herkes çantasını hazırladı mı kızlar? ben daha hazırlamadım sanki hazırlarsam hemen doğuma gitçekmişim gibi geliyor
gerçi dün biraz su gelince korkmadım değil ama daha el atmadım çantaya
ohhh ne guzel ya cok kiskandim seni:) cok sanslisin iyki agdaya gtmisin ben bi jileti wurdum korkudan gdemedim daha hergun ugras dur ah ah
a.s. cnm hoşbulduk
hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inş.
way deryacan,facede kıl mı oldun yoksaaaaaahep yazacam unutuyom,bernoş gıcık ediyiii,şimdi yönetici de olduuu,bernaaaa buralarda mısın bebemmm,çingeneye silah vermilşler,önce babasını vurmuş,sen de deryacanı sıkıştır dur bakalım deryacım senin de güzel sağlıklı haberlerini alırız yavrunla inşallah:nazar
çok yavaşsın Deryaaa çoookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hahaha
gacıya bak yaa harbi yapmış dedikodumu
ne kadar hızlısınızz yowwwderyaaa, sen çantayı neyin bırak, davetiyeleri hazırla irkek kısmısı!
cnm arada giriyorum kk'ya iyiyim cnm sen nasılsın?canımm nerelerdesinn sen...senin tosunun nasıl bakalım şekerimm..özelden mesaj attım sana ama sanırım görmedim
temizlik isini nasil yapysnz ben hala jilet sanirim dogumada jiletle alip gtcem haftalik kontrole gittiqim icin agdalik uzatamiyrm korkuyorum sanci cikar yatirir ters bi durum olur pis pis nasil aciyim mecbur jiletle temizliyip gdiyrm ama hic yapmak istemiyrm(
ne kadar hızlısınızz yowww
cnm arada giriyorum kk'ya iyiyim cnm sen nasılsın?şimdi msj kutuma baktım ama göremedim cnm :44:
oğluş düzeldi derken sorunun kaynağını öğrendik canm beyninde corpus callozum gelişmemiş hayırlısı artık Allahtan... sağlıklı olsada olmasada başım gözüm üstünee
senin oğluşun nasıll canım??
canım kusura bakmasınlar da yani 5 haftalık hamile değilsin ki her an doğurabilirsin,onlar da yemeyiversin,yat,kalkma,aynı evde değilsin nasılsa,sen doydun el mi kaldı misali,çooooookkkk ihtiyacı varsa yardıma birine 50 tl versin yaptırsın,senin artık yorulma zamanın değil,ayıp ya,Allah korusun sağlığın etkilense bebiş erken doğsa onlar mı üstlenecek aaaa evet biz seni yorduk mu diycekler salla ya,ben kendi evimi bile temizlemiyom,bırak bk götürsün,kullandığımız yerler,oturma odası,mutfak wc temiz olsun yeter...akıllı ol seher...
way deryacan,facede kıl mı oldun yoksaaaaaahep yazacam unutuyom,bernoş gıcık ediyiii,şimdi yönetici de olduuu,bernaaaa buralarda mısın bebemmm,çingeneye silah vermilşler,önce babasını vurmuş,sen de deryacanı sıkıştır dur bakalım deryacım senin de güzel sağlıklı haberlerini alırız yavrunla inşallah
ben hazırladım çoktan ve her gün aklıma yeni bişey geliyo döküyorum çantayıartık kontrollere giderken de arabada tutmayı düşünüyorum ne olur ne olmaz
beyindeki bi yapı canım..corpus callozum agenezisi yazınca google çıkıyor bizimkisi disgenezi corpus var ama kuyruk kesimi gelişmemiş kusurluymuş..o neymiş canım ya...
birazdan araştırayım bakalım..
senin ikili üçlüler normamiydi canımın içi..
kaçıncı haftada belli olmuştu..
bizde pazartesi radyolog hocamız baktı organlarına falan normal dedi..
ertesi günde kendi doktorum baktı normal dedi..
22. haftaya ayrıntılı için randevu aldık..endişeli bir bekleyiş içindeyim canım..
özledim seni yaa..
inşş oğluşun sağlıkla sıhhatle doğacak canımm
Bn insanlari anlamis degilim bu gidislede hic anlamicam hicbi is yapmadm krndi evimde bugun 3:4 bulasik var duruyo bul mak. Bosalcak diye biraktm bitek yatk odami cicuk odasinin yataklarni topladm oglani bile zor doyurdm inan midem felaket..esimin arkadadsinin hanimina hayret ediyorm zaten rahatsizm dedikce gelesi geliyor msj atiyor inat ettim cagirmicam hic
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım kusura bakmasınlar da yani 5 haftalık hamile değilsin ki her an doğurabilirsin,onlar da yemeyiversin,yat,kalkma,aynı evde değilsin nasılsa,sen doydun el mi kaldı misali,çooooookkkk ihtiyacı varsa yardıma birine 50 tl versin yaptırsın,senin artık yorulma zamanın değil,ayıp ya,Allah korusun sağlığın etkilense bebiş erken doğsa onlar mı üstlenecek aaaa evet biz seni yorduk mu diycekler salla ya,ben kendi evimi bile temizlemiyom,bırak bk götürsün,kullandığımız yerler,oturma odası,mutfak wc temiz olsun yeter...akıllı ol seher...
way deryacan,facede kıl mı oldun yoksaaaaaahep yazacam unutuyom,bernoş gıcık ediyiii,şimdi yönetici de olduuu,bernaaaa buralarda mısın bebemmm,çingeneye silah vermilşler,önce babasını vurmuş,sen de deryacanı sıkıştır dur bakalım deryacım senin de güzel sağlıklı haberlerini alırız yavrunla inşallah
beyindeki bi yapı canım..corpus callozum agenezisi yazınca google çıkıyor bizimkisi disgenezi corpus var ama kuyruk kesimi gelişmemiş kusurluymuş..
