana hayli zaman geçti yani şöyle desem hmm hamileliğin 3 haftasında başladım ve 33 deyim bu zamana kadar iki kutu aldım vee her gün kullandım ilk aldığım eczacı dedi onlara ulaşmamıza imkan yok çünki gönderiyoruz sgk ya dedi, oradan ümidi kestik şimdi aldığımız 2 ilaç reçetesine ulaşmaya çalışcaz bakalım ne olacak bu arada reçete numarası değil de karbonlu olan reçetelerden yazdı adam..

kuzum sakın beyaz ekmek yeme o varya o kadar fena yükseltiyor ki ne kadar diyet yersen ye hoplatıyor.. ben daha çok çavdar ve tam buğday tercih ediyorum hemde tok tutuyor.. tatlı deyince de ahh bir bilsen şuan gözümün önünden neler gelip geçiyor benim ilk konuşmaya başladığımda kullandığım cümle çikolatanın çiko suymuş var gel gerisini sen düşün helede hamilelikte ne kadar zormuş ama napim bebeğim için artık sıkıyorum dişimi bu arada olsun endokrin yükseltsin bebeğe zararı yok insülinlerin dozu artsın ki paşanın gelişimi bozulmasın inş..

aynen cnm beyaz ekmek normalde de yemiyordum zaten tam buğday ekmeği yiyorum hep o da çok fazla değil. son 20 gün kaldı benim zaten kısmetse. bu kadar dayandım geçer elbet. tatlıları görünce nasıl ağzım sulanıyor gariban gibi hissediyorum kendimi zaten insülin tokluk değerini çok etkilemedi yükseltmeseler bile ben sorucam biraz daha fazla alsam ne olur diye. açlık çok düşüyor ara öğünü atlarsam o da çok kötü oluyor

napıyonuz kızlar

ahh ah ne zamandır burayada gıremıyırum özledım sızleri nasılsınız bnm hazırlıklar tamamknmak üzere ama bnde bitik durumdayım çatlaklarım aldı başını gidiyor ağırlaştım iyice dün gece aha dedim doğuruyorum ama çok şükür sonradan biraz da olsa rahatladım dün kapı susu sepet ve bebek sekeri malz. aldık hemde cok uyguna geldı bebişimin kıyafetlerini yıkadım..bebek sekerımzın hamurunu ve takı yastığımızı k.v yapıcak ustlerınıde beraber süsleyeceğiz inş.

Bugün evlilik yıldönünümüz aksam güzel bi sofra hazırlamak istiyoum bakalım eşim hatırlayacak mı?????dışarı çıkmaya iç halim yok ama çıkmam lazım markete gitmem gerek bakalım artık...hepinizi opt..aaaaaaaaaa bu arada 3.bebişimiz de hayırlı olsun Allah ım sağlık versin inş..miniğimize....

kızlar dünden beri akıntım arttı doğum habercisi olabilir mi? dün de yürürken çok kasıldım korkuyorum henüz erkennn :18:

hoş gelmişsin :)))

benim de ayaklar aynı cnm bu terlikler çok şekermiş nerde satılıyor?
Eki Görüntüle 1145338
ben bunu aldım çok rahat

özlem bayıldımmmmmm... ben koydum terlik ama bunu çok beğendim nereden aldın ??

günaydınlarrr özlem bence senin aldığın yeterde artar bende geçen gün sosyete pazarında gördüm aynısını çok beğenmiştim aklıma gelmedi hastane için almak hemen tedarik edeyim

sosyete pazarı nerde nagii yakında gidek gezek bi görek...

hadi bakalım gözünüz aydın darısı özlemin ve çalışan diğer hatunların başına..

Kizlaaaar ben cok hastayim gece kusma ishal mahfetti beni okadar kotu oldumki banyo wc batti sonrada girdm dus aldm donduum o benim kocada gelmis cocuk uyanmasn diye kapiyi kapatiyor ustune kusasim geldi sinirdn gerci adamda napsin alisti benim istifralarima normal geliyo artik sonra yataga yattim baktm battaniye takviyesi yapiyo beni sariyo...doguralm artik midem normale donsun daha bi lokma yiyemedim bile

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amiiiinnnnn dayanamıyorum artıkkkk ben burdan bi dükkandan aldım cnm pazarda bulamadım gittigidiyorda görmüştüm ben de fiyatı aynı

http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/akinal-bella-hafif-eva-bayan-terlik-111529320

Canim gecmis olsun valla dun gece ayni durum bendede vardi ishal istifra mahfoldum su anda cok feci bas agrisi cekiyorum. Oglumdada bir kudurukluk var bu gun cikacam daraldim diyor resmen...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayyyyyhhh bugun kim doğurdu diye geldim şükür bi sıkıntı yok

Seher canim gecmis olsun

Adalet canim benim de sabah ellerimde uyusma oluyor ve yataktan kalkınca ayaklarimin üstüne bassmiyorum

Nagican oglusunada geçmiş olsun

Zeynepcim hayirli yolculuklar

Ozlemcim terlik çok rahat görünüyor güle güle kullan

Ben else kissss icimden biseyler parcalandi siiriokuyunca oglumu ozledimmm....

Veeeee diger kiscelerimmmmmm siz nasılsınız

Günaydın annecikler nasılsınız?
Benim gibi akşamları beli ağrıyan var mı?Böyle bıçak saplanır gibi bi ağrı Çok uzun sürmüyo ama insanın nefesini kesiyo..

teşekkürler cnmm

geçmiş olsun canım eşler de sabırsız oldu artık benimki de değişti son zamanlarda

Selam canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu senelere huzurla,sağlıkla inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…