- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
uykusuz, yorgun ve bitkinim gece oğlum hastalandı kusma boğaz ağrısı ne ararsanız vardı ee benimde karnım ağrıyodu sabaha kadar ona bakayım diye sağımda yattım tabi üstünü ört ateşine bak derken uyku falan uyumadım neyseki bugün son günüm yarın kontrolden sonra gelmem
pazarteside doğum iznine çıkayım kısmetse yeter bu kadar zorluyo artık
aaa ne güzel nadir isimlerdendir, adaşım çıkınca seviniyorum haaa. 1 saat önce içtim zaten,haklısın sindirim sistemi için birebir.kesinlikle iç canım,ben de tadından dolayı içmiyodum dr magnezyuma devam ettiğin halde olmaması lazım deyince yalanım ortaya çıktıIçiyorum şimdi hem de sindiriim sorunu diye bişey kalmadı,ömrühayatıda ilk kez hem de Bu arada adalet kız kardeşimin adı,bi kez duydum ya daha da unutmam
niyetin bizi ağlatmak mı kız, ne tuhaf ya bebiş daha anne rahmine düşer düşmez insan kendini anne olarak hissediyor. Nasıl korumacı, nasıl duygusal, nasıl anne olabiliyor insan bir anda. Rabbimin bize verdikleri ne yüce ya...ilk kundağın
ben oldum, yavrum;
ilk oyuncağın
ben oldum.
Acı nedir
tatlı nedir… bilmezdin
dilin damağın
ben oldum.
Elinin ermediği
dilinin dönmediği
çağlarda, yavrum
kolun kanadın
ben oldum
dilin dudağın
ben oldum.
Belki kıskanırlar diye
gördüklerini
sakladım gözlerden
gülücüklerini…
tülün duvağın
ben oldum!
Artık isterlerse adımı
söylemesinler bana
‘onun annesi’ diyorlar…
bu yeter sevgilim bu yeter bana!
Bir dediğini
iki etmiyeyim diye
öyle çırpındım ki
ve seni öyle sevdim sana
o kadar ısındım ki
usanmadım, yorulmadım, çekinmedim
gün oldu kırdın…
incinmedim;
ilk oyuncağın
ben oldum.. Yavrum
son oyuncağın
ben oldum…
layık değildim
layık gördüler
annen oldum yavrum
annen oldum!
Arif nihat asya
Reçeteleri kagidami yazdi erecete numarası vermedimi ki? Reçete numarası verdiyse eczane goruyo ne girdiğini cikti isteyebilirsiniz eczaneden yada kagit reçete bile verdiyse aldigin eczane sakliyip sgkya veriyo diye biliyorum eczanene sor istersen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen canım dün diyete uygun kahvaltı yaptım bir saat sonra 180 e çıktıçıldırıcam artık yaa hiçbişey yiyemiyorum tatlıyı da o kadar severim kiiii. inş doğumdan sonra kalmaz da rahatlarız devam edecek diye korkuyorum yarın endokrin kontrolüm var bakalım muhtemelen insülin dozunu artıracaklar
kuzum sakın beyaz ekmek yeme o varya o kadar fena yükseltiyor ki ne kadar diyet yersen ye hoplatıyor.. ben daha çok çavdar ve tam buğday tercih ediyorum hemde tok tutuyor.. tatlı deyince de ahh bir bilsen şuan gözümün önünden neler gelip geçiyorbenim ilk konuşmaya başladığımda kullandığım cümle çikolatanın çiko suymuş var gel gerisini sen düşün helede hamilelikte ne kadar zormuş ama napim bebeğim için artık sıkıyorum dişimi bu arada olsun endokrin yükseltsin bebeğe zararı yok insülinlerin dozu artsın ki paşanın gelişimi bozulmasın inş..