şuan doktorum özürlü muamelesi yapıyor bebeğime..hayırlısı artıkk Allah büyüktür heyecanımı hiç bişey öldüremez
ikili üçlü test bana göree hikayee ikili zaten çok iyiydi üçlüye gerek duymamıştı önemli olan bence ayrıntılı ultrasonlar.
yengemin 2 ve 3'lü testlerinde down riski 26/1 çıkmıştı risk yüksek aldır diye çok baskı yapmıştı doktorlar.. 26 mayısta sağlıcakla kızını kucağına aldı..
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın....maşallah yavruna inş. hep mutlu haberler alırsın canım inş sen ayrıntılıdan da güzel haberlerle gelirsin..bende özlüyorum ama giremez oldum artık doğum sancılarımda başladı uyuşuk tembel bi karı oldum
:) ben de korka korka gittim ama sonradan iyiki de gitmişim dedim çok rahat oldu. bence hala gidebilirsin sıkıntı olmaz
yemeqimide yaptim ohh bugun kendimi cok iyi hissediyorum belim agriyo ama hergunki olan sey normal geliyo artik:)
Ohh valla yemek yapildiysa her is bitmistir bana gore:) ne yaptin canim ya ayip sormasi yemk bulamadim ben bu gun napcam ??
Off o pelvik meselesi de fena ne yapıcaz bilmiyorum
Benim ağrı uzun sürmüyo sürse naparim bilmiyorum Baya nefesini kesiyo insanın..
Ne olsun canım ya günler gecmiyo sanki çok sabırsızlanıyorum sen de ne var ne yok?Magnezyum ben de kullanıyorum ama bu bel ağrısı son günlerde çıktı.Mandalina da 34.haftada bırakmak lazım demiş sancıyı engelliyomuş doktoru öyle söylemiş.Doğumu geciktirmeyelim şimdi :) Sabırsızım ya kendime yol yapıyom :) Eşim zaten böyle diye diye erken doğuracaksın diyo ama çok istiyorum ya..
Face ye şöyle bi girmiştim devam edemedim heralde çıkarmışlardır canım beni bilmiyorum burası daha iyi geliyo bana sen var mıydın face te?Bu arada adım Kübra tanışalım bari di mi :)
Bahsettiklerinin hepsi bende de var hele ayaklarım yataktan kalkınca yok bunlar beni taşımaz diyorum azıcık bekliyorum ovaliyorum falan sonra kalkıyorum.
Kızlar bazen doğum sancısı belden girermis ya ben ondan sordum hani hazırlık mı var diye :)
benim mecburi sezeryan cnm 40 haftam 4 temmuzda doluyor normalde. genital siğil geçmişim var eşim de de şu an aktif siğiller old için bebeği riske atmayalım dedi dr. bulaşıcı çünkü bu illet.
cnim nasilsin bayadir yoktun 15gunun kalmis ne guzel ins bebeqini sagikli bisekilde alirsin kucagna cok guclusun ne guzel oglun cok sansli hc kimsenin ne olcaqi belli degl bizimde basimiza ggelebilirne kadar hızlısınızz yowww
cnm arada giriyorum kk'ya iyiyim cnm sen nasılsın?şimdi msj kutuma baktım ama göremedim cnm :44:
oğluş düzeldi derken sorunun kaynağını öğrendik canm beyninde corpus callozum gelişmemiş hayırlısı artık Allahtan... sağlıklı olsada olmasada başım gözüm üstünee
senin oğluşun nasıll canım??
Bende maalesef. Makineeylede alamiyorum artik jiletleyincede hemen cikiyolar kotu hissediyorum kendimi
Bu arada cati muayenesi nasil yapiliyo? Ondan da korkuyorum :) hoş benim paşada 2 kat kordon var boynunda, normal doğum zor dedi ama gene hazirlikli olmak lazim
az once jiltle aldim yarin doktora gdicem agdalik degldi doguma 10gun fln kaldi yine agdalik olmaz artik dogumdan sonra cok iyi yapmisin keske bende basinda gtseydim
aksam nisana gdicemya kocisin pantlnu utulencek daha yemek bari hazir olsun dedim kiz soliyimde herkez hamileya olurmukiOhh valla yemek yapildiysa her is bitmistir bana gore:) ne yaptin canim ya ayip sormasi yemk bulamadim ben bu gun napcam ??
Aynen yemek bittiyse hersey bitmistir bana gore de))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?