2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
herkes çantasını hazırladı mı kızlar? ben daha hazırlamadım sanki hazırlarsam hemen doğuma gitçekmişim gibi geliyor

gerçi dün biraz su gelince korkmadım değil ama daha el atmadım çantaya

ben hazırladım çoktan ve her gün aklıma yeni bişey geliyo döküyorum çantayı artık kontrollere giderken de arabada tutmayı düşünüyorum ne olur ne olmaz

çok yavaşsın Deryaaa çoookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

hahaha
gacıya bak yaa harbi yapmış dedikodumu

deryaaa, sen çantayı neyin bırak, davetiyeleri hazırla irkek kısmısı!
ne kadar hızlısınızz yowww

canımm nerelerdesinn sen...senin tosunun nasıl bakalım şekerimm..özelden mesaj attım sana ama sanırım görmedim
cnm arada giriyorum kk'ya iyiyim cnm sen nasılsın? şimdi msj kutuma baktım ama göremedim cnm :44:
oğluş düzeldi derken sorunun kaynağını öğrendik canm beyninde corpus callozum gelişmemiş hayırlısı artık Allahtan... sağlıklı olsada olmasada başım gözüm üstünee
senin oğluşun nasıll canım??

Bende maalesef. Makineeylede alamiyorum artik jiletleyincede hemen cikiyolar kotu hissediyorum kendimi

Bu arada cati muayenesi nasil yapiliyo? Ondan da korkuyorum :) hoş benim paşada 2 kat kordon var boynunda, normal doğum zor dedi ama gene hazirlikli olmak lazim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o neymiş canım ya...
birazdan araştırayım bakalım..
senin ikili üçlüler normamiydi canımın içi..
kaçıncı haftada belli olmuştu..
bizde pazartesi radyolog hocamız baktı organlarına falan normal dedi..
ertesi günde kendi doktorum baktı normal dedi..
22. haftaya ayrıntılı için randevu aldık..endişeli bir bekleyiş içindeyim canım..
özledim seni yaa..
inşş oğluşun sağlıkla sıhhatle doğacak canımm

Bn insanlari anlamis degilim bu gidislede hic anlamicam hicbi is yapmadm krndi evimde bugun 3:4 bulasik var duruyo bul mak. Bosalcak diye biraktm bitek yatk odami cicuk odasinin yataklarni topladm oglani bile zor doyurdm inan midem felaket..esimin arkadadsinin hanimina hayret ediyorm zaten rahatsizm dedikce gelesi geliyor msj atiyor inat ettim cagirmicam hic

ben hazırladım çoktan ve her gün aklıma yeni bişey geliyo döküyorum çantayı artık kontrollere giderken de arabada tutmayı düşünüyorum ne olur ne olmaz

Walla bende sanki çanta hazırlasam doğuma gidecekmişim gibi geliyor, o inançla hazırlamaya elim gitmiyor :)) Bi yazsanız tam olarak ne koymamız gerekiyor ?

beyindeki bi yapı canım..corpus callozum agenezisi yazınca google çıkıyor bizimkisi disgenezi corpus var ama kuyruk kesimi gelişmemiş kusurluymuş..
şuan doktorum özürlü muamelesi yapıyor bebeğime..hayırlısı artıkk Allah büyüktür heyecanımı hiç bişey öldüremez
ikili üçlü test bana göree hikayee ikili zaten çok iyiydi üçlüye gerek duymamıştı önemli olan bence ayrıntılı ultrasonlar.
yengemin 2 ve 3'lü testlerinde down riski 26/1 çıkmıştı risk yüksek aldır diye çok baskı yapmıştı doktorlar.. 26 mayısta sağlıcakla kızını kucağına aldı..

Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın....maşallah yavruna inş. hep mutlu haberler alırsın canım inş sen ayrıntılıdan da güzel haberlerle gelirsin.. bende özlüyorum ama giremez oldum artık doğum sancılarımda başladı uyuşuk tembel bi karı oldum

yemeqimide yaptim ohh bugun kendimi cok iyi hissediyorum belim agriyo ama hergunki olan sey normal geliyo artik:)

Acaba hediye aldida sana doğum öncesi onu mu getirmek istiyor? Yani bu kadar azimle gelcem demesi tuhaf çünkü

Su face grubunu bi ben bulamadimm, bi sayfa buldum ama eski sayfa sanirim uzun zamandır yazan olmamis ne diye aramak lazim face de

canım valla bende tevekkül etttim..Rabbiö bilir dedim ve ikili üçlü hiçbirini yaptırmadım..
zaten radyolojide çalışınca saolsun hocam 13. haftada bir baktı..
birde 17. haftada baktı organlarına falan hepsi haftası ile uyumlu güzel gelişimi dedi..
şimdi 22. haftayı bekliyoruz heyecanla canım..o zaman herşey daha net belli oluyormuş..

inş bebeğin sağlıklıdır yada en azından en hafif şekli ile doğar canım benim..sen çok tevekküllü çıktın Rabbimin ödülüde sana büyük olacak ben buna eminim canımın içi..aklım hep sendeydi

:) ben de korka korka gittim ama sonradan iyiki de gitmişim dedim çok rahat oldu. bence hala gidebilirsin sıkıntı olmaz

az once jiltle aldim yarin doktora gdicem agdalik degldi doguma 10gun fln kaldi yine agdalik olmaz artik dogumdan sonra cok iyi yapmisin keske bende basinda gtseydim

yemeqimide yaptim ohh bugun kendimi cok iyi hissediyorum belim agriyo ama hergunki olan sey normal geliyo artik:)

Ohh valla yemek yapildiysa her is bitmistir bana gore:) ne yaptin canim ya ayip sormasi yemk bulamadim ben bu gun napcam ??

Ohh valla yemek yapildiysa her is bitmistir bana gore:) ne yaptin canim ya ayip sormasi yemk bulamadim ben bu gun napcam ??

Aynen yemek bittiyse hersey bitmistir bana gore de ))

benim mecburi sezeryan cnm 40 haftam 4 temmuzda doluyor normalde. genital siğil geçmişim var eşim de de şu an aktif siğiller old için bebeği riske atmayalım dedi dr. bulaşıcı çünkü bu illet.

bu pelvik neresi oluyordu yaa artıkın okumaktan araştırmaktan sulandı beynim basit şeyleri bile unutur oldum
özlemmmm valla o dediğin aynen çok önemliymiş.. allah korusun sezaryan iyidir en iyisi sezaryandır yaşasın sezaryan

cnim nasilsin bayadir yoktun 15gunun kalmis ne guzel ins bebeqini sagikli bisekilde alirsin kucagna cok guclusun ne guzel oglun cok sansli hc kimsenin ne olcaqi belli degl bizimde basimiza ggelebilir

bende sezeryan olcmda sanci ciktimi alttan bakiyolar sezeryanda ciplak olcz bide

az once jiltle aldim yarin doktora gdicem agdalik degldi doguma 10gun fln kaldi yine agdalik olmaz artik dogumdan sonra cok iyi yapmisin keske bende basinda gtseydim

ayyy ben jilet vuramiyorum metale alerjim var degdigi yer şisiyo kizariyo sonrada kasinmaktan mahvoluyorum :/ mecburen epilator kullanicam bugun bu isi halledip yarin kontrole gitcez... koca gobisle ne kadar yapcaz bakalin

aksam nisana gdicemya kocisin pantlnu utulencek daha yemek bari hazir olsun dedim kiz soliyimde herkez hamileya olurmuki
Aynen yemek bittiyse hersey bitmistir bana gore de ))

kocamin pantlnu utulencek kumas bide onuda utulesem rahat edicem aksama dgru artik oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…