Selam temmuz anneleri bende 33 haftalık hamileyim 3 yaşında bir kızım var bu erkek inşallah 2011 haziran annelerine kızımdan dolayo üye oldum ve hala hepsiyle görüşüyoruz tanıştıklarımız oldu ben alanya dayım buraya tatile gelenler oldu çok güzel devam eden bir arkadaşlığımız var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim de ayaklar aynı cnm bu terlikler çok şekermiş nerde satılıyor?
Eki Görüntüle 1145338
ben bunu aldım çok rahat
günaydınlarrr özlem bence senin aldığın yeterde artar bende geçen gün sosyete pazarında gördüm aynısını çok beğenmiştim aklıma gelmedi hastane için almak hemen tedarik edeyim
Günaydın kızlaaarrrr
Ben de çok şükür doğum iznine ayrıldımmistediğim saatte kalkıp istediğim saatte yatıcam, hep ayağımı uzatcam, kuzucuğumun eksiklerini alıcam, odasını yerleştircem, hergün bi arkadaşa çaya gidicemm çılgınlar gibi eğlencez oğlumla
hoş gelmişsin :)))
özlem bayıldımmmmmm...ben koydum terlik ama bunu çok beğendim nereden aldın ??
sosyete pazarı nerde nagiiyakında gidek gezek bi görek...
hadi bakalım gözünüz aydın darısı özlemin ve çalışan diğer hatunların başına..
Kizlaaaar ben cok hastayim gece kusma ishal mahfetti beni okadar kotu oldumki banyo wc batti sonrada girdm dus aldm donduum o benim kocada gelmis cocuk uyanmasn diye kapiyi kapatiyor ustune kusasim geldi sinirdn gerci adamda napsin alisti benim istifralarima normal geliyo artik sonra yataga yattim baktm battaniye takviyesi yapiyo beni sariyo...doguralm artik midem normale donsun daha bi lokma yiyemedim bile
Ayyyyyhhh bugun kim doğurdu diye geldim şükür bi sıkıntı yok
Seher canim gecmis olsun
Adalet canim benim de sabah ellerimde uyusma oluyor ve yataktan kalkınca ayaklarimin üstüne bassmiyorum
Nagican oglusunada geçmiş olsun
Zeynepcim hayirli yolculuklar
Ozlemcim terlik çok rahat görünüyor güle güle kullan
Ben else kissss icimden biseyler parcalandi siiriokuyuncaoglumu ozledimmm....
Veeeee diger kiscelerimmmmmm siz nasılsınız
Kizlaaaar ben cok hastayim gece kusma ishal mahfetti beni okadar kotu oldumki banyo wc batti sonrada girdm dus aldm donduum o benim kocada gelmis cocuk uyanmasn diye kapiyi kapatiyor ustune kusasim geldi sinirdn gerci adamda napsin alisti benim istifralarima normal geliyo artik sonra yataga yattim baktm battaniye takviyesi yapiyo beni sariyo...doguralm artik midem normale donsun daha bi lokma yiyemedim bile
napıyonuz kızlar
ahh ah ne zamandır burayada gıremıyırum özledım sızleri nasılsınız bnm hazırlıklar tamamknmak üzere ama bnde bitik durumdayım çatlaklarım aldı başını gidiyor ağırlaştım iyice dün gece aha dedim doğuruyorum ama çok şükür sonradan biraz da olsa rahatladım dün kapı susu sepet ve bebek sekeri malz. aldık hemde cok uyguna geldı bebişimin kıyafetlerini yıkadım..bebek sekerımzın hamurunu ve takı yastığımızı k.v yapıcak ustlerınıde beraber süsleyeceğiz inş.
Bugün evlilik yıldönünümüz aksam güzel bi sofra hazırlamak istiyoum bakalım eşim hatırlayacak mı?????dışarı çıkmaya iç halim yok ama çıkmam lazım markete gitmem gerek bakalım artık...hepinizi opt..aaaaaaaaaa bu arada 3.bebişimiz de hayırlı olsun Allah ım sağlık versin inş..miniğimize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?